Lucem - hivatalos honlapja, vásároljon most, áttekintésre, ár
Potencia

Lucem ‚Äď hivatalos honlapja, v√°s√°roljon most, √°ttekint√©sre, √°r

a kieg√©sz√≠tŇĎ Lucem ‚Äď gy√≥gyszerrŇĎl alapul√≥ gy√≥gyn√∂v√©nyek extraktum√°nak a nŇĎi infertilit√°s kezel√©s√©re. Ez form√°j√°ban √©rkezik a h√ľvelyi dug√≥k, 10 darab egy csomagban. A hat√°s c√©lok kik√ľsz√∂b√∂l√©s√©re a fŇĎ oka annak, hogy a fogamz√°s megelŇĎz√©s√©re.

A WHO szerint a statisztika, mintegy 8% -a p√°rok alatt a szaporod√°si idŇĎszakban szembes√ľlnek azzal a probl√©m√°val, meddŇĎs√©g. A val√≥s√°gban ez a sz√°m valamivel magasabb. De ha megengedheti mag√°nak a kezel√©st, tal√°n nem minden csal√°d, v√°s√°rl√°s Lucem gyerty√°k √©s igyekeznek kezelni a probl√©m√°t is lehets√©ges.

A fŇĎ oka a nŇĎi term√©ketlens√©g Lucem

A leggyakoribb okok, amelyek cs√∂kkentik a nŇĎi

termékenység tartalmazza:

 1. hormon√°lis egyens√ļly. Meg lehet

  okozta s√ļlyos stressz, fizikai kimer√ľlts√©g, extra s√ļlyt, tumoros folyamatok sor√°n. Az egyens√ļlytalans√°g befoly√°solja a menstru√°ci√≥s ciklus, megzavarja a folyamat a petesejt √©r√©s√©t √©s kialakul√°s√°t a s√°rgatest.

 2. Az endometri√≥zis ‚Äď abnorm√°lis n√∂veked√©se az endometrium a m√©hen k√≠v√ľl. Megfigyelt nŇĎk 15% -a tapasztal neh√©zs√©geket teherbe egy gyermek. Az okok a jelens√©g m√©g nem teljesen ismertek.
 3. A korl√°tozott funkci√≥ja a petevezetŇĎ. Ez megakad√°lyozza, hogy a sz√°ll√≠t√°s a megterm√©keny√≠tett petesejt m√©hbe. Patol√≥giai alakul miatt a gyullad√°sos folyamat, endometri√≥zis, elszaporod√°s√°t vagy hegesed√©s.
 4. PCOS (policiszt√°s petef√©szek szindr√≥ma) ‚Äď poliendokrin szindr√≥ma, t√°rsul diszfunkci√≥ a petef√©szkek, hipotalamusz, hipof√≠zis, a mell√©kvese.
 5. Helytelen immunol√≥giai v√°laszt. Az anya teste l√°tja a sejtek az embri√≥ √©s k√ľlf√∂ldi t√°mad√°sok ŇĎket, ami a vet√©l√©s.
 6. V√°ltoz√°sok a m√©hnyak √©s a m√©h √ľreg√©ben. Megakad√°lyozz√°k az ond√≥sejtek a kezdete a megterm√©keny√≠t√©s folyamat√°t. Lehet okozta gyullad√°s, hegesed√©s, anat√≥miai torz√≠t√°s.
 7. OL>

  Eladom Lucem nŇĎk eg√©szs√©g√©vel van lehetŇĎs√©g ezen √°llamok. K√ļpalak√ļ komplex hat√≥anyagok, amely √©rinti a legfontosabb mechanizmus, amely cs√∂kkenti a nŇĎk term√©kenys√©g√©t. Az √°r a Lucem Wakka sz√°rmaz√≥ probl√©m√°k ovul√°ci√≥ alacsony.

  A ter√°pi√°s tulajdons√°gait a kieg√©sz√≠tŇĎ Lucem

  vagin√°lis k√ļpok rendelkeznek gy√≥gy√°szati ‚Äč‚Äčtulajdons√°gokkal:

 • megfelelŇĎ hormon√°lis egyens√ļlyt, mik√∂zben kik√ľsz√∂b√∂li endokrin rendelleness√©gek;
 • semleges√≠ti a gyullad√°sos, bakteri√°lis √©s v√≠rusos betegs√©gek urogenit√°lis szf√©ra;
 • serkenti a v√©rkering√©st a kismedencei;
 • cs√∂kkenti a letapad√°s kialakul√°s√°t √©s hegesed√©s;
 • g√°tolj√°k a l√©zi√≥k endometri√≥zis;
 • helyre√°ll√≠tani az eg√©szs√©ges h√ľvelyfl√≥ra, erŇĎs√≠tve a helyi immunit√°s;
 • felgyors√≠tja ut√°ni rehabilit√°ci√≥ hossz√ļ t√°v√ļ kezel√©st.

A vélemény,

gyertya Lucem meddŇĎs√©g haszn√°lj√°k olyan esetekben, amikor az etiol√≥gi√°ja meddŇĎs√©g nem tiszt√°zott.

Milyen elemekbŇĎl k√©sz√ľlt gyertya

A k√©sz√≠tm√©ny term√©szetes √ļton Lucem, hogy t√°mogassa a reprodukt√≠v rendszer a komplex gy√≥gyn√∂v√©nyek √©s a n√∂v√©nyek:

 1. Upland m√©h √©s normaliz√°lja a menstru√°ci√≥s ciklus, n√∂veli a funkcion√°lis aktivit√°s√°t a m√©h √©s a f√ľggel√©kek.
 2. piros ecsettel használjuk az endometriózis kezelésére, miómák, mióma, vulvovaginalis, ciszták, eróziót, polipok a méhnyak.
 3. Herb oregánó aktivitását gátolja a gyulladásos folyamatok, elpusztítja a baktériumokat.
 4. édesgyökér jótékony hatással van a váladék a ösztrogén, csökkenti a tesztoszteron, ez segít a policisztás petefészek.
 5. csipkebogy√≥ √°llapot√°nak jav√≠t√°s√°ra erek, erŇĎs√≠ti a helyi immunit√°st.
 6. cickafark felgyorsítja a sebgyógyulást és a kisebb sebeket, enyhíti.
 7. kamilla

  officinalis egyik forr√°sa a fitoszterol √©s umbelliferon, hormon-szerŇĪ anyagok. Megsz√ľnteti a menstru√°ci√≥s zavarok, be√°ll√≠tja az endokrin rendszer.

 8. Adamov gyökér aktiválja a regeneratív folyamatokat a szövetekben.
 9. Calendula ‚Äď gy√≥gy√≠t√≥ √©s gyullad√°scs√∂kkentŇĎ √∂sszetevŇĎ.
 10. Juniper ‚Äď Antiszeptikus √©s antibakteri√°lis szert.
 11. Feh√©r r√≥zsaszirom ‚Äď nyugtatja √©s nyugtatja az irrit√°lt bŇĎrt √©s a ny√°lkah√°rty√°kat.
 12. OL>

  A hat√°smechanizmus Lucem

  Amint azt a val√≥s √©rt√©kel√©s, Lucem medd√≥s√©g√©t egy modern fitoter√°pi√°s szert. √ögy mŇĪk√∂dik, ugyanazon az elven, mint a hagyom√°nyos n√©pi receptek: gy√≥gyn√∂v√©nyek cs√∂kkentik a gyullad√°st, ami gyors√≠tja a regener√°ci√≥s a s√©r√ľlt sz√∂vetek, normaliz√°lja az endokrin rendszer. A term√©k nem tartalmaz szintetikus hormonok, de csak a n√∂v√©nyi t√°rsaik.

  A fito√∂sztrog√©nek k√©pesek k√∂tŇĎdni ugyanazokhoz a receptorokhoz, hogy az √∂sztrog√©nek az emberi szervezetben. Azt is cs√∂kkenthetik a f√©rfi nemi hormonok, √≠gy j√≥ alv√°shoz.

  A kezelés hatékonyságát Lucem

  Azok k√∂z√∂tt a betegek, akik m√°r kipr√≥b√°lt√°k Lucem Vacchi, sokan √ļgy gondolj√°k, hogy a megfelelŇĎ mŇĪk√∂d√©shez kezel√©st kell tartani legal√°bb h√°rom h√≥napig. Ez a hit egy√ľtt j√°r a kumulat√≠v hat√°sa a kieg√©sz√≠t√©st.

  A gyakorlatban, a kezel√©s idŇĎtartama hat√°rozza meg sz√°mos t√©nyezŇĎ ‚Äď kor√ļ nŇĎk, a felt√©tele a reprodukt√≠v rendszer, m√ļltbeli betegs√©gek √©s mŇĪveletek. √Āltal√°nos szab√°ly, hogy ha a kezel√©s sikeres volt, a terhess√©g √°ltal√°ban hat h√≥napon bel√ľl az √©retts√©gi.

  Mi a nŇĎgy√≥gy√°szok?

  nŇĎi term√©ketlens√©g lehet abszol√ļt √©s relat√≠v. Az elsŇĎ lehetŇĎs√©g m√°r csak 10-15% -√°n√°l, √©s annak k√∂sz√∂nhetŇĎ, hogy visszaford√≠thatatlan anat√≥miai v√°ltoz√°sok a szervezetben. Relat√≠v meddŇĎs√©g kezelhetŇĎ illet√©kes v√°logatott gy√≥gyszereket.

  az orvosok szerint, a kieg√©sz√≠tŇĎ Vacci Lucem endometriosis n√∂velheti annak val√≥sz√≠nŇĪs√©g√©t, hogy a sikeres fogamz√°s. N√∂v√©nyi kivonatok enyhe hat√°st √©s minim√°lis mell√©khat√°sokkal. Azokn√°l a betegekn√©l, visszajelz√©st Lucem Wacci is t√∂bbnyire pozit√≠v.

  MeddŇĎs√©g kezel√©se gy√≥gyn√∂v√©nyekkel ‚Äď mindig egy hossz√ļ folyamat. A beteget meg kell ment√°lisan kialak√≠tva, hogy legal√°bb 2-3 h√≥nap. Ebben az idŇĎszakban, hogy sz√ľks√©g van a vez√©rlŇĎ hormon szintje, √©s rendszeresen v√©gezze ultrahang a kismedencei szerveket.

  Hogyan kell haszn√°lni a kieg√©sz√≠tŇĎ helyesen Lucem

  Minden kieg√©sz√≠t√©s r√©szletes haszn√°lati utas√≠t√°st Vacci Lucem hormon√°lis zavarok. Ez ad alapvetŇĎ ir√°nymutat√°sok a k√ļpok. De a kezel√©s megkezd√©se elŇĎtt fontos, hogy konzult√°ljon egy szem√©lyes nŇĎgy√≥gy√°sz. Ez seg√≠t megsz√ľnteti saj√°toss√°g alapok √©s egy√©b nem k√≠v√°natos jelens√©gek.

  Konzult√°ci√≥ sz√ľks√©ges, ha a beteg m√°r szed olyan gy√≥gyszert. A kombin√°ci√≥ t√∂bb ter√°pi√°k vezethet cs√∂kkent√©s√©t vagy aktivit√°s√°nak

  n√∂veked√©s√©t az akt√≠v √∂sszetevŇĎk.

  bevezet√©se elŇĎtt a vagin√°lis k√ļpok kell mosni a kez√©t, √©s az intim ter√ľleteken seg√≠ts√©g√©vel enyhe hipoallerg√©n szappant. Erre az√©rt van sz√ľks√©g, hogy cs√∂kkents√ľk a penetr√°ci√≥ a bakt√©riumok. A marad√©k nedvess√©get le kell t√∂r√∂lni tiszta pamut t√∂r√∂lk√∂zŇĎ.

  Egy k√ļp nyomtat√°si √©s √≥vatosan a vagin√°ba bejuttathat√≥. Akkor egy k√©nyelmes testtart√°st ‚Äď egyenesen √°llni, egyik l√°b√°t a hegyen, vagy fek√ľdni a h√°tadon a l√°bait behajl√≠tva a t√©rd. Gyertya meg kell adni, amilyen m√©lyen csak lehets√©ges. Meg kell majd mossa meg a kez√©t, √©s hogy egy v√≠zszintes helyzetbe. Teljes felold√≥d√°s√°t a kieg√©sz√≠t√©s ker√ľl k√∂r√ľlbel√ľl f√©l √≥ra alatt.

  A elŇĎnyeit √©s h√°tr√°nyait a m√≥dszer Lucem

  vagin√°lis k√ļpok sz√°mos elŇĎnye van:

 • term√©szetes √∂sszet√©tel√©t gy√≥gyn√∂v√©nyekbŇĎl;
 • minim√°lis mell√©khat√°sok kock√°zat√°t;
 • hi√°ny√°ban abszol√ļt ellenjavallatok;
 • k√∂nnyŇĪ haszn√°lat;
 • sokoldal√ļ akci√≥, amelynek c√©lja a fŇĎ oka a meddŇĎs√©g;
 • optim√°lis k√∂lts√©g Lucem koncepci√≥.

Az utols√≥ bekezd√©st kell tiszt√°zni ezt tov√°bb. Sok p√°r hullad√©kkezelŇĎ miatt megfizethetetlen magas k√∂lts√©gek. De k√∂sz√∂nhetŇĎen a term√©szetes √∂sszet√©tel√©t, az √°r k√ļp Lucem a nŇĎi term√©ketlens√©g cs√∂kkent egy elfogadhat√≥ szintre.

Hol rendelni az eszköz Lucem?

Ahhoz, hogy megtudja, hol lehet megv√°s√°rolni Lucem Vacci meddŇĎs√©g, akkor l√°togasson el a hivatalos honlapj√°n a gy√°rt√≥. Gy√≥gyszeripari v√°llalat nem mŇĪk√∂dik egy√ľtt k√∂zvet√≠tŇĎk fogadja el az olyan szem√©lyek k√∂zvetlen√ľl. Emiatt v√°s√°rolni gyertya Lucem Vacci gy√≥gyszert√°rakban sem.

A jelenlegi ár Lucem tisztázni kell a termék gyártójának weboldalára.
V√°s√°rl√°s Lucem a hivatalos boltban.
Felhívjuk figyelmét, hogy a fizetés történik, csak a kibocsátás források a postán, vagy futárral .

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gr√©ta-t, de a legfontosabb k√©t dolog, amit tudni kell, hogy az optimista √©s prec√≠z, term√©szetesen bar√°ts√°gos, szeml√©lŇĎdŇĎ √©s racion√°lis, de kisebb d√≥zisokban, √©s gyakran elk√©nyeztetik a nem √©rz√©ketlen szok√°sok is.

Az optimizmusa azonban, ami√©rt gyakran im√°dj√°k. A bar√°tok gyakran sz√°m√≠tanak r√≥la √©s romantikus term√©szet√ľkre a sz√ľks√©g idej√©n.

Persze senki sem t√∂k√©letes, √©s Bogd√°nnak sz√°mos hib√°ja van. A tisztess√©g √©s az instabilit√°s hajlamos az √ļton j√°rni, b√°r ink√°bb szem√©lyes szinten, mint m√°sok sz√°m√°ra.

Szerencs√©re a pontoss√°ga √°ltal√°ban ott van, hogy enyh√≠tse a f√ļj√°sokat."

Még szintén kedvelheted...