HĂ­rek

Bliss Hair – Vélemény az innovatív hajápolóról

Bliss Hair – Vélemény az innovatív hajápolóról

Az egészséges, tiszta és vastag haj sok ember álma, nem csak a nők. Megjelenésük nagy hatással van vonzerejükre. Sajnálatos módon a különböző tevékenységek – az egészségtelen táplálkozástól a rossz gondozásig – azt eredményezik, hogy a haj elveszíti a ragyogását, törékennyé válik, végül leesik és feloszlik. A Bliss Hair rendszeres használata átfogóan megakadályozza ezt a problémát, és ha szükséges, tartósan küzd.

Számos elem befolyásolja a hajod állapotát, sőt, némelyikük, például a hormonális változások, nem nagyon érintett. Vannak olyan elemek, amelyek jelentősen javíthatók a megfelelő életmóddal. A szőke haj általános egészségügyi problémát jelezhet. Ezért az első intézkedésnek a “betegség” forrását kell megtalálnia és fel kell számolni. Az egészséges táplálkozáshoz, a kiegészítéshez és az aktív sporthoz való átmenet nagyban segíthet ebben. A hajápoló kezelések hatással vannak a haj megjelenésére is. A töltő gyakori használata és a rendszeres színkezelések különösen károsak számukra. Samponokat kell választani a fejbőrre (nem hajra) – a nem megfelelő választás a korpásodás gyakori oka. A szőrzetet rövidebb ideig kell mosni (kb. 2 percig öblítsük le vízzel (legfeljebb 4 percig), továbbá nagyon fontos a természetes összetevőkön alapuló kozmetikumok használata. termék ezen a területen.

Hogyan működik a Bliss Hair krém?

A Bliss Hair használata számos módon javítja a haj (és a fejbőr) megjelenését. A haj egyre vastagabb, ragyogóbb és kevésbé törékennyé válik, így a frizurától függetlenül sokkal vonzóbbá válik. A kellemetlen csúcsfelosztás problémája eltűnik. A testápoló szer regeneratív tulajdonságai, amelyek a hagymás haj szerkezetét újraépítik, nagy hatással vannak a haj tökéletesítésére. Ezenkívül a maszk megakadályozza a Alopecia-t (a haj még akkor is nő vissza, ha olyan területen van, ahol csupasz bőr volt). Ezen kívül a testápoló hidratálja a fejbőrt, szabályozza a faggyúmirigyeket, visszaállítja a hatékony légzést, megakadályozza a bőr megváltozását és allergiát. Így nem csak a haját érdekli, hanem segít megszabadulni a korpásodástól és a Mycosis problémáktól. A Bliss Hair felgyorsítja a haj növekedését. Annak érdekében, hogy a készítmény teljes mértékben hatékony legyen, és kielégítő eredményeket biztosítson gyorsan, rendszeresen fel kell használni. Az optimális gyakoriság hetente 2-3 alkalommal történik. Először a fejet alaposan meg kell mosni és samponnal öblíteni, és csak a szárítás után kell Bliss Hair-t alkalmazni. A hajat 1-2 percig dörzsölni kell. Alkalmazás után a normál hajformázás a termék eltávolítása nélkül történik. Ajánlott kezelés ideje – legalább két hónap.

Mi a Bliss Hair összetétele?

A Bliss Hair nagy előnye, hogy összetétele a természetes összetevőkön (terápiás infúziók, illóolajok, vitaminok, növényi kivonatok és fehérjék) alapul, és nem tartalmaz káros vegyi anyagokat. Nem tartalmaz szelén-szulfidot, amely a korpásodást gátolja, de kellemetlen bőrsérüléseket okozhat. Ez biztosítja, hogy a Bliss Hair nem okozhat mellékhatásokat, bőrelváltozásokat vagy allergiás ReAction-okat.

Milyen összetevők felelősek a Bliss Hair hatásosságáért?

  • Rhododendron kivonat, többszĂ­nű– gyökĂ©r kivonat A Polygonum multiflorum a hagyományos kĂ­nai orvoslás egyik legĂ©rtĂ©kesebb termĂ©szetes gyĂłgyszere Ă©s kozmetikuma (más nĂ©ven Fo-Ti vagy He Shou Wu – “Mr Ho fekete hajja”). Már Ă©vezredek Ăłta ismert, mint tonizálĂł Ă©s fiatalĂ­tĂł gyĂłgynövĂ©ny. A legenda szerint Mr. Ho 58 Ă©ves korában kezdte használni a gyökeret, Ă©s egy idĹ‘ után szĂĽrke haja Ăşjra fekete lett. A gyűrű gyökere elĹ‘nyös hatása tudományosan bizonyĂ­tott (számos hatĂłanyagot tartalmaz: lektinek, alkaloidok, antrakinonok, fenolos vegyĂĽletek Ă©s glikozidok). Az összetevĹ‘ javĂ­tja a haj általános állapotát – csökkentve a hajlamosĂ­tĂł hajlamot a törĂ©keny Ă©s szĂ©tválasztott vĂ©gekre. Ezzel egyidejűleg megakadályozza a Alopecia (Ă©s a fentiek szerinti besorolást). Ugyanakkor gondoskodik a fejbĹ‘rrĹ‘l a korpásodás Ă©s a seborrhea eltávolĂ­tásával.
  • Kivonat avokádĂłbĂłl– az avokádĂł Ă©vszázadok Ăłta az Ă©lelmiszerek fĹ‘ forrása, egy termĂ©szetes gyĂłgymĂłd Ă©s egy afrodiziákus indiai. Az Aztecsek mĂ©g az “Isten vaját” is neveztĂ©k. JĂłtĂ©kony tulajdonságait eddig is használták. KozmetikumkĂ©nt használják a lipid Ă©s a vĂ­z metabolizmusának szabályozására, a fejbĹ‘r (Ă©s a haj) táplálására Ă©s regenerálására. Száraz Ă©s sĂ©rĂĽlt bĹ‘rre alkalmas. Gyorsan felszĂ­vĂłdik Ă©s lágyĂ­tĂł tulajdonságokkal rendelkezik. SegĂ­ti a korpásodás Ă©s a seborrhea elleni harcot. Vitaminokban gazdag (A, C, E, B9, PP), ásványi sĂłk (K, Ca, Fe) Ă©s telĂ­tetlen zsĂ­rsavak.
  • A lucerna kivonat– A kerti szerelmeseinek a lucerna Ă©rtĂ©kes zöld műtrágya, azok számára, akik gyönyörű vastag hajat szeretnĂ©nek, fontos (bár nĂ©ha alulbecsĂĽlt) kozmetikai összetevĹ‘. ÉrtĂ©kes az öregedĂ©sgátlĂł tulajdonságai miatt. EzenkĂ­vĂĽl erĹ‘sĂ­ti a haj növekedĂ©sĂ©t Ă©s erĹ‘sĂ­ti az izzĂłkat, csökkentve a hajhullást.
  • Szűk ázsiai kivonat– Az ĂĽltetvĂ©ny, más nĂ©ven “Got-kola” (fű tigris) Ă©s az “életforrás” az ayurvĂ©dikus gyĂłgyászat egyik legĂ©rtĂ©kesebb gyĂłgyszere. CĂ©lja a vĂ©rkeringĂ©s, a bĹ‘rbetegsĂ©gek Ă©s a sebek meggyĂłgyĂ­tására. Évtizedeken át kozmetikumok előállĂ­tására is felhasználták. Antibakteriális Ă©s gombaellenes hatása van. TisztĂ­tja Ă©s javĂ­tja a fejbĹ‘r vĂ©rkeringĂ©sĂ©t, melynek köszönhetĹ‘en a hajhagymákat jobban táplálja Ă©s oxidálja. Stimulálja a haj növekedĂ©sĂ©t. Tulajdonságait az EgĂ©szsĂ©gĂĽgyi Világszervezet (WHO) elismerte.
  • ExtrakciĂł a ligusticuma szecsuánbĂłl– a növĂ©ny “japán bors”, “borsĂłvirág”, “szecsuáni bors” nĂ©ven ismert, bár a valĂłságban semmi köze a borshoz (kivĂ©ve a hasonlĂł Ă­zt). A fűszereket ázsiai országokban használják. Gyakrabban ez a kozmetikumok összetevĹ‘je. Gombaellenes Ă©s antibakteriális tulajdonságainak köszönhetĹ‘en alaposan megtisztĂ­tja a fejbĹ‘rt.
  • Hotflux komplex– hidratálĂł komponens, amely szabályozza a szĹ‘rtĂĽszĹ‘k működĂ©sĂ©t Ă©s stimulálja a fejbĹ‘r mikrocirkuláciĂłját. VĂ©gĂĽl az izzĂłk növekedĂ©sĂ©hez vezet, amelyek eddig a pihenĹ‘ fázisban voltak.

Milyen felhasználói véleményeket talál a Bliss Hair szolgáltatásban?

A Bliss Hair klinikai tesztelését és tanúsítását a Plasztikai Sebészet és Kozmetika Intézet tanúsította. A “tapasztalat” viszonylag rövid időszaka ellenére a vihar felvette a piacot – több mint egymillió elégedett férfi és női már részesült a működéséből. Érdemes néhány ajánlást követni.

„Fodrászként dolgozom, így az egészséges, jól karbantartott haj nemcsak az akarat, hanem szükségem van az én esetemben is. Nos, ez elsősorban a nappali reklámja. Bár azt mondják, hogy egy cipész a perforált cipőben jár, inkább nem működik itt. A nők közül melyik szeretne eljutni a fodrászhoz, aki rosszul viseli a saját haját, de egy időben komoly problémám volt. A hajam szűk volt, főként a színező festékek, lakkok és más “erősítők” használatának (és tesztelésével). Számos kozmetikumot figyeltem meg az interneten, gondosan ellenőrizve összetételét. Ennek eredményeképpen elértem a Bliss Hair-ot, amely a hidratáló, tápláló és tisztító összetevőket ötvözi a fejbőrre és a hajra. Nem kellett sokáig várnom az eredményekre – a pozitív változások néhány hét után már láthatók voltak. Azóta rendszeresen alkalmaztam a készítménnyel – profilaktikusan – és ugyanakkor ajánlom ügyfeleimnek.” . – .Martyna, 35 éves

„Az én esetemben a hajproblémákat a … dermatológiai problémák okozták. Tinédzserként bosszantó, súlyos pattanásokkal kellett foglalkoznom. Később eltűnt az eczema és sokáig szép arcot élveztem. A rémálom visszatért a terhesség után. Vigyáztam a gyermekemre, fáradt voltam, és őszintén szólva egy kicsit elhanyagolt. Végül a testnek reagálnia kellett. Először is a seborrhoea problémája volt. Samponokkal harcoltam, amelyeket a gyógyszertárakban ajánlott 100% -os garancia. Sajnos … nem működtek. Később észrevettem, hogy a hajam törékeny és könnyen kiborul. Ez történt, hogy néha nem tudtam másra gondolni, mint a bűnbánatom. A férjem nem figyelt rám, korlátozva magát, hogy segítsen nekem a mindennapi munkámmal. Végül is egy (korábbi) kolléga ajánlotta, hogy a Bliss Hair krémet használom a hajamon. Nem voltam meggyőződve róla, de mi volt ott … A terméket hetente 2-3 alkalommal mosogattam anélkül, hogy nagyon lelkesednék. Olyan frusztrált voltam, hogy először nem vettem észre semmilyen pozitív változást. Csak néhány hét használat után rájöttem, hogy a hajam valójában erősebb, vastagabb és nem esett ki. Ezután a bőrproblémák eltűntek – a fej tiszta volt, és a hajam mosása után frissen és frissítve éreztem magam. Most ajánlom Bliss Hair barátaimnak.” . – .Violetta, 27 éves

„Az a probléma, hogy sokáig aludtam a szemhéjakkal, … a korpásodás. Nem vagyok nárcisz, és nem töltöm az időm nagy részét a tükör előtt, mint sok fiatal férfi és nőstény ellenfelem. Az én esetemben a korpásodás nem csak esztétikailag kellemetlen volt, hanem hatással volt a munka hatékonyságára is. Egy nagy nemzetközi cég vezetője vagyok. Bármi legyen is a körülmény, vonzónak kell lennie és fogyni kell. A munkaruhám elegáns ruhák és drága kiegészítők. Amint azt kitalálni, fehér korpásodás a vállán nem tűnik biztatónak, különösen akkor, ha ügyféllel dolgozik és tárgyal. Hosszú ideig használtam a korpás samponokat, de nem sokat tett velem. Végül elértem a Bliss Hair-ot. Néhány hét rendszeres használat után a fején lévő bőr tiszta volt, megszabadultam a problémától, és egy idő után észrevettem, hogy a hajam egészségesebb, vastagabb és a szürke haja kezdete eltűnt!“” –Simon, 40-es évek

Érdemes használni a Bliss Hair-t a hajápoláshoz?

A haj és a fejbőr ápolására rendszeresség szükséges, és sok síkon kell elvégezni. Ugyanakkor érdemes olyan megoldásokat alkalmazni, amelyek kiküszöbölik a probléma forrását, és javítják hajának állapotát ad hoc alapon. Az utóbbi esetben az olyan készítmények optimális felhasználását teszik lehetővé, amelyek természetes összetevőkön alapulnak, és nincs mellékhatásuk. Ezért érdemes használni a Bliss Hair, hatékony haj és fejbőr lotion.

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük