Hírek

Nicofrin – visszajelzés a dohányzásról való leszokás új módjairól

Nicofrin – visszajelzés a dohányzásról való leszokás új módjairól

nicofrin palenie papierosówNem kell meggyőzni bárkit, hogy a dohányzás érdemes megállni. A cigaretták egészségtelenek, a dohányzási szokások megrázóak és drágák. Azonban a megfelelő módszer megtalálása már nem könnyű. Először is, sok “csodálatos kezelés” nem igazán működik. Másodszor, még ha gyengítik a nikotin éhségét is, nem oldják meg a második (nomen omen-égő) problémát, ami a szervezet szennyeződése.

A dohányos testének több éve van szüksége a toxinok tisztítására, mely idő alatt a káros anyagok, köztük a nehézfémek is jelen vannak.

Lengyelországban nemrég jelent meg az amerikai termelés előkészítése, amely feltételezhetően gyengíti a nikotin éhségét (és így támogatja a Rzucanie palenia-t). Ugyanakkor tisztítja a toxinok testét. Ez a készítmény Nicofrin. Úgy döntöttünk, hogy jobban megnézzük.

Nicofrin a nagyítóban: két összetevő két különböző arányban

A szerkesztői tesztünkben a Nicofrin összetételének ellenőrzésével indultunk el. Két hatóanyagot tartalmaz koncentrált növényi kivonatok formájában: kudzu kivonatból és rhodiola kivonatból. Ezek nem népszerűek a növényi iparban, ezért részletesebben bemutatjuk őket: …

  • kudzuegy lengyel irodalom növénye, melyet penge ellenállásnak vagy pengevezetéknek neveznek. Ez egy ázsiai üzem, amely nem növekszik hazánkban. A Nicofrin kapta a kudzu-kivonatot, mert hatékonysága a szenvedélybetegségek elleni küzdelemben. A Kudzu egyfajta védelmi falaként működik – megállítja a cigarettáknak az emberi test feletti méreganyagok terjedését. Ugyanakkor támogatja a szervezet detoxikációját – a már felszívódó toxikus anyagok kiválasztását.

Meg kell azonban jegyezni, hogy a kudzu hatása a Nicofrin kiegészítésben más – erősebb, koncentráltabb és összetettebb – mint a saját maga által alkalmazott kudzu esetében. A kudzu egyedülálló tulajdonságai támogatják és felszabadítják a termékben található rhodiolát.

  • RhodiolaMás szavakkal, a hegyi rózsafüzérnek sokoldalú hatása van, de a kudzu-val kombinálva olyan rúd lesz, amely eltávolítja a testből származó összes toxinokat, amelyek a dohányzás után maradnak. Az összetevők megfelelő kombinációja serkenti az enzimek termelését, amelyek a szervezet természetes “eszközei” a toxinok eltávolítására. Az emberi testnek természetesen ilyen mechanizmusai vannak programozva, de a kudzu és a rhodiola kivonatainak kombinációja abban a pillanatban aktiválja őket, amikor a leginkább szükségesek.

A Nicofrin kombinált növényi kivonatok hatására a toxinok gyorsan eltávolíthatók és ugyanakkor semlegesíthetők úgy, hogy ne okozzanak további károsodást a szervezetben.A Nicofrin kiegészítés azonban két szakaszban működik. A fenti leírás az I. lépésre vonatkozik (tisztítás). Akkor fejeződik be, amikor a tüdőgyűrű javul, és javul a teljes légzőrendszer állapota.

A II. Stádiumban ugyanaz a készítmény “működik” a szervezet immunrendszerének megerősítésére. Az immunrendszer a betegségek elleni védelem alapja – meghatározza a szervezet immunitását. Továbbá a kudzu és a rhodiola szabályozza az anyagcsere-változásokat. A kiegyensúlyozott anyagcsere a fellendülés kezdete. Ebben a szakaszban kezdődik az egész test regenerálása és újjáépítése. Ha abbahagyja a dohányzást, úgy érzi, hogy a nyugalom, a pihenés, a nikotin éhínség eltűnése és az alvásminőség javulása.

Ki ajánljuk a Nicofrin használatát?

A Nicofrin különféle típusú függőségű dohányosok számára készült, függetlenül az életkorától, nemétől és életstílusától. A gyártó elsősorban olyan dohányosoknak ajánljuk, akik nem voltak sikeresek a nikotinfüggőség megszüntetésében.

A Nicofrin kiegészítő – szívótabletták formája miatt diszkréten használható. A szokásos dózis napi 4 tabletta. A készítmény ad hoc alapon vehető igénybe, amikor elkezd érezni a nikotin éhségét. A maximális napi adag napi 12 tabletta.

Természetes összetétele (rhhodiol és kudzu növényi kivonata megfelelő arányban) miatt a készítménynek már nem kell nikotint tartalmaznia.

A Nicofrin hatékonysági vizsgálatok eredményei

A Nicofrin első tanulmányait röviddel az Egyesült Államokban történt forgalomba hozatal után hajtották végre. Egy kutatócsoport, amelyet egy jól ismert fiziológus vezetett, és számos neves egyetemmel dolgozott az Egyesült Államokban, kísérletet dolgozott ki a Nicofrin kiegészítés hatékonyságának ellenőrzésére.

Közel 250 önkéntes vett részt a kiterjedt tanulmányban. Mindenki füstölt cigarettát legalább 5 évig, a dohányzás világszerte. 6 cigaretta naponta vagy annál több. Mindegyiknek legalább két sikertelen próbálkozása volt a dohányzásról (befejezve a dohányzáshoz való visszatéréssel). A résztvevők életkora változott.

A válaszadókat két csoportra osztották. Az első csoport a megfelelő volt – a hozzátartozók a Nicofrin-t semleges csomagolásban kapták (a termék nevének feltüntetése nélkül), és ajánlják, hogy naponta négyszer vegyék be, és alkalmassá tegyék a nikotin éhségérzetét. Azt is mondták, hogy naponta több mint 10 tablettát nem szednek. A második kontrollcsoportban a válaszadók ugyanazon “adagolási” ajánlással kaptak placebót.

Ezután két alanyi interjút folytattak: az első a 6. és a második a Nicofrin alkalmazás kezdetétől számított 24. hét után. Az I. csoportban, a Nicofrin befogadásakor az emberek több mint 95% -a jelentette a nikotin éhínségének eltűnését a kiegészítés 6 hetét követően. 24 hét után az emberek még 90% -a még mindig nem dohányzott, és nem akart visszatérni a dohányzásba.

A kontroll csoportban a százalékarány összehasonlíthatatlanul alacsonyabb volt (a nemdohányzók 5% -a 6 hét után, és csak 1% 24 hét után).

A kísérletezők megkérték az I. csoport résztvevõit a jólétükrõl a Nicofrin kiegészítés használata után. A kijelentések közül a vélemények különösen gyakoriak (a válaszadók több választ is választhattak) “szabadon érzem / nem vagyok rabja” (85%), “nem szeretem cigarettázni” (79%), “alszom jobb “(69%),” a szorongásom / zavarom eltűnt “(55%). A kontroll csoportban nem tapasztaltunk hosszú távú változást a betegek hangulatában.

Vélemények a készítmény Nicofrin hatékonyságáról

Nicofrin tablettát

E. Smith, a drogfüggőkkel foglalkozó terapeuta elmondta: …A függőség elleni küzdelem nem arról szól, hogy többször tilos a dohányzás, majd visszatérsz hozzá. Ezért a hatékony megoldás megtalálása a nikotinfüggőségről való végleges szabadságra sok éven át nagyszámú tudósok és egyéb speCialists erőfeszítései közé tartozik. Most végül megjelent az előkészület, amely nemcsak a nikotin éhínségből adódik ki, hanem felgyorsítja a test regenerálódását és tisztítását is. Remélhetőleg a lehető legtöbb dohányos megtalálja és használja a Nicofrin-t, végül megnyeri a csatát.

Nicofrin valóban hatékony?

Az ilyen szakértői vélemények mellett nincs más választásunk, mint hogy határozottan ajánljuk a Nicofrin-et mindazoknak, akik hatékonyan szeretnék abbahagyni a dohányzást, és megvédik a testet a függőség által a testükön elkövetett negatív hatásoktól.

FIGYELEMKorlátozott ideig a Nicofrin hivatalos forgalmazója külön ajánlatot kínál olvasóinknak. A 100% -os garancia a fizetett pénz visszajuttatására vonatkozik, amennyiben nem hozza meg a várt eredményeket.

Kattintson ide a Nicofrin vásárlásához

Használja ezt a linket, hogy INGYENES KIFIZETÉSI KIFEJEZÉSEKHEZ kapjon.

A promóció addig tart, amíg:2018. 07. 06. 23:59 óráig.

A készletek kimerülésének köszönhetően a promóció időben korlátozott

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük