Hírek

Millroad X7 ‚Äď v√©lem√©ny a motorolaj adal√©kair√≥l

Millroad X7 ‚Äď v√©lem√©ny a motorolaj adal√©kair√≥l

Gondolt m√°r arra, hogy hogyan tartsa meg hosszabb ideig az aut√≥ja kop√°s√°ll√≥ r√©szeit, √©s ha nem akarja l√°tni egy technikus kez√©t, √©rdemes megn√©zni, hogyan kell gondoskodni az aut√≥j√°r√≥l? Ellent√©tben a megjelen√©ssel, nemcsak a k√°rpitoz√°s rendszeres tiszt√≠t√°s√°ra van gond. Ahhoz, hogy helyes √©s hat√©kony legyen, gondoskodnia kell a j√°rmŇĪ legfontosabb r√©szeirŇĎl, √©s speci√°lisan tervezett √©s tesztelt eszk√∂z√∂ket haszn√°ljon. A Millroad X7 az egyik legelterjedtebb k√©sz√≠tm√©ny, amely hat√©konyan v√©di az aut√≥t a kop√°st√≥l. Mi a titka a mŇĪk√∂d√©s√©nek?

Millroad X7 hosszabb ideig tartja a motort!

A Millroad X7 olyan term√©k, amelyet szem√©lyg√©pkocsik, sz√°ll√≠t√≥szalagok, robog√≥k √©s √©getŇĎg√©pek motorjainak gondoz√°s√°ra terveztek. Minden motorolajhoz haszn√°lhat√≥, √©s nagy hat√°sfokkal rendelkezik a benzin, a d√≠zel√ľzemŇĪ √©s az LPG-kocsikban. Milloroad X7 aj√°nlott, f√ľggetlen√ľl az alkalmazott √ľzemanyag t√≠pus√°t√≥l.

Miért olyan hatékony a Millroad X7?

A Millroad X7 hat√©konys√°g√°nak titka a ker√°mia anyag nanor√©szecsk√©i √©s a k√©sz√≠tm√©nyben l√©vŇĎ nagym√©rt√©kben finom√≠tott √°sv√°nyi olajok. Ezek az alkatr√©szek meg√≥vj√°k a motort a kop√°st√≥l √©s a komponensektŇĎl. A Millroad X7 a legut√≥bbi intuit√≠v k√©plet alapj√°n mŇĪk√∂dik ‚Äď a molekulaszintre reag√°lva tart√≥s √©s ellen√°ll a k√°rosod√°snak a motor fel√ľlet√©n, amelynek feladata a motor pontos v√©delme. A kapott r√©teg a k√©sz√≠tm√©nyben l√©vŇĎ ker√°mia √©s f√©mr√©szecsk√©kbŇĎl √°ll, amelyek pontosan megfelelnek az √∂sszes motor alkot√≥elem√©nek a felsz√≠ni felsz√≠ni k√°rosod√°soknak a j√°rmŇĪ immobiliz√°l√°sa n√©lk√ľl t√∂rt√©nŇĎ kieg√©sz√≠t√©s√©vel. Ennek k√∂sz√∂nhetŇĎen hat√©konyan n√∂velik a tart√≥ss√°gukat √©s a kiakn√°z√°ssal szembeni ellen√°ll√°st, valamint a rossz idŇĎj√°r√°si viszonyokat.

A Millroad X7 hat√°sai azonnaliak!

Nem kell sok√°ig v√°rnia a Millroad X7 hat√°saira. Nagy k√ľl√∂nbs√©get fog √©szlelni a motor mŇĪk√∂d√©s√©ben √©s az elfogyasztott p√©nzmennyis√©gben. A Millroad X7 haszn√°lat√°val az √ľzemanyag-fogyaszt√°s jelentŇĎsen cs√∂kken, √©s a motor egyenletesen √©s dinamikusan mŇĪk√∂dik. A vezet√©s k√∂zben a s√ļrl√≥d√°s minimaliz√°l√≥dik, ami az aut√≥ egyes r√©szeinek cs√∂kkentett kop√°s√°t jelenten√©. A Millroad X7 v√©delmet ny√ļjt a korr√≥zi√≥ √©s a k√°ros vegyi anyagok ellen is. Az elk√∂vetkezŇĎ √©vekben folyamatosan mŇĪk√∂dik a motor. √Ėn elker√ľli a dr√°ga jav√≠t√°sokat √©s alkatr√©szek cser√©j√©t!

Mikor kell haszn√°lni a Millroad X7 haszn√°lat√°t?

Ha azt szeretn√©, hogy az √©vekig folyamatosan mŇĪk√∂dhessen a motorod, akkor el kell kezdened a Millroad X7 haszn√°lat√°t. Az aut√≥k, a motorker√©kp√°rok √©s m√°s j√°rmŇĪvek tulajdonosai elŇĎzetesen nem tekintik a r√©szegys√©gek szakmai karbantart√°s√°t, ami a j√°rmŇĪvek piaci √©rt√©k√©nek vesztes√©ges √©s k√∂lts√©ges jav√≠t√°s√°val √©s cs√∂kkent√©s√©vel j√°r. Ezt elker√ľlheti a Millroad X7 haszn√°lat√°val! A megfelelŇĎ motoros ell√°t√°s mellett aut√≥j√°t is biztos√≠tja: ..

 • A motor mŇĪk√∂d√©s√©nek jav√≠t√°sa
 • A j√°rmŇĪ gyorsul√°s√°nak helyre√°ll√≠t√°sa
 • A motorfel√ľletek k√°rosod√°s√°nak regener√°l√°sa
 • A motor szennyezŇĎd√©s√©nek elt√°vol√≠t√°sa
 • A motor lass√≠t√°sa
 • A motor fel√ľleti v√©delme
 • A motor √∂sszetevŇĎinek rozsda √©s korr√≥zi√≥j√°nak megakad√°lyoz√°sa

A Millroad X7 seg√≠ts√©g√©vel gondoskodhat az aut√≥ minden r√©sz√©rŇĎl. Nem kell p√©nzt k√∂ltenie a k√∂lts√©ges jav√≠t√°sokra, a k√°rosod√°s regener√°l√°s√°ra √©s a motor karbantart√°s√°ra. Mindez egy innovat√≠v Millroad X7 technol√≥gi√°val k√©sz√ľlt term√©knek k√∂sz√∂nhetŇĎen!

A modern Millroad X7 formula v√©dŇĎ√∂lt√∂zetk√©nt mŇĪk√∂dik a motoron √©s minden alkatr√©sz√©n!

A Millroad X7 a modern technol√≥gia alapj√°n j√∂tt l√©tre. MŇĪk√∂dik, amint hozz√°ad√≥dik a motorolajhoz. K√ľl√∂nleges bevonatot k√©pez, amely v√©delmet √©s regener√°l√≥ hat√°st fejt ki a motoralkatr√©szekre. A Millroad X7 meg√ļj√≠tja az aut√≥t √©s jelentŇĎsen jav√≠tja a vezet√©si k√©nyelmet n√©h√°ny egyszerŇĪ √©s hat√©kony l√©p√©sben.

 • A MIKRO CERAMIC MICRO MEASURES BIZTONS√ĀGA ‚Äď a ker√°mia nanor√©szecsk√©k √©s a nemesolajok k√ľl√∂nleges hat√°smechanizmusa a motor fel√ľlet√©n helyezkedik el, ami k√ľl√∂nleges v√©dŇĎg√°tot k√©pez.
 • A BETART√ď √úZEMANYAGOK MOTORJ√ĀT√ČK√ĀNAK R√ČSZLETES√ćT√ČSE ‚Äď nem mindenki ismeri, hogy a motor szennyezŇĎd√©st gyŇĪjt a tankol√°s √©s a k√∂zepes minŇĎs√©gŇĪ √ľzemanyagok k√∂z√∂tt. A Millroad X7 hat√©konyan elt√°vol√≠tja a toxinokat a motorb√≥l. Ennek eredm√©nyek√©ppen az √ľzemanyag-fogyaszt√°s sokkal alacsonyabb, √©s a j√°rmŇĪ minden r√©sze hat√©konyabban fut.
 • A K√ĖZ√öTI CORrectiON BE√ĀLL√ćT√ĀSOK REGENER√ĀCI√ďJA A MEZŇźGAZDAS√ĀGI FEL√úLETBEN ‚Äď az eddig bek√∂vetkezett korr√≥zi√≥t elt√°vol√≠tj√°k, √©s a motor s√©r√ľlt fel√ľlete fokozatosan visszanyeri a megfelelŇĎ burkolatot. A korrod√°lt r√©szek regener√°l√≥dnak, an√©lk√ľl, hogy egy mechanikusnak fel kellene vennie a tov√°bbi k√©sz√≠tm√©nyeket.
 • A Millroad X7 tov√°bb√° v√©di a motor alkot√≥elemeit, cs√∂kkentve a j√°rmŇĪ m√°s r√©szeinek kop√°s√°t.
 • A SZ√ĀLL√ćTOTT OLAJOK FOLYAMATAINAK MEGSZAK√ćT√ĀSA A M√ČRETRŇźL ‚Äď ennek k√∂sz√∂nhetŇĎen a motor t√∂m√≠t√©se a mŇĪk√∂dtet√©se ellen√©re sem cs√∂kken.
 • AZ ELSŇź AUTA SZ√ĀM√ćT√ĀS KISZ√ĀM√ćT√ĀSA ‚Äď a mŇĪk√∂d√©s cs√∂kkenti a motor hat√©konys√°g√°t. A Millroad X7 megv√©di a kop√°st √©s megrong√°lja a s√©r√ľlt alkatr√©szeket, √©s √ļjra √©lvezheti aut√≥j√°nak eredeti teljes√≠tm√©ny√©t.
 • A m√©rn√∂ki munka l√°that√≥bb√° t√©tele √©s az √ľzemanyag-fogyaszt√°s cs√∂kkent√©se ‚Äď a Millroad X7 haszn√°lat√°val vissza√°ll√≠tja a vezet√©s √©lvezet√©t, √©s cs√∂kkenti a tankol√°st okoz√≥ √ľzemanyaggal kapcsolatos k√∂lts√©geket. √Čszre fogja venni, hogy a j√°rmŇĪ √©g√©se j√≥val alacsonyabb.

A Millroad X7 k√∂nnyen haszn√°lhat√≥ b√°rmely vezetŇĎ sz√°m√°ra!

A Millroad X7 nagyon egyszerŇĪen haszn√°lhat√≥, √©s csak n√©h√°ny l√©p√©sre korl√°toz√≥dik. A term√©k megfelelŇĎ haszn√°lat√°hoz nincs sz√ľks√©g alkatr√©szekre. ElegendŇĎ bizonyos mennyis√©get hozz√°adni az elŇĎmeleg√≠tett olajhoz.

Hogyan haszn√°lhatom helyesen a Millroad X7-ot?

 • A Millroad X7 haszn√°lat elŇĎtt felmeleg√≠tse a motorolajat. A legegyszerŇĪbb a Millroad X7 beilleszt√©se az √ļt egy adott szakasz√°nak vezet√©se ut√°n.
 • Ezut√°n kapcsolja ki a motort, √©s √∂nts√∂n a fecskendŇĎ teljes tartalm√°t az olajt√∂ltŇĎbe.
 • A Millroad X7-t alaposan √∂ssze kell keverni az olajjal. Ehhez hagyja a motort kb. 15 percig futni. A Millroad X7 nem reag√°l az olajjal. Az olaj csak a motoron bel√ľli √∂sszes f√©mr√©szre sz√°ll√≠tja.

Annak √©rdek√©ben, hogy a Millroad X7 k√©sz√≠tse a legjobb eredm√©nyeket, n√©h√°ny egyszerŇĪ szab√°lyt kell k√∂vetni.

 1. Ne vezessen t√ļl nagy sebess√©ggel az elsŇĎ 200 km-n√©l, mivel az adal√©kanyag ez idŇĎ alatt v√©dŇĎbevonatot k√©pez a motor sz√°m√°ra, √©s meg√≥vja a s√©r√ľl√©stŇĎl.
 2. Annak √©rdek√©ben, hogy a motor √©s alkatr√©szeinek regener√°l√°sa teljes legyen, a k√©sz√≠tm√©nyt h√°roml√©pcsŇĎs ciklusban aj√°nlott haszn√°lni. Erre a c√©lra h√°rom Millroad X7 csomagot haszn√°ljunk (egy-egy szakasz).
 3. Minden szakasz 5 000 km ut√°n indul. Haszn√°lja ezt a t√°vols√°got a Millroad X7 k√∂vetkezŇĎ adagj√°val e t√°vols√°g ut√°n. A motor ilyen m√≥don t√∂rt√©nŇĎ regener√°l√°sa meglepŇĎ javul√°st hoz!
 4. Egy √ľveg 5 literes motorolaj elegendŇĎ, ez√©rt 3 Millroad X7 fecskendŇĎt kell haszn√°lni 15 literenk√©nt.
 5. A Millroad X7 teljesen biztonságos a motor és alkatrészei számára!
 6. A Millroad X7 biztons√°gosan haszn√°lhat√≥ a motor v√©delm√©re √©s regener√°l√°s√°ra. Nem takarja el az olajat vagy a csatorna szŇĪrŇĎket. A formul√°t ism√©telten tesztelt√©k √©s biztons√°gi tan√ļs√≠tv√°nnyal rendelkeznek. Ez megfelel az Eur√≥pai Uni√≥ szabv√°ny√°nak (91/155 / EGK). A tart√≥ss√°g √©s a hat√©konys√°g fenntart√°sa √©rdek√©ben legfeljebb 40 ¬į C-os hŇĪv√∂s helyen t√°rolja.

Ha meg szeretn√© ŇĎrizni a motor √©lettartam√°t, tegye a fogad√°st Millroad X7-re!

A Millroad X7 egy bizony√≠tott term√©k a professzion√°lis motorv√©delemhez. Ker√°mia bevonattal v√©di fel√ľlet√©t, ez√°ltal meghosszabb√≠tja kor√°t. Tov√°bb√°:‚Ķ

 • N√∂veli a motor teljes√≠tm√©ny√©t
 • ELT√ĀVOL√ćTJA A HIDEG START
 • A T√úZELŇźANYAG-FOGYASZT√ĀS CS√ĖKKENT√ČSE
 • A FAGYASZT√ĀSI HŇźM√ČRS√ČKLETEK HASZN√ĀLAT√ĀRA VONATKOZIK
 • Cs√∂kkenti az √∂sszes k√°ros g√°z k√°rosanyag-kibocs√°t√°s√°t
 • BIZTONS√ĀGOS √ČS HAT√ĀSOS MOTOR MŇįK√ĖDTET√ČSE
 • MEGTAKAR√ćTJA A VEZETŇź K√ČNYELMESET

A k√©sz√≠tm√©nynek rendk√≠v√ľl √©rt√©kes √∂sszet√©tele rendk√≠v√ľl √°sv√°nyianyag√ļ olajokban gazdag, amely gondoskodik a motorr√≥l √©s tiszt√≠tja √∂sszetevŇĎi a toxinok lerak√≥d√°s√°t√≥l. A j√°rmŇĪalkatr√©szek √©s mŇĪk√∂d√©s√ľk teljesen biztons√°gos, mivel nem tartalmaz olyan anyagokat, amelyek k√°ros√≠thatj√°k a motort. A k√©sz√≠tm√©ny mindegyik √∂sszetevŇĎj√©t megfelelŇĎen v√°lasztott√°k ki √©s jav√≠tott√°k a teljes√≠tm√©nyt, √©s meghosszabb√≠tott√°k a term√©k √©lettartam√°t.

√Črdemes haszn√°lni a Millroad X7 szolg√°ltat√°st?

A Millroad X7 m√°r molekul√°ris szinten m√≥dos√≠tja a f√©m felsz√≠ni szerkezet√©t a motorban, n√∂veli annak minŇĎs√©g√©t √©s cs√∂kkenti a motor f√©mfel√ľlet√©nek s√ļrl√≥d√°s√°t. Ez meghosszabb√≠tja az √©lettartamot √©s n√∂veli a termel√©kenys√©get. F√©m v√©dŇĎr√©teget k√©pez, √©s molekul√°ris szinten n√∂veli a minŇĎs√©get. Kem√©nyebb√© v√°lik, jobban ellen√°ll a szennyezŇĎd√©seknek, karcol√°soknak √©s kop√°snak. A motor kikapcsol√°sa ut√°n a Millroad X7 a motort√©ren egy v√©kony filmet motorolajjal tart, √≠gy minden alkalommal, amikor a motor √ļjraindul, azonnali ken√©st v√©gez. Ilyen m√≥don a motor hideg, sz√°raz kezdete 100% -kal cs√∂kken. Ennek eredm√©nyek√©nt a motor √©lettartama meghosszabbodik, √©s nem √°ll fenn a k√∂lts√©ges jav√≠t√°sok vagy √©rt√©kveszt√©s vesz√©lye!

A Millroad X7, ellent√©tben m√°s ilyen k√©sz√≠tm√©nyekkel, nem tartalmaz √°rtalmas anyagokat. Ezt a motorolajhoz hozz√°adhatja aggodalom n√©lk√ľl.

A Millroad X7 haszn√°lat√°val az aut√≥ √©vekig fog mŇĪk√∂dni. Az innovat√≠v nanor√©szecske-technol√≥gi√°val tudatosan gondoskodhat a motorj√°r√≥l: megv√©dheti, meg√ļj√≠thatja √©s dinamikusan vissza√°ll√≠thatja. A k√©sz√≠tm√©ny pozit√≠v hat√°ssal lesz a j√°rmŇĪ egy√©b fontos r√©szeire. Millroad X7 az aut√≥j√°t fiatalabb√° √©s √©lvezetesebb√© teheti vezetni!

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gr√©ta-t, de a legfontosabb k√©t dolog, amit tudni kell, hogy az optimista √©s prec√≠z, term√©szetesen bar√°ts√°gos, szeml√©lŇĎdŇĎ √©s racion√°lis, de kisebb d√≥zisokban, √©s gyakran elk√©nyeztetik a nem √©rz√©ketlen szok√°sok is.

Az optimizmusa azonban, ami√©rt gyakran im√°dj√°k. A bar√°tok gyakran sz√°m√≠tanak r√≥la √©s romantikus term√©szet√ľkre a sz√ľks√©g idej√©n.

Persze senki sem t√∂k√©letes, √©s Bogd√°nnak sz√°mos hib√°ja van. A tisztess√©g √©s az instabilit√°s hajlamos az √ļton j√°rni, b√°r ink√°bb szem√©lyes szinten, mint m√°sok sz√°m√°ra.

Szerencs√©re a pontoss√°ga √°ltal√°ban ott van, hogy enyh√≠tse a f√ļj√°sokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email c√≠met nem tessz√ľk k√∂zz√©. A k√∂telezŇĎ mezŇĎket * karakterrel jel√∂lt√ľk