Cambridge diéta

[Total: 0   Average: 0/5]

Cambridge diéta

dieta cambridge Cambridge diéta

A Cambridge diéta alapja az energiaellátás értéke 1500-800, vagy annál kevesebb. Az étrend tartalmazza az összes tápanyagot: fehérjét, kis mennyiségű szénhidrátot és zsírt, vitamint és ásványi anyagot a test által előírt mennyiségben.

Az étkezések iparilag készített, porított levesek, rudak és italok formájában készülnek. Egy 3 hetes szigorú étrend, amelyet egy kéthetes vegyes étkezés követi, ahol a késztermékeket szokásos étkezéssel keverik, a Weight Loss kb. 3 kg.

Ez a táplálék segít az LDL és a triglicerid koncentrációjának csökkentésében a vérben, valamint a glükóz és a vérnyomás koncentrációjában.

A diétát a Cambridge-i Egyetem kutatója hozta létre, aki már 1960-ban is érdeklődött az elhízás iránt. 1968-ban elkezdett dolgozni a tápanyag-összetétel kialakításán. Az étrend a következő jellemzőkkel rendelkezett: …

 • a testtömeg csökkenése hasonló az éhségsztrájkhoz, de mellékhatások nélkül
 • megfelelő mennyiségű fehérje a zsírmentes testtömeg elvesztésének megakadályozása érdekében
 • csökkent szénhidrát-ellátást, ami könnyű ketózist okoz, és csökkenti az éhségérzetet
 • vitaminok és ásványi anyagok megfelelő ellátásával a táplálkozási hiányosságok megelőzése érdekében.
 • A tanulmányt követően a diétát elősegítették az elhízás klinikákban Londonban és Cambridge-ben. Végül a Cambridge diétát 1984-ben adták el az Egyesült Királyságban.

6 fokos Cambridge diéta

A Weight Loss 6 energiaszinten alapul. A napi energia értéke 415 kcal-tól 1500 kcalig terjed. A következő szabályokat szigorúan be kell tartani.

 • 1. osztály416 és 615 kcal kcal közötti rendszert csak orvos hozzájárulásával és orvosi felügyeletével lehet alkalmazni. Ez olyan embereknek szól, akik gyors Weight Loss-t igényelnek, de egészségügyi vagy gyógyszer-ellenjavallatok nélkül. Ez a fokozat kizárólag a Cambridge-i diétás étkezéseken alapul. Legalább 1 hétig és maximum 3 hétig használható.
 • 2. fokozat810 kcal / napnak felel meg. Ez legfeljebb 3 hétig tarthat. A 3 Cambridge-i diétás termék és a nagy tejet tartalmazó tej 0,5% zsírtartalma mellett megengedett egy hagyományos étkezés, amelynek fűtőértéke 260 kcal.
 • 3. fokozat– 1000 kcal / nap. Két Cambridge diétás étkezés, egy nagy pohár tej 0,5% zsír és 2 hagyományos étkezés alapja: reggeli (200 kcal) és ebéd (400 kcal).
 • 4. fokozat– 1200 kcal / nap. Az elfogyasztott kalória mennyiségének növekedésével a hagyományos étkezések száma 3-ra emelkedik: reggeli (200 kcal), második reggeli (200 kcal) és ebéd (400 kcal). Még mindig 3 Cambridge diétás ételt és 1 nagy pohár tej 0,5% zsírt kell fogyasztania.
 • 5. fokozatétrend stabilizáció, – 1500 kcal. Ebben a szakaszban egy Cambridge diétát és 0,5 liter 0,5% zsírtartalmú tejet és 4 hagyományos ételt szolgálnak fel: 250 kcal reggeli, 300 kcal második reggeli, 500 kcal desszert ebéd és 100 kcal délutáni étkezés.
 • 6. fokozata csökkentett testtömeg fenntartásának időtartama, és megfelel az 1500 kcal feletti fűtőértéknek. A hatások elkerülése érdekében fokozott fizikai aktivitás javasolt.
Ajánl  Az élet forrása: a napfény

Igyáljon 2 liter folyadékot az egész diéta alatt. A 3-5. Szakasznak két hétig kell tartania, de meghosszabbítható.

Cambridge diétát nem szabad használni:

 • terhes nők és ápoló anyák
 • 18 éven aluliak, – 18 év alattiak, – 18 év alattiak, – 18 év alattiak
 • a miokardiális infarktus vagy stroke után szenvedő betegek és az elmúlt 3 hónapban súlyos műtéten átesett személyek.

Nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy a Weight Loss ezen módszere ellenjavallt olyan betegségek, mint a vese- és májkárosodás, a skizofrénia, a súlyos depresszió, az anorexia és a bulimia, az 1-es típusú cukorbetegség, a hyperthyreosis, a Cushing-szindróma, a porfiria és a szívbetegség. Enyhe szív-, vese-, hasnyálmirigy- és májbetegségek, 2. típusú cukorbetegség, epekő, húgyúti és magas vérnyomás esetén mindig az orvosnak kell döntenie, hogy használják-e Cambridge étrendjét vagy sem.

A Cambridge-diéta előnyei

 • Az elkészített levesek, italok, koktélok és pörkölők nem igényelnek különleges készségeket és időt a felkészüléshez.
 • Gyors Weight Loss

Cambridge Mini Diet

 • A ketózis kialakulásának eredményeképpen, különösen a legalacsonyabb kalóriaértékű táplálkozásban, gyengeség és álmosság, émelygés és hányás érzése, a száj kellemetlen szaga jelenhet meg.
 • Hozzájárulhat az alapvető anyagcsere csökkentéséhez
 • Székrekedéshez vezethet
 • A Cambridge késztermékek drágák.
Kelemen Gréta
About Kelemen Gréta 474 Articles
"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*