HĂ­rek

Ling Fluent – vélemények az idegen nyelvek tanulási módjáról

Ling Fluent – vélemények az idegen nyelvek tanulási módjáról

ling fluent nauka językówA nyelvtanulás egyre népszerűbb, különösen a fiatalok körében, akik tudatában vannak ennek a készségnek a jelentőségével a munkaerőpiacon. Az idős emberek egyre inkább szívesen tanulnak nyelvet, amikor külföldre mennek, hogy munkát keressenek. Számos módszer van a piacon, a chAsami meglehetősen absztrakt, hogy bővítse szókincsét idegen nyelven. Néhányan első pillantásra viccesnek tűnnek, mások tényleg hatékonyak és segítenek néhány nyelvet rövid időn belül megtanulni. Az egyik ilyen megoldás az innovatív e-learning platform Ling Fluent. Mi a megoldás egyedisége?

Ling Fluent – nyolc idegen nyelv tanulása!

Az idegen nyelvek széles skálájának ismerete jelentősen megemeli a társadalmi státuszt, amelyet az innovatív megoldás alkotói jól ismertek. A programozók és a pszichológusok erőfeszítéseinek köszönhetően, valamint az agyi asszimilációs információk területén is létrejött a Ling Fluent platform, amely lehetővé teszi a nyolc legszélesebb körben használt nyelv elsajátítását Európában. Ezek: angol, német, spanyol, olasz, francia, norvég, svéd és holland.

Mi a Ling Fluent mĂłdszer titka?

Az idegen nyelvek nyelvtanításának egyedülálló módszere, a Ling Fluent létrehozója Leo Anders, egy ragyogó sokszög. A módszer kidolgozása során észrevette, hogy az emberi agy hamarosan asszimilálja az idegen szavakat, amelyek jelentése egyszerűen nem ismeri a világot. Ez arra késztette rá, hogy tükrözze azt a tényt, hogy sokkal optimálisabb egy új szót látni először, majd hallani egy mondatban, és csak a végén, hogy megtudja, mit jelent valójában. Így tanulnak a gyerekek, és tudjuk, hogy gyermekkorában az emberi agy gyorsan megtanulja az információkat.

Ez a módszer a gyermekkori szókincs elsajátításában nagyon sűrű rácsot hoz létre az agyban erős társulásokról, amelyeknek köszönhetően lehetetlen elfelejteni egy egyszer megtapasztalt szót. Az egymást követő kifejezések megtanulása során mind az agyféltekék működnek: a jobb oldali befogja a verbális üzenetet, a bal oldali – a kísérő képet.

A kiejtéssel való felvétellel a hallgatói értelemben is részt veszünk a tanulásban. Ez a tanulási módszer legfeljebb ötszörös sebességgel gyorsítja fel a tanulási időt, ami akár 30 nap múlva új nyelv tanulását is lehetővé teszi, naponta 200 új szóval ismerkedhetünk meg, míg magunk dönthetünk a tanulási időről nincs “átcsomagolt” program, amelyben a tudást téglából kell építeni.

A Ling Fluent segítségével az idegen nyelveket bárhonnan szó szerint ismerheti meg!

A Ling Fluent innovatív e-learning platform, amely támogatja az összes jelenleg ismert mobilkészüléket. Ez azt jelenti, hogy egy új nyelvet is tanulhatunk a munkába menet közben vagy egy 15 perces szünetben az iskolában.

Egyszerűen nyissa meg a programot, válassza ki a tanulni kívánt nyelvet, majd válassza ki a szókincset. Ezek nagyon jól csoportosultak, mivel 15 kategóriába sorolhatók: mindennapi élet, munka, otthon, család, személy / megjelenés, egészség, élelmiszer, utazás, időjárás, üzlet, pénz, technológia, művészet, média és természet.

A Ling Fluent platform rendkívül fejlett informatikai rendszere folyamatosan ellenőrzi a szerzett ismereteket, melynek köszönhetően a tanulás előrehaladásának nyomon követése nem jelent nehézséget. És mint tudjuk, még a legkisebb előrelépés további lépésekhez vezet, és jelentősen felgyorsítja az idegen nyelvek tanulását.

A tudományos kutatás megerősítette az innovatív nyelvtanulási módszer Ling Fluent hatékonyságát

A Ling Fluent tanfolyam előkészítése a tapasztalt nyelvészek és a tudomány módszertani szakembereinek felelőssége volt. Az azonos kompetenciájú embereknek ellenőrizniük kellett ennek a módszernek a hatékonyságát, hogy megnézzék, mit teljesítettek teljes mértékben. A kutatást a Harvard Egyetem kutatói végezték, akik a hallókészülék és a képi ingerek hatását tanulmányozták az emberi agy által az információs asszimilációnak a tudományos pályafutásuk során betöltött arányával kapcsolatban. “Ezúttal a” kutatási anyag “különböző korú és nemű hallgatókból állt, közel 20 embert.

Megfigyelték a különböző nyelvek mestereinek különböző szintjeit, de egyikük sem mutatta meg a poliglott jellemzőit. Minden vizsgálónak egy nyelvet kellett választania a kutatási program elején, amelyet elsajátítottak, majd követi a Ling Fluent platform irányelveit. A kutatás eredménye meglepő mind a tudósok, mind a diákok számára. Közel 98 százaléka mindössze 30 nap alatt elsajátította a vizsgált nyelvet, és némelyek még abban az időben kezdtek el tanulni egy másik nyelvet, ami azt jelentette, hogy ugyanabban az időben két kurzust tartottak.

Az ilyen eredmények egyértelműen megerősítik, hogy a Ling Fluent idegen nyelvek oktatása impulzus módszertana a leghatékonyabb a piacon, és 100% -ban hatékonynak bizonyul.

A szakértők meglepődnek a Ling Fluent módszer eredményei alapján

Adam Moud professzor, a világ egyik leghíresebb poliglidere, nem hitt a platform ilyen magas hatékonyságában, hiszen átlagosan 4 hónapot vett igénybe, hogy megtanulja az egyik nyelvi palettáját. “A Ling Fluent véletlenszerű reklámozásának láttán nem akartam elhinni a tanulási módszer ilyen nagy hatékonyságát, néhány napi gondolkodás után azonban azt tapasztalták, hogy valójában nincs mit veszíteni, és hogy hollandul tanulhatnék nekem, ami egyébként mindig problémám volt, egy hónapos oktatás végén nem tudtam elhinni a szemem, minden probléma nélkül elvégeztem a teszteket, és sikerült újabb nyelvet elsajátítanom a régi években, bár Azt gondoltam, hogy a lehetőségeim kimerültek a kínai nyelvben “- nevet Moud professzor.

Összefoglaló – érdemes használni a Ling Fluent platformot?

Ma nincs kétség afelől, hogy az angol nyelv ismerete már nem elegendő. A munkaerőpiac egyre több és több tehetséges embert keres, akik sok nyelven kommunikálhatnak. A Ling Fluent e-learning platform kiváló módja annak, hogy jelentősen javítsa társadalmi státuszát, és adjon esélyt egy fényes jövőre. Az innovatív kutatási módszer és a tanítási folyamat példátlan eredményei világossá teszik, hogy a Ling Fluent érdemes bízni a jövőben.

FIGYELEMA Ling Fluent nyelvtanfolyamok hivatalos forgalmazója korlátozott időtartamra kínál külön ajánlatot olvasóinknak. Ezt a 100% -os garanciát kíséri a megvásárolt nyelvtanfolyam megtérítése, ha nem hozza meg a várt eredményeket.

Kattintson ide a nyelvtanfolyam ellenőrzéséhez a Ling Fluent módszer használatával.

A promóció addig tart, amíg:2018. 07. 06. 23:59 óráig.

A készletek kimerülésének köszönhetően a promóció időben korlátozott

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük