Hírek

Green Coffee ‚Äď visszajelz√©s a Green Coffee tablett√°kon

Green Coffee ‚Äď visszajelz√©s a Green Coffee tablett√°kon

A karcs√ļs√≠t√≥ k√©sz√≠tm√©nyek piac√°n r√©g√≥ta nem l√©tezik olyan term√©k, amely ilyen nagy √©rzelmeket kelt √©s sok ember rem√©nyeit gy√ļjtja. Ez egy Green Coffee, amelyrŇĎl sz√≥ szerint az interneten olvashatsz. M√°sr√©szt a t√©nyekre koncentr√°lunk, √©s megpr√≥b√°ljuk bemutatni azokat az eredm√©nyeket, amelyek benyom√°st kelthetnek a k√∂vetkezŇĎ cikkben.

Mi az a Green Coffee?

Sokan k√∂z√ľl√ľnk k√ľl√∂nb√∂zŇĎ t√≠pus√ļ k√°v√©t fizetett az √©let√ľnkben, de csak n√©h√°nyan pr√≥b√°lt√°k meg a Green Coffee √©rt√©ket. Halk √≠ze √©s kev√©s arom√°ja van. Ez azonban nem az √≠zl√©s√©rŇĎl sz√≥l. Ezek egyszerŇĪen olyan szemcs√©k, amelyek nem voltak hŇĎkezel√©sen ‚Äď sz√°r√≠t√°s √©s doh√°nyz√°s.

Ez az oka annak, hogy a k√°v√©babok megŇĎrzik term√©szetes z√∂ld sz√≠n√ľket √©s eg√©szs√©gi tulajdons√°gait, ami azt is jelenti, hogy egyedi vegyi anyagok jelen vannak. N√©h√°ny k√∂z√ľl√ľk hŇĎ√©rz√©keny √©s a hŇĎm√©rs√©klet hat√°sa alatt bomlik, ez√©rt nem tartalmaznak k√°v√©t.

Ezek fŇĎk√©nt oxid√°l√≥ anyagok ‚Äď polifenolok, amelyek Green Coffee tartalmaz sok. Ezenk√≠v√ľl a n√∂v√©ny magjai sz√°mos vitamint √©s √°sv√°nyi anyagot biztos√≠tanak a sz√≠v √©s az erek v√©delm√©re.

A diétás szempontból legérdekesebb azonban a klorogénsav, amelyet CGA-ként is rövidítenek.

Klorog√©nsav CGA ‚Äď mi√©rt olyan hat√©kony?

K√©miailag a fent eml√≠tett polifenolok csoportj√°ba tartozik, √©s kinin √©s k√°v√© sav √©sztere. Tev√©kenys√©g√©nek alapja a sejtek szab√°lyoz√°sa az egyik hasny√°lmirigy-hormon ‚Äď az inzulin kezel√©s√©ben. √Ālland√≥ kutat√°sok szerint a klorog√©nsav lass√≠thatja a v√©rcukorszintet az √©tkez√©s ut√°n, √©s n√∂veli a sejtek √©rz√©kenys√©g√©t a fent eml√≠tett inzulinra.

√Čtkez√©s ut√°n a test nem alszik, √©s az anyagcsere nagy sebess√©ggel mŇĪk√∂dik. Az egyszerŇĪ cukrokat nem alak√≠tj√°k √°t zs√≠rsz√∂vetekk√©, √≠gy a Green Coffee kivonatot v√©gzŇĎ szem√©ly fokozatosan megsz√ľnteti a s√ļlygyarapod√°st. A zs√≠rsz√∂vet lerak√≥d√°sa m√©g mindig elŇĎny√∂s a belsŇĎ szervek √°llapot√°ban, k√ľl√∂n√∂sen a sz√≠vben √©s a m√°jban. A klorog√©nsav hat√©konyan blokkolja a zs√≠rlerak√≥d√°sok lerak√≥d√°s√°t a m√°jcsatorn√°kban √©s a m√°j ellens√©ges rendszer√©ben, megakad√°lyozva annak el√©gtelens√©g√©t.

A Green Coffee √°ltal stimul√°lt anyagcsere lehetŇĎv√© teszi a p√°ciensek sz√°m√°ra, hogy de facto nagyobb mennyis√©gŇĪ kal√≥ri√°t vegyenek fel, ami azt jelenti, hogy nem kell k√∂vetni√ľk a dr√°k√≥i, debilit√°l√≥ √©trendet ‚Äď ez szint√©n hat√°ssal van a szervek √©s a csontv√°z √°llapot√°ra.

Ezen k√≠v√ľl a klorog√©nsav antibakteri√°lis, gyullad√°sg√°tl√≥ √©s tiszt√≠t√≥ tulajdons√°gokkal rendelkezik, amelyek maximaliz√°lj√°k a karcs√ļs√≠t√≥ kezel√©sek hat√°s√°t.

A Green Coffee kutat√°s√°nak kezdete

A k√°v√© mint n√∂v√©ny m√°r t√∂bb ezer tanulm√°nya volt a vil√°gon. A Green Coffee viszont folyamatosan tesztel√©s alatt √°ll, √©s a ‚Äúkarcs√ļs√≠t√≥‚ÄĚ tulajdons√°gait a nagy√≠t√≥ alatt veszi figyelembe.

Az elsŇĎ tanulm√°ny egyik√©t olasz tud√≥sok csapata v√©gezte, akik √ļgy d√∂nt√∂ttek, hogy tesztelik a klorog√©nsav hat√°s√°t az egereken. A vizsg√°lat sor√°n az egereket k√©t h√©tig t√°pl√°lt√°k Green Coffee kivonattal √©s trigliceridekkel, amelyekrŇĎl a zs√≠r asszimil√°ci√≥ megfelelŇĎ indik√°tora volt. Ez a k√©szlet lehetŇĎv√© tette annak meg√°llap√≠t√°s√°t, hogy a Green Coffee-ben l√©vŇĎ vegyi anyagok hogyan befoly√°solj√°k a zs√≠rsz√∂vet mennyis√©g√©t r√°gcs√°l√≥kban.

Az eredm√©nyek nagyon √≠g√©retesnek bizonyultak, mivel a kutat√≥csoportban megfigyelt√©k a testt√∂meg k√∂r√ľlbel√ľl 1% -os cs√∂kken√©s√©t. √Črdekes m√≥don megfigyelt√©k a m√°jzs√≠r-bor√≠t√°s cs√∂kken√©s√©t √©s a sejtmem√≥ria metabolizmus√°nak javul√°s√°t egereken, amelyek t√°pl√°l√©kot fogyasztottak a klorog√©nsavval keverve.

Ez megerŇĎs√≠tette a kutat√≥k azon felt√©telez√©s√©t, hogy a Green Coffee az√≥ta sz√°mos laborat√≥riumi vizsg√°lat t√°rgy√°t k√©pezte.

Téma témája

A Green Coffee n√∂vekvŇĎ n√©pszerŇĪs√©ge a folyos√≥kon arra k√©sztette ŇĎt, hogy gondoskodjon r√≥la Dr. Oz, aki j√≥l ismert az Egyes√ľlt √Āllamokban. Csapata olyan vizsg√°latot v√©gzett, amely Dr. Oz szerint egy√©rtelmŇĪen megerŇĎs√≠tette a klorog√©nsav hat√©konys√°g√°t.

A vizsg√°lat sor√°n 100 nŇĎ vett r√©szt, akik k√∂z√ľl n√©h√°nyan CGA-t kaptak √©s placeb√≥t kaptak. Minden nŇĎt arra k√©rt√©k, hogy ne v√°ltoztasson √©tkez√©si szok√°saikon √©s fizikai aktivit√°suk szintj√©n a vizsg√°lat sor√°n. Mindegyik√ľknek pontosan meg kellett √≠rnia mindent a speci√°lisan napl√≥zott napl√≥kban.

N√©h√°ny hetes kutat√°s ut√°n azt tal√°lt√°k, hogy a CGA-t kap√≥ nŇĎk √°tlagosan Weight Loss-je 0,9 kg volt, m√≠g a placeb√≥t szedŇĎ nŇĎkn√©l a Weight Loss k√∂r√ľlbel√ľl 0,45 kg volt.

Dr. Oz maga is meglepŇĎd√∂tt az ilyen j√≥ kutat√°si eredm√©nyek miatt. Minden t√ļls√ļlyos nŇĎt arra biztatott, hogy haszn√°lja a Green Coffee kivonatot, de r√°mutatott n√©h√°ny fontos r√©szletre is a megfelelŇĎ elŇĎk√©sz√≠t√©srŇĎl. Elmond√°sa szerint: ‚Ķ

 • keressen term√©keket annyi CGA-val, amennyit csak lehets√©ges rakt√°ron,
 • bypass k√©sz√≠tm√©nyek t√ļl sok t√∂ltŇĎanyaggal √©s helyettes√≠tŇĎvel,
 • Fel kell h√≠vni a figyelmet a ‚Äútiszta‚ÄĚ sz√≥ fontoss√°g√°ra ‚Äď √°ltal√°nosan haszn√°lj√°k a marketingstrat√©gi√°ban, √©s a Green Coffee kivonat eset√©ben ez nem jelent sokat.

Nem csak Dr. Oz

Dr. Oz bemutat√°sakor bemutatt√°k a m√°r ismert eredm√©nyeket. A felfedez√©st a Scranton Egyetem kutat√≥inak csapata v√©gezte, amelyet Joe Vinson vil√°gh√≠rŇĪ tud√≥s vezetett. Nyolc nŇĎ √©s nyolc f√©rfi vett r√©szt a teszten. kettŇĎs-vak .

Ezt a technik√°t sz√©les k√∂rben haszn√°lj√°k a tud√≥sok, √©s az jellemzi, hogy sem a kutat√≥k, sem a kutat√≥k nem f√©rhetnek hozz√° az elv√©gzett kutat√°s kulcsfontoss√°g√ļ inform√°ci√≥ihoz. Ennek k√∂sz√∂nhetŇĎen nem befoly√°solhatj√°k az eredm√©nyt k√∂zvetetten √©s √∂ntudatlanul.

A vizsg√°latot k√©t adag Green Coffee extraktumra alapozt√°k, amelyet 6 hetes idŇĎtartamra alkalmaztak az √∂nk√©ntesek sz√°m√°ra. N√©h√°ny k√∂z√ľl√ľk napi 1050 mg volt (naponta h√°romszor 350 mg), a m√°sodik csoport 350 mg naponta k√©tszer kapott, a harmadik csoport placeb√≥t vett. A vizsg√°lat tov√°bbi felt√©telez√©se, mint p√©ld√°ul Dr. Oz tesztjei, a t√°pl√°lkoz√°si szok√°sok √©s a fizikai aktivit√°s szintje a v√°laszad√≥k teljes v√°ltozatlans√°ga k√∂z√∂tt.

A vizsg√°lat eredm√©nyei meglepŇĎek voltak, az elsŇĎ csoportban √°tlagosan 2,02 kg Weight Loss volt, 1,54 kg a m√°sodikban, √©s nincs k√ľl√∂nbs√©g a placeb√≥t haszn√°l√≥k k√∂z√∂tt. √Āltal√°noss√°gban elmondhat√≥, hogy a testt√∂meg cs√∂kken√©se minden alanyban kb. A testben l√©vŇĎ zs√≠r sz√°zal√©kar√°nya k√∂r√ľlbel√ľl 16 ponttal cs√∂kkent, m√≠g a szervezetben a zs√≠rtartalom 10,5% -kal volt alacsonyabb.

√Črdemes eml√©kezni arra, hogy ezeket az eredm√©nyeket az √©trend √©s a fizikai aktivit√°s v√°ltoz√°sa n√©lk√ľl √©rt√ľk el. Ahogy Joe Vinson elmagyar√°zza, a Green Coffee m√©g hat√©konyabb lehet. ‚ÄúHa a Green Coffee kivonat megfelelŇĎ adagj√°t az optimaliz√°lt √©trend √©s a megn√∂vekedett fizikai aktivit√°s t√°mogatta, sokkal t√∂bbet tudn√°nk szemben√©zni a Weight Loss-val a kutat√°si idŇĎszak alatt‚ÄĚ ‚Äď mondja a kutat√≥. Hozz√°teszi, hogy a megfigyel√©s sor√°n nem tapasztalt√°k a Green Coffee kellemetlen k√∂vetkezm√©nyeit.

Következésképpen megállapítható, hogy ez a kiegészítés teljesen biztonságos az emberi test számára, és teljesen metabolizálódik.

IdŇĎj√°r√°s a j√≥ eg√©szs√©g√©rt

Amikor b√°rmilyen term√©k eg√©szs√©g√ľgyi tulajdons√°gait keresik, val√≥sz√≠nŇĪleg nincs nagyobb hat√°sk√∂r a vil√°gon, mint a jap√°nok. A CGA hat√°sa az emberi szervezetre √ļgy d√∂nt√∂tt, hogy vizsg√°lja meg a tud√≥sok csapat√°t, akit Yoshiro Kokubo vezetett Osak√°t√≥l. Munk√°juk eredm√©nye egy √°tfog√≥ jelent√©s volt, amelyben t√∂bbek k√∂z√∂tt a klorog√©nsav kiv√°l√≥ eredm√©nyeit olvashatjuk a v√©rcukorszint cs√∂kkent√©s√©ben m√©g az inzulinrezisztenci√°j√ļ cukorbetegekn√©l is.

Ezt a tanulm√°nyt nem hagyta figyelmen k√≠v√ľl az amerikai tud√≥sok, akik ‚Äúhozz√°adt√°k‚ÄĚ a cukorcser√©t szab√°lyoz√≥ szab√°lyoz√°shoz a stroke kock√°zat√°nak cs√∂kkent√©se √©s a sz√≠v- √©s v√©rrendszer √°llapot√°nak jav√≠t√°sa √©rdek√©ben.

Valami a kert√ľnkbŇĎl

Egyesek sz√°m√°ra a vil√°g minden t√°j√°r√≥l √©rkezŇĎ tudom√°nyos kutat√°sok nem elegendŇĎek ‚Äď m√©g mindig vannak sokan az √∂sszeesk√ľv√©s-elm√©let t√°mogat√≥i, amelyek a gy√≥gyszeripari v√°llalatok glob√°lis √∂sszeesk√ľv√©s√©rŇĎl besz√©lnek, akik az elh√≠zott emberektŇĎl t√∂bb p√©nzt akarnak kipuszt√≠tani.

A Green Coffee kivonat hat√©konys√°ga azonban l√°that√≥ az internetes f√≥rumok √©s szem√©lyes blogok nyomon k√∂vet√©s√©vel, amelyeket egyre t√∂bb lengyel √°ll√≠t fel. B√°rki, aki valaha is √©rdeklŇĎd√∂tt a fogy√≥k√ļr√°s term√©kek ir√°nt, le kell gyŇĎznie Mrs. Magda, egy vid√°m szŇĎke t√∂rt√©net√©ben, aki √ļgy d√∂nt√∂tt, megosztja a Green Coffee kivonat hat√°sait. Egy ilyen kezel√©snek k√∂sz√∂nhetŇĎen elvesztette 36 kilogrammj√°t, √©s √©szrev√©teleit √©szleli egy elŇĎretekintŇĎ filmben.

‚ÄúA l√°nyom, amikor l√°tta, hogy annyira v√©kony vagyok, azt mondta:‚ÄĚ De veled a cukorn√°d! ‚Äú- Magda √≠gy kezdte a Green Coffee t√∂rt√©net√©t. A kezel√©s l√°that√≥ hat√°sai miatt a Magda k√∂rny√©k√©n k√≠v√ľli nŇĎk is √©rdeklŇĎdtek ettŇĎl a saj√°toss√°gt√≥l: any√≥sanyja, any√≥sanyja √©s bar√°tai, amint elismeri, hogy probl√©m√°i vannak az extra fontokkal, ami sok kellemetlen helyzetet okozott az √©let√ľkben.

√Črdemes megjegyezni, hogy Magda asszony kezel√©se egy h√°ziorvos fel√ľgyelete alatt t√∂rt√©nt, aki helyesen javasolta a rutinvizsg√°latok gyakoris√°g√°nak n√∂vel√©s√©t. √ćgy azt akarta l√°tni, hogy a Weight Loss ilyen gyors √ľteme nem volt-e negat√≠v hat√°ssal Magda asszony eg√©szs√©g√©re. Az eredm√©nyek mindenkor hib√°tlannak bizonyultak. ‚ÄúNincs semmilyen mell√©khat√°som, nem vagyok beteg, ropog√≥ vagyok √©s nincs alv√°szavarom‚ÄĚ ‚Äď Magda v√©lem√©nye szerint ez egy m√°sik elŇĎnye a z√∂ldtea kivonat fogad√°s√°nak.

Az elvesztett fontok mellett a legnagyobb az édességek, a cukor és a gyorsételek iránti étvágy hiánya.

‚ÄúMagabiztosabbnak √©rzi mag√°t, a t√ľkr√∂n val√≥ megjelen√©s, a kisebb m√©retŇĪek, valaki azt mondja:‚ÄĚ De te elvesztetted a s√ļlyodat, ez j√≥ ‚Äú- √∂sszegzi Magda a gondolatait.

Klorog√©nsav ‚Äď √∂sszefoglal√≥

Figyelembe v√©ve az √∂sszes fenti eredm√©nyt, nyilv√°nval√≥, hogy a klorog√©nsav egyedi tulajdons√°gokkal rendelkezik. Ňź felel t√∂bbek k√∂z√∂tt a k√∂vetkezŇĎk√©rt: ‚Ķ

 • glik√©mi√°s szint kontroll,
 • a sz√©nhidr√°t felsz√≠v√≥d√°s√°nak szab√°lyoz√°sa,
 • a sz√©nhidr√°t lerak√≥d√°s√°nak megelŇĎz√©se zs√≠r,
 • A test m√©regtelen√≠t√©se,
 • zs√≠r√©get√©s,
 • a szabadgy√∂k√∂k elleni v√©delem,
 • lass√≠tja az √∂reged√©si folyamatot,
 • s√ļly cs√∂kkent√©s,
 • elz√°r√≥d√°sok megelŇĎz√©se,
 • erŇĎs√≠ti az immunrendszert.

√Črdemes eml√©keztetni arra, hogy a klorog√©nsav csak egy a Green Coffee-ban jelen l√©vŇĎ sz√°mos anyag k√∂z√ľl. Mit √©rdemes tudni a t√∂bbi √∂sszetevŇĎrŇĎl?

A bioakt√≠v √∂sszetevŇĎk ereje

A Green Coffee szint√©n tartalmaz diterp√©n-vegy√ľleteket, amelyek rosszul dag√°lyoznak, mivel a koleszterin enyh√©n emelkedik a v√©rben. De a jelenl√©t√ľk pozit√≠v hat√°ssal van a testre is, ami pozit√≠v m√≥don ir√°ny√≠tja az egyens√ļlyt.

Az egyik ilyen vegy√ľlet, a caffestol, aktiv√°lja az S-transzfer√°z enzimet, amely felelŇĎs a xenobiotikumok gyors felboml√°s√°√©rt, amely az emberi szervezet √°ltal nem termelt k√©miai anyag. Emellett a koffein √©s a kahweol v√©di a sejteket a karcinog√©n anyagok hat√°s√°t√≥l a speci√°lis kapcsol√≥ enzimek aktiv√°l√°s√°val.

A k√°v√© szint√©n felbecs√ľlhetetlen forr√°sa a PP-vitaminnak ‚Äď a Green Coffee kivonat egy r√©sze k√©pes kiel√©g√≠teni a vegy√ľlet napi sz√ľks√©glet√©nek legfeljebb 10 sz√°zal√©k√°t. √Čs ez rendk√≠v√ľl sz√ľks√©ges az eg√©sz test hat√©kony mŇĪk√∂d√©s√©hez ‚Äď v√°laszok m. t√∂bbek k√∂z√∂tt norm√°l agymŇĪk√∂d√©sre, r√©szt vesz a kortizol, a tiroxin √©s az inzulin bioszint√©zis√©ben.

Green Coffee nem csak Weight Loss esetén

A Green Coffee kivonat, amint ezt a cikket olvashatja, nemcsak karcs√ļs√≠t√≥ seg√©deszk√∂zk√©nt szolg√°l. Ez pozit√≠v hat√°st gyakorol sz√°mos betegs√©gre, amelyet t√∂bb mint 125 ezer embert √©rintŇĎ kutat√°sok igazoltak.

Kimutatt√°k, hogy a Green Coffee rendszeres iv√°sa hat√©konyan cs√∂kkenti a II. T√≠pus√ļ cukorbetegs√©g kialakul√°s√°t mind a nŇĎkben, mind a f√©rfiakban. Eddig rejt√©lyes, hogy a Green Coffee √∂sszetev√Ķi k√∂z√ľl melyik felel√Ķs e folyamat√©rt, de √ļgy v√©lik, hogy a kor√°bban m√°r emlitett klorog√©nsav, valamint koffein fontos szerepet j√°tszik ebben a folyamatban. Az akci√≥ mechanizmusa kettŇĎs lehet: a z√∂ld tea felgyors√≠tja a gl√ľk√≥z anyagcser√©t vagy n√∂veli az inzulin toleranci√°t.

√Črdekes molekul√°ris megold√°st jelentett a Los Angeles-i kaliforniai egyetem kutat√≥i, akik arra a k√∂vetkeztet√©sre jutottak, hogy a Green Coffee n√∂veli a feh√©rje egyik k√∂tŇĎd√©s√©t a nemi hormonok szintj√©n. A megn√∂vekedett termel√©s szab√°lyozza a m koncentr√°ci√≥j√°t. t√∂bbek k√∂z√∂tt a tesztoszteron √©s az √∂sztrog√©nek, amelyek r√©szt vesznek a II. t√≠pus√ļ cukorbetegs√©g kialakul√°s√°ban.

A Green Coffee kimutatta, hogy cs√∂kkenti a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ r√°kos megbeteged√©sek kock√°zat√°t, bele√©rtve a mellbimb√≥t √©s a vastagb√©lr√°kot. Az ilyen aktivit√°s forr√°sa val√≥sz√≠nŇĪleg a fent eml√≠tett diterp√©nek, amelyek g√°tolj√°k a karcinog√©n t√©nyezŇĎknek a szervezet sejtjeire gyakorolt hat√°s√°t. A vastagb√©lr√°k eset√©ben a Green Coffee miatt fokozott intesztin√°lis perisztaltia is fontos szerepet j√°tszik.

összefoglalás

A k√°v√© elsŇĎsorban √≠z√©nek √©s √∂szt√∂nzŇĎ tulajdons√°gainak k√∂sz√∂nhetŇĎ. Kider√ľlt azonban, hogy n√©h√°ny fajt√°ja √©rdemes m√°s okb√≥l is fogyasztani ‚Äď ez a helyzet a Green Coffee eset√©ben. Mindegyik szemcse egyfajta biok√©miai laborat√≥rium, amelynek elemei szorosan √∂sszehangoltak, √©s pozit√≠v hat√°st gyakorolnak az eg√©sz testre.

A Green Coffee k√©ts√©gtelen√ľl a piacon el√©rhetŇĎ legjobb fogy√≥k√ļr√°s term√©kek k√∂z√© tartozik. Az ilyen t√≠pus√ļ Weight Loss kezel√©s hat√©konys√°ga, amelyet sz√°mos tanulm√°ny √©s szak√©rtŇĎi v√©lem√©ny megerŇĎs√≠tett, az oka annak, hogy egyre t√∂bb ember v√°lasztja ezt a Weight Loss kezel√©st. √Črdemes megjegyezni, hogy ez a fajta ter√°pia, a s√ļlycs√∂kken√©s mellett, jav√≠tja az √°ltal√°nos eg√©szs√©get √©s a j√≥l√©tet is.

Ha azonban a Green Coffee kivonatot keres, akkor √©rdemes b√≠zni a legjobb gy√°rt√≥kban. A bizonytalan forr√°sb√≥l sz√°rmaz√≥ k√©sz√≠tm√©ny j√≥val kisebb mennyis√©gŇĪ hasznos √∂sszetevŇĎt tartalmazhat, mint amit a csomagol√°son felt√ľntetnek, √≠gy a karcs√ļs√≠t√≥ kezel√©s hat√°sa nem lesz olyan j√≥. Ez√©rt nem √©rdemes kinyomozni magunkat a p√©nz elveszt√©s√©re √©s a csal√≥dott v√°rakoz√°sokra az alacsonyabb √°r k√°r√°ra.

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gr√©ta-t, de a legfontosabb k√©t dolog, amit tudni kell, hogy az optimista √©s prec√≠z, term√©szetesen bar√°ts√°gos, szeml√©lŇĎdŇĎ √©s racion√°lis, de kisebb d√≥zisokban, √©s gyakran elk√©nyeztetik a nem √©rz√©ketlen szok√°sok is.

Az optimizmusa azonban, ami√©rt gyakran im√°dj√°k. A bar√°tok gyakran sz√°m√≠tanak r√≥la √©s romantikus term√©szet√ľkre a sz√ľks√©g idej√©n.

Persze senki sem t√∂k√©letes, √©s Bogd√°nnak sz√°mos hib√°ja van. A tisztess√©g √©s az instabilit√°s hajlamos az √ļton j√°rni, b√°r ink√°bb szem√©lyes szinten, mint m√°sok sz√°m√°ra.

Szerencs√©re a pontoss√°ga √°ltal√°ban ott van, hogy enyh√≠tse a f√ļj√°sokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email c√≠met nem tessz√ľk k√∂zz√©. A k√∂telezŇĎ mezŇĎket * karakterrel jel√∂lt√ľk