Hírek

Dynamite – az aktivátor harapás, vélemények, észrevételek, ár, hol lehet vásárolni,

Dynamite – Csak egy tágas tartály
Activator harapni Dynamite vonzza hal, mint a mágnes. Mindenki tudja, hogy milyen jó a harapás, amikor a víz adagoló. De az eredmény jelentősen javul, ha használja ezt az eszközt. Ez hasonlít a csali a tabletták, mindenki által ismert, hosszú idővel ezelőtt. Brown és jellegtelen megjelenésű, de feltéve, hogy jó eredményt. Aktivátor a harapás cselekmények hasonló módon, de sokkal erősebb. Ez hatékonyan megoldás áztatás csalétek vagy csalit. Ha nincs csali bolt, és szeretné kipróbálni valami csodálatos, olvassa el a vélemények arról Dynamite az interneten, és hogy az első sorrendben.

Dynamite -Truth vagy nem?

Activator a harapás használják, hogy a csalit vagy csali különösen vonzó a halak számára. Hatás alatt lévő egyének megy az árral szemben, és folyamatosan próbálja kielégíteni az éhség. Ő egyedül nem tudja kielégíteni az érintett halat, mert az alacsony tápértékű. Bármilyen csali fogott ebben az időben nem, minden bizonnyal meg fogják támadni.

Csak akkor kell választani a megfelelő helyen. Szerint a halászati ​​taktika nagyszabású halászhajó az egész jelenlegi két horgony: orr és a far. Feeder lehet, mint az egyik minden rudak (egy tipikus eset), mind külön-külön, és minden sebességfokozatban külön-külön. Ne hagyja abba a választás a csatornák gyors folyó, különben a hajó telepíteni. És ha a halászat a parttól, dip a csali oldatban Dynamite, és jó fogást biztosítanak.

A költség Dynamite

Egy csomag aktivátor Knabber tartalmazó öt zsák, azzal egyenértékű áron 7-10 kg friss csuka. Attól függően, hogy melyik régióban a vásárlást. Tekintettel a jelenlegi inflációs ráta, nem lenne túl kegyetlen, hogy a látogatók fizetni a halakra. Hagyja magam, de az eladó elküldi Önnek Dynamite, amelyeknek az ára csak ….

Egy csomag ennek a csodálatos eszköz elég három etetők, közepes méretű. Ha ez a szám koltsovki egyik oldalán a hajó, akkor csak annyi, hogy az idejüket, hogy maximálisan kihasználja és fogni, hogy megtérüljenek az összes költséget.

Az előnyei Dynamite

Tekintettel arra, hogy a csuka nem mindig hajlandó harapni ebéd után, az aktivátor harapás lehet egy igazi áldás, ha valaki azt akarja, hogy megtérüljenek az összes költségét, keszeg. Egy tipikus eset, egy tasak kiegészítők tart körülbelül három órán át korlátlan hal. A kísérletek szerint a kristályok válnak sikeres egy fél órával a rajt után a kérelem az alapok. Cant ellenkezik az áramlást a szag és végül megtalálja a fogaskerék.

A fő előny az, mért fogyasztás. A koncentráció nem szabványosított, és a számok a csomag biztosítva csak közelítő orientáció az áramlás aktivátor harapás. Lehet oldani, ha minden a csalit, vagy hiányában a vályú, dip a fúvóka egyetlen darab egy időben, és figyeljük az eredményt.

A hozzávalók Dynamite

Nehéz megmondani, hogy mi okozza pontosan a közös, hogy megtámadják a rúd, de ez történik minden alkalommal, amikor a víz kap egy kis ajándékokat pénzt. Ez készült egyedi anyagok, és annak összetétele nem kerülnek nyilvánosságra.

valami, ahol megtalálható néhány adatot, de a lista felsorolt ​​összetevők korántsem teljes. Ellenkező esetben nem lenne sok tehetséges ember, hogy lehet, hogy milyen, és haladjanak az aktivátort is cool. Ezért nem egyértelmű kép a csomag: így a támadók nehezebben hamisított termékek.

komponensek között megtalálható anyagokat, például növényi olajjal vagy halliszt. Köztudott, hogy ezek az anyagok külön-külön gyakran használják a halászok vonzza a halakat. Természetesen a titkot, hogy a többi. És senki nem tudja megmondani, mert ez egy üzleti titok a gyártó.

A működési elve Dynamite

A működési elve aktivátor a harapás nyitott, köszönhetően a hosszú tudományos kutatások. Állatok és halak érzékelik a világot másként, így a tényezők értelmetlen az a személy, csendesen és hatékonyan végezni a szükséges munkát. Elriasztja kutyák ultrahangos, és a halak vonzódik a zöld fény, de a Dynamite fejti ki hatását befolyásoló receptorok az idegrendszer.

Köztudott, hogy a szag csendben megfelelően az első követ emberek közötti kapcsolatokat. A feromonok, ami befolyásolja a szagló rendszer, a szó szoros értelmében kénytelenek párok házasságot. Hasonlóképpen, az aktivátor harapás okozza a féktelen halat etetni mindenkit, hogy megkapja az arcán.

Használat utasításokat Dynamite

Három koltsovki lehetővé teszi, hogy utolérjék nem kevesebb, mint 7 kg friss halat három órán keresztül. De a rendelkezésre álló Dynamite, ez a szám valószínűleg megháromszorozódik. És itt van, hogyan:

  • mindig csak egy feeder a csalétek, feldolgozott adatokat eszközt minden horgászbot, mert ajtófélfa nem a mennyiség, hanem a szag. Ez körülbelül harmada a táskát.
  • koltsovki egy sorban, tegye az adagolóba a szokásos zsemlemorzsa vagy bármilyen más csali, attól függően, ki vadászik, és most az üzletet. Csak az egyik etetők magában csali, feldolgozott Dynamite.
  • Sós általában sokkal hosszabb, mint három órán át, így ez idő után kell alkalmazni a következő harmadik a táskát.
  • Egy csomag kb 9 óra horgászat, de a fogyasztás típusától függ csali. A kimutatások teszteljék a terméket horgászok tartályt sokkal gyorsabb, így az egyensúly aktivátor harapás segít legközelebb a fogás több.

Figyelem! Legyen óvatos, ne nyáj egyik oldalán a hajó, hogy a tekercs zsákmány, különösen viharos tengeren a tó.

Figyelem! Vannak ellenjavallatok Dynamite

Nem ajánlott használni Dynamite, aki megjegyezte:

  • jelentősen késleltetve a fejlődést; deformáció a kezét, megakadályozva a felszerelések használata; kifejezett eltérések formájában egy ládát, nem ad, hogyan kell megragadni a lepkehálót; deformitás a medence, nem teszi lehetővé a megfelelő hajolnia, hogy húzza a ragadozó ki a vízből.
  • ischaemiás szívbetegség, aorta aneurizma, bármilyen akut szív-érrendszeri betegség és krónikus az akut stádiumban, vezetési zavar a kamrák, pitvari fibrilláció, a magas vérnyomás.
  • Légzési elégtelenség, magas fokú láttán a lenyűgöző hal; dekompenzált szívelégtelenség; asztma a nehéz formájában (hogy ne megfullad a öröm).
  • láz, gyulladás, fekélyek; akut fertőzések által továbbított levegőben lebegő cseppek.
  • betegségek a vér.
  • Atherosclerosis; elégtelen agyi véráramlás, romlik a reakció olyan mértékben, hogy lehetetlen találni zsákmányt.

Ha teljes listája abszolút ellenjavallata izgalom, amit a nagy fogás megtalálható a legközelebbi egészségügyi intézménybe. Emlékezzünk, hogy a relatív ellenjavallatok többnyire releváns az akut stádiumban a krónikus betegségek, mint például isiász, epehólyag-gyulladás, krónikus hepatitis, nátha, középfülgyulladás, stb.

Egyes esetekben a szint ellenjavallatok lehet lényegében sima ha halat egy tapasztalt asszisztens. Ne felejtsük el, hogy szalagszerű AIDS!

Érdemes figyelembe Dynamite?

Egyértelmű, hogy nem fogunk nyújt semmit rossz. Activator harapás Dynamite érdemes gondolni rá kétszer, majd vegye és gyakorlati kipróbálását. Tapasztalt horgászok mondanak a tények jó halászati ​​még rossz, a rossz termelési területekre.

Vélemények körülbelül Dynamite

Nagy Sándor, 22 éves, .
“Amikor a barátom a motorkerékpár elment az éjszaka rákok, hogy ezeket egy helyi istálló, csak abban az esetben, hogy néhány zakidushek. I gondolom magamban, mi van, ha valami harapni. Mivel a rák feladjuk, és holnap után az előadások, nincs semmi, de gombóc. de ha leves … Nos, általában jött, levetkőzött a rákokat, majd minden azt mondja, hogy a minap, egy barátja adott neki egy zacskó Dynamite. tompított a csalit, és elkezdte fogni. általában és rákok kifogott halat. a fül kiderült ízletes

“Eugene, 35 éves,
” Úgy döntöttem, hogy menjen egyszer egy halászati ​​út pihenni. Őszintén szólva, a halász én egyáltalán nem. De barátai tanácsolta, hogy vegyek a Dynamite, biztosítva a jó fogást. Splurged, mégis, és nem akarta, hogy ugyanezt az összeget. Érkezett a helyszínre, a tompított a csalit az oldatba, ültetett, ülés előre. Semmi! Aztán úgy döntött, hogy dobjon egy kis csali, ez segített meglehetősen gyorsan. A harapás ment! Fogott fél nap 10 kg hal. Most gyakran fogok horgászni.

“Andrey Leonidovich, horgász, sportoló,,
” Dynamite tartalmaz kicsi, sűrű fém csomag, van egy enyhe szagú, könnyen hígíthatok tiszta vízzel. Amikor használni a víz, a halak növekedését mutatta érdeklődést a csalit, a fogás meghaladta a normális. Nehéz megmondani, hogy harapni a halászok állt ugyanazon a partvonal. Mindenesetre, célszerű választani félreeső helyeken. Tökéletes elhagyni a természet az egész család egy időben, és pihenni a rabszolgamunka a nyüzsgés a városban. És aktivátor harap! Jó szerencse, hogy a halászat”.

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...