HĂ­rek

D-vitamin – Vélemények a karcsúsító készítményről

D-vitamin – Vélemények a karcsúsító készítményről

blonnik witalny w opakowaniu

vitamin-szőke a csomagban

A gasztrointesztinális rendellenességek nemcsak a jólét, hanem az egészségügy kérdései. A belek felelősek a tápanyagok megfelelő felszívódásáért. Elsődleges fontosságú, hogy gondoskodunk a bél optimális állapotáról. A vitamin-szál hasznos ebben a tekintetben.

A D-vitamin egy teljesen természetes étrend-kiegészítő, amely kiegészíti az étrendi rostokat. A feldolgozatlan nagymama Psoriascript és az ovális nagyanyák magjai segítenek a túlsúly megakadályozásában és az emésztőrendszer működésének javításában. Ez pozitív hatást gyakorol a vércukorszintre és megakadályozza az érelmeszesedést. Érdemes megismerni minden egészségügyi tulajdonságát.

Vitamin rost Vitamin magok

A D-vitamin egy táplálékkiegészítő, amely felhasználható az étkezési rostok hiányának pótlására. Teljesen természetes anyag. A diétás rost nem más, mint növényi, oldhatatlan és emészthető rostok. Ez az emésztőanyag azonban javítja az emésztőrendszer működését, tisztítja a beleket, eltávolítja a toxinokat és szabályozza a vércukorszintet. A rostokban gazdag étrendet különösen az elhízás, cukorbetegség vagy atheroszklerózis számára ajánlották. Az európaiak tipikus diétája rostos, ezért mindenkinek el kell érnie a kiegészítőket.

D-vitamin: Pesach nagymama

nagymama

A Psoriszülött nagymamák magjai olyan anyagokat tartalmaznak, amelyek a belekben megduzzadnak, és így lazító hatásuk van. A növény elnyeli a vizet és a káros anyagokat a testben lévő élelmiszerből olyan mennyiségben, amely sokszor meghaladja a súlyát. Ezután nyálkahártyát termelnek, és gél alakulnak ki, amely megkönnyíti az emésztőanyag-tartalom mozgását a belekben. Ez megakadályozza a székrekedés, javítja a bél perisztaltikáját és javítja az emésztést.

D-vitamin: Ovital nagymama

nagymama

A petesejtek magjában és héjában lévő nyálkák képesek nagy mennyiségű vizet duzzadni és elnyelni. Ennek köszönhetően enyhítik az élelmiszer tartalmának konzisztenciáját a belekben és növelik annak mennyiségét, ami hatékonyan eltávolítja a székrekedés problémáját. Ez pozitív hatással van a hasmenésre is, mivel a magok felszívják a felesleges vizet és visszaállítják a fekális anyag szilárdságát.

Miért van szükségünk szálra?

A diétás rost az étrend fontos összetevője. Tisztítja a beleket, mert a növény rostjai ecsettel hatnak rájuk. Ráadásul az étkezési rostok duzzadása telítetté tesz. Ez különösen a túlsúlyos és elhízott emberek számára ajánlott, rostokban gazdag étrend.

Vitamin étrend megvásárlásának okai

 • A D-vitamin megoldja a megnövekedett koleszterin problĂ©máját. Az oldhatĂł rostot vagy a Pectin-t trikarbonsav-zsĂ­rsavakra bontják, amelyek gátolják a koleszterin bioszintĂ©zisĂ©t a májban. A rostok konzisztenciája megakadályozza az epesavakat a bĂ©lbĹ‘l, Ă©s eltávolĂ­tja az epesavakat, ezáltal a szervezet megszabadul a tĂşlzott koleszterinszinttĹ‘l. Az oldhatatlan rost csökkenti a trigliceridek szintjĂ©t a vĂ©rben, ami csökkenti az ateroszklerĂłzis kockázatát.
 • vitális szál

  Az étrendi rost oldja meg a bélrendszeri problémákat. A gyomor-bélrendszer egész hossza gyakorlatilag változatlan állapotban van. Az egyetlen különbség az, hogy elnyeli a vizet az út mentén, növelve a fekális anyag mennyiségét, ami felgyorsítja az el nem töltött maradékok eltávolítását. Ez eltávolítja a székrekedés problémáját és rendszeresen ürít. Az étrendi rostban gazdag táplálkozás nem csak kiküszöböli a székrekedés problémáját, hanem csökkenti a hasmenés fájdalmát is, mivel a bélsárban levő víz könnyebbé teszi kiválasztódását.

 • A diĂ©tás rostok megoldják a vĂ©rcukorszint ingadozásának problĂ©máját. Ez kĂ©slelteti a szĂ©nhidrát anyagcserĂ©t, ami rĂ©szlegesen gátolja a glĂĽkĂłz vĂ©rhez valĂł hozzáfĂ©rĂ©sĂ©t, Ă©s következĂ©skĂ©ppen csökkenti az inzulinszekrĂ©ciĂłt, segĂ­tve a stabil vĂ©rcukorszint fenntartását. Az inzulin szekrĂ©ciĂł hormonálisan rĂ©szben szabályozott, a magasabb szálas bevitel alacsonyabb hormonszinteket eredmĂ©nyez.
 • A diĂ©tás rostok is megoldják a toxin problĂ©mákat. Az Ă©tkezĂ©si rost, mind oldhatatlan, mind oldhatĂł, segĂ­t a mĂ©reganyagok, az epesavak, a nehĂ©zfĂ©mek Ă©s mĂ©g karcinogĂ©n anyagok eltávolĂ­tásában.

Élettartamú rostok használata

 • nagymama

  hatékonyan támogatja a Weight Loss folyamatot: sokáig hagyja a jóllakottság érzését,

 • gátolja a tĂşlzott Ă©tvágyat Ă©s megakadályozza a yo-yo hatást
 • JavĂ­tja a bĂ©lműködĂ©st, Ă­gy megszĂĽnteti a szĂ©krekedĂ©st
 • eltávolĂ­tja a szervezetbĹ‘l származĂł toxinokat
 • javĂ­tja a jĂłlĂ©tet, a koncentráciĂłt (csökkenti a fáradtságot, apátságot Ă©s álmosságot)
 • csökkenti a vĂ©rnyomást Ă©s segĂ­t az optimális koleszterin szintek helyreállĂ­tásában
 • csökkenti a rák Ă©s a szĂ­vkoszorúér megbetegedĂ©sĂ©nek kockázatát
 • tisztĂ­tja a májat

Hogyan adagoljuk az életfontosságú rostokat?

A napi adag élénk rost 3 teáskanál naponta. Minden 3 teáskanál 0,5 liter folyadékban (víz, tej, gyümölcslé vagy leves) feloldjuk. A legjobb, ha 3 órát veszel az étkezés előtt és közvetlenül étkezés után, így nagyobb lesz a jóllakottság. Szálak beviteléhez kb. 2 liter vizet kell itatni.

vitamin-szőke a csomagban

Ellenjavallatok életfontosságú rostok használatához:

 • az Ă©letfontosságĂş szálösszetevĹ‘kre gyakorolt tĂşlĂ©rzĂ©kenysĂ©g
 • Zsugorodás vagy bĂ©lelzárĂłdás
 • ismeretlen ok okozta hasi fájdalom
 • hányinger, hányás
 • rektális vĂ©rzĂ©s
 • gasztrointesztinális betegsĂ©gek, mint pĂ©ldául a bĂ©lelzárĂłdás, a nyelĹ‘csĹ‘ Ă©s a belĂ©pĹ‘ betegsĂ©gek
 • gyomor
 • farmakolĂłgiailag nehĂ©z diabetes mellitus (kĂĽlönösen a 2. tĂ­pusĂş)
 • tĂşlĂ©rzĂ©kenysĂ©g a nagymamák magvához Pesach

A vitális szálak kábítószerekkel való kölcsönhatása:

A diétás rost csökkenti a gyógyszerek felszívódását min. szív glikozidok, kumarinszármazékok, vitaminok és ásványi anyagok. Ilyen esetekben a rostot fél órával a fent említett intézkedések alkalmazása előtt vagy után kell felhasználni. előkészületek. Ezenkívül szükséges lehet az inzulinadag csökkentése.

Mit kell szem előtt tartani, ha élénk rostot használ?

 • Ne szĂłdjon száraz por, mert fennáll a bĂ©lelzárĂłdás veszĂ©lye.
 • A kĂ©sztermĂ©ket egyik naprĂłl a másikra sem kell inni.
 • a kĂ©szĂ­tmĂ©ny alkalmazása a 12 Ă©v alatti gyermekek számára. Azok a szemĂ©lyek, akik koraszĂĽlöttek egyike, orvosi tanácsot igĂ©nyelnek.
 • a cukorbetegsĂ©gben szenvedĹ‘knek orvos beleegyezĂ©sĂ©t kell kĂ©rniĂĽk a kĂ©szĂ­tmĂ©ny felhasználásához
 • A D-vitamint a gyĂłgyszer szedĂ©se után egy idĹ‘intervallumban (30-60 perc) kell venni.

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük