• ked. jan 26th, 2021

Kitűnő lehetőség 🌝 kiszsinagoga.hu

Képzeljük el, hogy itt megtalálja a pontos információkat.

A kötött cellulit kezelése az új Cavital® Solo készülékkel és Medical Wellness termékekkel

ByKelemen Gréta

júl 24, 2018
[Total:    Average: /5]

A kötött cellulit kezelése az új Cavital® Solo készülékkel és Medical Wellness termékekkel

 

Dr Derm Equipment által kifejlesztett, új CaVital®Solo készülék az alacsony frekvenciás kavitációs ultrahang- és a hexapoláris rádiófrekvenciás technológiát ötvözi a hatékony testkezelések érdekében. Az eddig ismert alacsony frekvenciás kavitációs technológiával szemben a Dr Derm ismét egy újító megoldást alkalmaz: az ún. MULTICRYSTALLOFU® technológiát. A fejlesztés lehetőséget biztosít arra, hogy a kavitációs ultrahangot biztonságos módon alkalmazzuk. A kavitációs ultrahang a narancsbőr tüneteit okozó, ún. fi broszklerotikus struktúrákat dolgozza meg, tehát a kötött cellulit kitűnő ellenszere. A CaVital WRC® készüléknél megismert Heptafl ower® kezelőfej segítségével, hexapoláris rádiófrekvencia alkalmazásával hatékony zsírbontást és feszesítést érhetünk el. A két eljárás szinergikus hatása karcsú alakot és feszes bőrt eredményez. A kezelések során alkalmazott Medical Wellness termékek fokozzák a gépi testkezelések hatékonyságát, ezáltal a legjobb eredményeket érhetjük el.

1. lépés:
Első lépésként előkészítjük a bőr feszínét a kezelésre. Az elöregedett hámsejteket eltávolítjuk az EXFOLIATING FLUID tengeri sós bőrradír segítségével. A peeling használata során a bőr visszanyeri rugalmasságát és puhaságát. Az ásványi anyagok és nyomelemek serkentik a keringést, és selymessé teszik a bőrt. A radírt a bőrön egyenletesen oszlassuk el, majd nedves kézzel végezzük a radírozást, hogy a sókristályok feloldódjanak a vízben (1. kép). A maradék sókristályokat nedves törölközővel oldjuk fel.

2. lépés:
Rádiófrekvenciás kezelést végzünk a CaVital® Solo készülék Heptafl ower® multipoláris kezelőfejével. A rádiófrekvenciás kezelés eredményeképpen a mélyrétegi szövetek hőmérséklete megemelkedik, a zsírsejtek és a kötőszöveti szeptumok zsírtartalma feloldódik. A kezelést megelőzően EEG gél és CONTOURING GEL elegyét visszük fel a bőrfelületre, egyenletesen eloszlatva. A CONTOURING GEL tengeri és növényi hatóanyagokban gazdag, friss, nem zsíros gél. A Laminaria alga és a koffein aktiválják a lipolízist. A gél kontaktanyagként szolgál a következő lépésnél. A kezelőgépen csatlakoztatjuk a megfelelő kezelőfejet a Plug and Treat kezelőkábel segítségével, majd kiválasztjuk a vendég számára megfelelő kezelőprogramot (2. kép). A kezelés javasolt időtartama területenként 15–20 perc. Lassú, körkörös mozdulatokat alkalmazzunk (3. kép). A kezelőfejbe épített Computerized Temperature Control of Radiofrequency (CTCRF) révén egyenletes hőmérsékleten, biztonságosan végezhetjük a kezelést.

3. lépés:
A rádiófrekvenciás kezelés hatására felhevült bőr készen áll a zsírbontó és feszesítő hatóanyagok befogadására. A kezelés következő lépéseként a CATALYSER CONTOURING SERUM alakformáló szérumot alkalmazzuk. A koncentrált formulát speciálisan a fogyás folyamatának beindítására fejlesztették ki. Kivételes hatékonyságát magas Laminaria és Palmaria palmata alga koncentrációjának köszönheti. A szérumot egyenletesen oszlassuk el a bőrön, majd masszírozzuk be (4. kép).

4. lépés:
Ezután a CaVital® Solo MULTICRYSTALLOFU® kezelőfejével kavitációs ultrahangos kezelést végzünk. A kezelőfej különleges kiképzésének köszönhetően a nagyenergiájú, intenzív kavitációs hatású ultrahanghullámok kontrollált módon, csak meghatározott mélységig penetrálnak a kötőszövetbe. A kezelés eredményeképpen a kötőszöveti szeptumok kicsomagolódnak a fibroszklerotikus struktúrákból. A kezelőgépen csatlakoztatjuk a megfelelő kezelőfejet a Plug and Treat kezelőkábel segítségével, majd kiválasztjuk a vendég számára megfelelő kezelőprogramot. A programok alapján szabályozhatjuk a kavitáció és vákuumerő intenzitását (2. kép). A kezelőfejet ráhelyezzük a bőrfelületre, s körkörösen mozgatjuk a problémás területen, területenként 10–10 perc időtartamig (5. kép).

5. lépés:
A kavitációs kezelés után a maradék gélt bemasszírozzuk a bőrbe, majd felvisszük a bőrre a MODELING OIL masszázsolajat. A masszázsolaj tartós masszírozást és optimális csúszást tesz lehetővé. A wakamé alga serkenti a mikrocirkulációt, a 100%-ban természetes narancs, grapefruit, majoránna és ylang-ylang illóolajok lazítják az izmokat, nyugtató és kiegyensúlyozó hatást fejtenek ki. Az olaj megfelelő kontaktanyagként szolgál a következő lépéshez, mely a nyirokrendszer serkentése lesz. Ennek módja a vacufl ex® 2000 vákuummasszázs géppel végzett nyirokmasszázs (6. kép), vagy más egyéb eljárások, például tekercselés, mélymeleg takaró alkalmazása, vagy a kézi masszázs.

About Kelemen Gréta
"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük