HĂ­rek

Manuka Extra – vélemények a bőrkárosodás előkészítéséről

 

Az ASC, a Psoriasis, a herpesz vagy az ekcéma következtében fellépő látható és zavaró bőrkárosodás problémája több ezer lengyelekre hat. Az ilyen változások elleni küzdelem nem könnyű, mert nagyon gyakran nem elég egy egészséges étrend, hanem rendes krémek és kenőcsök is. Amire szükség van, nagyon erős, ami aktiválja a test javítási folyamatait. Ez a Manuka Extra intézkedés.

A bőr megváltozik – szégyenletes probléma

A mai világban a bőrelváltozások problémája egyre gyakoribb. A környezet káros hatása, a nem megfelelő táplálkozás, a genetikai változások és a mindenütt megjelenő stressz egyre többen szenvednek Psoriasis, ekcéma vagy atópiás dermatitis miatt. Hogyan kezeljük ezt a problémát, ha a szokásos módszerek nem sikerülnek?

Manuka Extra – hatékony krém bőrkárosodáshoz

Az egyik leghatékonyabb és legnépszerűbb készítmény a piacon jelenleg a Manuka Extra, amely egy kényelmes és könnyen beolvasztható krém formájában kapható külső használatra. A gyártók szerint ez segít eltávolítani a látható bőrkárosodást három szinten: …

  • elpusztĂ­tja a káros mikroorganizmusokat
  • hidratálja a bĹ‘rt
  • SegĂ­t felĂ©pĂ­teni.

Ha a Manuka Extra ajánlása szerint ajánlott (legalább naponta kétszer), akkor csak néhány hét után kaphatja meg az álom bőrét!

Mi az oka annak, hogy az előkészítés ilyen nagy hatékonysága miatt még az orvosokat is megdöbbentik?

Ez elsősorban a ritka összetevők egyedülálló összetétele, beleértve Manuka mitikus mézjét.

Hogyan működik a Manuka Honey?

Ez a méz egy ritka bokorból származik, amely jelenleg csak Ausztráliában és Új-Zélandon nő. A világ érintetlen és egyedülálló természete, több ezer évnyi külső szigeteléssel, a Manuka mézét egyedülálló tulajdonságokkal ruházta fel.

Először is, ez a méz gazdag forrása a metil-glikolnak, azaz az MGO-nak. Bár ez az anyag általában minden mézben megtalálható, annak tartalma általában nem haladja meg a kilogrammonként 10 mg-ot. A Manuka Honey esetében az érték 30 és 800 mg között van, nem meglepő módon a világ minden tájáról érkező tudósok érdeklődést tanúsítottak a mézért.

Mit jelent a Metiliglyoxal (MGO)?

Metil-glikoxid konstrukciĂł

Ez egy biokémiai átalakulások eredményeként létrejött szerves vegyület, nevezetesen a dihidroxi-aceton, azaz a DHA átalakulása következtében. A glükóz penetrációjának folyamatába melléktermékként alakul ki az élő sejtekbe, majd ezeket felépítik.

Ez az anyag nagyon erős antiszeptikus és MaxLiftfidens tulajdonságokkal rendelkezik, amelyeknek köszönhetően gátolja a gyulladásos folyamatokat, amelyek alapja a bőrkárosodás mechanizmusa egyes betegségek, például ekcéma, atópiás dermatitis vagy herpesz folyamán.

Mi más hatással van a Manuka Extra hatékonyságára?

A Manuka előnyös mézje mellett a készítmény számos egyéb hatóanyagot is tartalmaz, amelyek kiegészítik egymást.

Az egyik a kivonat a körömvirágról. Az anyagnak a készítményhez való hozzáadásával a Manuka Extra regenerálja az összes bőrréteget, visszaállítja a bőr puhaságát és rugalmasságát. Ami különösen fontos a nők számára, ezen összetevő hozzáadása megvédi a ráncokat és a bőr pórusai által okozott túlzott szivárgást. Ezenkívül a körömvirág-kivonat megkönnyíti a mézet.

Manuka Extra a gyulladás megelőzésében.

A márka és a Manuka Honey mellett a Manuka Extra krém D-panthenolt is tartalmaz, amit egyesek a B5 provitaminnak is ismertek. Ez az anyag felgyorsítja az epidermisz regenerálódását és gyógyulását, valamint megnyugtatja a bőrirritációt. A D-pantenol a hidratáló tulajdonságairól is ismert, ami lehetővé teszi, hogy nagyon jól behatoljon a bőrbe. Ezenkívül csökkenti a bőrön jelentkező bőrgyulladást és viszketést.

Manuka Extra – 1 krém, 3 hatás

A Manuka Extra rendszeres használata három szint felett nyeri meg a bőr károsodását.

  1. Először is, a krém elpusztítja a baktériumokat, vírusokat, gombákat és egyéb gyulladást okozó tényezőket. A hatóanyagok aktív módon eltávolítják őket a mikro-károsodásoktól és a kis sebektől, megakadályozva azok további fejlődését, ezáltal gátolva a gyulladásos folyamatot.
  2. Másodszor, a Manuka Extra összetevők mélyen hidratálják és táplálják a bőr minden rétegét. A megfelelően hidratált és táplált bőr képes gyorsabban regenerálni, kb. 80 százalék. gyorsabb, mint ma.
  3. Harmadszor és végül a krém egyedülálló összetétele állandóan megújítja a bőrt, és a termék minden további felhasználása csak fokozza a hatását.

A Manuka Extra krém hatása a kutatással megerősítve

Minden jelzi, hogy a termékkel végzett kezelés lehet a leghatékonyabb, amit valaha fedeztek fel. Az optimizmus fő forrása a tudományos kutatás, amelyet leginkább az NCBI – az ausztrál nemzeti biotechnológiai információs központ tudósai – végez. Ezeknek a vizsgálatoknak az eredményei világosan megmutatják, hogy a Manuka Extra napi ajánlása az ajánlásoknak megfelelően egy hónappal egy hónap alatt akár 90 százalékkal kevésbé láthatóvá teszi a sérülékeny bőrelváltozásokat, de nagyon jól látható sérülésekről beszélünk, amelyek csak kis számban az embereknek – a legtöbb esetben csak néhány napos terápia elegendő.

krém Manuka Extra

Manuka Extra – a szakértői tanács egyértelmű

A készítmény hatékonyságát Dr. Nina Hardy, az American Dermatology Association elismeri, aki kezdetben nem hitte a Manuka Extra egyedülálló tulajdonságait. “Az általam használt páciensek többsége pusztítást okozott a testükben, azonban ajánlottam nekik természetes szereket, napról napra jobban néznek ki a bőrük, és több energiát és bizalmat biztosítanak nekik” – mondja Dr. Nina.

Érdemes megfontolni a Manuka Extra krémet?

Igen, nem kétséges. A Manuka Extra krém egy igazi MGO bomba – erős anyag, melynek hatása van a bőrre. Manuka virágai csak évente 6 hevenyek virágoznak, így valódi verseny a megfelelő mennyiségű méz előállítására, ezért próbáld ki most.

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük