HĂ­rek

Novesan – vĂ©lemĂ©nyek a szƑlƑtörzsi kiegĂ©szĂ­tĂ©srƑl

Novesan – vĂ©lemĂ©nyek a szƑlƑtörzsi kiegĂ©szĂ­tĂ©srƑl

A gyĂłgyszerpiacon szĂĄmos ĂșjdonsĂĄgot talĂĄlunk, amelyek segĂ­tenek kĂŒzdeni a felesleges kilogramm elvesztĂ©se ellen. Az egyik legnĂ©pszerƱbb ilyen tĂ­pusĂș termĂ©k ma a Novesan kapszula, amely nagyon rövid idƑ alatt nagy sĂșlycsökkenĂ©st Ă­gĂ©r. A termĂ©k magas hatĂ©konysĂĄgĂĄt a fentiekben emlĂ­tettĂŒk, ezĂ©rt az orvosok Ă©s a tĂĄplĂĄlkozĂĄsi szakemberek is fontolĂłra vettĂ©k, Ă©s elkezdtĂ©k ajĂĄnlani betegeiknek. Mi teszi a Novesan karcsĂșsĂ­tĂł tablettĂĄkat annyira hatĂ©konyabbĂĄ?

ElƑször is, a növĂ©nykomponensek egyedĂŒlĂĄllĂł, egyedĂŒlĂĄllĂł összetĂ©tele rendkĂ­vĂŒl koncentrĂĄlt formĂĄban. Ezeket az anyagokat megfelelƑ arĂĄnyban vĂĄlasztjĂĄk ki, hogy hatĂĄsuk fokozĂłdjon. A többi kĂ©szĂ­tmĂ©ny között gyakori problĂ©ma – a nem megfelelƑen kivĂĄlasztott arĂĄnyok egy anyagblokkot okoznak a mĂĄsik felszĂ­vĂłdĂĄsĂĄban, stb.

A Novesan hĂĄromfĂĄzisĂș mƱködĂ©se ĂĄtfogĂł mĂłdon kikĂŒszöböli az elhĂ­zĂĄs problĂ©mĂĄjĂĄt

Egy jĂł karcsĂșsĂ­tĂł segĂ©deszköz az, amely a Weight Loss testet elƑkĂ©szĂ­ti, hatĂ©konyan Ă©geti a zsĂ­rt Ă©s nem teszi lehetƑvĂ© a kezelĂ©s hatĂĄsainak kĂĄrosodĂĄsĂĄt, pl. a kezelĂ©s. a yo-yo hatĂĄssal. Így mƱködik a Novesan kapszula.

Az elsƑ fĂĄzisban a test mĂ©regtelenĂ­tĂ©se törtĂ©nik, ami rendkĂ­vĂŒl fontos elem – jelenleg pĂ©ldĂĄul folyamatban vannak. kutatĂĄsok szerint az alacsony kalĂłriatartalmĂș, toxinban gazdag tĂĄplĂĄlkozĂĄs fordĂ­tottan mƱködik, hosszĂștĂĄvon növeli a testsĂșlyt Ă©s a zsĂ­rtartalmat. A Novesan kĂ©szĂ­tmĂ©ny lehetƑvĂ© teszi, hogy megszabaduljon a kĂĄros metabolitoktĂłl, szabad gyököktƑl, növĂ©nyvĂ©dƑ szerektƑl Ă©s tartĂłsĂ­tĂłszerektƑl, amelyek Ă©vek Ăłta blokkoljĂĄk a mĂĄjat, Ă©s megakadĂĄlyozzĂĄk a megfelelƑ mƱködĂ©st.

Az elkĂ©szĂ­tĂ©s utĂĄn a Novesan hatĂłanyagai a helyes karcsĂșsĂ­tĂł terĂĄpiĂĄval kezdƑdnek. Az aktivĂĄlt anyagcsere rĂ©vĂ©n a szervezet szĂł szerint megszabadul a halmozott zsĂ­rszövettƑl.

ÉgetĂ©se utĂĄn a Novesan kapszulĂĄban lĂ©vƑ növĂ©nyi kivonatokban lĂ©vƑ anyagok kioldjĂĄk a test anyagcserĂ©jĂ©t, Ă©s megakadĂĄlyozzĂĄk, hogy ismĂ©t sĂșlyt szerezzen.

A Novesan összetevƑi: Resusperatrol – erƑteljes zsĂ­rĂ©getƑ

A Novesan-ban talĂĄlhatĂł resweratrol a szƑlƑ termĂ©szetes összetevƑje, valamint a fekete ribizli. Ez a hatĂłanyag a vĂ©rben talĂĄlhatĂł koleszterin- Ă©s trigliceridszintek szabĂĄlyozĂĄsĂĄra alapozza, amelyekĂ©rt SOD-2 Ă©s SOD-14 felelƑs. A zsĂ­ros vegyĂŒleteket a sejtek gyorsabban abszorbeĂĄljĂĄk, ami azt jelenti, hogy a test nem kĂ©pes a szubkutĂĄn zsĂ­rszövetre helyezni Ƒket.

A Novesan a reveratrolral akĂĄr 30% -kal is csökkenti az Ă©hsĂ©gĂ©rzetet a központi idegrendszerre gyakorolt hatĂĄssal, ami egy adott idƑszakon belĂŒl a zsĂ­rszövetek közel 50% -os csökkenĂ©sĂ©t jelenti.

Az is fontos, hogy gyorsabban pihentetƑ anyagcserĂ©t folytassunk, ami a resusperatrol hatĂĄsĂĄnak eredmĂ©nye. Ez azt jelenti, hogy mĂ©g egy abszolĂșt fizikai pihenĂ©s idejĂ©n is a szervezetnek energiahiĂĄnya van, Ă©s kompenzĂĄlni akarja azt azĂĄltal, hogy az energiĂĄt a legegyszerƱbb forrĂĄsbĂłl, azaz a halmozott zsĂ­rbĂłl veszi.

Novesan összetevƑk: a mĂĄlna ketonok szabĂĄlyozzĂĄk az inzulinĂ©rzĂ©kenysĂ©get

A Novesan egy mĂĄsik hatĂłanyaga a mĂĄlna-keton, amely növeli az adiponektin, az Ă©rett zsĂ­rsejtek ĂĄltal szelektĂĄlt hormon koncentrĂĄciĂłjĂĄt. Az adiponektin az anyagcsere-folyamatok szĂ©les skĂĄlĂĄjĂĄt Ă©rinti, kĂŒlönösen a glĂŒkĂłz Ă©s a zsĂ­rsavak metabolizmusĂĄt az izmokban Ă©s a mĂĄjban, Ă©s serkenti a szöveteket az inzulinra Ă©rzĂ©kenyebbĂ©.

A målna ketonok hozzåadåsåval tehåt a Novesan képes szabålyozni a vércukorszintet, megakadålyozni az éhségérintkezéseket és javítani a zsírégetést és az anyagcserét.

Novesan hatékony?

A Novesan hatékonysågåt alaposan tesztelte a Harvard Egyetem kutatócsoportja, Dr. Frank Moyes vezetésével, amely egy híres anyagcserezavarok speCialist.

Több mint 20 ember vett rĂ©szt a tesztek sorĂĄn, Ă©s hĂĄrom kĂŒlönbözƑ adag Novesan-at kapott 12 hĂ©tig: 1050 mg, 700 mg Ă©s 350 mg. Érdemes megemlĂ­teni, hogy ezek az emberek tĂșlsĂșlyuk mellett nem azonosak a jellemzƑkkel, Ă­gy a kutatĂłcsoport a tĂĄrsadalom keresztmetszetĂ©t igen valĂłszĂ­nƱ mĂłdon tĂŒkrözte.

12 hĂ©t elteltĂ©vel kiderĂŒlt, hogy a 1050 mg Novesan-at kapott csoport ĂĄtlagos Weight Loss-Ă©rtĂ©ke 9,7 kg volt, a 700 mg-6,6 kg-ot kapĂłk, Ă©s a legkevesebb 4,5 kg-os dĂłzist kapĂł utolsĂł csoport. EzenkĂ­vĂŒl az összes vĂĄlaszadĂł közel 98,6% -a mĂĄr 7 nappal a kezelĂ©s megkezdĂ©se utĂĄn nyilvĂĄnĂ­totta a lĂĄthatĂł eredmĂ©nyek megjelenĂ©sĂ©t.

Novesan – szakĂ©rtƑi vĂ©lemĂ©nyek a kĂ©szĂ­tmĂ©ny fogyĂĄsra vonatkozĂł hatĂĄsossĂĄgĂĄrĂłl

A karcsĂșsĂ­tĂł kĂ©szĂ­tmĂ©ny nagy hatĂ©konysĂĄga mellett az egĂ©szsĂ©gnek is biztonsĂĄgosnak kell lennie. “Az ilyen hirtelen Weight Loss viszonylag rövid idƑ alatt pusztĂ­tĂł hatĂĄssal lehet az egĂ©szsĂ©gre, kĂŒlönösen veszĂ©lyeztetett a megnövekedett metabolikus aktivitĂĄs miatt sĂșlyos fĂĄradtsĂĄgtĂłl szenvedƑ srĂĄc A tudĂłsok, akik kifejlesztettĂ©k a Novesan kĂ©pletet, nagyon jĂłl kezelte ezt a problĂ©mĂĄt, tĂșlsĂșlyos Ă©s tĂșlsĂșlyos esetek tĂșlnyomĂł többsĂ©gĂ©ben alkalmazhatĂł “- mondja Dr. Adam Hilton, a Seattle-i kardiolĂłgiai klinika vezetƑje.

Olaf Magnussen professzor, a vilĂĄg egyik legjobb fiziolĂłgiai szakĂ©rtƑje beszĂ©l rĂłla errƑl. VĂ©lemĂ©nye szerint a test metabolikus aktivitĂĄsa ebben az esetben csak pozitĂ­v hatĂĄssal lehet mind a fizikai, mind a mentĂĄlis egĂ©szsĂ©g tekintetĂ©ben – mindannyian tudjuk, hogy tĂșl sok testtömeg gyakran a komplexek oka.

Érdemes használni a Novesan-at Weight Loss használatához?

Mindenkinek vĂĄlaszolnia kell arra a kĂ©rdĂ©sre, hogy kĂ©szen ĂĄllnak-e a tĂșlzott zsĂ­r gyors elvesztĂ©sĂ©re. Ha nem ismerik meg a neves tudomĂĄnyos intĂ©zmĂ©nyek Ă©s az orvosok pozitĂ­v vĂ©lemĂ©nyĂ©t, akkor a Novesan közönsĂ©ges felhasznĂĄlĂłk alacsony ĂĄra Ă©s pozitĂ­v vĂ©le mĂ©nye döntƑ lehet. Több ezer ilyen “sikertörtĂ©netet” talĂĄlhatunk az interneten – csak nĂ©zzĂŒk meg a legnĂ©pszerƱbb fogyĂłkĂșrĂĄs fĂłrumokat.

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen GrĂ©ta-t, de a legfontosabb kĂ©t dolog, amit tudni kell, hogy az optimista Ă©s precĂ­z, termĂ©szetesen barĂĄtsĂĄgos, szemlĂ©lƑdƑ Ă©s racionĂĄlis, de kisebb dĂłzisokban, Ă©s gyakran elkĂ©nyeztetik a nem Ă©rzĂ©ketlen szokĂĄsok is.

Az optimizmusa azonban, amiĂ©rt gyakran imĂĄdjĂĄk. A barĂĄtok gyakran szĂĄmĂ­tanak rĂłla Ă©s romantikus termĂ©szetĂŒkre a szĂŒksĂ©g idejĂ©n.

Persze senki sem tökĂ©letes, Ă©s BogdĂĄnnak szĂĄmos hibĂĄja van. A tisztessĂ©g Ă©s az instabilitĂĄs hajlamos az Ășton jĂĄrni, bĂĄr inkĂĄbb szemĂ©lyes szinten, mint mĂĄsok szĂĄmĂĄra.

SzerencsĂ©re a pontossĂĄga ĂĄltalĂĄban ott van, hogy enyhĂ­tse a fĂșjĂĄsokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzåszólås?

Az email cĂ­met nem tesszĂŒk közzĂ©. A kötelezƑ mezƑket * karakterrel jelöltĂŒk