• szo. jan 23rd, 2021

Kitűnő lehetőség 🌝 kiszsinagoga.hu

Képzeljük el, hogy itt megtalálja a pontos információkat.

Az arc komplex méregtelenítő protokollja

ByKelemen Gréta

júl 24, 2018
[Total:    Average: /5]

Az arc komplex méregtelenítő protokollja

A bőr a szervezet tükre. Amennyiben a testünk a felhalmozódott salak- és méreganyagok miatt nem jut elegendő ásványi anyaghoz és vitaminhoz, a bőr (különösen az arc bőre) sérülékennyé, fakóvá válik. Ám ahogy a bőrön keresztül képes a méreganyag bejutni, hasonló módon távozni is képes ugyanott. A szervezet méregtelenítésére, a felhalmozódott toxikus anyagok eltávolítására vagy az emésztőrendszeren, vagy a bőrön keresztül van lehetőségünk. Az alábbiakban a Dr Derm Mezoforte® Complete készülék alkalmazásával egy újszerű, komplex méregtelenítési eljárást mutatunk be, melyhez a Thal’ion és a Binella termékcsaládot hívjuk segítségül.

1. lépés

A kezelés első lépéseként vigyük fel az arcra a tengeri kivonatokban gazdag tisztítótejet. A Velvet Cleansing Milk a bőr természetes nedvességtartalmának megőrzése mellett gyengéden, de tökéletesen távolítja el a sminket és a tisztátalanságokat, egyetlen lépésben (1. kép).

2. lépés

A méregtelenítés során a nyak és dekoltázs területén oszlassuk el a Facial Detox Wrap Scrub Action maszkot. A növényi szén és a zöld agyag kombinációja eltávolítja az epidermiszben felhalmozódott méreganyagokat és az elhalt hámsejteket. Az eukaliptusz, mentol és kámfor illóolajok megtisztítják a bőrt. A barna algák hármasa (Sargassum, Laminaria és Fucus) felgyorsítja a sejtanyagcserét, és serkenti a mikrokeringést (2. kép).

3. lépés

Tonizáljuk a bőrt az ásványi anyagokban, nyomelemekben, poliszacharidokban gazdag Gentle Tonic Lotion alkoholmentes tonikkal (3. kép), majd a tű nélküli mezoterápiás kezelés előkészítéseként töröljük át a bőr felszínét bőrfertőtlenítő folyadékkal.

4. lépés

A méregtelenítő hatású Binella orthomolekuláris koktélt egy fecskendő segítségével állítjuk elő oly módon, hogy 1,5–1,5 ml-nyi anyagot szívunk fel a különböző monoszérumokból, majd az anyagokat összerázzuk (4. kép). A három felhasznált esszencia a következő legyen: „OPC” Orthomolekuláris Eszszencia: segíti a szervezet méregtelenítését, és megszünteti a gyulladást. „Genistein“ Orthomolekuláris Esszencia: gyógyítja a fénykárosodott sejteket, UV-antiallergikum, minimalizálja a szabad gyököket, és megállítja az energiaszint csökkenését. „Vitamin C 300“ Orthomolekuláris Esszencia: aktiválja a kollagénszintézist, védi a sejtmembránt, javítja a berepedezett bőr állapotát, és csökkenti a hiperpigmentációt.

5. lépés

Az így összeállított hatóanyag- komplexet a mezoforézis® tű nélküli mezoterápiás hatóanyag- bevitel segítségével juttatjuk be a bőr mélyebb rétegeibe.A Mezoforte® Complete készüléken kiválasztjuk a megfelelő arckezelő programot, majd a hatóanyagot lassan adagolva végezzük el a hatóanyag-bevitelt. Az eljárás során a bőr barrierjén keletkezett mikroméretű csatornák lehetővé teszik, hogy a méregtelenítő hatású anyagok bejussanak a bőr mélyebb rétegeibe (5. kép).

6. lépés

A bőrön maradt szérumra vigyük fel a lágy és gyorsan felszívódó Active Hydrating Gel-t. Ez a koncentrált nyomelempótló fluid hidratáló réteget képez a bőrön. A trehalóz megvédi a sejteket a kiszáradástól, a kitin hatékony sebgyógyító és nyugtató hatású. A gél megfelelő kontaktanyagként szolgál a rádiófrekvenciás kezeléshez (6. kép). A rádiófrekvenciás kezelés elősegíti a kötőszövetben felhalmozódott salakanyagok és méreganyagok gyorsabb távozását, valamint fokozza a bőr feszességét. A kezelést a Mezoforte® Complete készülék bipoláris arckezelőfejével végezzük, mely rendelkezik az ún. CTC® automatikával, így nem kell tartanunk a kötőszövet túlmelegedésétől. A face lifting program használatát javasoljuk.

7. lépés

A kezelést a tengeri olajokban gazdag, hidratáló Masque Nutri- Réparateur maszkkal folytatjuk. Különleges állagának köszönhetően kiválóan alkalmas gépi kezelésekhez is, ezért a cryo kezeléshez ezt alkalmazzuk. A krémmaszk hozzáadott AHA-t is tartalmaz, amely hidratálja és rugalmasabbá teszi a bőrt. A karitévaj és a méhviasz megakadályozzák a vízvesztést, az E-vitamin fokozza az epidermisz vízmegtartó képességét, és semlegesíti a szabad gyököket. A hidegterápia (cryo) enyhíti a bőrpírt, valamint tovább fokozza a méregtelenítést az ún. értorna segítségével (7. kép).

8. lépés

A hidegterápia után az arcon maradt maszk felhasználásával különleges méregtelenítő masszázst végzünk, mellyel elvezetjük a nyirokfolyadékot a nyirokcsomókhoz (8. kép).

9. lépés

Amennyiben szükséges, befejező lépésként használjunk a bőrtípusnak megfelelő ápolókrémet.

A termékek forgalmazója: Dr Derm Equipment Kft.

About Kelemen Gréta
"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük