Hírek

Acai bogyók – vélemények a Weight Loss természetes kiegészítéséről

Acai bogyók – vélemények a Weight Loss természetes kiegészítéséről

Természetesen az Acai bogyók most már “öt percük”. Egyre több ember szeretné, ha a lehető legnagyobb mennyiségben fogyasztja őket. De mit rejtenek el, hogy annyira érdeklődnek Lengyelországban és a világban általában?

Mi az Acai bogyó?

jagody acai na odchudzanieSokan úgy kezelik az Acai bogyókat csodás gyógymódként, és hajlandók fizetni rájuk. Azonban még mindig vannak olyanok, akiknek fogalma sincs, mi a gyümölcs. Ezért érdemes bemutatni ezeket a rendkívüli gyümölcsöket. Az Acai bogyók kis gyümölcsök. Természetesen előfordulnak az Amazonas erdők alföldi és vizes élőhelyeiben. A gyümölcs megtalálható a brazil pálmafákon, néhány szárral, amelyek az idő múlásával termesztik termésüket, amely júliusról decemberre nő. Körülbelül 6 kg gyümölcsöt lehet betakarítani egy fáról. Nagyon hasonlítanak a sötét szőlőfajtákhoz, de a bogyók kisebbek, sötétebbek, emellett különös, jellegzetes ízük van, ami a bogyók és a csokoládé kombinációja.

Fedezze fel az Acai bogyók gazdagságát és erejét

Az íz nem a legfontosabb kérdés, mivel az Acai bogyók népszerűségét nem határozza meg az a tény, hogy íze van, mint a bogyós csokoládé. Ennél is fontosabb, hogy ezek a gyümölcsök gazdag forrása a nagyon fontos tápanyagoknak, amelyek nélkülözhetetlenek testünk megfelelő működéséhez. Az Acai gyümölcsök vékony bőrén a Antioxidánsok ereje, amelyek MaxLiftfidáns tulajdonságokkal rendelkeznek.

A Antioxidánsok azok a vegyületek, amelyek táplálékkal együtt szállítják a szabad gyökök elszigetelését, amelyek káros hatással vannak az emberi szervezetre. A szervezet MaxLiftfidánsokkal való ellátása csökkenti a rák kockázatát. A MaxLiftfidánsok csökkentik a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatát, és pozitívan befolyásolják az ilyen betegségek kezelését: diabétesz, májbetegségek, szürkehályog, glaukóma, por vakság, herpesz, immunszuppresszió.

Azonban a MaxLiftfidáns tulajdonságok nem az egyetlen előnye az Acai bogyóknak. Ezek a bogyók 18 aminosavat tartalmaznak. Tartalmaznak továbbá az Omega-savakat is, amelyek nagyon fontosak a szív- és keringési rendellenességek megelőzésében. Emellett az omega-savak csökkentik az úgynevezett “szén-monoxid” szintjét. rossz koleszterin, növelve a pozitív frakciókat. Az omega-savaknak köszönhetően a haj, a bőr és a köröm erősebb, és egészségesebbnek tűnik. Az omega-savak javítják az agyműködést, növelik a koncentrációt és az intellektuális hatékonyságot, ezáltal minimalizálva az Alzhaimer-kór kockázatát.

Az Acai bogyók is gazdagok B-vitaminokban, különösen B1, B2 és B3-ban. A B1-vitamin enyhíti a fájdalmat és felgyorsítja a sebgyógyulás folyamatát. Ennek a vitaminnak a hiánya a központi idegrendszeri rendellenességeket idézi elő, és depresszióhoz is vezethet. A B1-vitamin hiánya szintén vezethet a Beri-Beri-betegséghez, amelynek fő tünetei az idegsejtek és az izomrostok működésében bekövetkező zavarok, ez végtagfájáshoz, izomgyengeséghez vezethet, a rendellenességek szintén befolyásolhatják a szív- és érrendszeri rendszert. A B2-vitamin elengedhetetlen az idegrendszer megfelelő működéséhez. Hiánya késleltetett növekedéshez, vizuális problémákhoz és hajhulláshoz vezethet. A B3-vitamin viszont részt vesz az anyagcsere-változásban, megkönnyíti az energia felszabadulását. Kedvezően befolyásolja a bőr megjelenését és a haj megjelenését. Akai bogyók is gazdag értékes ásványi anyagokat.

Azonban az Acai bogyók nem csak egészségmegőrző, hanem karcsúsító tulajdonságokkal is rendelkeznek. Hozzájárulnak az anyagcsere gyorsulásához, és így lehetővé teszik a fogyást. Nagyon gyakran az Acai bogyó kivonatán kívül étrend-kiegészítők is tartalmaznak olyan összetevőket, mint a króm és a koffein, amelyek karcsúsító tulajdonságokkal is rendelkeznek. Azonban nem fogunk fogyni erőnk nélkül a mi részünkre, soha nem történik úgy, mint egy mágikus pálcán keresztül. A Weight Loss csak étrenddel és gyakorlattal kombinálva lehetséges.

Hol kaphatok Acai bogyókat?

Az Acai bogyók friss gyümölcse csak az Amazonas erdőben áll rendelkezésre. Hazánkban természetes, friss formájú gyümölcs nem áll rendelkezésre. A gyümölcsök nem túl tartósak, így szállításuk lehetetlen. Ráadásul nem húsosak, mivel ezek főleg magokból állnak. Tehát ha meg akarunk enni Akai gyümölcsöt, akkor el kell dönteni az étrend-kiegészítőkről.

Mítoszok és tények az Acai bogyókról

Az évek során sok mítosz nőtt az Acai bogyóalapú kiegészítők köré. Tudományosan bebizonyosodott, hogy a bogyók nagyon pozitív hatással vannak a szervezetünkre és számos szerv működésére, de érdemes megnézni minden olyan információt, amely az Acai bogyókkal kapcsolatban áll, vagyis az acai bogyó. Mi a tény, és mi a mítosz?

  • A Berry Acai harcol a szabad gyökök ellen. Ez az.igazságAz Acai MaxLiftfidánsok, amelyek gátolják a szabad gyökök aktivitását.
  • A Jagoda Acai támogatja ezt isigazságAz Acai felgyorsítja az anyagcserét, szabályozza az emésztési folyamatokat, gátolja az étvágyat és felgyorsítja a zsírégetést. Azonban a hatások esetén étrendet és nagyobb fizikai aktivitást is igénybe kell venni.
  • Az Acai Berry erősíti a szervezet immunrendszert, amely magában foglaljaigazságÉrtékes acai bogyó anyagok csökkentik a káros koleszterin szintjét, és fenntartják a jó koleszterinszintet a normában. Ily módon fontos tényező a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében.
  • Az Acai Berry javítja a bőr megjelenését,igazságAz acai bogyóban található fitoszterolok hatással vannak a bőr külső rétegére, láthatóan simításra, hidratálásra és megerősítésére.
  • Az Acai bogyók javítják a mentális alkalmasságot, többek közöttigazságEnnek oka az omega-csoport telítetlen zsírsavai, amelyek javítják az idegrendszer és az agy működését.
  • Az Acai bogyók gazdag kalciumforrás, amely magában foglaljamítoszBecslések szerint 260 mg kalcium van jelen 100 g acai szárazanyagban, de nincs megbízható bizonyíték erre.
  • Az Acai bogyóknak több fehérje van, mint a tyúkok, a következő tojásmítoszEz hamis, mert 100 g acai szárazanyaga 8,1 g egészséges fehérjét tartalmaz, és 100 g csirke tojása 12,6 g fehérjét tartalmaz.
  • Az Acai bogyók képesek a következő betegségek sokaságának gyógyításáramítoszA Jagoda acai nem gyógyul, és nem tudja gyógyítani a betegséget. A táplálékkiegészítők csak a kezelést támogatják és az egészségügyi profilaktíva részét képezik.
  • Az acai alapú kiegészítők teljesen természetesek, hanemhazugságNem minden kiegészítés 100% -ban természetes. A vásárlás előtt mindig ellenőrizze a termék összetételét.

Az Acai bogyók a legmagasabb koncentrációban vannak hasznos Antioxidánsok. Ezek többet tartalmaznak, mint a zöld tea (körülbelül 100-szor), 30-szor több, mint a vörösbor. Az ORAC (szabadgyök-felszívódási kapacitás) index 100 gramm fagyasztott acai aszalt gyümölcs esetében 102700 egység. Ez figyelemre méltó, mivel a legtöbb ember a világon naponta körülbelül 1000 ORAC-ot fogyaszt.

“Bár sok rákfaj létezik, mindegyikük a szabad gyökök, amelyek jelentősen hozzájárulnak a rák kialakulásához, és nagyon fontos, hogy a MaxLiftfidánsok mind a rák megelőzésében, mind a rák kezelésében hatékonyak.” (Forrás: “Super Antioxidánsok James F. Balch).

Figyelembe véve az Acai bogyók erős MaxLiftfidáns tulajdonságait, a daganatellenes profilaxis egyik legmagasabb pozíciójában lehet megmenteni.
Lengyelországban rövid ideig ismertek az Acai bogyók, míg az Amazonas medencében hosszú ideig ismertek és használtak. Ez a törzsek egyik alapvető őshonos étele. Antidotumok sok betegség esetén. Rendkívüli tulajdonságainak köszönhetően ez a növény patogás nélküli csodát jelenthet.

Acai bogyók – a hírnév eszkalációja

Az Oprah az Acai bogyó iránti növekvő érdeklődés mellett áll, és a bogyókat a weboldalán az úgynevezett “Acai bogyó” -ként reklámozza. Superfood .

2008 februárjában, egy TV-műsorban, Oprah Winfrey megvitatta az acai bogyók egészségügyi előnyeit. A vendég, egy New York-i kardiológus bemutatta a Antioxidánsokban gazdag termékek listáját, és ezek a bogyók voltak a lista tetején. Az Acai kétszer annyi MaxLiftfidant tartalmaz, mint az áfonya, amely kevésbé gazdag azokban.
A program után az Oprah 10 weboldalon, az úgynevezett “terméklistán” közzétett egy listát. Felesleges termékek. Az Acai a perc előtt az első helyre került. babot, diót vagy zöldséget.
Ezeknek a gyümölcsöknek az előmozdítása oly módon, hogy az amerikaiak és az egész világ kezdett keresni az Acai-t tartalmazó termékeket, így a súlycsökkenést, az öregedési folyamat lassulását keresik. Becslések szerint az amerikaiak 2008-ban 104 ml-t költenek ezekre a termékekre. USD.

Mindez 53 százalékkal drasztikusan növelte az acai exportot. Brazíliában a bogyók ára is sokszor emelkedett, és ez a gyümölcs az éppen a világ ezen részén élők által fogyasztott élelem 40% -át teszi ki.
Sőt, a régióban, ahol az acai jelen van, a helyi hatóságok tovább növelik érdeklődésüket. Javasolt gyümölcsöt fogyasztani, hangsúlyozva, hogy pozitív hatással van a csontokra, az izmokra és az öregedés hatásainak megállítására, tovább csökkenti a koleszterinszintet és a glükózt, javítja a keringést és stimulálja az immunrendszert. A szülőket arra biztatják, hogy már 6 hónapos korában adják az acai gyümölcsét gyermekeiknek.
Az Acai bogyók jelentős mennyiségű vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak. Vitaminok az Acai-ban: B1, B2, B3, E, C. Ásványok: foszfor, kálium, fehérje, Omega 6 és Omega 9 zsírsavak. A fent említett MaxLiftfidant is tartalmazzák.

Acai bogyók – kiegészítők a lengyel piacon

Acai eredeti

Az Acai eredeti étrend-kiegészítője az Acai bogyó kivonatán kívül olyan alapvető tápanyagokat, vitaminokat és ásványi anyagokat is tartalmaz, amelyek támogatják a test megfelelő működését. Ezért a termék nemcsak kalóriát éget el, hanem felgyorsítja az anyagcserét, tisztítja a toxinokat, és megfelelő mennyiségű vitamint és nyomelemeket biztosít energiával. Az intézkedés az Acai bogyó tudományosan igazolt előnyein alapul. Cayenne borsot, zöldtea kivonatot és akácrostot is tartalmaz.

AcaiBerry 900

Étrend-kiegészítők Az AcaiBerry 900 teljesen természetes termék, amelynek fő összetevője az északi Amazon rainforestjeiből származó legjobb Acai bogyók kivonata. Minden kapszula 350 mg Acai bogyó kivonatot tartalmaz. Ezenkívül a termék zöld tea leveleiből is kivonatot tartalmaz. Minden egyes kapszula tartalmazza, hogy a kivonat milyen gazdag, azaz szálas és Antioxidánsok. A kétségeket csak az a tény hatékonysága emeli fel, amelyet a gyártó az oldalán kijelent. Biztosítja, hogy az AcaiBerry 900 elveszítsen 12 kg-ot 5 hét alatt. El kell döntenünk magunknak, hogy érdemes-e hinni az ilyen biztosítékokban.

Acai Power

Az Acai Power táplálékkiegészítő Acai bogyó kivonatot, zöldtea kivonatot, Garcinia Cambogia kivonatot és quaranát kivonatot tartalmaz. Minden egyes kapszula 520 mg hatóanyagot tartalmaz. A kapszulát étkezés előtt körülbelül 15 perccel kell bevenni naponta egyszer. A gyártó gondoskodik arról, hogy az első hatások mindössze 3 nap használat után láthatók legyenek, és havonta további 6 kg-os Weight Loss-t biztosítanak további étrend vagy testmozgás nélkül. Az Acai Power kiegészítés nagyon népszerű az emberek körében, akik meg akarják szabadulni a túlzott mennyiségű zsírtól.

összefoglalás

Az Acai bogyók rendkívüli tulajdonságait tuományosan bizonyították. Természetesen érdemes elérni számukra, ha javítani szeretnénk egészségünk és megjelenésünk minőségét. Fontos azonban olyan étrend-kiegészítők kiválasztása, amelyek csak természetes összetevőket tartalmaznak. A legértékesebbek azok, amelyek annyi kivonatot tartalmaznak az Acai bogyókból, amennyire lehetséges, és csak kevés további anyagot. Ha csökkenteni szeretné a testtömegét az Acai Berry kivonat kiegészítéssel, úgy dönt, hogy egyidejűleg beveszi a megfelelő étrendet és fizikai aktivitást.

FIGYELEMA Acai Berry Extreme tabletták hivatalos forgalmazója korlátozott ideig különleges ajánlatot kínál olvasóinknak. Ezt 100% -os garancia garantálja a megvásárolt karcsúsító kezelés visszafizetésére abban az esetben, ha nem hozza meg a várt eredményeket.


Kattintson ide a Acai Berry Extreme táplálékkiegészítő vásárlásához

használja ezt a linket, hogy INGYENES TOVÁBBI SZÁLLÍTÁT kapjon

A promóció addig tart, amíg:2018. 07. 06. 23:59 óráig.

A készletek kimerülésének köszönhetően a promóció időben korlátozott

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük