HĂ­rek

Pro Engine Ultra – vĂ©lemĂ©ny az ĂŒzemanyag-adalĂ©krĂłl

Pro Engine Ultra – vĂ©lemĂ©ny az ĂŒzemanyag-adalĂ©krĂłl

pro engine ultra problemy z samochodemA motor a kocsi szĂ­ve Ă©s az egyik legdrĂĄgĂĄbb rĂ©sze. A gĂ©pkocsi vagy motorkerĂ©kpĂĄr motorjĂĄnak javĂ­tĂĄsa ĂĄltalĂĄban nagyon drĂĄga Ă©s gyakran sĂșlyos gondatlansĂĄgbĂłl ered – egyes esetekben teljesen ki kell cserĂ©lni, ami kĂŒlönösen a hasznĂĄlt autĂłk esetĂ©ben megegyezik a jĂĄrmƱ Ă©s a a tulajdonos kĂ©tsĂ©gbeesĂ©se. Ilyen helyzet ĂĄllhat elƑ pĂ©ldĂĄul a motor hosszĂș ideig tartĂł expozĂ­ciĂłja utĂĄn a nem tesztelt, alacsony minƑsĂ©gƱ ĂŒzemanyagokra, amely sajnos gyakran mĂ©g mindig megtörtĂ©nik a modern benzinkutaknĂĄl. Hogyan vĂ©dhetjĂŒk autĂłjĂĄt vagy motorkerĂ©kpĂĄr motorjĂĄt a Pro Engine Ultra Fuel Refiller idƑ elƑtti kopĂĄsĂĄtĂłl vagy sĂ©rĂŒlĂ©sektƑl?

A legtöbb autó kocsija

Nem tĂșl veszĂ©lyesnek tƱnhet, de a modern autĂłmotorok legnagyobb ellensĂ©ge 
 vĂ­z .. Igen, ugyanaz a vĂ­z, ami az m alapkĂ©szĂ­tmĂ©nye. többek között fĂ©kfolyadĂ©k vagy mosĂłfolyadĂ©k. Sajnos a benzin vagy a dĂ­zel esetĂ©ben a megengedett szint feletti vĂ­ztartalom vĂ©gzetes következmĂ©nyekkel jĂĄrhat a gĂ©p meghajtĂłvonala szĂĄmĂĄra.

És ez a helyzet nagyon gyakran törtĂ©nik velĂŒnk, bĂĄr gyakran nem tudjuk magunkrĂłl, Ă©s nem veszĂŒnk Ă©szre. Érdemes tudni, hogy az autĂłban vagy a motorkerĂ©kpĂĄrban lĂ©vƑ ĂŒzemanyagtartĂĄly nem hermetikusan lezĂĄrva van – ez a tartĂĄlyban lĂ©vƑ levegƑnek Ă©s eltĂĄvolĂ­tĂĄsĂĄnak mechanizmusĂĄnak köszönhetƑ, ami megakadĂĄlyozza, hogy a berendezĂ©s levegƑvel bejusson. EzenkĂ­vĂŒl minden alkalommal, amikor meglĂĄtogatjuk a benzinkĂștnĂĄl, kinyitjuk a tartĂĄlyt, Ă©s nagy mennyisĂ©gƱ nedves levegƑt pumpĂĄlunk a tartĂĄlyba.

Van egy autĂł az LPG-ben, ez a bekezdĂ©s az Ön szĂĄmĂĄra.

A tĂŒzelƑanyag-rendszer tĂșl sok keringtetƑ vĂ­zĂ©vel kapcsolatos problĂ©ma mĂ©g csĂșnyabb, mint a cseppfolyĂłsĂ­tott gĂĄzrendszerrel felszerelt autĂłk esetĂ©ben. És az ilyen autĂłk, mint mindenki tudja, nincs gondja. A gyĂĄrilag zĂĄrt tĂŒzelƑanyag-ellĂĄtĂł rendszer puszta manipulĂĄlĂĄsa kiteszi a felhasznĂĄlĂłt a vĂ­z “elkapĂĄsĂĄra”. RĂĄadĂĄsul a nĂ©pszerƱ “gĂĄz” -nak vezetĂ” emberek ĂĄltalĂĄban kevĂ©s ĂŒzemanyaggal rendelkeznek a tartĂĄlyban – a majdnem ĂŒres tartĂĄly kivĂĄlĂł lehetĂ”sĂ©get nyĂșjt a vĂ­zgĂ”z kondenzĂĄlĂĄsĂĄra, amely akkor, amikor a motor beindul, belĂ©p az Ă©gĂ©stĂ©rbe.

Melyek a tĂșl sok vĂ­z hatĂĄsa az ĂŒzemanyagrendszerbe?

A fƑ hatĂĄsok közĂ© tartozik a motor indĂ­tĂĄsĂĄval kapcsolatos problĂ©mĂĄk. Emellett a mozdonyvezetƑk panaszkodnak az instabil forradalmak, a teljesĂ­tmĂ©nyvesztĂ©s vagy a megnövekedett ĂŒzemanyag-fogyasztĂĄs miatt. EzenkĂ­vĂŒl minden tömĂ­tĂ©s, öv Ă©s lĂĄnc sokkal gyorsabban kopik, Ă©s a szelep, a dugattyĂș Ă©s a fej alkotĂłelemei nagyobb valĂłszĂ­nƱsĂ©ggel kĂĄrosodnak. A legrosszabb esetben az autĂł immobilizĂĄlva van, Ă©s az egĂ©sz motort le kell cserĂ©lni. Hogyan lehet megakadĂĄlyozni ezt?

JavĂ­tsa az ĂŒzemanyag minƑsĂ©gĂ©t a Pro Engine Ultra segĂ­tsĂ©gĂ©vel

A forradalmian Ășj Pro Engine Ultra tökĂ©letesĂ­t minden ĂŒzemanyagot, egyszerƱsĂ­ti az Ă©gĂ©si folyamatot Ă©s hatĂ©konyan eltĂĄvolĂ­tja a vizet az ĂŒzemanyagrendszerbƑl. A kĂ©szĂ­tmĂ©ny segĂ­t a szennyezett ĂŒzemanyag mennyisĂ©gĂ©nek csökkentĂ©sĂ©ben, valamint az ĂŒzemanyag-vezetĂ©kek Ă©s az Ă©gĂ©skamra tisztĂ­tĂĄsĂĄban. A gĂĄzelrendezĂ©sƱ autĂłk Ă©s a tartĂĄlyban hosszĂș ideig tĂĄrolt ĂŒzemanyag esetĂ©n kĂĄros baktĂ©riumokat iktassanak ki, csökkentve az Ășgynevezett “baktĂ©riumok” kialakulĂĄsĂĄt. iszap.

Pro Engine Ultra – HĂĄrom lĂ©pĂ©s az egĂ©szsĂ©ges motorhoz

A Pro Engine Ultra formula egyedĂŒlĂĄllĂł összetevƑi lebontjĂĄk az ĂŒzemanyag hosszĂș szĂ©nlĂĄncĂĄt, növelve a vezethetƑsĂ©get Ă©s javĂ­tva az Ă©gĂ©si teljesĂ­tmĂ©nyt. MĂĄr ebben a szakaszban minden autĂł vagy motorkerĂ©kpĂĄr felhasznĂĄlĂłja Ă©szreveheti a motor teljesĂ­tmĂ©nyĂ©nek Ă©s az alacsonyabb Ă©gĂ©si torlĂłdĂĄsnak a növekedĂ©sĂ©t. Ebben a szakaszban az Ă©getƑkamrĂĄt Ă©vek Ăłta letĂ©tbe helyezett betĂ©tek is tisztĂ­tjĂĄk.

A következƑ lĂ©pĂ©s a Pro Engine Ultra mƱködĂ©sĂ©ben az ĂŒzemanyag-befecskendezƑ rendszer futtatĂĄsa Ă©s a dugattyĂșgyƱrƱk tömĂ­tĂ©se, ami jelentƑsen javĂ­tja a konverziĂłt, Ă©s mĂ©g jobban kihasznĂĄlja az ĂŒzemanyag-fogyasztĂĄst.

A Pro Engine Ultra harmadik Ă©s utolsĂł lĂ©pĂ©se az Ă©gĂ©si elemek karbantartĂĄsa – a kĂ©szĂ­tmĂ©nyben lĂ©vƑ komponensek megakadĂĄlyozzĂĄk a lerakĂłdĂĄsok keletkezĂ©sĂ©t az Ă©gĂ©skamrĂĄban a jövƑben, csatlakoztassĂĄk a fĂșvĂłkacsĂșcsokat Ă©s csökkentsĂ©k a zajszintet a motor mƱködĂ©se közben, amikor a motor hideg. Érdemes megemlĂ­teni, hogy a kĂ©szĂ­tmĂ©ny ilyen elƑnyös hatĂĄsai legalĂĄbb 5000 km-t tesznek ki!

Pro Engine Ultra – A legĂșjabb technolĂłgia a legjobb

Pro Engine Ultra

A kĂ©szĂ­tmĂ©ny hasznĂĄlata sem benzinben, sem dĂ­zelmotorokban nem aggĂłdik. Érdemes megjegyezni, hogy a kĂ©szĂ­tmĂ©ny egyedĂŒlĂĄllĂł formĂĄjĂĄt az EgyesĂŒlt Államokban alaposan teszteltĂ©k a General Motors szakĂ©rtƑi. Sok hĂłnapig tanulmĂĄnyoztĂĄk a kĂŒlönbözƑ alkatrĂ©szek hatĂĄsait a motoralkatrĂ©szekre, Ă©s nem haboztak a legmagasabb biztonsĂĄgi tanĂșsĂ­tvĂĄny kiadĂĄsĂĄhoz. Ez azt jelenti, hogy a Pro Engine Ultra teljesen biztonsĂĄgos Ă©s nem okoz semmilyen kĂĄrt a motorban vagy az ĂŒzemanyag-ellĂĄtĂł rendszerben.

A Pro Engine Ultra nagyon hatékony?

Itt az ideje, hogy tisztessĂ©ges, kĂ©miai felĂșjĂ­tĂĄssal biztosĂ­tsa autĂłjĂĄt. Ez minden olyan jĂĄrmƱre vonatkozik – Ășj, hasznĂĄlt, benzin- vagy dĂ­zelmotorral, valamint gĂĄzelrendezĂ©ssel. Mindannyian tankoljuk ugyanolyan feltĂ©telek mellett, Ă©s ha nem gondoskodunk az idƑben felhasznĂĄlt tĂŒzelƑanyag minƑsĂ©gĂ©rƑl, a bontĂĄs meglephet minket a legkevĂ©sbĂ© vĂĄrhatĂł pillanatban. És ne feledje, a motorcsere többszörös, mint a Pro Engine Ultra, a piacon a legjobb ĂŒzemanyag-adalĂ©k ĂĄra.

FIGYELEMKorlĂĄtozott ideig a PRO ENGINE ULTRA ĂŒzemanyag-adalĂ©kanyag hivatalos forgalmazĂłja kĂŒlön ajĂĄnlatot kĂ­nĂĄl olvasĂłinknak. A megvĂĄsĂĄrolt termĂ©k 100% -os garanciĂĄja a pĂ©nz visszajuttatĂĄsĂĄra, amennyiben annak hasznĂĄlata nem hozza meg a vĂĄrt eredmĂ©nyeket.


Kattintson ide az ULTRA PRO ENGINE Fuel Add-on megrendeléséhez.

Használja ezt a linket, hogy INGYENES KIFIZETÉSI KIFEJEZÉSEKHEZ kapjon.

A promĂłciĂł addig tart, amĂ­g:2018. 07. 06. 23:59 ĂłrĂĄig.

A kĂ©szletek kimerĂŒlĂ©sĂ©nek köszönhetƑen a promĂłciĂł idƑben korlĂĄtozott

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen GrĂ©ta-t, de a legfontosabb kĂ©t dolog, amit tudni kell, hogy az optimista Ă©s precĂ­z, termĂ©szetesen barĂĄtsĂĄgos, szemlĂ©lƑdƑ Ă©s racionĂĄlis, de kisebb dĂłzisokban, Ă©s gyakran elkĂ©nyeztetik a nem Ă©rzĂ©ketlen szokĂĄsok is.

Az optimizmusa azonban, amiĂ©rt gyakran imĂĄdjĂĄk. A barĂĄtok gyakran szĂĄmĂ­tanak rĂłla Ă©s romantikus termĂ©szetĂŒkre a szĂŒksĂ©g idejĂ©n.

Persze senki sem tökĂ©letes, Ă©s BogdĂĄnnak szĂĄmos hibĂĄja van. A tisztessĂ©g Ă©s az instabilitĂĄs hajlamos az Ășton jĂĄrni, bĂĄr inkĂĄbb szemĂ©lyes szinten, mint mĂĄsok szĂĄmĂĄra.

SzerencsĂ©re a pontossĂĄga ĂĄltalĂĄban ott van, hogy enyhĂ­tse a fĂșjĂĄsokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzåszólås?

Az email cĂ­met nem tesszĂŒk közzĂ©. A kötelezƑ mezƑket * karakterrel jelöltĂŒk