Hírek

Clenbuterol – vélemények az erős karcsúsító tablettákról

Clenbuterol – vélemények az erős karcsúsító tablettákról

clenbuterol na odchudzanieA klenbuterol egy úgynevezett. zsírégető. Leggyakrabban a testépítők használják, miközben az úgynevezett szobrászaton dolgoznak. A Clenbuterol rendszeres használatával nagyon látványos hatásokat érhet el. Azonban mielőtt elérnénk, érdemes megtudni, hogyan működik, és hogy valóban érdemes-e használni a Weight Loss használatához. Sok nem kívánt tünethez vezethet, mint például: hányás, remegés és sok más tünet, amelyek szélsőséges esetekben akár halálhoz is vezethetnek.

Az Egyesült Államokban és Európában a klenbuterolt 1988-ban visszavonták a piactól, korábban a bronchiális asztmában szedett gyógyszerként. Ugyanakkor hasonló hatású gyógyszer, a Salbutamol már elérhető.
A clenbuterol a szimpatizánsok gyógyszercsoportjába tartozik, azaz azok, amelyek szimpatikus idegrendszert stimulálnak. A klenbuterolt gyakran használják a testépítők a gyors cselekvés és így azonnali hatások miatt.

Hogyan működik a Clenbuterol?

A kenbuterol hasonló hatással van az efedrinre, és az efedrinektől eltérően hatása többszörösen erősebb. Ez fontos információ azok számára, akik megbízható támogatást keresnek. A klenbuterolt úgy kell tekinteni, hogy: …………………………………….. ………………………………………….. ………………………………………….. ……………………………………….

 • relaxer – a légúti traktus izmainak “megnyugtatja” a bronchiális dilatációt
 • zsírégető – erősen serkenti az anyagcserét és a lipolízist
  Thermogenezis gyorsító – nagyobb energiafelhasználást eredményez, főként zsírból;
 • stimuláns – növeli a katekolaminok (adrenalin, noradrenalin és dopamin) aktivitását. A vérbe kerülnek, hatással vannak az adrenerg receptorokra. Ezek a különböző szervekben elterjedt fehérjék, amelyek az adrenalin által küldött információkhoz továbbítják a sejtmembránjukat, ami a szervezet sajátos reakcióját eredményezi. A katekolium-aminok növelik a vérnyomást, gyorsítják a szívverést és növelik a vércukorszintet.

Ki használ clenbuterol-ot?

A klenbuterolt mind professzionális, mind amatőr sportolók használják.

Ellenjavallatok a clenbuterol használatához

A Clenbuterol alkalmazása ellenjavallt a szív- és érrendszeri megbetegedések és az idegrendszer betegségei.

Klenbuterolt illetéktelen doppingszerként

A klenbuterol nem engedélyezett doppingszer. Azonban a testépítők használják a zsírt, vagy megakadályozzák, hogy felhalmozódjanak. Nagyon gyakran anabolikus-androgén szteroidokkal kombinálva, pl. tesztoszteron, ami fokozza a Clenbuterol termogén aktivitását.
A nagyteljesítményű sportolók, különösen az állóképességűek, a Clenbuterol és az Erythropoietin keverékét használják testük teljesítményének növelésére.

Clenbuterol a dopingben: gondos adagolás

A klenbuterol dózisa attól függ, hogy a készítmény milyen hatással van egy adott személyre. Kezdetben ajánlott napi -20-40 mikrogramm minimális dózist alkalmazni, majd fokozatosan növelni 60-100 mikrogramm naponta. Szélsőséges esetekben 120-160 mcg dózis elfogadható. Ne feledjük azonban, hogy a készítmény növeli a vérnyomást.
A klenbuterolt legfeljebb 4-6 hétig használják, ezután a szervezet ellenáll a testnek, ezért a további felhasználás nem eredményez hatásokat.
A súlygyarapodást célzó embereknél a készítményt 3-4 héten belül kell elvégezni. Ezen időszak után anabolikus ágensként elveszti tulajdonságait, csak stimuláló hatása marad.

Klenbuterol mellékhatásai

 • a test remegése (pl.
 • álmatlanság,
 • túlzott izzadás,
 • mellkasi fájdalom
 • fokozott vérnyomás,
 • hányinger és hányás,
 • gyomorégés.

Állatkísérletek kimutatták, hogy a nagy dózisú Clenbuterol alkalmazása állandó és visszafordíthatatlan változásokat eredményez a magokban, a májban és az izmokban. A klenbuterolmérgezést végzetesnek találták.

FIGYELEM

A kenbuterol negatív hatással lehet a májra. Használat előtt forduljon orvoshoz. Különösen akkor, ha szántószteroidokkal, antibiotikumokkal vagy egyéb hepatoxikus szerekkel együtt alkalmazzák.

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük