Hírek

LashParade ‚Äď szempillafest√©k √°r, hol lehet megv√°s√°rolni, Magyarorsz√°g

Szinte minden l√°ny √°lma egy gy√∂ny√∂rŇĪ vastag szempill√°k. De, sajnos, azok a term√©szet adta nem minden. De ne t√∂rŇĎdj√∂n bele, a helyzet lehet korrig√°lni. A kr√©m szempill√°kat ‚ÄěLashParade‚ÄĚ.

Tartalomjegyzék

Mit jelent ez?

kezdte elvesz√≠teni haj ut√°n terhess√©g, stressz, mert a kor? Hair ridegg√© v√°lik, sz√°raz, nem esik ki a csom√≥kat? Pr√≥b√°lja ki a fejleszt√©s a Szovjetuni√≥, amelyet fejleszteni 20LashParadeLashParade, tud√≥saink MEGASPRAY haj! Meg fog lepŇĎdni az eredm√©nyt!

Csak term√©szetes √∂sszetevŇĎket. 50% kedvezm√©ny az olvas√≥k. Nincs elŇĎrefizet√©s.

olvasni a valós történet …

kr√©m szempilla ‚ÄěLashParade‚ÄĚ egy olyan eszk√∂z, amelyet kifejezetten a √°llapot√°nak jav√≠t√°s√°t √©s felgyors√≠tja a szempill√°k n√∂veked√©se. De ez az √°lom a legt√∂bb l√°ny. Gy√∂ny√∂rŇĪ szempill√°k garancia arra, hogy a megjelen√©s lesz kifejezŇĎbb √©s titokzatos, √©s az eg√©sz megjelen√©s nŇĎies √©s romantikus.

Sajnos, ahonnan a t√∂k√©letes szempilla nem minden nŇĎ. √Āllapotuk negat√≠v hat√°ssal nagyon k√ľl√∂nb√∂zŇĎ, √©s sajnos n√©ha elker√ľlhetetlen t√©nyezŇĎk, mint p√©ld√°ul az agressz√≠v kezel√©sek (perms, sz√≠nez√©s, kieg√©sz√≠t√©sekkel) haszn√°lata nem kiel√©g√≠tŇĎ vagy nem megfelelŇĎ term√©keket (ezt elsŇĎsorban azokra a has√≠tott), a mechanikai hat√°sok (gyakori karcol√°s √©s d√∂rzs√∂li a szem√©t). De az eszk√∂z megsz√ľntesse a k√∂vetkezm√©nyeit, √©s el√©rni lenyŇĪg√∂zŇĎ eredm√©nyeket. √Čs ez mi√©rt olyan keresett √©s n√©pszerŇĪ.

Ezen k√≠v√ľl a gy√°rt√≥k azt √°ll√≠tj√°k, hogy az eszk√∂z √°llapot√°t jelentŇĎsen jav√≠t√≥ finom √©s √©rz√©keny bŇĎrt a szemh√©j √©s m√©g megfiatal√≠tani, √©s azt is j√°tszani a szerep√©t kiemelŇĎ, azaz, hogy a fel√ľlet, friss, ragyog√≥ √©s nagyon vonz√≥. √Čs mindez csak egy eszk√∂z!

Hogy megfeleljen krém LashParade?

√Āltal√°ban a haszn√°lat√°t kr√©met is, val√≥j√°ban ez alkalmas nem csak a kezel√©s (azaz, hogy megoldja a m√°r felmer√ľlt probl√©m√°k), hanem a megelŇĎz√©s. Teh√°t ha azt akarjuk, hogy erŇĎs√≠tse a szempill√°kat, √©s azokat m√©g szebb, meg lehet kezdeni az alkalmaz√°st.


 • t√ļl v√©kony szempill√°k;
 • gyeng√ľlt szempill√°k (ezt gyakran t√°rsul agressz√≠v kezel√©sek);
 • foly√©kony csill√≥k;
 • akt√≠v hajhull√°s;

 • satnya n√∂veked√©st;
 • t√∂r√©keny, f√©nytelen hajat;
 • s√©r√ľlt szempill√°k (gyakran sikertelen ut√°n √©p√≠t√©si, jav√≠t√°si vagy visszavon√°sa mesters√©ges elemeket);

 • sz√°raz, gyulladt, s√©r√ľlt vagy laza bŇĎr, a szemh√©j.

√Ėsszet√©tel LashParade

A g√©l-kr√©m sz√°mos √∂sszetevŇĎt tartalmaz, √©s az √°ltaluk kifejezett, √©s bizony√≠tott aktivit√°st.

√Čs b√°r egyes komponensek nem term√©szetes eredetŇĪ, valamint a vegyi, illetve gy√°rtott√°k, laborat√≥riumok, ezek teljesen √°rtalmatlan √©s biztons√°gos.

Hogyan mŇĪk√∂dik LashParade?

A hat√°s egy kozmetikai k√©sz√≠tm√©ny, amely megerŇĎs√≠ti a sok v√©lem√©ny, mert a gondosan kiv√°lasztott √∂sszetevŇĎk, amelyek egy r√©sz√©t.

√Čs milyen hat√°ssal tudnak van:


 • A term√©szetes olajok, elsŇĎ, teljesen hidrat√°lja a szempill√°kat √©s a nekik hajl√©konys√°got √©s a term√©szetes f√©nyt. M√°sodszor, amelyek sok t√°panyagot, amelyek behatolnak a szerkezet minden egyes szŇĎrsz√°l, √©s a bŇĎr √©s a t√ľszŇĎk. Ezen k√≠v√ľl kap a t√°pl√°lkoz√°s √©s folyad√©kp√≥tl√°s √©s a bŇĎrt.

 • arginin sz√©les k√∂rben haszn√°lj√°k a kozmetikumokban, mivel ez az anyag nem csak meg√°ll a hajhull√°s, hanem ad √©bred√©s a hagym√°kat, amelyek valamilyen ok miatt az √ļgynevezett alv√≥, vagyis m√°s szavakkal, a nyugalmi f√°zisban .

 • A B6-vitamin elsŇĎsorban akt√≠van r√©szt vesz sz√°mos fontos anyagcsere-folyamatokat, √©s k√∂zvetlen√ľl f√ľgg a felt√©tele a csill√≥k √©s azok n√∂veked√©s√©t. P√©ld√°ul, ez seg√≠t, hogy megsz√ľntesse a k√∂z√∂s, mint t√∂r√©keny.

 • keratinos egyik √∂sszetevŇĎje a haj, ez√©rt sz√ľks√©ges, hogy vissza√°ll√≠tsa a szerkezet √©s karbantart√°sa norm√°l szerkezet. Ez az anyag l√©trehoz egy vastag kerettel, √©s teszi a szempill√°k erŇĎsebb, ragyog√≥bb √©s sima, √∂sszehangolva a fel√ľlet√ľk miatt a k√∂t√©s az egyes pelyhek.

 • A glikoprotein biztos√≠tja normaliz√°l√°sa a term√©szetes folyamatok a sejtek meg√ļjul√°s√°t √©s sz√∂veti regener√°ci√≥s, √©s a n√∂veked√©st serkentŇĎ hat√°st.
 • E vitaminok √©s A egyszerŇĪen sz√ľks√©ges a megfelelŇĎ n√∂veked√©shez a csill√≥k √©s t√°pl√°lkoz√°s a t√ľszŇĎk, √©s helyre√°ll√≠tsa a szerkezetet.

 • A komplex n√∂v√©nyi kivonatok j√≥t√©kony hat√°ssal van, mint a szempill√°kat, vagy a bŇĎr√∂n, mert olyan sok t√°panyagot √©s √°sv√°nyi!

 • D-pantenol m√°r r√©g√≥ta ismert a gyullad√°sg√°tl√≥ √©s regener√°l√≥ tulajdons√°gait. Ez a komponens kik√ľsz√∂b√∂li a gyullad√°s a bŇĎr, √©s kiv√°ltja a term√©szetes folyamat a sz√∂vetek regener√°l√≥d√°s√°t.

Effect LashParade

A rendszeres √©s helyes alkalmaz√°sa a le√≠rt eszk√∂z√∂k lehetŇĎv√© teszik, hogy el√©rj√©k a k√∂vetkezŇĎ eredm√©nyeket kapjuk:


 1. szempilla n√∂veked√©s jelentŇĎsen felgyorsult, √©s a folyamat a vesztes√©g, amikor elŇĎsz√∂r lelassul, majd teljesen le√°ll.

 2. A szerkezet minden egyes sz√°l helyre√°ll, √©s ennek k√∂sz√∂nhetŇĎen, szempill√°k kap egy vonz√≥ √©s eg√©szs√©gesebb megjelen√©s v√°lnak sŇĪrŇĪbb √©s rugalmas, szerez egy term√©szetes Shine, fel√ľlet√ľk sim√≠tjuk.

 3. A bŇĎr a szemh√©j, az elsŇĎ, √©szrevehetŇĎen hidrat√°lt, m√°sr√©szt, hogy rugalmasabb, harmadszor, friss √©s t√∂k√©letesen eg√©szs√©ges megjelen√©s√©t.

 4. Ha a szemh√©jak gyullad√°sa, majd a kr√©m szempill√°kat ‚ÄěLashParade‚ÄĚ megoldja ezt a probl√©m√°t. B√°rmilyen gyullad√°s sz√ľntetni bizonyos alkalmaz√°sok.
 5. A hat√°s kiemelŇĎ. Ez azt jelenti, hogy a szemh√©j kezdenek Shine b√°r, mint alkalmaz√°sa ut√°n √°rny√©kok. √Čs ez lehetŇĎv√© teszi, hogy ne haszn√°ljon kozmetikumokat.

 6. Az elsŇĎ eredm√©nyek is l√°that√≥ ut√°n n√©h√°ny h√©t rendszeres haszn√°lat ut√°n, amint azt n√©h√°ny v√©lem√©ny. Azt√°n majd m√©g hangs√ļlyosabb√° v√°lt, √©s miut√°n k√∂r√ľlbel√ľl egy h√≥nappal a szempill√°kat fogj√°k √°talak√≠tani.
 7. OL>

  Hogyan kell haszn√°lni LashParade?

  a kr√©met a szempill√°k csak. ElŇĎsz√∂r is, csukja be a szem√©t, √©s tegyen egy kis mennyis√©gŇĪ k√©sz√≠tm√©nyt, hogy a sz√©l√©n a sz√°zad, vagyis a gy√∂kerek a csill√≥k. Akkor kell alkalmazni, hogy a teljes hosszon. Ha sz√ľks√©ges, teljesen tiszt√≠tsa meg a bŇĎrt a szem k√∂r√ľl (p√©ld√°ul, ha az a gyulladt vagy t√ļlzottan sz√°raz). Ahhoz, hogy v√©gezze el ezt az elj√°r√°st lehetŇĎleg naponta k√©tszer: lefekv√©s elŇĎtt √©s reggel. Kozmetikai szerek nem k√≠v√°natos, de m√©g mindig lehets√©ges (ez jobb, hogy v√°lasszon egy minŇĎs√©gi √©s term√©szetes alapon).

  Az eredmény a kurzus

  Az idŇĎtartam egy teljes term√©szetesen legal√°bb 4-6 h√©t.

  Hol lehet v√°s√°rolni egy j√°rmŇĪ, mennyit √©rdemes LashParade?

  megvenni a kr√©m szempill√°kat ‚ÄěLashParade‚ÄĚ csak az interneten, √©s kiz√°r√≥lag a hivatalos honlapon. Az √°r egy fiola t√©rfogata LashParade5 ml k√∂r√ľlbel√ľl 3000 rubelt, de most ez lehet megv√°s√°rolni a kedvezm√©ny 50%.

  ElŇĎny√∂k √©s h√°tr√°nyok LashParade

  A profik a gél-krém:


 • K√©nyelmes form√°ban. Az eszk√∂z rendelkez√©sre √°ll form√°j√°ban g√©l-kr√©m, √≠gy nagyon k√∂nnyen alkalmazhat√≥, √©s elterjedt, √©s gyorsan felsz√≠v√≥dik;

 • A k√∂nnyŇĪ haszn√°lat. Az elj√°r√°s nem fog sok idŇĎ, √©s ez lehet v√©gezni otthon nagyon egyszerŇĪ;

 • Effect. Ez igaz√°n √©szrevehetŇĎ, √©s ezt t√°masztja al√° sz√°mos v√©lem√©ny;

 • Az √∂sszetett hat√°sok t√∂bb ir√°nyban;
 • A √°rtalmatlans√°g√°t √©s biztons√°g. A k√©sz√≠tm√©ny nem okoz allergi√°s reakci√≥kat, √©s ez lehet haszn√°lni, m√©g a szoptat√°s ideje alatt √©s a szoptat√°s;
 • J√°rmŇĪ igazolt, √©s az igazol√≥ dokumentumokat a szabv√°nyoknak val√≥ megfelel√©s elfogadott CIS;

 • Nagyon j√≥ sebess√©ggel. Csomagol√°s elegendŇĎnek kell lennie az eg√©sz p√°ly√°n.

Cons:


 • A v√°s√°rolni egy eszk√∂z meglehetŇĎsen neh√©z, ami megerŇĎs√≠ti v√©lem√©ny. Meg fogja tal√°lni azt a miniszt√©rium vagy kozmetikai bolt. Gy√≥gyszert√°rakban ez nem is elad√≥. De meg lehet v√°s√°rolni az interneten egy hivatalos forgalmaz√≥;

 • Pretty magas √°r, de most a hivatalos honlapj√°n 50% kedvezm√©nyt, ami igen jelentŇĎs.

Vélemények

V√©lem√©nyek a kr√©m ‚ÄúLashParade‚ÄĚ:

‚ÄúGyakran haszn√°lom szempillafest√©k √©s szempill√°kat nincs ideje pihenni, annyira gyenge. Tanulm√°nyait a v√©lem√©nyek a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ eszk√∂z√∂k √©s r√°bukkantam egy kr√©m szempilla¬ĽLashParade¬ę. Kezdj√ľk el haszn√°lni, √©s egy h√≥nappal k√©sŇĎbb √©szrevette a javul√°st . szempill√°k val√≥ban egyre v√°lnak vastag‚ÄĚ. Olga, 32 √©ves.

Vélemény Helena, 36 éves

‚ÄúEgy √©vvel ezelŇĎtt, √©s kezdte elvesz√≠teni a szempill√°kat. F√©ltem, √≠gy kezdŇĎdik elj√°r√≥ szinte azonnal. Tal√°lt Internet¬ĽLashParade¬ę, √©s megvette azt. Miut√°n a tanfolyam teljes elveszt√©se le√°llt, √©s a felt√©tele a csill√≥k javult √©s √©szrevette, hogy minden‚ÄĚ. Ekaterina, 29 √©v.

Vélemény Vctoria, 22 éves

Ahhoz, hogy a megjelen√©s kifejezŇĎ √©s nŇĎies kr√©m szempilla ‚ÄěLashParade‚ÄĚ lehet, hogy nagyon j√≥l, hogy seg√≠tsen. Ha azt szeretn√©nk, hogy elhagyja visszajelz√©st, k√©rj√ľk, vegyenek r√©szt a vit√°ban ennek az eszk√∂znek a megjegyz√©seket. Azt is meg lehet tenni, hogy k√∂zvetlen√ľl a honlapunkr√≥l az al√°bbi ŇĪrlap seg√≠ts√©g√©vel.

& nbsp;

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email c√≠met nem tessz√ľk k√∂zz√©. A k√∂telezŇĎ mezŇĎket * karakterrel jel√∂lt√ľk