Bliss Hair – Vélemény az innovatív hajápolóról

[Total:    Average: /5]

Bliss Hair – Vélemény az innovatív hajápolóról

Az egészséges, tiszta és vastag haj sok ember álma, nem csak a nők. Megjelenésük nagy hatással van vonzerejükre. Sajnálatos módon a különböző tevékenységek – az egészségtelen táplálkozástól a rossz gondozásig – azt eredményezik, hogy a haj elveszíti a ragyogását, törékennyé válik, végül leesik és feloszlik. A Bliss Hair rendszeres használata átfogóan megakadályozza ezt a problémát, és ha szükséges, tartósan küzd.

Számos elem befolyásolja a hajod állapotát, sőt, némelyikük, például a hormonális változások, nem nagyon érintett. Vannak olyan elemek, amelyek jelentősen javíthatók a megfelelő életmóddal. A szőke haj általános egészségügyi problémát jelezhet. Ezért az első intézkedésnek a “betegség” forrását kell megtalálnia és fel kell számolni. Az egészséges táplálkozáshoz, a kiegészítéshez és az aktív sporthoz való átmenet nagyban segíthet ebben. A hajápoló kezelések hatással vannak a haj megjelenésére is. A töltő gyakori használata és a rendszeres színkezelések különösen károsak számukra. Samponokat kell választani a fejbőrre (nem hajra) – a nem megfelelő választás a korpásodás gyakori oka. A szőrzetet rövidebb ideig kell mosni (kb. 2 percig öblítsük le vízzel (legfeljebb 4 percig), továbbá nagyon fontos a természetes összetevőkön alapuló kozmetikumok használata. termék ezen a területen.

Hogyan működik a Bliss Hair krém?

A Bliss Hair használata számos módon javítja a haj (és a fejbőr) megjelenését. A haj egyre vastagabb, ragyogóbb és kevésbé törékennyé válik, így a frizurától függetlenül sokkal vonzóbbá válik. A kellemetlen csúcsfelosztás problémája eltűnik. A testápoló szer regeneratív tulajdonságai, amelyek a hagymás haj szerkezetét újraépítik, nagy hatással vannak a haj tökéletesítésére. Ezenkívül a maszk megakadályozza a Alopecia-t (a haj még akkor is nő vissza, ha olyan területen van, ahol csupasz bőr volt). Ezen kívül a testápoló hidratálja a fejbőrt, szabályozza a faggyúmirigyeket, visszaállítja a hatékony légzést, megakadályozza a bőr megváltozását és allergiát. Így nem csak a haját érdekli, hanem segít megszabadulni a korpásodástól és a Mycosis problémáktól. A Bliss Hair felgyorsítja a haj növekedését. Annak érdekében, hogy a készítmény teljes mértékben hatékony legyen, és kielégítő eredményeket biztosítson gyorsan, rendszeresen fel kell használni. Az optimális gyakoriság hetente 2-3 alkalommal történik. Először a fejet alaposan meg kell mosni és samponnal öblíteni, és csak a szárítás után kell Bliss Hair-t alkalmazni. A hajat 1-2 percig dörzsölni kell. Alkalmazás után a normál hajformázás a termék eltávolítása nélkül történik. Ajánlott kezelés ideje – legalább két hónap.

Mi a Bliss Hair összetétele?

A Bliss Hair nagy előnye, hogy összetétele a természetes összetevőkön (terápiás infúziók, illóolajok, vitaminok, növényi kivonatok és fehérjék) alapul, és nem tartalmaz káros vegyi anyagokat. Nem tartalmaz szelén-szulfidot, amely a korpásodást gátolja, de kellemetlen bőrsérüléseket okozhat. Ez biztosítja, hogy a Bliss Hair nem okozhat mellékhatásokat, bőrelváltozásokat vagy allergiás ReAction-okat.

Milyen összetevők felelősek a Bliss Hair hatásosságáért?

  • Rhododendron kivonat, többszínű– gyökér kivonat A Polygonum multiflorum a hagyományos kínai orvoslás egyik legértékesebb természetes gyógyszere és kozmetikuma (más néven Fo-Ti vagy He Shou Wu – “Mr Ho fekete hajja”). Már évezredek óta ismert, mint tonizáló és fiatalító gyógynövény. A legenda szerint Mr. Ho 58 éves korában kezdte használni a gyökeret, és egy idő után szürke haja újra fekete lett. A gyűrű gyökere előnyös hatása tudományosan bizonyított (számos hatóanyagot tartalmaz: lektinek, alkaloidok, antrakinonok, fenolos vegyületek és glikozidok). Az összetevő javítja a haj általános állapotát – csökkentve a hajlamosító hajlamot a törékeny és szétválasztott végekre. Ezzel egyidejűleg megakadályozza a Alopecia (és a fentiek szerinti besorolást). Ugyanakkor gondoskodik a fejbőrről a korpásodás és a seborrhea eltávolításával.
  • Kivonat avokádóból– az avokádó évszázadok óta az élelmiszerek fő forrása, egy természetes gyógymód és egy afrodiziákus indiai. Az Aztecsek még az “Isten vaját” is nevezték. Jótékony tulajdonságait eddig is használták. Kozmetikumként használják a lipid és a víz metabolizmusának szabályozására, a fejbőr (és a haj) táplálására és regenerálására. Száraz és sérült bőrre alkalmas. Gyorsan felszívódik és lágyító tulajdonságokkal rendelkezik. Segíti a korpásodás és a seborrhea elleni harcot. Vitaminokban gazdag (A, C, E, B9, PP), ásványi sók (K, Ca, Fe) és telítetlen zsírsavak.
  • A lucerna kivonat– A kerti szerelmeseinek a lucerna értékes zöld műtrágya, azok számára, akik gyönyörű vastag hajat szeretnének, fontos (bár néha alulbecsült) kozmetikai összetevő. Értékes az öregedésgátló tulajdonságai miatt. Ezenkívül erősíti a haj növekedését és erősíti az izzókat, csökkentve a hajhullást.
  • Szűk ázsiai kivonat– Az ültetvény, más néven “Got-kola” (fű tigris) és az “életforrás” az ayurvédikus gyógyászat egyik legértékesebb gyógyszere. Célja a vérkeringés, a bőrbetegségek és a sebek meggyógyítására. Évtizedeken át kozmetikumok előállítására is felhasználták. Antibakteriális és gombaellenes hatása van. Tisztítja és javítja a fejbőr vérkeringését, melynek köszönhetően a hajhagymákat jobban táplálja és oxidálja. Stimulálja a haj növekedését. Tulajdonságait az Egészségügyi Világszervezet (WHO) elismerte.
  • Extrakció a ligusticuma szecsuánból– a növény “japán bors”, “borsóvirág”, “szecsuáni bors” néven ismert, bár a valóságban semmi köze a borshoz (kivéve a hasonló ízt). A fűszereket ázsiai országokban használják. Gyakrabban ez a kozmetikumok összetevője. Gombaellenes és antibakteriális tulajdonságainak köszönhetően alaposan megtisztítja a fejbőrt.
  • Hotflux komplex– hidratáló komponens, amely szabályozza a szőrtüszők működését és stimulálja a fejbőr mikrocirkulációját. Végül az izzók növekedéséhez vezet, amelyek eddig a pihenő fázisban voltak.

Milyen felhasználói véleményeket talál a Bliss Hair szolgáltatásban?

A Bliss Hair klinikai tesztelését és tanúsítását a Plasztikai Sebészet és Kozmetika Intézet tanúsította. A “tapasztalat” viszonylag rövid időszaka ellenére a vihar felvette a piacot – több mint egymillió elégedett férfi és női már részesült a működéséből. Érdemes néhány ajánlást követni.

Fodrászként dolgozom, így az egészséges, jól karbantartott haj nemcsak az akarat, hanem szükségem van az én esetemben is. Nos, ez elsősorban a nappali reklámja. Bár azt mondják, hogy egy cipész a perforált cipőben jár, inkább nem működik itt. A nők közül melyik szeretne eljutni a fodrászhoz, aki rosszul viseli a saját haját, de egy időben komoly problémám volt. A hajam szűk volt, főként a színező festékek, lakkok és más “erősítők” használatának (és tesztelésével). Számos kozmetikumot figyeltem meg az interneten, gondosan ellenőrizve összetételét. Ennek eredményeképpen elértem a Bliss Hair-ot, amely a hidratáló, tápláló és tisztító összetevőket ötvözi a fejbőrre és a hajra. Nem kellett sokáig várnom az eredményekre – a pozitív változások néhány hét után már láthatók voltak. Azóta rendszeresen alkalmaztam a készítménnyel – profilaktikusan – és ugyanakkor ajánlom ügyfeleimnek.” . – .Martyna, 35 éves

Az én esetemben a hajproblémákat a … dermatológiai problémák okozták. Tinédzserként bosszantó, súlyos pattanásokkal kellett foglalkoznom. Később eltűnt az eczema és sokáig szép arcot élveztem. A rémálom visszatért a terhesség után. Vigyáztam a gyermekemre, fáradt voltam, és őszintén szólva egy kicsit elhanyagolt. Végül a testnek reagálnia kellett. Először is a seborrhoea problémája volt. Samponokkal harcoltam, amelyeket a gyógyszertárakban ajánlott 100% -os garancia. Sajnos … nem működtek. Később észrevettem, hogy a hajam törékeny és könnyen kiborul. Ez történt, hogy néha nem tudtam másra gondolni, mint a bűnbánatom. A férjem nem figyelt rám, korlátozva magát, hogy segítsen nekem a mindennapi munkámmal. Végül is egy (korábbi) kolléga ajánlotta, hogy a Bliss Hair krémet használom a hajamon. Nem voltam meggyőződve róla, de mi volt ott … A terméket hetente 2-3 alkalommal mosogattam anélkül, hogy nagyon lelkesednék. Olyan frusztrált voltam, hogy először nem vettem észre semmilyen pozitív változást. Csak néhány hét használat után rájöttem, hogy a hajam valójában erősebb, vastagabb és nem esett ki. Ezután a bőrproblémák eltűntek – a fej tiszta volt, és a hajam mosása után frissen és frissítve éreztem magam. Most ajánlom Bliss Hair barátaimnak.” . – .Violetta, 27 éves

Az a probléma, hogy sokáig aludtam a szemhéjakkal, … a korpásodás. Nem vagyok nárcisz, és nem töltöm az időm nagy részét a tükör előtt, mint sok fiatal férfi és nőstény ellenfelem. Az én esetemben a korpásodás nem csak esztétikailag kellemetlen volt, hanem hatással volt a munka hatékonyságára is. Egy nagy nemzetközi cég vezetője vagyok. Bármi legyen is a körülmény, vonzónak kell lennie és fogyni kell. A munkaruhám elegáns ruhák és drága kiegészítők. Amint azt kitalálni, fehér korpásodás a vállán nem tűnik biztatónak, különösen akkor, ha ügyféllel dolgozik és tárgyal. Hosszú ideig használtam a korpás samponokat, de nem sokat tett velem. Végül elértem a Bliss Hair-ot. Néhány hét rendszeres használat után a fején lévő bőr tiszta volt, megszabadultam a problémától, és egy idő után észrevettem, hogy a hajam egészségesebb, vastagabb és a szürke haja kezdete eltűnt!“” –Simon, 40-es évek

Érdemes használni a Bliss Hair-t a hajápoláshoz?

A haj és a fejbőr ápolására rendszeresség szükséges, és sok síkon kell elvégezni. Ugyanakkor érdemes olyan megoldásokat alkalmazni, amelyek kiküszöbölik a probléma forrását, és javítják hajának állapotát ad hoc alapon. Az utóbbi esetben az olyan készítmények optimális felhasználását teszik lehetővé, amelyek természetes összetevőkön alapulnak, és nincs mellékhatásuk. Ezért érdemes használni a Bliss Hair, hatékony haj és fejbőr lotion.

About Kelemen Gréta 474 Articles
"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*