NikotinOFF – hogyan lehet leszokni a dohányzásról, az ár, ahol vásárolni, vélemények

[Total:    Average: /5]

Sok csepp, pirulák, javításokat és egyéb gyógyszerek, amelyek segítenek a dohányzásról való leszokást. De egyikük sem tud megszabadulni a szenvedés elkerülhetetlen faltörő a beteg korai időszakában a dohányzás abbahagyása. Ez elsősorban kifejezett lelki kényelmetlenség. Hogyan kerüljük el, amikor kilépek a cigaretta?

Kiderült, hogy van egy eszköz, amely lehetővé teszi, hogy elhagyja könnyen megvásárolható elvonási tüneteket. Ezt hívják “Nicotini”.

Cseppek Dohányzás NikotinOFF

„NikotinOFF” ( „NikotinOFF”) – esik a használata, amely, ha a bizalom hirdetési adatait, akkor gyorsan megszabadulni a nikotin-függőség. A teljes elutasítása cigaretta fog történni kevesebb mint egy hónap. Sőt, az emberek nem fog tapasztalni semmilyen elvonási furdalás vagy lelki kényelmetlenség.

További hatások:

  • a helyreállítása a szív, a tüdő, a máj;
  • eltávolítását félelem, szorongás és egyéb kellemetlen érzéseket kapcsolódó leszokás cigaretta;
  • csökkenti az étvágyat.

Az eszköz nincs semmilyen mellékhatása. Ez természetes összetevőkből. A hatékonyság csepp “NikotinOFF” körülbelül 80%.

Használat utasításokat NikotinOFF

Hogyan kell alkalmazni a drop „NikotinOFF”, a hivatalos honlap nincs megadva. Valószínűleg ez az információ kap a tanácsadó közben telefonbeszélgetés. Továbbá, miután megkapta alapok kezében, olvassa el a használati utasítást. Talán „NikotinOFF” inni naponta 3 alkalommal – így szól az értékelés. Egyszeri adag (hány csepp) továbbra is ismeretlen. De ismert a kúra – ez 24 nap.

Összetétel NikotinOFF

A készítményben csepp “NikotinOFF” a következő komponenseket tartalmazza:

  • rák shell;
  • a fagyöngy ág;
  • libanoni menta.

Azt állítja, hogy a rák a felelős megfosztja a személyt a dohányzás, mivel megszünteti azt a „nikotin megvonási”. Más anyagok teljesítik csak támogató funkciót.

A fagyöngy ágat, megtisztítja a testet a dohányzás hatásairól. Elég, hogy ez a növény egy hónapon belül, a tüdő, a máj és más szervek teljesen megtisztul, és helyreáll. Legalábbis ezt mondja az elején a hirdetési szöveg.

De amikor felsorolja az a készítmény komponenseit „NikotinOFF” a növény, kiderül, kizárólagosan felel a megszüntetése „nikotin éhség”. Helyreállítása belső szervek már részt vesz egy rák shell.

Tekintettel ellentmondásos információkat a hivatalos honlapon „NikotinOFF”, nincs módja annak, hogy egyértelműen meghatározza melyik komponens felelős. Ezen túlmenően, a hatásmechanizmusa a fagyöngy annak köszönhető, hogy a tulajdonságai vitamin E7, amely nem létezik a természetben.

Az utolsó elem – a libanoni menta. Ő a felelős az állapot az idegrendszer a beteg leszokni a dohányzásról. Ez a növény csökkenti az étvágyat, és oldja a stresszt.

A véleményt az orvos NikotinOFF

Az elsődleges hatásmechanizmus „NikotinOFF” miatt képessége, hogy stimulálja a Α4Β2-nikotin receptorok. Éppen ezek a receptorok, amelyek stimulálják a nikotin komponense dohányfüst. Azaz, azt feltételezzük, hogy „NikotinOFF” működik hasonló módon.

De ebben az esetben van egy jelentős ellentmondás. A reklám „NikotinOFF” ellenzi nikotinpótló terápiák.

Tehát, ha az eladók nem hazudik, és a hatásmechanizmus helyes, akkor az értelme egy ilyen ellenzék nem. Ebben az esetben a drop „NikotinOFF” is szerepel a több helyettesítő nikotin, mert serkentik a nikotin receptorok Α4Β2.

Azt állítják, hogy ez a farmakológiai tulajdonság van kitin, egy komponense a rákok shell. Ez nem igaz. A kitin nem rendelkezik a tulajdonságait n-atsetilholinovye. Ezért a megadott gyártói hatásmechanizmus „NikotinOFF” nem lehetséges. Inkább, úgy viselkedik, szinten a placebo. Azaz, ha úgy gondolja, hogy a hatékonyságát csepp is elegendő lehet akaraterő leszokni a dohányzásról. Ez segít:

  • Az igények szállítók a hatékonyságát az eszközt. Ez állítólag 80%. Azaz, a megengedett valószínűsége, hogy az eszköz nem fog működni. Ez ad egy személy megérteni, hogy 20% a siker attól függ tőle.
  • Bizonyíték hatékonyságának alapok. A hivatalos honlapján a „NikotinOFF” bőséges bizonyíték támasztja alá a hatékonyságát. Áttekinti és felülvizsgálata orvos és a klinikai kísérletek eredményeit, még ha kitalált. Részletesen kifejti a hatásmechanizmusa és a spektrum a terápiás hatás. Minden erőfeszítést megteszünk, hogy meggyőzze a férfit – csepp „NikotinOFF” munka!
  • A termék ára. Fizető néhány ezer … egy „NikotinOFF”, akkor képes lesz arra, hogy a kockázati leküzdésére káros szokás. Ellenkező esetben jön a felismerés, hogy a pénz kárba.

Mindez arra utal, hogy „NikotinOFF” lehet használni, mint a placebo. A legtöbb ember azonban nem valószínű, hogy megszabaduljon a rossz szokások ereje által csak egy javaslat. Ezek farmakológiai tulajdonságai, ezek a cseppek nem rendelkeznek. A vágy, hogy füst után vétel nem megy el.

Ár NikotinOFF

“NikotinOFF” … a palackot. Az azonnali megrendelés ígérnek 50% kedvezmény. Ez azt jelenti, hogy lehet kapni gél lehet csak …. De a pályán, akkor nem kell egy, hanem több üveg „NikotinOFF”, így a költségek nikotinfüggőség kezelésére néhány ezer … nem lehet elkerülni .

Hol lehet vásárolni NikotinOFF?

A gyógyszertár vásárolni “NikotinOFF” lehetetlen. De, hogy ezeket a cseppeket lehet az interneten, a hivatalos honlapon. Be kell írni a nevét és telefonszámát, az üres mezőbe, majd kattintson a „Kilépés”.

Ez után hívja a tanácsadó. Akkor kérdezhetnek. Ezután a kezelő megrendelést az Ön nevében, akkor értesíteni kell a dátumot és hozzávetőleges szállítási idő esik „NikotinOFF”. A Mail akkor értük néhány napon belül.

About Kelemen Gréta 474 Articles
"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."