Hírek

Magnet Strong – vélemény a feromonokról a férfiak számára

Magnet Strong – vélemény a feromonokról a férfiak számára

Sokat mondtak és írtak róluk – egyesek kételkedtek a létezésükben, mások megerősítették, hogy maguk is megtapasztalták hatékonyságukat. A Magnet Strong parfüm formájában lévő illatanyagokat, mert említésre kerültek, végül legalább együk megerősítette. A legújabb kutatások egyértelműen megerősítették, hogy vannak olyan anyagok, amelyek vonzóbbá és érdekesebbé teszik a férfiakat.

Vita a feromonokról

A természetes világban a feromonok létezése tagadhatatlan. Ezeket a szagtalan anyagokat minden emlős szekretálja. Fontos szerepet játszanak az azonos fajú egyének közötti kommunikációban, nemcsak a tenyésztő partnerek keresése során, hanem az is, amikor jelzik például a következő félelmet vagy a védekezés készségét. Az állati világban a feromonok egyaránt előidézhetik az egyénekkel való érintkezést és figyelmeztetést. Fontos megjegyezni, hogy ezeket az anyagokat az orrszerkezetek érzékelik, de nem azok, amelyek közvetlenül felelősek a szag észleléséért. A feromonok kimutatására az állatok és emberek számára az úgynevezett “szabadenergiájú eszközöket” szolgálják. a megfelelő receptorokkal ellátott húgyhólyag-orr-szerv.

A hólyagtest által elfogott feromonok (a kémiai ReAction szintjén) jelzést adnak az agynak elektromos impulzus formájában (mivel ez az a forma, amelyen keresztül az információ átadódik a szervezetben neuronokon keresztül). Ezt a jelet a megfelelő helyek az agyban fogadják, és válaszul stimulálja a hormonok szekrécióját. Az egész folyamat a tudat minden irányításán kívül zajlik és villámgyorsan történik. Mit jelent az emberek számára?

Hogyan működnek a Magnet Strong feromonok?

Az ember sokkal kevesebb feromonot termel, mint más emlősök. A humán ReAction-hoz kapcsolódó egyik legellentmondásosabb kérdés ezeknek az anyagoknak az volt a lehetősége, hogy a szexferomonok szintetikus ekvivalenseit szerezzük be, majd ezeket oly módon erősítsük meg, hogy alkalmazásuk után a várt választ kapják. Egyszerűbben fogalmazva, az a kérdés, hogy a tudósok kínozták: lehet egy “példány” feromont felvenni őket a pl. a “feromonok”? Csak ebben az évben megerősítették, hogy ilyen folyamat lehetséges, de ehhez a legmodernebb technológia bevonását igényli. A feromon-vita végleges megoldását a Magnet Strong parfümökről készített tanulmány készítette, amelyet Franciaország és az Egyesült Királyság kutatócsoportja készített.

A tudósok azonosítják a laboratóriumban szerzett feromonokat, és részt vesznek egy kétlépcsős kísérletben. A tanulmány első részében megkérdezték a teszteken részt vevő nőket, hogy értékeljék a férfi fotókat. Egyidejűleg olyan paramétereket mértek, amelyek jelzik az érdeklődést egy adott fotón, például a pulzusszám, a pupilla méretének vagy a testhőmérsékletnek. A tantárgyak kétszer láttak két fényképet anélkül, hogy tudnák, hogy a második alkalommal néhányan szétszórtak a helyiségben, ahol voltak, egy kis adag Magnet Strong feromonok. A kutatási eredmények egyértelműen kimutatták, hogy a Magnet Strong feromon fotók esetében a nők sokkal nagyobb érdeklődést mutattak a férfiaknál, mint a kémiai “támogatás” nélküli fotók esetében (ez a sebesség 80% és 24% között volt).

A vizsgálat második szakaszában az ötlet ugyanaz volt, de a szagtalan feromonokat a férfi Magnet Strong parfüm illatai egészítették ki. A vizsgálatot oly módon végezték, hogy kizárja a szag hatását a vizsgált nők ReAction-jára. Ismét a hölgyek ReAction egyértelműen pozitívabb volt a férfiak számára, akiknek fotóit feromonok parfümjei kísérte. A fényképek bemutatása parfüm illatával, de feromonok nélkül nem okozott ilyen erős ReAction-t.

Magnet Strong – szakértői vélemény a feromonok hatásosságáról

Dr. Daniel Fox, egy pszichológus, nem kétséges, hogy sok emberi tevékenységet a testben zajló kémiai folyamatok diktálnak, nem tudatos gondolatokkal: A testünk természetes ReAction-jait gyakran saját gondolataik vagy észrevételeik alapján érzékeljük . Ezt logikusnak, azaz az agyban zajló tudatos folyamatoknak tulajdonítjuk. Eközben a tudatalatti ReAction nagyon gyakran gyorsabb, mint a gondolat. A Magnet Strong feromonok használata a nőket vonzóbbá tette a nők számára, de tudatos benyomásaikat a feromonok hatása alatt felmerülő tudatalatti, összetett kémiai folyamatok előzték meg. A Magnet Strong-ban található feromonok hatékonyságát megerősítő kutatás egy igazi áttörés.

A feromon parfümök leggyakoribb és leginkább várható hatása az, hogy fokozza a személy vonzerejét az ellenkező nemű személlyel – ebben az esetben a nőkben. Feromonok hatására a nők könnyebben tekintik az embert vonzónak, és gyorsabban látják őt potenciális partnerként. Magnet Strong A feromonok is ösztönzik a szexuális funkciókat, fokozzák az ingerlékenységet és növelik a tapasztalatokat. Ezért ajánlják nemcsak a partnereket keresők, hanem az állandó kapcsolatú emberek számára is.

Érdemes használni a Magnet Strong feromonokat?

male feromonok -Magnet Strong

A feromonok az emberi testre gyakorolt hatása nem korlátozódik a szexuális gömbre. Feltételezhető, hogy ezek a szagtalan anyagok befolyásolják egy adott személy általános érzékelését, és növelik vonzerejét az őt körülvevő emberek szemében. Ezért kell a Magnet Strong üzleti találkozókhoz és egyéb hivatalos alkalmakhoz is használni. Ez sokkal könnyebbé teszi a kommunikációt másokkal. A feromonok, mint tudjuk, pozitív attitűdöt keltenek azzal szemben, hogy ki használja őket. A pszichológia már régen felismerte, hogy az észlelt fizikai vonzerő hatással van egy személy szeretetére. Ugyanakkor a felkeltett szimpátia az üzleti életben a bemutatott javaslatok, ötletek és projektek hitelességének növelését, a kapcsolatok könnyebb megteremtését, a partnerek hatékonyabb meggyőzését vagy a csapatvezetésben való hatékony felépítést jelenti. Ez a Magnet Strong feromonok további hatása mindkét nemben megfigyelhető.

A vonzerejét erősítő eszközök használata még egy előnye. Ha tudod, hogy kedvező benyomást tett a környezetedre, biztosabb lesz.

FIGYELEMKorlátozott időtartamra a férfiak számára a feromonok hivatalos forgalmazója, a Magnet Strong, különleges ajánlatot kínál olvasóinknak. A 100% -os garancia a fizetett pénz visszajuttatására vonatkozik, amennyiben nem hozza meg a várt eredményeket.

Kattintson ide TAG PX feromonok vásárlására

használja ezt a linket, hogy INGYENES TOVÁBBI SZÁLLÍTÁT kapjon

A promóció addig tart, amíg:2018. 07. 06. 23:59 óráig.

A készletek kimerülésének köszönhetően a promóció időben korlátozott

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük