Málna keton – málna ketonok és finom sziluett

[Total:    Average: /5]

Málna keton – málna ketonok és finom sziluett

Nemrég derült fény arra, hogy a málna-ketonok nagy mennyiségben képesek égetni a zsírt, noha az elmúlt néhány évben (2005-2014) tanulmányozták az aromás vegyület magas hatásfokát málnákon. Az egyik vezető amerikai dietetikus és a táplálkozás területén. Dr. Oz megjegyezte, hogy a málna ketonok, amelyek hatékonyságát évek óta titokban tartják, rendkívül hatékonyak az elhízás és a túlsúly ellen.

Melyek a málna ketonok (málna keton)?

málna keton építés

A málna keton egy természetben előforduló növényi polifenol, amely többek között felelős a málna jellegzetes ízének és illatának. A mai napig ezt a vegyületet elsősorban a kozmetikai, illatszer- és élelmiszeriparban használják, de a málna ketonok Weight Loss tulajdonságaira vonatkozó legújabb felfedezések az innovatív karcsúsító tabletták egyik összetevőjévé tették.

Miért a málna ketonok hatékony fogyókúrás vegyületek?

A málna-keton fogyóképessége elsősorban annak a ténynek tudható be, hogy ez a vegyület jelentősen növeli a szervezet adiponektin-koncentrációját. Az adiponektin egy hormon, amely többek között felelős az anyagcserének és a glükózszint szabályozásának. Ez segít a vérnyomás csökkentésében és pozitív hatással van a zsírszövet csökkentésére. Klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a magasabb adiponektin szinttel rendelkező emberek karcsúbbak. A zsírszövet csökkentésére gyakorolt közvetlen hatáson kívül a málna ketonokban lévő adiponektin csökkenti a zsírmáj mértékét, javítja az eredményeket a diagnosztizált 2-es típusú cukorbetegségben szenvedőknél, és csökkenti az ateroszklerózis zavarait.

Hogyan működik a málna keton?

A málna ketonok olyan hatékony fogyókúrokat jelentenek, mivel a testet arra kényszerítik, hogy növelje a “stressz” hormon, vagyis a norepberrinephrine szekrécióját. Ez a hormon felelős az idegrendszer stimulációjáért és a véráramlás sebességéért, ami viszont a test számára azt jelenti, hogy gyorsabban meggyorsítja az anyagcserét és gyorsítja a zsírégetést – mivel a szervezetnek kihívással kell szembenéznie, és energiára van szüksége. Normális körülmények között a szénhidrátok a legfontosabb fehérjeforrás erre a célra, de a málna ketonok által okozott adiponektin-koncentráció növekedése azt jelenti, hogy először a zsírok égnek, ami hozzájárul a zsírlerakódások lebontásához, és lehetővé teszi a testsúlycsökkenés hatékony és mindenekelőtt természetesen!
A fenti érvek egyértelműen megerősítik a málna ketonokat tartalmazó karcsúsító tabletták nagy hatásosságát.

Málna meszes keton (málna keton) – kutatás Japánban

A kutatást Japánban végezte 2005-ben egy dr. Morimoto által vezetett kutatócsoport, Ehime (Japán) Orvosi Egyetemen. A publikált összefoglaló jelentésben a tudósok többek között azt írták: “A malac-keton csökkenti a zsírszöveteket és a szérum triglicerid szintjét az anyagcsere fokozásával”. A laboratóriumi vizsgálatok többek között azt mutatták, hogy a málna ketonok a lipolízis folyamatát befolyásolva akár 17% -kal is csökkenthetik a szövetben felhalmozódott zsírmennyiséget.

Amerikai méhészeti ketonok hatékonysági vizsgálata

További tanulmányokat végeztek az Alkalmazott Egészségtudományi Centrumban (Stow, Ohio, USA). Dr. Hector Lopez megerősítette Dr. Morimoto eredményeit.

Nyolc hétig tartó tesztelés 45 nagy önkéntes csoporttal lehetővé tette a kutatók számára a következő eredményeket:

  • Átlagos Weight Loss -2,0% – 0,5%,
  • A zsírtartalom csökkenése -7,8%
  • a zsírmentes testtömeg növekedése + 3,4%
  • az öv kerülete csökkentése -2,0% – os
  • a kerületi csípőcsökkenés -1. 7 % .

Az édeskömény-keton-kiegészítés első 4 hetében a leptin vérben történő enyhe emelkedése megfigyelhető volt, és a rezisztens tartalom csökkent. A szisztémás hemodinamika, a vér összetételének biokémiai változásai és egyéb káros hatások tekintetében nem történt változás, amely a málna ketonokat az étrend-kiegészítők részeként kizárhatná.

Mikor tapasztalom a málna keton első hatásait?

Mivel a málna keton biztonságos adagja nem haladhatja meg a napi 200 mg-ot, az első észlelhető hatások várhatóan 2 hét után várhatóak.

A málna ketonnak további előnyei vannak?

  • Az ellenállás javítása

A málna ketonok olyan vegyületek, amelyek viszonylag rövid története van a gyógyszeriparban, de úgy ítélték meg, hogy a málna ketonokkal kezelt személyeknél szignifikánsan nőtt a rezisztencia, mivel a málna ketonok növelik a B és T limfociták termelését (fehér sejtek).

  • Jobb védelem a szabad gyökök ellen

A málna ketonok erős MaxLift tulajdonságokkal rendelkező vegyületek. A málna ketonokat tartalmazó táplálékkiegészítők használata a skála segítségével megvédi a testsejteket a gyakran előforduló szabadgyökök káros hatásaitól.

  • A málna ketonok enyhítik a gyulladást

A málna ketonok hasonló hatásúak a népszerű gyulladáscsökkentő szerekkel, például az aszpirinnal. A málna ketonok használata csökkenti az enzimek koncentrációját a szervezetben, többek között az ízületi gyulladás, az izomgyulladás és a reumás megbetegedések csoportjába tartozó egyéb gyulladásos állapotok esetén.

  • Málna ketonok omega-3 savas kiegészítőként

A málna keton rendszeres bevitele csökkenti az omega-3 zsírsavhiány következményeit, mert ez a szervezet ugyanolyan hatást gyakorol a szervezetre, mint az omega-3 zsírsav.

Megjegyzendő, hogy a málna ketonok bevitele teljesen biztonságos, mivel a vegyületet tartalmazó tabletták teljesen természetes összetételűek. Ha néhány hét alatt követi a málna keton fogyókúrás tabletták használatát, akkor elérheti azokat az eredményeket, amelyeket évek óta vár.

A málna a tabletták helyett?

Sokan úgy vélik, hogy mivel a karcsúsító tablettákban lévő málna keton természetes módon jelen van a málnafélékben, elég, ha ezt a kis gyümölcsöt beviszik az étrendbe, hogy hasonló eredményeket érjenek el. Sajnos ez nem olyan egyszerű. Friss gyümölcsökben a polifenolok koncentrációja viszonylag alacsony. Csak 1 mg málna-keton van jelen 1 kg gyümölcsben, és az ajánlott napi adag 200 mg. Ezenkívül a frissen kivett gyümölcsöket legfeljebb 48 órán belül el kell fogyasztani, miután a málnaolaj-vegyületek a gyümölcs bőrén természetes módon előforduló élesztőgomba hatására bomlanak le. Tudnia kell, hogy a karcsúsító tabletták nagyon koncentrált kivonatot tartalmaznak, ami otthon nem lehetséges ilyen mennyiségben.

Málna keton – szakértői vélemények

Azonban a málna ketonok iránti érdeklődés észrevehető növekedése csak 2012-ben történt, amikor a kivonat kivételes tulajdonságait észlelte a híres amerikai diétás orvos – Dr. Oz. A málna kivonatán található növényi polifenolok teljes körű programjában a dietetikus és vendégei nem csak szakértői véleményekre és laboratóriumi vizsgálatokra, hanem saját tapasztalataikra és közvetlen környezetükre is utaltak. Dr. Oz-val folytatott beszélgetése során Lisa Lynn, a Weight Loss szakembere, aki meghívta a programot, hangsúlyozta, hogy a mai napig nem alakult ki olyan fogyókúra “csoda tabletta”, amely lehetővé tenné a túlsúly és az elhízás hatékony megszabadulását, de a málna ketonok kétségkívül figyelemre méltó termékek mindazoknak, akik egészséges módon kívánják küzdeni az elhízás ellen.

About Kelemen Gréta 474 Articles
"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*