HĂ­rek

Easy Phrases – vélemények az idegen nyelvek tanulási módjáról

Easy Phrases – vélemények az idegen nyelvek tanulási módjáról

Manapság az idegen nyelvek ismerete nem szokatlan, de legalábbis a Shakespeare nyelvének hatékony használata az abszolút minimum. Sajnos sokan vannak, különösen a középkorúak (például a romák, a romák és a romák). Ennek fő oka, hogy a külföldre menni dolgozó diákok nagy nehézségekkel küzdenek új beszédet. Az idegen nyelvek elsajátításának sok módja van a piacon, de nem mindegyik hatékony. Fontos, hogy a tanítási rendszer összhangban legyen az agy jelzéseivel és jellemzőivel, mely esetben az új szókincs megszerzése a leghatékonyabb. A piacon az egyik legérdekesebb javaslat egy innovatív módszer, amelyet a világhírű Allen Collins poligráfus fejlesztett ki, azaz Easy Phrases. Tényleg működik?

Miért tanulhatok a Easy Phrases-tól?

Egy csapat tudósok, pszichológusok és nyelvészek, akiket Allen Collins vezetett, jól tudták, mennyire fontos a nyelvi készség. Ennek a módszernek a kifejlesztésében kizárólag a végfelhasználó mérhető előnyeire összpontosított. A Easy Phrases segítségével könnyedén elérheti álmai karrierjét és társadalmi fejlődését, biztosítja személyes fejlődését, felkeltheti az irigységet a környezetben, és nem kell aggódnia a külföldön való kommunikációban.

Hol van a Easy Phrases tanulási mód titka?

A Easy Phrases, a 14 napos nyelvtanulás módja az egész agynak a tanulási folyamatba történő teljes bevonására szolgál. A piacon megtalálható más hagyományos oktatási módszerek nem használják még a jelenlévő szerszám, azaz az emberi agy lehetőségeinek 10 százalékát sem. A mindennapi élet kognitív folyamatainak legtöbbje esetében az idegrendszer csak néhány reflexívben részesül, és az idegi kapcsolatok millióinak valódi potenciálja alvásban marad. A Easy Phrases tanulási módszer megnyitja az elmét, és eléri azt, ahol csak a tudatalatti jut el.

Az Allen Collins oktatási rendszer aktiválja mind az agyi félgömböket, amelyek különböző memória feladatokat látnak el. A bal agyfélteke csak a hallóérzéseket elemzi, míg a jobb agyfélteke vizuálisan megjelenő képet rögzít. A Easy Phrases médiatermékek ezért számos ideges folyamatot vonnak maguk után, így könnyebb megemlíteni az újonnan megtanult szó jelentését – a kutatások kimutatták, hogy ebben az üzemmódban az emberi agy akár 5-ször gyorsabban működik a szokásosnál!

Három cselekvési szint Easy Phrases

Ez a módszer úgy van megtervezve, hogy “megjósolja” az emberi agy ReAction-ját. Először is, nem fogod elveszíteni a motivációját a nyelv tanulására, mivel nincs látható hatása. Mindannyian tudjuk, mennyire fontos a megfelelő motiváció és hajlandóság az ökológiai munkához. A Easy Phrases biztosítja a tanulási folyamatokat minden nap.

Másodszor, ez a tanulási rendszer serkenti és aktiválja az emberi agyat, hogy több mint ötször gyorsabban dolgozzon. Ez nem azonnali, de 3-4 nap múlva észreveheti az észlelésed erőteljes növekedését, amikor elkezdi elnyelni többször a szükséges információ mennyiségét. Néhány nap múlva a reflex traktusok stabilizálódni fognak, és az agykéreg aktivációs szintje mindig ötször nagyobb lesz, mint egy adott nyelvvel érintkezve.

A Easy Phrases harmadik, talán még legfontosabb szempontja az, hogy automatikusan felgyorsítja az idegen nyelv tanulását. Nem lesz szükség arra, hogy a szabad idejében gondolkodjon és ismételje meg a szavakat a memóriájában – a tudatalatti ezt megteszed az Ön számára. Meg kell említeni, hogy a Easy Phrases módszer akár 15-ször több ideges kapcsolatot hoz létre, mint más oktatási rendszerek esetében.

A tudósok megerősítik a Easy Phrases hatékonyságát

Az idegen nyelvek oktatásának módját egy világhírű poliglot, a 62 éves Allen Collins készítette el. Ez a csodálatos férfi tökéletesen 23 nyelven beszél, és nemrégiben új tudást szerzett módszerének köszönhetően.

Allen Collins, szoros együttműködésben a pszichológusok, szociológusok és a Harvard Egyetem neurológusainak egy csoportjával, több hetes tanulmányt végzett a Easy Phrases tanításának a tesztelők teljesítményére gyakorolt hatásának értékelésére. A kutatócsoport több mint 150 különböző korú emberből állt, különböző mértékben felvették a szükséges információkat.

A kutatócsoport minden tagját úgy választották ki, hogy ne mutasson átlagon felüli nyelvi készségeket vagy a nyomdaipar sajátosságait, ami megbízhatóbbá tette a kutatási módszert. Kezdetben minden résztvevőnek meg kellett határoznia, hogy milyen nyelven szeretnének tanulni, és nekik teljes nyelvnek vagy nyelvnek kellett volna lennie, csak keveset tudtak. A következő lépés az volt, hogy megtanulják a Easy Phrases módszer irányelveinek megfelelően, azzal a céllal, hogy véglegesítsék az eredményt egy speciális teszten.

Miután az eredményeket összeállították, a tudósokat nem lepte meg, beleértve a tesztelőket is. Az Allen Collins által készített zárójelentés szerint a Easy Phrases módszer hatékonysága olyan szintre ingadozik, amely 98% -ban elérhetetlen bármely más rendszer esetében – ez a válaszadók hány százaléka mindössze két hét alatt elsajátította a választott nyelvet az alapszintben vagy magasabb szinten . Érdekes, hogy a csoport minden tesztelője jelentős előrehaladást ért el, így az idő múlásával a Easy Phrases hatékonysága 100% volt. Néhányan tizennégy napon belül több nyelvet tanultak, így elmondható, hogy az ilyen tanulás lehetősége jóval magasabb a vártnál.

Easy Phrases – Vélemények az idegen nyelvtanulás hatékonyságáról

A kutatási eredmények közzététele után a Easy Phrases módszer nagyon széles szakértői csoportot vonzott a nyelvtanulás területén. Egyikük volt egy másik híres polygliot, Dr. Marco Anders, aki 20 nyelven beszél. “A legtöbb ma ismert nyelvet fiatal koromban tanulták 36 éves koromig. Úgy gondoltam, hogy az észlelési képességeim kimerültek, de aztán a Easy Phrases-nál találtam magam. Kiderült, hogy öregkorom ellenére képes vagyok tanulj valami mást. “Dr. Anders örül neki.

Érdemes használni a Easy Phrases módszert?

Több idegen nyelv ismerete nem igazán olcsó. Ritka készség, amely hozzájárulhat a sikerhez a szakmai életben, de a magánéletben is. Ha hatékonyan szeretne nyelveket tanulni, érdemes csak a leghatékonyabb tanulási módokat kiválasztani. A szakértői véleményeket és a kutatási eredményeket tekintve ez az Allan Collins módszer, Easy Phrases.

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük