Képzeljük el, hogy itt megtalálja a pontos információkat.

[Total:    Average: /5]

Green Coffee – visszajelzés a Green Coffee tablettákon

A karcsúsító készítmények piacán régóta nem létezik olyan termék, amely ilyen nagy érzelmeket kelt és sok ember reményeit gyújtja. Ez egy Green Coffee, amelyről szó szerint az interneten olvashatsz. Másrészt a tényekre koncentrálunk, és megpróbáljuk bemutatni azokat az eredményeket, amelyek benyomást kelthetnek a következő cikkben.

Mi az a Green Coffee?

Sokan közülünk különböző típusú kávét fizetett az életünkben, de csak néhányan próbálták meg a Green Coffee értéket. Halk íze és kevés aromája van. Ez azonban nem az ízléséről szól. Ezek egyszerűen olyan szemcsék, amelyek nem voltak hőkezelésen – szárítás és dohányzás.

Ez az oka annak, hogy a kávébabok megőrzik természetes zöld színüket és egészségi tulajdonságait, ami azt is jelenti, hogy egyedi vegyi anyagok jelen vannak. Néhány közülük hőérzékeny és a hőmérséklet hatása alatt bomlik, ezért nem tartalmaznak kávét.

Ezek főként oxidáló anyagok – polifenolok, amelyek Green Coffee tartalmaz sok. Ezenkívül a növény magjai számos vitamint és ásványi anyagot biztosítanak a szív és az erek védelmére.

A diétás szempontból legérdekesebb azonban a klorogénsav, amelyet CGA-ként is rövidítenek.

Klorogénsav CGA – miért olyan hatékony?

Kémiailag a fent említett polifenolok csoportjába tartozik, és kinin és kávé sav észtere. Tevékenységének alapja a sejtek szabályozása az egyik hasnyálmirigy-hormon – az inzulin kezelésében. Állandó kutatások szerint a klorogénsav lassíthatja a vércukorszintet az étkezés után, és növeli a sejtek érzékenységét a fent említett inzulinra.

Étkezés után a test nem alszik, és az anyagcsere nagy sebességgel működik. Az egyszerű cukrokat nem alakítják át zsírszövetekké, így a Green Coffee kivonatot végző személy fokozatosan megszünteti a súlygyarapodást. A zsírszövet lerakódása még mindig előnyös a belső szervek állapotában, különösen a szívben és a májban. A klorogénsav hatékonyan blokkolja a zsírlerakódások lerakódását a májcsatornákban és a máj ellenséges rendszerében, megakadályozva annak elégtelenségét.

A Green Coffee által stimulált anyagcsere lehetővé teszi a páciensek számára, hogy de facto nagyobb mennyiségű kalóriát vegyenek fel, ami azt jelenti, hogy nem kell követniük a drákói, debilitáló étrendet – ez szintén hatással van a szervek és a csontváz állapotára.

Ezen kívül a klorogénsav antibakteriális, gyulladásgátló és tisztító tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek maximalizálják a karcsúsító kezelések hatását.

A Green Coffee kutatásának kezdete

A kávé mint növény már több ezer tanulmánya volt a világon. A Green Coffee viszont folyamatosan tesztelés alatt áll, és a “karcsúsító” tulajdonságait a nagyító alatt veszi figyelembe.

Az első tanulmány egyikét olasz tudósok csapata végezte, akik úgy döntöttek, hogy tesztelik a klorogénsav hatását az egereken. A vizsgálat során az egereket két hétig táplálták Green Coffee kivonattal és trigliceridekkel, amelyekről a zsír asszimiláció megfelelő indikátora volt. Ez a készlet lehetővé tette annak megállapítását, hogy a Green Coffee-ben lévő vegyi anyagok hogyan befolyásolják a zsírszövet mennyiségét rágcsálókban.

Az eredmények nagyon ígéretesnek bizonyultak, mivel a kutatócsoportban megfigyelték a testtömeg körülbelül 1% -os csökkenését. Érdekes módon megfigyelték a májzsír-borítás csökkenését és a sejtmemória metabolizmusának javulását egereken, amelyek táplálékot fogyasztottak a klorogénsavval keverve.

Ez megerősítette a kutatók azon feltételezését, hogy a Green Coffee azóta számos laboratóriumi vizsgálat tárgyát képezte.

Téma témája

A Green Coffee növekvő népszerűsége a folyosókon arra késztette őt, hogy gondoskodjon róla Dr. Oz, aki jól ismert az Egyesült Államokban. Csapata olyan vizsgálatot végzett, amely Dr. Oz szerint egyértelműen megerősítette a klorogénsav hatékonyságát.

A vizsgálat során 100 nő vett részt, akik közül néhányan CGA-t kaptak és placebót kaptak. Minden nőt arra kérték, hogy ne változtasson étkezési szokásaikon és fizikai aktivitásuk szintjén a vizsgálat során. Mindegyiküknek pontosan meg kellett írnia mindent a speciálisan naplózott naplókban.

Néhány hetes kutatás után azt találták, hogy a CGA-t kapó nők átlagosan Weight Loss-je 0,9 kg volt, míg a placebót szedő nőknél a Weight Loss körülbelül 0,45 kg volt.

Dr. Oz maga is meglepődött az ilyen jó kutatási eredmények miatt. Minden túlsúlyos nőt arra biztatott, hogy használja a Green Coffee kivonatot, de rámutatott néhány fontos részletre is a megfelelő előkészítésről. Elmondása szerint: …

 • keressen termékeket annyi CGA-val, amennyit csak lehetséges raktáron,
 • bypass készítmények túl sok töltőanyaggal és helyettesítővel,
 • Fel kell hívni a figyelmet a “tiszta” szó fontosságára – általánosan használják a marketingstratégiában, és a Green Coffee kivonat esetében ez nem jelent sokat.

Nem csak Dr. Oz

Dr. Oz bemutatásakor bemutatták a már ismert eredményeket. A felfedezést a Scranton Egyetem kutatóinak csapata végezte, amelyet Joe Vinson világhírű tudós vezetett. Nyolc nő és nyolc férfi vett részt a teszten. kettős-vak .

Ezt a technikát széles körben használják a tudósok, és az jellemzi, hogy sem a kutatók, sem a kutatók nem férhetnek hozzá az elvégzett kutatás kulcsfontosságú információihoz. Ennek köszönhetően nem befolyásolhatják az eredményt közvetetten és öntudatlanul.

A vizsgálatot két adag Green Coffee extraktumra alapozták, amelyet 6 hetes időtartamra alkalmaztak az önkéntesek számára. Néhány közülük napi 1050 mg volt (naponta háromszor 350 mg), a második csoport 350 mg naponta kétszer kapott, a harmadik csoport placebót vett. A vizsgálat további feltételezése, mint például Dr. Oz tesztjei, a táplálkozási szokások és a fizikai aktivitás szintje a válaszadók teljes változatlansága között.

A vizsgálat eredményei meglepőek voltak, az első csoportban átlagosan 2,02 kg Weight Loss volt, 1,54 kg a másodikban, és nincs különbség a placebót használók között. Általánosságban elmondható, hogy a testtömeg csökkenése minden alanyban kb. A testben lévő zsír százalékaránya körülbelül 16 ponttal csökkent, míg a szervezetben a zsírtartalom 10,5% -kal volt alacsonyabb.

Érdemes emlékezni arra, hogy ezeket az eredményeket az étrend és a fizikai aktivitás változása nélkül értük el. Ahogy Joe Vinson elmagyarázza, a Green Coffee még hatékonyabb lehet. “Ha a Green Coffee kivonat megfelelő adagját az optimalizált étrend és a megnövekedett fizikai aktivitás támogatta, sokkal többet tudnánk szembenézni a Weight Loss-val a kutatási időszak alatt” – mondja a kutató. Hozzáteszi, hogy a megfigyelés során nem tapasztalták a Green Coffee kellemetlen következményeit.

Következésképpen megállapítható, hogy ez a kiegészítés teljesen biztonságos az emberi test számára, és teljesen metabolizálódik.

Időjárás a jó egészségért

Amikor bármilyen termék egészségügyi tulajdonságait keresik, valószínűleg nincs nagyobb hatáskör a világon, mint a japánok. A CGA hatása az emberi szervezetre úgy döntött, hogy vizsgálja meg a tudósok csapatát, akit Yoshiro Kokubo vezetett Osakától. Munkájuk eredménye egy átfogó jelentés volt, amelyben többek között a klorogénsav kiváló eredményeit olvashatjuk a vércukorszint csökkentésében még az inzulinrezisztenciájú cukorbetegeknél is.

Ezt a tanulmányt nem hagyta figyelmen kívül az amerikai tudósok, akik “hozzáadták” a cukorcserét szabályozó szabályozáshoz a stroke kockázatának csökkentése és a szív- és vérrendszer állapotának javítása érdekében.

Valami a kertünkből

Egyesek számára a világ minden tájáról érkező tudományos kutatások nem elegendőek – még mindig vannak sokan az összeesküvés-elmélet támogatói, amelyek a gyógyszeripari vállalatok globális összeesküvéséről beszélnek, akik az elhízott emberektől több pénzt akarnak kipusztítani.

A Green Coffee kivonat hatékonysága azonban látható az internetes fórumok és személyes blogok nyomon követésével, amelyeket egyre több lengyel állít fel. Bárki, aki valaha is érdeklődött a fogyókúrás termékek iránt, le kell győznie Mrs. Magda, egy vidám szőke történetében, aki úgy döntött, megosztja a Green Coffee kivonat hatásait. Egy ilyen kezelésnek köszönhetően elvesztette 36 kilogrammját, és észrevételeit észleli egy előretekintő filmben.

“A lányom, amikor látta, hogy annyira vékony vagyok, azt mondta:” De veled a cukornád! “- Magda így kezdte a Green Coffee történetét. A kezelés látható hatásai miatt a Magda környékén kívüli nők is érdeklődtek ettől a sajátosságtól: anyósanyja, anyósanyja és barátai, amint elismeri, hogy problémái vannak az extra fontokkal, ami sok kellemetlen helyzetet okozott az életükben.

Érdemes megjegyezni, hogy Magda asszony kezelése egy háziorvos felügyelete alatt történt, aki helyesen javasolta a rutinvizsgálatok gyakoriságának növelését. Így azt akarta látni, hogy a Weight Loss ilyen gyors üteme nem volt-e negatív hatással Magda asszony egészségére. Az eredmények mindenkor hibátlannak bizonyultak. “Nincs semmilyen mellékhatásom, nem vagyok beteg, ropogó vagyok és nincs alvászavarom” – Magda véleménye szerint ez egy másik előnye a zöldtea kivonat fogadásának.

Az elvesztett fontok mellett a legnagyobb az édességek, a cukor és a gyorsételek iránti étvágy hiánya.

“Magabiztosabbnak érzi magát, a tükrön való megjelenés, a kisebb méretűek, valaki azt mondja:” De te elvesztetted a súlyodat, ez jó “- összegzi Magda a gondolatait.

Klorogénsav – összefoglaló

Figyelembe véve az összes fenti eredményt, nyilvánvaló, hogy a klorogénsav egyedi tulajdonságokkal rendelkezik. Ő felel többek között a következőkért: …

 • glikémiás szint kontroll,
 • a szénhidrát felszívódásának szabályozása,
 • a szénhidrát lerakódásának megelőzése zsír,
 • A test méregtelenítése,
 • zsírégetés,
 • a szabadgyökök elleni védelem,
 • lassítja az öregedési folyamatot,
 • súly csökkentés,
 • elzáródások megelőzése,
 • erősíti az immunrendszert.

Érdemes emlékeztetni arra, hogy a klorogénsav csak egy a Green Coffee-ban jelen lévő számos anyag közül. Mit érdemes tudni a többi összetevőről?

A bioaktív összetevők ereje

A Green Coffee szintén tartalmaz diterpén-vegyületeket, amelyek rosszul dagályoznak, mivel a koleszterin enyhén emelkedik a vérben. De a jelenlétük pozitív hatással van a testre is, ami pozitív módon irányítja az egyensúlyt.

Az egyik ilyen vegyület, a caffestol, aktiválja az S-transzferáz enzimet, amely felelős a xenobiotikumok gyors felbomlásáért, amely az emberi szervezet által nem termelt kémiai anyag. Emellett a koffein és a kahweol védi a sejteket a karcinogén anyagok hatásától a speciális kapcsoló enzimek aktiválásával.

A kávé szintén felbecsülhetetlen forrása a PP-vitaminnak – a Green Coffee kivonat egy része képes kielégíteni a vegyület napi szükségletének legfeljebb 10 százalékát. És ez rendkívül szükséges az egész test hatékony működéséhez – válaszok m. többek között normál agyműködésre, részt vesz a kortizol, a tiroxin és az inzulin bioszintézisében.

Green Coffee nem csak Weight Loss esetén

A Green Coffee kivonat, amint ezt a cikket olvashatja, nemcsak karcsúsító segédeszközként szolgál. Ez pozitív hatást gyakorol számos betegségre, amelyet több mint 125 ezer embert érintő kutatások igazoltak.

Kimutatták, hogy a Green Coffee rendszeres ivása hatékonyan csökkenti a II. Típusú cukorbetegség kialakulását mind a nőkben, mind a férfiakban. Eddig rejtélyes, hogy a Green Coffee összetevõi közül melyik felelõs e folyamatért, de úgy vélik, hogy a korábban már emlitett klorogénsav, valamint koffein fontos szerepet játszik ebben a folyamatban. Az akció mechanizmusa kettős lehet: a zöld tea felgyorsítja a glükóz anyagcserét vagy növeli az inzulin toleranciát.

Érdekes molekuláris megoldást jelentett a Los Angeles-i kaliforniai egyetem kutatói, akik arra a következtetésre jutottak, hogy a Green Coffee növeli a fehérje egyik kötődését a nemi hormonok szintjén. A megnövekedett termelés szabályozza a m koncentrációját. többek között a tesztoszteron és az ösztrogének, amelyek részt vesznek a II. típusú cukorbetegség kialakulásában.

A Green Coffee kimutatta, hogy csökkenti a különböző rákos megbetegedések kockázatát, beleértve a mellbimbót és a vastagbélrákot. Az ilyen aktivitás forrása valószínűleg a fent említett diterpének, amelyek gátolják a karcinogén tényezőknek a szervezet sejtjeire gyakorolt hatását. A vastagbélrák esetében a Green Coffee miatt fokozott intesztinális perisztaltia is fontos szerepet játszik.

összefoglalás

A kávé elsősorban ízének és ösztönző tulajdonságainak köszönhető. Kiderült azonban, hogy néhány fajtája érdemes más okból is fogyasztani – ez a helyzet a Green Coffee esetében. Mindegyik szemcse egyfajta biokémiai laboratórium, amelynek elemei szorosan összehangoltak, és pozitív hatást gyakorolnak az egész testre.

A Green Coffee kétségtelenül a piacon elérhető legjobb fogyókúrás termékek közé tartozik. Az ilyen típusú Weight Loss kezelés hatékonysága, amelyet számos tanulmány és szakértői vélemény megerősített, az oka annak, hogy egyre több ember választja ezt a Weight Loss kezelést. Érdemes megjegyezni, hogy ez a fajta terápia, a súlycsökkenés mellett, javítja az általános egészséget és a jólétet is.

Ha azonban a Green Coffee kivonatot keres, akkor érdemes bízni a legjobb gyártókban. A bizonytalan forrásból származó készítmény jóval kisebb mennyiségű hasznos összetevőt tartalmazhat, mint amit a csomagoláson feltüntetnek, így a karcsúsító kezelés hatása nem lesz olyan jó. Ezért nem érdemes kinyomozni magunkat a pénz elvesztésére és a csalódott várakozásokra az alacsonyabb ár kárára.

About Kelemen Gréta
"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

You may also like

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük