Hírek

Diamond Diet

Diamond Diet

A gyémánt diéta 60% energia a szénhidrátok, 30% fehérje, és csak 10% zsír. A fehérjék és a szénhidrátok nem kapcsolódnak az étrendhez. A zöldségeken és a gyümölcsöken különböző formákon alapul, beleértve azokat is, amelyek reggel független ételt készítenek.

A Harvey és a Marilyn Diamonds 1985-ös FIT FOR LIFE könyve tartalmaz információkat az étrendről, amely biztosítja a test megfelelő egészségi állapotát.

A táplálkozás azon a feltevésen alapul, hogy gondoskodni kell arról, hogy megfelelően javítsák a szervezetet megtisztító folyamatokat, hogy megakadályozzák a tápanyagok felhalmozódását. A szerzõk szerint ez elérhetõ a megfelelõ termékek etetésével, és nem az állati fehérje és a keményítõ kombinálásával. A szénhidrátokat csak reggel kell fogyasztani, nem keveredhetnek gyümölcs- és állati fehérjével. A legjobb szénhidrátok a zabpehely, a vastag dara és a teljes kiőrlésű kenyér.

Ebéd esetén szénhidrát ételt ajánlunk zöldségekkel vagy étellel kiegészítve, fehérje és zöldségek hozzáadásával. Az utolsó meleg étkezés azonban fehérjékből, előnyösen növényi fehérjékből, pl. ” Pinzel ” . a hüvelyes növények, vagy pedig friss hal vagy tojás.

Az étrend alapja a zöldség és a gyümölcs, a napi fogyasztás 70% -a. Számos alapelv azonban érvényes. Először is, a gyümölcsöt és a gyümölcslevet nem szabad más élelmiszerekkel keverni. A gyümölcsöket csak reggel lehet enni, nem pedig este, majd befolyásolják az emésztőrendszer szabályozását.

A fenti elvek alkalmazásával az anyagcserét és az emésztést felgyorsítják.

Az étrend szerzői azt állítják, hogy az emberi test nem tudja megtermelni a tejtermékeket, ezért a tejet, joghurtot, sajtot, vajat stb. Kizárják az étrendből. Emlékezzen arra is, hogy a vizet az ételek között részesítik, de nem étkezés közben.

pluses

  • Nincs szükség kalóriára
  • Nincs korlátozás az étkezések számára.
  • Weight Loss-hoz vezet, mert alacsony kalóriatartalmú gyümölcsökben és zöldségekben gazdag.
  • Csak az egészséges termékekre épül.

mínuszok

  • A tudományos bizonyíték hiánya, hogy bizonyos élelmiszerek, amelyek egy bizonyos időben elfogyasztottak, megkönnyítik a Weight Loss-t
  • Nincs tudományos bizonyíték arra nézve, hogy az állati fehérje és a szénhidrátok kombinációja miatt az élelmiszer felgyülemlik a gyomor-bélrendszerben.
  • A táplálkozás a D és B12 vitamin, valamint a kalcium, a cink és a vas vitaminok hiányosságához vezethet.

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük