HĂ­rek

Klorogénsav

Klorogénsav

A kávébab látványos hatásának leírására sokan kérdezhetik maguktól, hogy mit tartalmaz a klorogénsav, egyszerűen a kávé és a kinin savas kivonat, amely a polifenolok csoportjához tartozik. A CGA-sav nagy koncentrációja főként olyan növényeknél fordul elő, mint a borostyán, a csalán, a galagonya, valamint a kávélevél és az articsóka.

Hol származik a klorogénsav?

A klorogénsavat sajnos nem találjuk fekete pörkölt kávéban. Ez az értékes Antioxidant csak zöld (nem pirított) kávéban található meg. Értékes, mivel baktériumölő, vírusellenes és gombaellenes hatása miatt még az orvostudományban is alkalmazzák.

A klorogénsav tulajdonságainak mérséklése

A Cga800 sav pozitív hatással van az anyagcserére. Segít a szervezetben lévő cukrok asszimilációjának csökkentésében, amelynek feleslege a zsír felhalmozódását okozza a testzsír formájában. Ezenkívül hatásos hatással van annak csökkentésére. Az elégtelen cukorszint a testben arra készteti őt, hogy kihasználja a tartalékokat és az energiafogyasztást, ami szükséges ahhoz, hogy pontosan a zsírral működjünk. Ily módon a zsírszövet fokozatosan ég. Jó táplálékkal és testmozgással megfelelő módon gazdagítani az ilyen típusú kezelést. A megfelelő táplálkozás kiválasztásánál érdemes dönteni az alacsony zsírtartalmú étrendről, valamint az alacsony kalóriatartalmú étrendről. Ez a kombináció lehetővé teszi számunkra, hogy sokkal gyorsabban láthassuk a hatásokat.

A sav egyéb egészségügyi tulajdonságai

A karcsúsító tulajdonságok mellett a klorogénsav számos más előnye. Ajánlatos az inzulinfüggő betegségekkel küzdő embereknél, mint például a 2-es típusú cukorbetegség vagy az inzulinrezisztencia. A klorogénsav ideális a vércukor ingadozásának szabályozására. A japán tudósok által végzett kutatások szerint a klorogénsav segít a magas vérnyomás elleni küzdelemben. A kutatások kimutatták, hogy a Green Coffee fogyasztása akár egynegyedével is minimalizálhatja a kiömlés és a stroke kockázatát.

Természetesen, mint bármely kiegészítéshez, szükséges a megfelelő mérséklés fenntartása és a meghatározott dózis betartása. A javasolt napi dózis a klorogénsav 800 mg.

A fent említett kutatási eredményeknek és a klorogénsav leírt hatásainak köszönhetően könnyebb dönteni a karcsúsító kezelés használatáról a kivonatot tartalmazó készítmény felhasználásával. A hatásosság orvosi és tudományos megerősítése a legmegbízhatóbbá teszi ezeket a termékeket. Végül mindennek megmarad az, hogy a lehető legjobb eredményt kívánja Önnek, ha felszabadítja a felesleges mennyiséget a klorogénsavat tartalmazó tablettákkal.

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük