Hírek

Fish XXL – mennyi kerül, és hogy érdemes-e megvenni

Activator Hal Hal XXL formájában érkezik a spray. Hatása az aktiválás minden, még a kis halak a vízben élnek, tartsa a horgászhely. Készítmény fejlesztése és csomagolása az aktivátor csípős végezte tudósok és hivatásos halászok 3 évig. Emiatt a piac közepes volt, egy egyedi, a kedvenc hal illata.

Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

Sok horgász érdekli – mi préda lehet halat fogni ezzel a spray-?

Caught szinte minden halfaj, a segítségével ez aktivátor. Ragadozó halak és békés szereti a szagát elő ez a koktél ízeket. A sűrűsége megnehezíti elhomályosítja a csali és a préda, örömet a szaga a hal csomag, mozog a legtávolabbi területeken az irányt az epicentruma az illatot.

Az éhség hatása által okozott a hatóanyagok, vet fel, még jól táplált és inaktív hal. Szó szerint siet a csalit. Minél több paranoid típusú, biztonságban érzi magát, mert a sötét – barna színárnyalat aktivátor.

Hal kisHalazó XXL saját, egyedi titkos fegyver kiegyensúlyozott, jól megválasztott recept összetevők.

A kompozíció a aktivátor harapás Hal XXL

Ez volt a munka a tudósok számos országban, ezért a készítmény egyedülálló volt, és ez magában foglalja a 4-összetevők:

 1. Az eszköz, amely magában foglalja a kedvenc az összes halak, zsírok és fehérjék kender olaj. Van egy nagyon erős illata – az illat a kedvenc békés halak vonzza a csótány, Rudd és más kis trófeát.
 2. Fragrance, vonzza a halat különböző méretű – az aroma kaffir lime. Gyümölcsök nagy domb és egy savanyú ízű. De a fűszerezés, valamint a folyadék, hogy a levelek a növény. Van egy nagyon erős és tartós illat. Nagy compó, keszeg lesz szükség.
 3. A növény hasonlít egy kereszt között hagyma és fokhagyma, egy éles, tartós és fűszeres illata és íze elefánt fokhagyma. Ez az illat vonzza a legtöbb legnagyobb számú ragadozók.
 4. Egy anyag magas fehérje- és az aminosavak egy fehérje a homár. Halak, szerető zsákmány „romlott”, akkor jöjjön be a csalit. Ez lehet menyhal, harcsa és mások.
 5. OL>

  Ez a készítmény megvannak a maga előnyei, és lehetővé teszi, hogy utolérjék trófea hal.

  használatának előnyei

  A Fish XXL permet aktivátor, minden horgász lehetőséget kap, hogy dolgozzon ki a nagy halat, az irigy pillantásokat unalmas szomszédokkal a folyón:

 • okozza a csali attraktánsból, akkor nem várja meg a harapás. A leggyorsabb hal azonnal, előkészítés nélkül, hogy megtámadják a csalit. Ezért megy a tó, akkor nem fog sok meleg ruhát, halászat aktív lesz, és akkor aktívan hadonászott, viviva trófeát.
 • Hála a szaga elefánt fokhagyma növeli a lehetőségét a bajt egy nagy csuka vagy süllő.
 • Egy univerzális orvosság, azzal járó nemcsak a ragadozók, hanem a békés halak. Ezért megy halászat, hogy csak néhány fajta kezelése és rudak.
 • Környezetbarát termék, biztonságos a halak és az emberek. Nem meglepő védett területek a bőrön.

Az elv a permet Hal XXL

Mint tudja, a halak kiváló érzékenység a szagokra. Tudják mutatni a vízoszlop, még egy enyhe, bizonytalan illat nagy távolságra attól a helytől, az öntés. A tömény és intenzív illat, a szín vonzza különböző halak. Ha a süllő, sügér és egyéb ragadozó megy a szag az aminosavakat a fehérje homár, plotwise és Rudd biztosan állományban az illat mész. Ezen elv alapján a működési elve Fish XXL.

hatva receptorok ad a hal az éhségérzetet. Rendezése a nyálkahártya, a szag hatással van az agyra, a halak, és azt mondta neki, hogy éhes, és megmutatja neki az utat a forrás kedvenc ízét. Elhagyja mindent, és megy a horgot. Íme egy egyszerű, de hatékony halászati ​​módszer kínálja a spray gazdag aromájú.

kiemeli Hal XXL

A csali kell kezelni, mielőtt dobja a fogaskerék a vízben. Függetlenül attól, hogy milyen típusú csali és ideje annak használata úgy kezeljük patak a spray, többször nyomja meg a koronát. Ha a béke csali elég néhány kattintással, a csalit a folyó kalózok kezeljük 5 -7 alkalommal.

Ha háromszor nem harap, módosítsa a csalit, és szórópalackos spray. Téli vagy nyári halászat rabja az aktív hal és jelentős fogás. Használja Fish XXL spray-aktivátor, és élvezze a folyó csend és az éles fúj a ragadozók.

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...