Hírek

princess hair – vélemény a hajhullás szérumáról

princess hair – vélemény a hajhullás szérumáról

A hajhullás kellemetlen probléma mind a nők, mind a férfiak számára. Az okok különbözőek lehetnek: hormonális rendellenességek és változások, gyógyszerek, dohányzás, fertőzések és a fejbőr betegségei, valamint a nem megfelelő gondozás. Ezért kell megtalálni a probléma forrását, és ad hoc akciókat is. A princess hair segít a haj megjelenésének és egészségének javításában.

Átlagosan egy személy naponta körülbelül 50-100 hajat veszít természetes módon. Bár sok ember számára ilyen információ meglepő és még sokkoló is, elméletileg nem jelent problémát, mert a haj visszaesik (és a haj 10% -a még mindig a pihenés fiziológiai fázisában van). A helyzet … kényelmetlenül válik, amikor a hajhullás helyén új haj nem növekszik, és a sérült haj nem regenerálódik. A probléma globális és korától vagy nemtől független. Például az Egyesült Államokban a Alopecia problémája 50 millió embert érint (a lakosság kevesebb mint 1/6-a), akiknek 35 millió férfi, a miamihair szerint. com. A Alopecia-en kívül a haj rossz állapota, a törés és a kettéosztás tendenciája szintén bosszantó. Ha a hajat jó állapotban tartja (vagy visszaállítja a korábbi “ragyogását”), akkor rendszeresen használja a princess hair-et.

princess hair – miért olyan hatékony?

A princess hair olyan kondicionáló, amely nemcsak erősíti, helyreállítja és táplálja a hajadat, hanem újak növekedését is ösztönzi. 90% -kal csökkenti a hajhullás intenzitását, 97% -kal csökkenti a szétválasztott végek számát, és megakadályozza a hajtörést a rugalmasság javítása és egészséges, természetes ragyogás révén. A kondicionáló hatékonyságát tudományosan igazolták. Ezt nagymértékben befolyásolja az étrend formája és összetétele, amely számos vitamint és tápanyagot tartalmaz. Ezért a princess hair bizonyos mértékig nem csak kozmetikai termékként, hanem természetes gyógyszerként is kezelendő.

Mi az a kompozíció, amely a princess hair tápanyagot nagyon hatásosvá teszi?

  • Kender olaj– Nagyobb penge, mint a megerőltető gyomnövények, széles körben használják a növényi gyógyszerek és kozmetikumok. Az extrahált olaj m. többek között az inulin, a kén és a C-vitamin. Több hatása van, beleértve a metabolikus anyagok mérgező anyagainak belső eltávolítását a szervezetből és a májműködés javulását. A látszatellel ellentétben ezek a tulajdonságok nem csak az általános egészségi állapotra, hanem a haj állapotára is hatással vannak (a problémák gyakran a szervezet zavart gazdaságával kezdődnek). A kenderolaj legfontosabb alkalmazása közvetlenül a hajra vonatkozik: támogatja a regenerációs folyamatokat, erősíti az izzókat, hidratálja és megkönnyíti a fejbőrt (Psoriasis és bőrgyulladások esetén is). Fontos: az olaj nem irritál.
  • argán olaj– a vas-vibráció magjából, egy marokkói egzotikus fából (Marokkó folyékony aranyaként) található. Különböző haj típusokhoz alkalmas. Erősebbé teszi őket, rugalmasabbá téve őket (köszönhetően vonzóbbnak és kevésbé fogékonyak a töréshez). Ezenkívül megvédi haját a kedvezőtlen tényezőktől, mint például: UV sugárzás. Ez egy felbecsülhetetlen segítség a sérült haj ellátásáért (például a haj ápolásáért). festékekkel, lakkokkal és rectifierekkel). A korpásodás elleni küzdelem során a bőrön lédúsító hatású. Van még egy kedvező hatása, amelyet különösen nagyra értékelnek a nők: felgyorsítja a haj növekedését.
  • Kókuszolaj– Ezt úgynevezett “szépségolajnak” nevezik, mert ha megfelelően használják, alternatívát jelenthet bármely kozmetikai termékhez. Erős hidratáló hatása van, melynek köszönhetően hatékonyan törődik a fejbőrrel és a hajjal. Csillapítja a gyulladásokat és irritációt. Serkenti a mikrocirkulációt a szervezetben. Növeli a haj rugalmasságát.
  • Fahéj olaj– antiszeptikus, antimikrobiális és vírusellenes hatással rendelkezik. Javítja a szervezet általános egészségi állapotát, amely hosszú távon szintén befolyásolja a haj megjelenését. Közvetlen hatása is van – erősíti a szőrzetet a gyökereknél, egészen a végéig. Csökkenti a hajszélességet, miközben megakadályozza a hajhullást. Stimulálja a nyugvó szőrtüszők működését. Fontos az “esztétika” számára – a hajat ragyogja és növeli a felületét.
  • Tatárkivonat– Bár a fűcsalád elsősorban nádasnak ismert, ez egy értékes növényi és kozmetikai faj is. A rizóma számos hatóanyagot tartalmaz, amelyek hatással vannak az egészségre. többek között antibakteriális hatása van). Erősíti a haj gyökereit, egészséges megjelenést kölcsönöz a hajnak, gyógyítja a korpát és javítja a bőr megjelenését / egészségességét.
  • Kamilla kivonat– A kamillát már évezredek óta ismerik és gyógynövényként értékelik. Jelenleg sok kozmetikai és növényi keverék része. Javítja a bőr megjelenését és egészségét, és gyulladásokat kezel. Erősíti a haj gyökereit, felgyorsítja növekedésüket és visszaállítja természetes színeiket. A virágkosarak homogén kivonatának fényessége a hajat fényezi. A kamilla megvédi a szervezetet a természetes keratin sérülésektől (így késlelteti az öregedési folyamatot).
  • E-vitamin– Nem indokolatlanul, a vegyületet az “ifjúsági vitamin” -nak nevezik. Belső és külső jótékonysági tevékenységgel rendelkezik. Javítja a bőr megjelenését az öregedési folyamat késleltetésével. Megvédi az UV-sugárzás káros hatásaitól. Növeli az egyéb hatóanyagok hatékonyságát. Erősíti a haj gyökereit és megakadályozza a Alopecia alkalmazást.
  • A-vitamin– A kozmetikumokban használt, a bőr szilárdabbá és simábbá teszi. Javítja a színét és növeli a védő tulajdonságait. Erősíti a haj gyökereit. Csillogó ragyogást kölcsönöz a hajnak. A haj szerkezetét mélyen behatolja összetett módon, javítva ellenállását.

Hogyan használhatom a princess hair-et és gondozhatom a hajamat?

A princess hair maszkot folyamatosan kell alkalmazni – ebben az esetben nem csak ideiglenesen működik, hanem védi a hajat a káros hatásoktól is. A tiszta hatások már az első használat után is láthatók, négy hét kezelés után számíthat mélyreható előnyös változásokra. A maszkot egyenletesen kell felszívni, hogy tisztítsa meg a hajat három naponként. Várjon öt-hét percig, majd alaposan mossa le meleg vízzel. Érdemes megpróbálni kiküszöbölni a probléma gyökerét azáltal, hogy egészségesen evett, gyakorol sportot és kiküszöböli (amennyire lehetséges) stresszeket. Sok hiba, ami rontja a haj és a fejbőr megjelenését, az ápolókezelések elvégzésének szakaszában történik. Optimális esetben a hajat 1-2 percig kell mosni és hosszabb ideig (legfeljebb 4 percig) leöblíteni. A gyakorlatban sok ember éppen ellenkezőleg. A sampont a fejbőrre és nem a hajra kell kiválasztani. A lakkok és a hajfestékek használatát korlátozni kell (vagy mindegyik szín közül négy hétet kell figyelembe venni). A princess hair rendszeres használatának kombinációja a fejbőr és haj megfelelő ellátásával sokkal gyorsabb és alaposabb hatásokat eredményez.

Milyen felhasználói véleményeket talál a princess hair-en?

A táplálkozás és a klinikai vizsgálatok tudományosan bizonyított hatásai nem elegendőek. Igaz, hogy ez nagyrészt megbízható, de érdemes megismerni a “hétköznapi” emberek véleményét is. Melyek voltak az emberek, akik rendszeresen használják a maszkról?

A hajam problémái a terhesség után kezdődtek. Ebben az időben szilárd egészségi állapotom volt. Fáradt voltam mind a túlsúlyos, mind a krónikus fáradtság miatt. Én követte az étrendet, sportolni kezdett (amennyire csak lehetséges a gyerekkel), elkezdtem kiegészítőket használni. Az ilyen “visszatérés az üzlethez szokás szerint” sok hónapig tartott. Minden túl messze ment … a haj kinézetének javítása. A leghosszabb idő óta elfáradtam – a hajszálak törékenyek voltak, kiesettek, vékonyak voltak, ráadásul a végeikre szakadtak. Megálltam a festékek használatával, búcsúztatták a hajlítót a fájdalomtól, és csak a szárító maradt a választékban. Ehelyett többféle kondicionálót és “különleges” sampont választottam. Sajnos ez még csak nem is segít. Könnyen megkönnyebbülten lélegzett, amikor csak a princess hair kondicionálóhoz értem. Néhány hét múlva észrevettem, hogy a hajam erősebb és vastagabb. Visszanyerték a ragyogásukat, ráadásul tudtam a természetes hajszínéről. Most már nem festem őket, rendszeresen használom a kondicionálót, és hozzáteszem, hogy a hajam vonzó eszköz.– .
Kasia, 25 éves

Amikor még mindig középiskolában és főiskolán voltam, a kollégáim irigyelték a szép, vastag hajamat. De a szépség hamarosan befejeződik. Évek teltek el, és észrevettem, hogy a haj egyre vékonyabb, gyengébb és törékeny. Még mindig fiatal nő vagyok, vonzó alakom van és … a fejemben hibák jelentek meg. Sokféle módon jutottam el a katasztrófához, de minden meghiúsult. Egy triológushoz mentem. Ajánlott egy étrendi kezelést, egy változást a szokásaim és egy princess hair kondicionáló. Ez volt a legjobb döntésem ebben az évben. Lépésről lépésre a haj visszanyerte korábbi fényét. Néhány hónapos használat után senki sem gondolta volna, hogy problémám van a leeső és törékeny hajakon.“” –Claudia, 40-es évek

Az egész családom kopaszodik. Még a 60 éves kora nagymamája is elhomályosította a haját, és a nagyapjának egyfajta ritka lófaragás volt, és a fejét köré fonva borította a csupasz bőrét. Lehetetlen leírni – meg kell látnod :). Sajnos, a mi esetünkben a problémák elég korán kezdődtek. Huszonéves koromban világos kanyar voltam, amikor “túléltem”, harmincszor, a gyors Alopecia kezdődött. Először alábecsültem a problémát, és kopaszodtam. Egy ponton beleegyeztem, hogy a princess hair-et használom a felét. Kezdetben a csodálat és a kevésbé várakozás nélkül közeledtem a témához, őszintén szólva, a feleségem csikói és szemét kényszerített engem arra, hogy fokozottan gondoskodtam a hajamról (soha nem tetszett a kopasz haj). Idővel megtudtam a princess hair-ről, mert a hajam vastagabbá, erősebbé vált, leálltam a kopaszodást, ráadásul észrevettem, hogy még akkor is elkezdett nőni, amikor korábban csupasz bőr volt. Végül is újra fiatalnak nézek ki, nem olyan, mint egy középkorú srác. És talán elkerülem a nagyapám sorsát és a “megbízható” módszereinek használatát.“” –Krystian, 32 éves

princess hair érdemes használni?

Gyakran mondják, hogy ahogyan látnak bennünket, így írnak minket, és sajnos sok igazság van ebben. A megjelenés értékelése egy természetes ReAction, és nehéz vitatkozni. A vonzó embereknek könnyebb az életük. A megjelenés gondozása szintén más előnyökkel jár – először is növeli önbizalmát és önbecsülését, így megszabadulhat a komplexektől. A sűrű, jól ápolt haj különösen fontos ebben a tekintetben. Ezért kell küzdenünk azért, hogy erõsek, egészségesek legyenek, ne szakítsanak le, és ne essenek ki. Minden markolat megengedett, ideiglenes és megelőző. A princess hair mindkét esetben segítséget nyújt.

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük