Hírek

Millroad X7 – vélemény a motorolaj adalékairól

Millroad X7 – vélemény a motorolaj adalékairól

Gondolt már arra, hogy hogyan tartsa meg hosszabb ideig az autója kopásálló részeit, és ha nem akarja látni egy technikus kezét, érdemes megnézni, hogyan kell gondoskodni az autójáról? Ellentétben a megjelenéssel, nemcsak a kárpitozás rendszeres tisztítására van gond. Ahhoz, hogy helyes és hatékony legyen, gondoskodnia kell a jármű legfontosabb részeiről, és speciálisan tervezett és tesztelt eszközöket használjon. A Millroad X7 az egyik legelterjedtebb készítmény, amely hatékonyan védi az autót a kopástól. Mi a titka a működésének?

Millroad X7 hosszabb ideig tartja a motort!

A Millroad X7 olyan termék, amelyet személygépkocsik, szállítószalagok, robogók és égetőgépek motorjainak gondozására terveztek. Minden motorolajhoz használható, és nagy hatásfokkal rendelkezik a benzin, a dízelüzemű és az LPG-kocsikban. Milloroad X7 ajánlott, függetlenül az alkalmazott üzemanyag típusától.

Miért olyan hatékony a Millroad X7?

A Millroad X7 hatékonyságának titka a kerámia anyag nanorészecskéi és a készítményben lévő nagymértékben finomított ásványi olajok. Ezek az alkatrészek megóvják a motort a kopástól és a komponensektől. A Millroad X7 a legutóbbi intuitív képlet alapján működik – a molekulaszintre reagálva tartós és ellenáll a károsodásnak a motor felületén, amelynek feladata a motor pontos védelme. A kapott réteg a készítményben lévő kerámia és fémrészecskékből áll, amelyek pontosan megfelelnek az összes motor alkotóelemének a felszíni felszíni károsodásoknak a jármű immobilizálása nélkül történő kiegészítésével. Ennek köszönhetően hatékonyan növelik a tartósságukat és a kiaknázással szembeni ellenállást, valamint a rossz időjárási viszonyokat.

A Millroad X7 hatásai azonnaliak!

Nem kell sokáig várnia a Millroad X7 hatásaira. Nagy különbséget fog észlelni a motor működésében és az elfogyasztott pénzmennyiségben. A Millroad X7 használatával az üzemanyag-fogyasztás jelentősen csökken, és a motor egyenletesen és dinamikusan működik. A vezetés közben a súrlódás minimalizálódik, ami az autó egyes részeinek csökkentett kopását jelentené. A Millroad X7 védelmet nyújt a korrózió és a káros vegyi anyagok ellen is. Az elkövetkező években folyamatosan működik a motor. Ön elkerüli a drága javításokat és alkatrészek cseréjét!

Mikor kell használni a Millroad X7 használatát?

Ha azt szeretné, hogy az évekig folyamatosan működhessen a motorod, akkor el kell kezdened a Millroad X7 használatát. Az autók, a motorkerékpárok és más járművek tulajdonosai előzetesen nem tekintik a részegységek szakmai karbantartását, ami a járművek piaci értékének veszteséges és költséges javításával és csökkentésével jár. Ezt elkerülheti a Millroad X7 használatával! A megfelelő motoros ellátás mellett autóját is biztosítja: ..

 • A motor működésének javítása
 • A jármű gyorsulásának helyreállítása
 • A motorfelületek károsodásának regenerálása
 • A motor szennyeződésének eltávolítása
 • A motor lassítása
 • A motor felületi védelme
 • A motor összetevőinek rozsda és korróziójának megakadályozása

A Millroad X7 segítségével gondoskodhat az autó minden részéről. Nem kell pénzt költenie a költséges javításokra, a károsodás regenerálására és a motor karbantartására. Mindez egy innovatív Millroad X7 technológiával készült terméknek köszönhetően!

A modern Millroad X7 formula védőöltözetként működik a motoron és minden alkatrészén!

A Millroad X7 a modern technológia alapján jött létre. Működik, amint hozzáadódik a motorolajhoz. Különleges bevonatot képez, amely védelmet és regeneráló hatást fejt ki a motoralkatrészekre. A Millroad X7 megújítja az autót és jelentősen javítja a vezetési kényelmet néhány egyszerű és hatékony lépésben.

 • A MIKRO CERAMIC MICRO MEASURES BIZTONSÁGA – a kerámia nanorészecskék és a nemesolajok különleges hatásmechanizmusa a motor felületén helyezkedik el, ami különleges védőgátot képez.
 • A BETARTÓ ÜZEMANYAGOK MOTORJÁTÉKÁNAK RÉSZLETESÍTÉSE – nem mindenki ismeri, hogy a motor szennyeződést gyűjt a tankolás és a közepes minőségű üzemanyagok között. A Millroad X7 hatékonyan eltávolítja a toxinokat a motorból. Ennek eredményeképpen az üzemanyag-fogyasztás sokkal alacsonyabb, és a jármű minden része hatékonyabban fut.
 • A KÖZÚTI CORrectiON BEÁLLÍTÁSOK REGENERÁCIÓJA A MEZŐGAZDASÁGI FELÜLETBEN – az eddig bekövetkezett korróziót eltávolítják, és a motor sérült felülete fokozatosan visszanyeri a megfelelő burkolatot. A korrodált részek regenerálódnak, anélkül, hogy egy mechanikusnak fel kellene vennie a további készítményeket.
 • A Millroad X7 továbbá védi a motor alkotóelemeit, csökkentve a jármű más részeinek kopását.
 • A SZÁLLÍTOTT OLAJOK FOLYAMATAINAK MEGSZAKÍTÁSA A MÉRETRŐL – ennek köszönhetően a motor tömítése a működtetése ellenére sem csökken.
 • AZ ELSŐ AUTA SZÁMÍTÁS KISZÁMÍTÁSA – a működés csökkenti a motor hatékonyságát. A Millroad X7 megvédi a kopást és megrongálja a sérült alkatrészeket, és újra élvezheti autójának eredeti teljesítményét.
 • A mérnöki munka láthatóbbá tétele és az üzemanyag-fogyasztás csökkentése – a Millroad X7 használatával visszaállítja a vezetés élvezetét, és csökkenti a tankolást okozó üzemanyaggal kapcsolatos költségeket. Észre fogja venni, hogy a jármű égése jóval alacsonyabb.

A Millroad X7 könnyen használható bármely vezető számára!

A Millroad X7 nagyon egyszerűen használható, és csak néhány lépésre korlátozódik. A termék megfelelő használatához nincs szükség alkatrészekre. Elegendő bizonyos mennyiséget hozzáadni az előmelegített olajhoz.

Hogyan használhatom helyesen a Millroad X7-ot?

 • A Millroad X7 használat előtt felmelegítse a motorolajat. A legegyszerűbb a Millroad X7 beillesztése az út egy adott szakaszának vezetése után.
 • Ezután kapcsolja ki a motort, és öntsön a fecskendő teljes tartalmát az olajtöltőbe.
 • A Millroad X7-t alaposan össze kell keverni az olajjal. Ehhez hagyja a motort kb. 15 percig futni. A Millroad X7 nem reagál az olajjal. Az olaj csak a motoron belüli összes fémrészre szállítja.

Annak érdekében, hogy a Millroad X7 készítse a legjobb eredményeket, néhány egyszerű szabályt kell követni.

 1. Ne vezessen túl nagy sebességgel az első 200 km-nél, mivel az adalékanyag ez idő alatt védőbevonatot képez a motor számára, és megóvja a sérüléstől.
 2. Annak érdekében, hogy a motor és alkatrészeinek regenerálása teljes legyen, a készítményt háromlépcsős ciklusban ajánlott használni. Erre a célra három Millroad X7 csomagot használjunk (egy-egy szakasz).
 3. Minden szakasz 5 000 km után indul. Használja ezt a távolságot a Millroad X7 következő adagjával e távolság után. A motor ilyen módon történő regenerálása meglepő javulást hoz!
 4. Egy üveg 5 literes motorolaj elegendő, ezért 3 Millroad X7 fecskendőt kell használni 15 literenként.
 5. A Millroad X7 teljesen biztonságos a motor és alkatrészei számára!
 6. A Millroad X7 biztonságosan használható a motor védelmére és regenerálására. Nem takarja el az olajat vagy a csatorna szűrőket. A formulát ismételten tesztelték és biztonsági tanúsítvánnyal rendelkeznek. Ez megfelel az Európai Unió szabványának (91/155 / EGK). A tartósság és a hatékonyság fenntartása érdekében legfeljebb 40 ° C-os hűvös helyen tárolja.

Ha meg szeretné őrizni a motor élettartamát, tegye a fogadást Millroad X7-re!

A Millroad X7 egy bizonyított termék a professzionális motorvédelemhez. Kerámia bevonattal védi felületét, ezáltal meghosszabbítja korát. Továbbá:…

 • Növeli a motor teljesítményét
 • ELTÁVOLÍTJA A HIDEG START
 • A TÜZELŐANYAG-FOGYASZTÁS CSÖKKENTÉSE
 • A FAGYASZTÁSI HŐMÉRSÉKLETEK HASZNÁLATÁRA VONATKOZIK
 • Csökkenti az összes káros gáz károsanyag-kibocsátását
 • BIZTONSÁGOS ÉS HATÁSOS MOTOR MŰKÖDTETÉSE
 • MEGTAKARÍTJA A VEZETŐ KÉNYELMESET

A készítménynek rendkívül értékes összetétele rendkívül ásványianyagú olajokban gazdag, amely gondoskodik a motorról és tisztítja összetevői a toxinok lerakódásától. A járműalkatrészek és működésük teljesen biztonságos, mivel nem tartalmaz olyan anyagokat, amelyek károsíthatják a motort. A készítmény mindegyik összetevőjét megfelelően választották ki és javították a teljesítményt, és meghosszabbították a termék élettartamát.

Érdemes használni a Millroad X7 szolgáltatást?

A Millroad X7 már molekuláris szinten módosítja a fém felszíni szerkezetét a motorban, növeli annak minőségét és csökkenti a motor fémfelületének súrlódását. Ez meghosszabbítja az élettartamot és növeli a termelékenységet. Fém védőréteget képez, és molekuláris szinten növeli a minőséget. Keményebbé válik, jobban ellenáll a szennyeződéseknek, karcolásoknak és kopásnak. A motor kikapcsolása után a Millroad X7 a motortéren egy vékony filmet motorolajjal tart, így minden alkalommal, amikor a motor újraindul, azonnali kenést végez. Ilyen módon a motor hideg, száraz kezdete 100% -kal csökken. Ennek eredményeként a motor élettartama meghosszabbodik, és nem áll fenn a költséges javítások vagy értékvesztés veszélye!

A Millroad X7, ellentétben más ilyen készítményekkel, nem tartalmaz ártalmas anyagokat. Ezt a motorolajhoz hozzáadhatja aggodalom nélkül.

A Millroad X7 használatával az autó évekig fog működni. Az innovatív nanorészecske-technológiával tudatosan gondoskodhat a motorjáról: megvédheti, megújíthatja és dinamikusan visszaállíthatja. A készítmény pozitív hatással lesz a jármű egyéb fontos részeire. Millroad X7 az autóját fiatalabbá és élvezetesebbé teheti vezetni!

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük