Képzeljük el, hogy itt megtalálja a pontos információkat.

[Total:    Average: /5]

Hogyan fogyni?

Hogyan kezdődhet a súlycsökkenés egészséges és biztonságos?

Minden karcsúsító kezelés a kitartás és az áldozat kérdése, ezért nagyon fontos a megfelelő motiváció. Az életvitelre való hajlam élethosszig tartó probléma, és ha fogyni akarunk, akkor ez a tendencia még nagyobb. Ezért a táplálkozáson túl fontos az önszabályozás, az étkezés tartós változása, valamint az életmód aktívabbá tétele. Fontos, hogy a fizikai aktivitást oly módon választják ki, hogy ne okozzon kellemetlenséget, hanem szokássá, életformává válik. Jó ötlet előre elkészíteni és végrehajtani az etetési tervet.

Hogyan hatékonyan fogyjon anélkül, hogy az egészséget veszélyeztetné?

Az étrendet egyedileg kell beállítani. Meg kell szüntetnie a rossz szokásokat, de figyelembe kell vennie az egészségi állapotot, az étrendi preferenciákat, a betegségeket és a gyógyszereket.

Az étrendnek rendszeres étkezéseken kell alapulnia, állandó időben, figyelembe véve a különféle élelmiszereket, valamint megfelelő mennyiségű folyadékot. Fontos számolni a termékeinek kalóriáit és korlátozni az összegüket. Másrészt a fizikai aktivitást hozzá kell igazítani annak potenciáljához, és fokozatosan bővíteni kell a testmozgás időtartamát és intenzitását.

Milyen gyorsan fogyhatok?

A legjobb, ha hetente 0,5-1 kg-ot veszítesz. Ennek eléréséhez kevesebbet kell 500-1000 kcal enni, mint a szervezetnek minden nap.

A biztonságos súlycsökkentés alapelvei

A súlygyarapodás általában hosszú távú folyamat, ezért ne félj, hogy rövid idő alatt elveszítsd ezeket az extra kilogrammokat. Szükséged lesz egy kis időre ahhoz, hogy testetek megszokja az új feltételeket.

1. Állítsa be a közbenső célokat magának.

A kis lépések elve. Közvetett célokat kell beállítani, pl. hogy 5-10% súlycsökkenés érhető el 3 hónapon belül. Itt érdemes megjegyezni, hogy a Weight Loss nem mindig ugyanolyan ütemben történik, néha egyre több és gyorsabb, néha kevesebb és lassabb.

Egy biztonságos, kiegyensúlyozott étrend 500-1000 kcal lehetõvé teszi a stabil Weight Loss-t, pihenõidõ után a táplálék újra felhasználható.

2. Ne add fel.

Nem szabad feladni, még akkor sem, ha az eredmények nem olyanok, mint várhatóak. Nem szabad elfelejteni, hogy a testsúlycsökkentés mindegyik 10% -nál sok egészségügyi jótékony hatással jár, és javítja a jólétet.

Másrészt, nagyon egészségtelen, hogy hirtelen ingadozást észlelnek, amikor egyszer fogyni, majd visszatérni a rövid idő után. Leggyakrabban az iojo-hatás olyan embereknél fordul elő, akik a táplálkozásuk befejezése után visszatérnek régi étkezési szokásaikhoz.

Fontos

Ismételje meg ezt a folyamatot újra és újra. A csodálatos étrendet az elhízás tartja fenn, és egy újabb kísérlet a testsúlycsökkentésre egyre nehezebbé válik.

A legbiztosabb módja annak, hogy fogyasszon étrendet egy orvos, dietetikus és fizioterapeuta felügyelete alatt. Az ilyen karcsúsítás könnyebb és hosszú távú hatásokat eredményez.

Hogyan lehet megakadályozni a “jo-yo” hatást – mit kell tenned annak elkerülése érdekében, hogy túlsúlyosak legyenek?

A karcsúsítás során a szervezet egy negatív energiamérlegre támaszkodik. Az anyagcsere csökken. Ebben az esetben, még ha kis mértékben növeli az energiaadagolást is, súlygyarapodást eredményez.

A sikeres étrend után nem térhet vissza régi szokásaidhoz. Folyamatosan ellenőriznie kell a súlyát.

jegyzet

Fontosak egy tartós Weight Loss hatás eléréséhez:

  • tudatában annak, hogy szükség van az életstílusok tartós változására
  • az élelmiszer-fogyasztás és a testmozgás önkontrollja
  • az étkezés szabályossága
  • a stressz és a nyugalom hiánya
  • a jólét javítása pozitív önbecsülés révén
  • a szociális támogatás – család, barátok vagy önsegítő csoport pozitív hatása

About Kelemen Gréta
"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

You may also like

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük