Clenbuterol – vélemények az erős karcsúsító tablettákról

[Total: 0    Average: 0/5]

Clenbuterol – vélemények az erős karcsúsító tablettákról

clenbuterol na odchudzanie 300x199 Clenbuterol  vélemények az erős karcsúsító tablettákrólA klenbuterol egy úgynevezett. zsírégető. Leggyakrabban a testépítők használják, miközben az úgynevezett szobrászaton dolgoznak. A Clenbuterol rendszeres használatával nagyon látványos hatásokat érhet el. Azonban mielőtt elérnénk, érdemes megtudni, hogyan működik, és hogy valóban érdemes-e használni a Weight Loss használatához. Sok nem kívánt tünethez vezethet, mint például: hányás, remegés és sok más tünet, amelyek szélsőséges esetekben akár halálhoz is vezethetnek.

Az Egyesült Államokban és Európában a klenbuterolt 1988-ban visszavonták a piactól, korábban a bronchiális asztmában szedett gyógyszerként. Ugyanakkor hasonló hatású gyógyszer, a Salbutamol már elérhető.
A clenbuterol a szimpatizánsok gyógyszercsoportjába tartozik, azaz azok, amelyek szimpatikus idegrendszert stimulálnak. A klenbuterolt gyakran használják a testépítők a gyors cselekvés és így azonnali hatások miatt.

750x100 Clenbuterol  vélemények az erős karcsúsító tablettákról

Hogyan működik a Clenbuterol?

clenbuterol balkan pharmaceuticals 300x200 Clenbuterol  vélemények az erős karcsúsító tablettákrólA kenbuterol hasonló hatással van az efedrinre, és az efedrinektől eltérően hatása többszörösen erősebb. Ez fontos információ azok számára, akik megbízható támogatást keresnek. A klenbuterolt úgy kell tekinteni, hogy: …………………………………….. ………………………………………….. ………………………………………….. ……………………………………….

 • relaxer – a légúti traktus izmainak “megnyugtatja” a bronchiális dilatációt
 • zsírégető – erősen serkenti az anyagcserét és a lipolízist
  Thermogenezis gyorsító – nagyobb energiafelhasználást eredményez, főként zsírból;
 • stimuláns – növeli a katekolaminok (adrenalin, noradrenalin és dopamin) aktivitását. A vérbe kerülnek, hatással vannak az adrenerg receptorokra. Ezek a különböző szervekben elterjedt fehérjék, amelyek az adrenalin által küldött információkhoz továbbítják a sejtmembránjukat, ami a szervezet sajátos reakcióját eredményezi. A katekolium-aminok növelik a vérnyomást, gyorsítják a szívverést és növelik a vércukorszintet.

Ki használ clenbuterol-ot?

A klenbuterolt mind professzionális, mind amatőr sportolók használják.

Ajánl  Princess Hair - vélemények, ár, hol lehet megvásárolni, az eredeti, vagy megéri?

Ellenjavallatok a clenbuterol használatához

A Clenbuterol alkalmazása ellenjavallt a szív- és érrendszeri megbetegedések és az idegrendszer betegségei.

Klenbuterolt illetéktelen doppingszerként

clenbuterol 300x155 Clenbuterol  vélemények az erős karcsúsító tablettákrólA klenbuterol nem engedélyezett doppingszer. Azonban a testépítők használják a zsírt, vagy megakadályozzák, hogy felhalmozódjanak. Nagyon gyakran anabolikus-androgén szteroidokkal kombinálva, pl. tesztoszteron, ami fokozza a Clenbuterol termogén aktivitását.
A nagyteljesítményű sportolók, különösen az állóképességűek, a Clenbuterol és az Erythropoietin keverékét használják testük teljesítményének növelésére.

Clenbuterol a dopingben: gondos adagolás

clenbuterol tabletki 004 300x258 Clenbuterol  vélemények az erős karcsúsító tablettákrólA klenbuterol dózisa attól függ, hogy a készítmény milyen hatással van egy adott személyre. Kezdetben ajánlott napi -20-40 mikrogramm minimális dózist alkalmazni, majd fokozatosan növelni 60-100 mikrogramm naponta. Szélsőséges esetekben 120-160 mcg dózis elfogadható. Ne feledjük azonban, hogy a készítmény növeli a vérnyomást.
A klenbuterolt legfeljebb 4-6 hétig használják, ezután a szervezet ellenáll a testnek, ezért a további felhasználás nem eredményez hatásokat.
A súlygyarapodást célzó embereknél a készítményt 3-4 héten belül kell elvégezni. Ezen időszak után anabolikus ágensként elveszti tulajdonságait, csak stimuláló hatása marad.

adipex na odchudzanie Clenbuterol  vélemények az erős karcsúsító tablettákrólKlenbuterol mellékhatásai

 • a test remegése (pl.
 • álmatlanság,
 • túlzott izzadás,
 • mellkasi fájdalom
 • fokozott vérnyomás,
 • hányinger és hányás,
 • gyomorégés.

Állatkísérletek kimutatták, hogy a nagy dózisú Clenbuterol alkalmazása állandó és visszafordíthatatlan változásokat eredményez a magokban, a májban és az izmokban. A klenbuterolmérgezést végzetesnek találták.

FIGYELEM

A kenbuterol negatív hatással lehet a májra. Használat előtt forduljon orvoshoz. Különösen akkor, ha szántószteroidokkal, antibiotikumokkal vagy egyéb hepatoxikus szerekkel együtt alkalmazzák.

Kelemen Gréta
About Kelemen Gréta 350 Articles
"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*