Hírek

Make Lash – vélemények a szérumról a szempilla növekedésére

Make Lash – vélemények a szérumról a szempilla növekedésére

A szempillák a szépség fontos eleme, minden nő számára. Azonban elsősorban a szem védelmére szolgálnak. Fő feladata, hogy megóvja a szemet a külső tényezőktől, mint pl. Por, piszok és por.

Miért buknak ki a szempillák?

A szempillák elvékonyodtak, és a probléma kiküszöbölése érdekében először meg kell határoznia az okot. A szempilla elvesztésének leggyakoribb okai:.

 • Allergy – kozmetikumokhoz vagy kontaktlencsékhez
 • bizonyos gyógyszerek alkalmazása
 • hypothyreosis ,
 • A szemhéjak és a szőrtüszők fertőzései és gyulladása,
 • a szabad gyökök hatása (cigaretta, környezetszennyezés),
 • szegény diéta,
 • szemészeti műtéti eljárások.

Gyakran előfordul, hogy a szempillák a megfelelő szemészeti ellátás következtében esik ki. Főleg arról szól, hogy nem megfelelően vagy gyakran elfelejti a szemmódot. A sminkben alvás teszi a szőrtüsző torkolatát és a szemirritációt eltömődve, a szempillák gyengülnek és kiesnek. A mosatlan smink a szempillák mechanikai károsodásához vezet, mint például a törés.

A szemhéjvesztés ténye szintén súlyos betegség és nem megfelelő gondozás jele lehet. Ha a nappaliban gyakran hosszabbítja a szempillákat, vagy túlzottan illeszkedik, a szempilláknak egyszerűen újjáépítésre és újjászületésre van szükségük. Bizonyított módunk van arra, hogy megakadályozzuk a szempillákat.

Make Lash: SpeCialis szempilla szérum

A Make Lash egy speCialist szérum, amelyet olyan nőknek terveztek, akiknek álma az egészséges, teltebb és hosszabb szempillák. A szérumban található fejlett hatóanyagok a terápiát a vékony és finom szempillák regenerálására alkalmasak a természetből, valamint azokból, amelyeket a nem megfelelő ellátás vagy túlságosan invazív kozmetikai kezelések károsítják. A könnyű textúrának köszönhetően a szérum a haj gyökereit behatolja, és csak néhány hét elteltével a szempillák erősebbé és vastagabbá válnak, és ez a megjelenésüket kifejezőbbé teszi.

A Make Lash szérumban lévő hatóanyagok tulajdonságai

 • Biotinol tripeptid-1– Biológiailag aktív peptid, amely támogatja a szempillák természetes növekedését. Behatol a hajszálra, erősíti szerkezetét és visszaállítja rugalmasságát. Serkenti továbbá a hajhagymákat, amelyek felelősek a haj építőanyag előállításáért. A peptid célzott hatása meghosszabbítja a szempillák növekedési fázisát, és növeli a térfogatot, és tökéletesen megnyúlt és sötétedik.
 • B5 provitamin– ha behatol a bőrbe, akkor B5-vitaminra, azaz pantoténsavvá alakul. Fontos a szempilla megfelelő növekedéséhez. Mikromolekuláris formája miatt a szőrök gyökerei behatolnak, így részt vesznek a szőrsejtek szétválasztásában, ami közvetlenül befolyásolja a sűrűségét. Ennek eredményeképpen visszaállítja a szempilla életképességét, és megvédi őket a külső tényezők káros hatásaitól, miközben fenntartja a megfelelő hidratálási szintet.

Ki az a Make Lash szérum?

Olyan nők számára kifejlesztett szérum, akik meg akarják erősíteni és láthatóan szépíteni a szempillákat, függetlenül attól, hogy vékonyak és rövidek a természetükön, vagy állapotuk egyszerűen romlik az idő múlásával a kozmetikai kezelések vagy a nem megfelelő gondozás hatására. A Make Lash ajánlott olyan személyek számára is, akiknél invazív kemoterápiát kapott, ami súlyosan gyengíti a hajat. A Make Lash alkalmazható a kontaktlencséket viselő nők számára is, de ne feledje, hogy eltávolítja a szemüveget a szérum alkalmazása előtt.

A Make Lash forradalmi kozmetikai termék. A speciális formulát a mély megújuláshoz és a szempillák újjáépítéséhez vezetik. Ha megfelelően táplálják és megerõsítik õket, növelik a térfogatot, látványosabbak. A Make Lash segítségével éles és ragyogó szemmel tarthatja a szemét.

Hogyan használhatom a Make Lash szérumot?

A szérum alkalmazása előtt végezzen alapos szétszerelést. Csak ekkor, egy kis ecset segítségével, a szemhéj szélén a szemhéjak növekedési vonalára szérumot alkalmaznak. A szérumot naponta egyszer, lefekvés előtt alkalmazzák, mert a regenerációs folyamat a legintenzívebb. A legjobb eredményt akkor érik el, ha egy ilyen kezelést naponta, 3 hónapon keresztül, később profilaktikusan alkalmaznak, a kozmetikumot hetente kétszer használják.

Ha a szérum a szemébe kerül, öblítse ki bő vízzel. A szérumot nem szabad alkalmazni, ha túlérzékenység vagy Allergy a készítmény bármely összetevőjére. Ha allergiás ReAction van, állítsa le a kezelést.

Mi a fontos a Make Lash szérum használatakor?

 • rendszertan– a szérumot minden este három hónapig kell alkalmazni
 • ajánlások– a termék biztonságos a bőr és a szem számára, de a túl sok szérum alkalmazása mellékhatásokhoz vezethet, például égetés vagy vörösség.
 • Hatások– a készítménynek más hatása lehet mindenkinek. Egy esetben a hatások csak néhány nap múlva láthatók, egy másik esetben csak néhány hét után. Ne feledje azonban, hogy nem szabad lemondania a gyönyörű szempillák elleni küzdelemről.

FIGYELEMKorlátozott ideig a Make Lash szérum hivatalos forgalmazója külön ajánlatot kínál olvasóinknak. A 100% -os garancia a pénzvisszatérítésre a vásárolt szempilla növekedés kezelésére abban az esetben, ha nem eredményezi a várt eredményeket.


Kattintson ide a Make Lash szérum megvásárlásához

használja ezt a linket, hogy INGYENES TOVÁBBI SZÁLLÍTÁT kapjon

A promóció addig tart, amíg:2018. 07. 06. 23:59 óráig.

A készletek kimerülésének köszönhetően a promóció időben korlátozott

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük