D-vitamin – Vélemények a karcsúsító készítményről

[Total:    Average: /5]

D-vitamin – Vélemények a karcsúsító készítményről

vitamin-szőke a csomagban

A gasztrointesztinális rendellenességek nemcsak a jólét, hanem az egészségügy kérdései. A belek felelősek a tápanyagok megfelelő felszívódásáért. Elsődleges fontosságú, hogy gondoskodunk a bél optimális állapotáról. A vitamin-szál hasznos ebben a tekintetben.

A D-vitamin egy teljesen természetes étrend-kiegészítő, amely kiegészíti az étrendi rostokat. A feldolgozatlan nagymama Psoriascript és az ovális nagyanyák magjai segítenek a túlsúly megakadályozásában és az emésztőrendszer működésének javításában. Ez pozitív hatást gyakorol a vércukorszintre és megakadályozza az érelmeszesedést. Érdemes megismerni minden egészségügyi tulajdonságát.

Vitamin rost Vitamin magok

A D-vitamin egy táplálékkiegészítő, amely felhasználható az étkezési rostok hiányának pótlására. Teljesen természetes anyag. A diétás rost nem más, mint növényi, oldhatatlan és emészthető rostok. Ez az emésztőanyag azonban javítja az emésztőrendszer működését, tisztítja a beleket, eltávolítja a toxinokat és szabályozza a vércukorszintet. A rostokban gazdag étrendet különösen az elhízás, cukorbetegség vagy atheroszklerózis számára ajánlották. Az európaiak tipikus diétája rostos, ezért mindenkinek el kell érnie a kiegészítőket.

D-vitamin: Pesach nagymama

nagymama

A Psoriszülött nagymamák magjai olyan anyagokat tartalmaznak, amelyek a belekben megduzzadnak, és így lazító hatásuk van. A növény elnyeli a vizet és a káros anyagokat a testben lévő élelmiszerből olyan mennyiségben, amely sokszor meghaladja a súlyát. Ezután nyálkahártyát termelnek, és gél alakulnak ki, amely megkönnyíti az emésztőanyag-tartalom mozgását a belekben. Ez megakadályozza a székrekedés, javítja a bél perisztaltikáját és javítja az emésztést.

D-vitamin: Ovital nagymama

nagymama

A petesejtek magjában és héjában lévő nyálkák képesek nagy mennyiségű vizet duzzadni és elnyelni. Ennek köszönhetően enyhítik az élelmiszer tartalmának konzisztenciáját a belekben és növelik annak mennyiségét, ami hatékonyan eltávolítja a székrekedés problémáját. Ez pozitív hatással van a hasmenésre is, mivel a magok felszívják a felesleges vizet és visszaállítják a fekális anyag szilárdságát.

Miért van szükségünk szálra?

A diétás rost az étrend fontos összetevője. Tisztítja a beleket, mert a növény rostjai ecsettel hatnak rájuk. Ráadásul az étkezési rostok duzzadása telítetté tesz. Ez különösen a túlsúlyos és elhízott emberek számára ajánlott, rostokban gazdag étrend.

Vitamin étrend megvásárlásának okai

 • A D-vitamin megoldja a megnövekedett koleszterin problémáját. Az oldható rostot vagy a Pectin-t trikarbonsav-zsírsavakra bontják, amelyek gátolják a koleszterin bioszintézisét a májban. A rostok konzisztenciája megakadályozza az epesavakat a bélből, és eltávolítja az epesavakat, ezáltal a szervezet megszabadul a túlzott koleszterinszinttől. Az oldhatatlan rost csökkenti a trigliceridek szintjét a vérben, ami csökkenti az ateroszklerózis kockázatát.
 • vitális szál

  Az étrendi rost oldja meg a bélrendszeri problémákat. A gyomor-bélrendszer egész hossza gyakorlatilag változatlan állapotban van. Az egyetlen különbség az, hogy elnyeli a vizet az út mentén, növelve a fekális anyag mennyiségét, ami felgyorsítja az el nem töltött maradékok eltávolítását. Ez eltávolítja a székrekedés problémáját és rendszeresen ürít. Az étrendi rostban gazdag táplálkozás nem csak kiküszöböli a székrekedés problémáját, hanem csökkenti a hasmenés fájdalmát is, mivel a bélsárban levő víz könnyebbé teszi kiválasztódását.

 • A diétás rostok megoldják a vércukorszint ingadozásának problémáját. Ez késlelteti a szénhidrát anyagcserét, ami részlegesen gátolja a glükóz vérhez való hozzáférését, és következésképpen csökkenti az inzulinszekréciót, segítve a stabil vércukorszint fenntartását. Az inzulin szekréció hormonálisan részben szabályozott, a magasabb szálas bevitel alacsonyabb hormonszinteket eredményez.
 • A diétás rostok is megoldják a toxin problémákat. Az étkezési rost, mind oldhatatlan, mind oldható, segít a méreganyagok, az epesavak, a nehézfémek és még karcinogén anyagok eltávolításában.

Élettartamú rostok használata

 • nagymama

  hatékonyan támogatja a Weight Loss folyamatot: sokáig hagyja a jóllakottság érzését,

 • gátolja a túlzott étvágyat és megakadályozza a yo-yo hatást
 • Javítja a bélműködést, így megszünteti a székrekedést
 • eltávolítja a szervezetből származó toxinokat
 • javítja a jólétet, a koncentrációt (csökkenti a fáradtságot, apátságot és álmosságot)
 • csökkenti a vérnyomást és segít az optimális koleszterin szintek helyreállításában
 • csökkenti a rák és a szívkoszorúér megbetegedésének kockázatát
 • tisztítja a májat

Hogyan adagoljuk az életfontosságú rostokat?

A napi adag élénk rost 3 teáskanál naponta. Minden 3 teáskanál 0,5 liter folyadékban (víz, tej, gyümölcslé vagy leves) feloldjuk. A legjobb, ha 3 órát veszel az étkezés előtt és közvetlenül étkezés után, így nagyobb lesz a jóllakottság. Szálak beviteléhez kb. 2 liter vizet kell itatni.

vitamin-szőke a csomagban

Ellenjavallatok életfontosságú rostok használatához:

 • az életfontosságú szálösszetevőkre gyakorolt túlérzékenység
 • Zsugorodás vagy bélelzáródás
 • ismeretlen ok okozta hasi fájdalom
 • hányinger, hányás
 • rektális vérzés
 • gasztrointesztinális betegségek, mint például a bélelzáródás, a nyelőcső és a belépő betegségek
 • gyomor
 • farmakológiailag nehéz diabetes mellitus (különösen a 2. típusú)
 • túlérzékenység a nagymamák magvához Pesach

A vitális szálak kábítószerekkel való kölcsönhatása:

A diétás rost csökkenti a gyógyszerek felszívódását min. szív glikozidok, kumarinszármazékok, vitaminok és ásványi anyagok. Ilyen esetekben a rostot fél órával a fent említett intézkedések alkalmazása előtt vagy után kell felhasználni. előkészületek. Ezenkívül szükséges lehet az inzulinadag csökkentése.

Mit kell szem előtt tartani, ha élénk rostot használ?

 • Ne szódjon száraz por, mert fennáll a bélelzáródás veszélye.
 • A készterméket egyik napról a másikra sem kell inni.
 • a készítmény alkalmazása a 12 év alatti gyermekek számára. Azok a személyek, akik koraszülöttek egyike, orvosi tanácsot igényelnek.
 • a cukorbetegségben szenvedőknek orvos beleegyezését kell kérniük a készítmény felhasználásához
 • A D-vitamint a gyógyszer szedése után egy időintervallumban (30-60 perc) kell venni.
About Kelemen Gréta 474 Articles
"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*