HĂ­rek

Chlorella – vélemények a Weight Loss tengeri algákról

Chlorella – vélemények a Weight Loss tengeri algákról

Chlorella – mi ez?

chlorella pod wodąA Chlorella zöld, édes, egysejtes algák. A növényi tápanyagok mellett a megfelelő arányú tényezőket is tartalmaz, amelyek pozitív hatással vannak az egészségre. W.
A Chlorella egy biológiai szempontból egy eukarióták, egy algák és egy sejtmaggal rendelkező összetett növény. Nem hasonlítható össze vagy nem keverhető össze a Spirulina vagy a kék-zöld algákkal, mivel ezek a prekurzusok, és olyan biológiai csoporthoz tartoznak, amely szintén baktériumokat tartalmaz.

A Chlorella egy jól megvizsgált “zöld termék”, amint azt számos publikált tanulmány megerősítette. Sok ilyen tanulmány tartalmaz egy nyilatkozatot az egészségügyi tulajdonságairól. A fő jelek az immunerősítő tulajdonságai és a méregtelenítő képesség a káros toxinoktól. A tudósok szerint ez a legmagasabb klorofill tartalmú növény.

Klorella építése

chlorella algák

A chlorella külső cellás fala nagyon kemény, nehézfémekkel, peszticidekkel, toxinokkal kötődik, majd eltávolítja őket a szervezetből. Az ilyen keményfalú fal azonban nagy probléma, mivel a gyomor-bél traktus nem képes elbomolni, ami gyomorproblémákat okozhat. Így a legtöbb chlorella egyszerűen átjut a gyomor-bél traktuson, és ezután kiürül. Ez megakadályozza, hogy a test abszorbeálja és asszimilálja a sejtjeiben lévő előnyös összetevőket. Így a chlorella egészségre gyakorolt hatása drasztikusan csökken. Ennek megakadályozása érdekében speciális gyártási eljárást fejlesztettek ki, amelyben a sejtfalak megszakadtak és a Chlorella egészséges tulajdonságai megmaradtak. A chlorella felszívódása a szervezet által 80% -ra emelkedik.

A chlorella-ban jelen lévő anyagok

Érdemes megjegyezni, hogy a Chlorella jelentős mennyiségű fehérjét tartalmaz, köztük 8 esszenciális aminosavat. Ezenkívül nagymennyiségű vitaminokat, ásványi anyagokat és klorofilleket is tartalmaz. Különösen gazdag az A-vitamin, amely béta-karotin formájában jelen van. Nagy koncentrációjú klorofill, nukleinsavak, aminosavak, enzimek, vitaminok és ásványi anyagok találhatók.

Nagy koncentrációjú klorofill, nukleinsavak, aminosavak, enzimek, vitaminok és ásványi anyagok találhatók.

Hogyan működik a chlorella?

  • A Chlorella mĂ©regtelenĂ­ti a szervezetet: Ăłlom, higany, kadmium, arzĂ©n, peszticidek, rovarirtĂłk Ă©s poliklĂłrozott bifenilek.
  • A Chlorella stimulálja az immunrendszert. Kimutatták, hogy a klorella serkenti az interferonok termelĂ©sĂ©t. Serkentik a makrofágok aktivitását, ezzel támogatva az immunitást.
  • A Chlorella segĂ­ti a sebek gyĂłgyulását.
  • A Chlorella hatásos a hasnyálmirigy-gyulladásban, purpura (gumi-vĂ©rzĂ©s Ă©s mozgĂł fogak) Ă©s a premenstruáciĂłs szindrĂłma.
  • A Chlorella segĂ­thet a hepatotoxicitásban, az alkoholfogyasztás megelĹ‘zĂ©sĂ©ben, a bĂ©l mĂ©rgezĂ©sĂ©ben, a szĂ©krekedĂ©sben Ă©s a vĂ­rusos fertĹ‘zĂ©sekben, a fekĂ©lyekben Ă©s a bĹ‘rbetegsĂ©gekben, allergiában, Ă­zĂĽleti gyulladásban, Ă©lesztĹ‘ben, emelkedett koleszterinszintekben, magas vĂ©rnyomásban, szĂ­vproblĂ©mákban, cukorbetegsĂ©gben, Epstein-Barr-szindrĂłmában , krĂłnikus fáradtság, Candida Ă©lesztĹ‘vel kapcsolatos betegsĂ©gek.

Hogyan méregteleníti a szervezetet a szervezet?

A klorid méregtelenítő tulajdonságokkal rendelkezik a sejtfal miatt és sejttartalma miatt is. A sejtfal különleges szerkezete vonzza és összekapcsolja a káros anyagokat, mint például a nehézfémeket és a peszticideket, ezáltal megakadályozza azok behatolását a szervezetbe. A klorid legmagasabb koncentrációja a klorofillnek az összes többi ismert élelmiszertermék között. A béta-karotin és a cink gazdag forrása is fontos szerepet játszik az immunrendszer gyengülésének megakadályozásában.

Hogyan erősíti a chlorella az immunrendszert?

Háromféle védősejt van az immunrendszerben:

  • Limfociták B – a baktĂ©riumok elleni kĂĽzdelem
  • T limfociták – a vĂ­rusok Ă©s a tumorok elleni kĂĽzdelem
  • Makrofágok – ellenáll a daganatoknak, idegen fehĂ©rjĂ©knek Ă©s vegyi anyagoknak

A makrofágok nagy sejtek, amelyek körülveszik és emésztik az idegen testet. Számuk azonban korlátozott, és következésképpen korlátozott a káros anyagok eltávolítása a véráramból. Az interferon természetes szekréció, amely stimulálja a makrofágokat. A Chlorella stimulálja a T-limfocitákat és a makrofágokat az interferon szintjének emelésével, és így növeli a szervezet azon képességét, hogy küzdjön idegen testekkel, mint például baktériumok, vírusok, idegen fehérjék vagy vegyi anyagok. A chlorella hatása az immunrendszerre és rákellenes tulajdonságaira a klorofill és a természetes béta-karotin (60%) magas koncentrációjának köszönhető.

A közelmúltban végzett vizsgálatok kimutatták, hogy a klorofill rákellenes szer.

Klorofill Ă©s klorofillin

klorella termesztése

A klorofill hasonlít a hemoglobinhoz, azzal a különbséggel, hogy a magnézium a klorofill legfontosabb összetevője, és a hemoglobin fő összetevője a vas. A klorofillin a klorofill szintetikus formája. A tudósok a klorofillint előnyben részesítik a kutatás során nagyobb stabilitásuk miatt, amelyet a magnézium atomok más fémekkel való felváltásával érnek el.

Egy 1994-ben végzett vizsgálatban, amelyben a klorofill és a klorofillin patkányoknak adták be, kimutatták, hogy ezek az anyagok csökkentették a rákkeltő anyagok felszívódását, amelyek kolbászokban, grillezett és füstölt termékekben fordulnak elő.

Egy 1995-ös kiadványban az emlő- és bélrák, valamint a húsban gazdag és szálas rostok közötti kapcsolat volt a hangsúly. A tudósok azt találták, hogy a klorofillin csökkenti az emlőrák előfordulását egerekben. Emellett a rákkeltő anyaggal együtt fogyasztott kemopreventív szer hatásosságát is kiemelték. A klorofillin ugyanilyen hatékonynak bizonyult, ha koncentrációja 70-80% -os klorofill koncentrációnak felel meg.

Chlorella regeneráció

chlorella por

A klorofill olyan anyag, amely felgyorsíthatja a sebek gyógyulását. Hasznos az emésztőrendszeri betegségekben is, például gyulladásban vagy fokozott bél permeabilitásban. Antibakteriális tulajdonságai is vannak.

Hogyan segíthet a chlorella a szagok semlegesítésében?
A klorofill, a klorofillban gazdag növényt gyakran használják a szájban szagok csökkentésére vagy megszüntetésére. Antibakteriális tulajdonságai miatt a bakteriális flóra zavarai esetén alkalmazzák, amikor kellemetlen gázok keletkeznek, amikor az élelmiszer nemkívánatos baktériumok bomlása során bomlik.

A chlorella egyéb felhasználásai

A Chlorella eddig az egyik legmérgezőbb élelmiszer. Bár nem tartalmaz annyi fehérjét és béta-karotint, mint a Spirulina, több klorofillal és kétszer annyi nukleinsavval rendelkezik. A nagy koncentrációjú nukleinsavak lehetővé teszik a chlorella számára a sérült szövetek regenerálódását és gyógyulását, még akkor is, ha külsőleg használják, a klorella növekedési faktorának köszönhetően. A növekedési faktor erősíti az immunitást azáltal, hogy stimulálja a T-limfociták, a béta-sejtek aktivitását, amelyek védik a vírusokat, baktériumokat és más mikroorganizmusokat. Ez a tényező felgyorsítja a gyermekek növekedését.

A chlorella kiegészítők használata – szakértői vélemények

A Chlorella termékek a legbiztonságosabbak a gyógyszertárakban. Az alapkérdés az, hogy a készítmény klorellát tartalmaz-e, amelynek sejtfalát feldarabolják. Ezt fel kell venni a címkére. A rendelkezésre álló készítmények közül sok tartalmaz klorellát érintetlen sejtfalakkal, amelyek, mint tudjuk, azt jelenti, hogy nincs hatása számunkra. Az is fontos, hogy mi a klorofill tartalom. A minimális adag 500 mg, ebből 10 mg klorofill kell. A készítményt sötét üveg csomagolásban kell tárolni.

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük