Hírek

Dermicos Vive – Vélemények a hajhullásról

Dermicos Vive – Vélemények a hajhullásról

A hajhullás egy esztétikai betegség, amely mind a nőket, mind a férfiakat érinti. Különböző okai vannak a hajhullásnak, például a hormonális változásoknak, a kábítószer-használatnak vagy a nem megfelelő hajápolásnak. Nők esetében a hajhullás is köthető a terhességhez vagy a menopauza. A túlzott hajhullás fertőzések és szisztémás betegségek, például a következő lupus erythematosus vagy bőrbetegségek esetében például gyógyszerek, mint pl. a lupus erythematosus betegsége. dermatophytosis a fejbőr.

A hajápolás és -kezelés, a Tricholo, egyetért abban, hogy a 25 év feletti férfiak és nők vékonyabbá válnak, érzékenyebbek a sérülésekre, törékenyebbek. Sok esetben kevésbé gyakoribbak, hajlamosabbak az elhalálozásra, és emellett csökken a regrowth. Így a gyengébb, leeső haj a lakosság többségének problémája. A francia trichologisták és kozmetológusok felfedezése azonban a probléma megoldásához vezethet.

Mi okozza a hajhullást?

A kutatások azt mutatják, hogy a haj általában a stressztől, a vitaminok hiányától, a krónikus betegségektől vagy a hormonális rendellenességektől függően csökken. Természetesen figyelembe veszi a nem megfelelő hajápolásokat is, például a kondicionálók helytelen megválasztását, a túlzott festést, a kiegyenlítőt, a habok és a gélek túlzott mértékű kihasználását a hajhoz. A hajgyökér kollagén borítéka gyengülhet ezen lépések eredményeképpen. A gyökér tömörödik, ami kevésbé táplálja, és így kevésbé stabil a beágyazódás a fejbőrbe. A haj egyre vékonyabbá válik, gyakrabban esik ki, ugyanakkor a regrowth eltűnik. Ez Alopecia-hez vezet, amelyet androgén Alopecia-nek hívnak.

Dermicos Vive: innovatív szeletek a haj növekedéséhez közvetlenül az USA-ból

A modern transzdermális formula alkalmazása, amely lehetővé teszi, hogy a Dermicos Vive hatóanyagai behatoljanak a fejbőr mélyebb rétegeibe, néhány héten belül leállíthatók. Egyszerűen illessze a szelet a nyak, a homlok vagy a templom tiszta és száraz bőrére, lefeküdjön, majd 8 vagy 10 órával később távolítsa el. A következő szelet 24 óra elteltével lehet ragasztani. A legjobb eredményeket 2 hónapos kezelés után figyeljük meg. A vizsgálatok a felhasználók 81% -ában hatékonynak bizonyultak.

Mi a Dermicos Vive haj növekedési foltok összetétele?

A Dermicos Vive hatékonysága olyan képleten alapul, amely olyan anyagokon alapul, amelyek javítják a haj állapotát a növekedés és a táplálkozási folyamatok belső hatásának ösztönzésével. A gyógyszerkészítményben szereplő anyagok a következők:

 • tüskés csíra – erősíti a véredényeket a fejbőrön, ami szintén javítja a sejtek oxigenizációját
 • bambusz – tápláló hajhagymák, amelyek számos vitamin, ásványi anyag, aminosavak és nagy mennyiségű szilícium tartalmának köszönhetően megvédik őket a haldoklástól.
 • szőlő kivonat – stimulálja a keringést, tisztítja a bőrt és szabályozza a faggyútermelést, ami befolyásolhatja a Alopecia folyamatot
 • futballpálya – pecsétje az ereket és támogatja a haj növekedését
 • Az L-cisztein, a keratin komponensének öregedő retardáló hatása van, és kötődik a rézhez, ami kedvezően befolyásolja a haj szerkezetét és színét.
 • Adenozin – táplálja a gyökereket és stimulálja a hajsejtek növekedését, meghosszabbítja a haj növekedésének aktív hullámát.

Hogyan használhatom a Dermicos Vive vakolatokat?

 • Szeleteket ragasztanak este, tiszta és száraz bőrre aludva.
 • A szelet a fejbőrre kell felhordani, ahol nem fedi szőrszálak, nyak, a fül mögött, homlokán – minden alkalommal, amikor más helyet választunk. A szeleteket nem szabad közvetlenül a hajra alkalmazni!
 • A szeletet reggel 8-10 órával eltávolítjuk a kötés után.
 • A leghatékonyabb kezelés körülbelül 2 hónap – egy csomag 28 szeletet tartalmaz, ezért ajánlatos két csomagot vásárolni.
 • Naponta egy szelet használják!

Miért van szükségem egy Dermicos Vive szelet kezelésre?

plastry dermicos viveA Dermicos Vive olyan kezelés, amely alkalmas bármilyen bőrre vagy hajra. A szeletek vastag színűek és kicsiek, ami biztosítja a használat kényelmét és mindenekelőtt a mérlegelést. További előny egy kényelmes formula, amely nem igényel további kezeléseket, például a gélek vagy a kondicionálók használatát. Ez a kezelés különösen a férfiak számára ajánlott, mivel az üregek helyén alkalmazható. A készítmény nagyon hatékony, egy csomag elegendő 28 napos kezelésre, két csomag használata elegendő egy 8 hetes kezeléshez, azaz az egyik javasolt hosszhoz.

FIGYELEMA SDermicos Vive hajhullás elleni szeletek hivatalos forgalmazója korlátozott ideig különleges ajánlatot kínál olvasóinknak. 100% -os garanciát jelent a pénz visszaszállítására a hajhullás kezelésére, ha ez nem hozza meg a várt eredményeket.


Kattintson ide, ha Dermicos Vive szeleteket szeretne vásárolni

használja ezt a linket, hogy INGYENES TOVÁBBI SZÁLLÍTÁT kapjon

A promóció addig tart, amíg:2018. 07. 06. 23:59 óráig.

A készletek kimerülésének köszönhetően a promóció időben korlátozott

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük