HĂ­rek

alli – vélemények az ellentmondásos fogyókúra kiegészítésről

alli – vélemények az ellentmondásos fogyókúra kiegészítésről

Mi az Alli?

Az Alli Orlistat nevű hatóanyagot tartalmazó gyógyszer. A terméket türkiz kapszulák (60 mg) és fehér szívótabletták formájában (27 mg) adják el.

Mi a célja a la előkészítésnek?

Az Alli olyan termék, amely támogatja a Weight Loss szolgáltatást. A készítményt alacsony kalóriatartalmú étrenddel kombinálva használják, amelyben a zsírszint csökken. Felnőtteknél alkalmazzák, ahol a BMI 28 vagy annál magasabb.

Az Alli vény nélkül kapható.

Hogyan használhatom az alla?

Az Alla kapszulát vagy szívó tablettát étkezés előtt, alatt, vagy legfeljebb egy órával kell bevenni. A gyógyszert naponta háromszor használják. Alla nem alkalmazható zsírmentes étkezéssel kombinálva. Azt is nem fogadjuk el, amikor feladunk egy étkezést. A készítményt használóknak olyan étrendet is be kell vezetniük, amelyben a napi kalóriatartalom 30% -a zsírokból származik. Naponta csak a három fő ételt kell itatni.

A Alla-val való kezelés megkezdése előtt a betegeknek étrendet és testmozgást kell bevezetniük. Ha a kezelés első 12 hetében nem fogy, konzultáljon kezelőorvosával vagy gyógyszerészével. Valószínűleg le kell mondania ezt a kezelést.

Hogyan működik a Alla?

Az Alli a hatóanyagot, az Orlistatot tartalmazza. Ez egy olyan gyógyszer, amely nem befolyásolja az étvágyat. Az orlisztat blokkolja a gasztrointesztinális lipázokat, ezáltal gátolja a szervezet azon képességét, hogy a gyomor-bélrendszerben zsírt emésztsen. Ez azt jelenti, hogy az elfogyasztott zsírok egynegyede áthatolhatatlanul áthalad a testen, és végül kiürül. Ily módon a szervezet nem használja ezt a zsírt az energia számára, és nem is zsírszövet formájában tárolja, ami megkönnyíti a testsúly csökkentését.

Hogyan teszteltĂĽk az Al-t?

Mivel az Alli egy másik gyógyszeren alapul, amely ugyanazt a hatóanyagot tartalmazza, és már engedélyezett (Xenical 120 mg), a Xenical-t is bevont betegek részt vettek az Alli-vizsgálatban.

Alla hatásosságát három fő vizsgálat alapján értékeltük. A tanulmányban, amely egy-két évig tartott, 1353 olyan beteg vett részt a vizsgálatban, amely nagyobb vagy egyenlő volt a BMI-vel. Ebben a vizsgálatban az Alla különböző dózisainak hatását hasonlították össze a placebóval. A betegek egyidejűleg megfelelő étrendet követtek. A vizsgálat befejezése előtt az orvosok és a betegek egyike sem tudta, ki kezeli, és ki veszi a placebót. A harmadik vizsgálatban a placebo és az Alli dózis kombinációján alapult 391, 25 és 28 között BMI-es beteg esetében. A harmadik felmérés 4 hónapot vett igénybe. Az összes vizsgálat a testtömeg csökkenését mutatta. A vizsgálat fő célja annak bizonyítása volt, hogy az Alli 27 mg-os szívó tablettáinak ugyanolyan hatása van, mint az Alli 60 mg kapszulája.

Milyen előnyökkel jár a Alla használata a tanulmányban?

Az Alli alkalmazása jobb eredményeket adott, mint a placebót. Két olyan vizsgálatban, amelyben a 28 vagy annál magasabb BMI-t mutató BMI-betegek részesültek, az Alli Capsule 60 mg-ot szedő betegek átlagosan 4,8 kg-mal csökkentették súlyukat. A placebo csoportban ez a súlycsökkentés 2,3 kg volt.

A 25-28-as BMI-k csoportjának vizsgálatakor nem volt észrevehető Weight Loss.

A szívó tabletták és a kapszulák közötti különbségre koncentráló vizsgálatok nem mutattak ilyen különbségeket. Mindkét csoportban a betegek azonos mennyiségű zsírt választottak ki a belekből.

Milyen kockázatok vannak a Alla használatával?

Legtöbbször Alla használata mellékhatásokat okozhat a gyomor-bélrendszerben. Az alacsony zsírtartalmú étrend csökkenti a zsírvesztés kockázatát. A mellékhatások általában a kezelés kezdeti szakaszában fordulnak elő, és spontán eltűnnek. A leggyakoribb mellékhatások az olajos foltok, a szekrécióra szánt gázok, a székletnyomás, a zsíros és olajos széklet, a gázt kibocsátó, puha széklet. A mellékhatások teljes listáját a betegtájékoztató tartalmazza.

Az Alli nem olyan személyek számára készült, akik allergiásak vagy túlérzékenyek a gyógyszer hatóanyagaira vagy bármely további összetevőjére. Nem szabad alkalmazni olyan személyeknek, akik ciklosporint vagy antikoagulánst használnak. Nem ajánlott azoknak, akiknek hosszú távú malabszorpciós szindrómája vagy kolesztázisa van. Nem alkalmas terhes vagy szoptató nők számára.

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük