Szépség

Realquit – vélemények, ár, hol lehet megvásárolni, az eredeti, vagy megéri?

;

A standard készlet tartalmaz két Realquit biomagnet és a használati utasítást. A mechanizmus a biomágneses a következő: biomagnifikáció rögzített külső oldalán a fül, hogy az a pont, amely szabályozza a vontatási a test a dohányzás.

A készülék továbbá rendelkezik egy gyors hatást gyakorol a meglévő nikotinfüggőség (mint azt az elvet az akupunktúra). Tekintettel arra, hogy a minősége a bevonat használt 24 karátos nemesfém, biomagnifikáció fosztva a lehetőséget, hogy allergiás reakciót okozhatnak, beszéd természetes útmutató.

HASZNÁLATI Realquit

Realquit könnyen használható, ellentétben más módszerekkel szembeni ellenállás nikotinfüggőség.

Csak annyit kell tennie, hogy:

 1. Ahhoz, hogy biomagnifikáció a keze ügyében.
 2. Biomagnet kisebb helyen a külső része a fül.
 3. Biomagnet nagyobb helyezni a háton és a fül.
 4. OL>

  miatt természetes tulajdonságait, Realquit szilárdan rögzíteni, és nem esnek. Kopás nem egy teljes napot, és körülbelül 3-4 órát egy nap.

  részletes leírását LÉTREHOZÁSÁNAK Realquit

  Mielőtt Realquit elnyerte a bizalmát millió már ex-dohányosok világszerte, a terméket gondosan megvizsgáltuk, és a fejlesztési évet töltött.

  Today Realquit védelemmel formájában világ szabadalom, mint az egyedülálló technológia.

  Több független vizsgálatok és tesztek megerősítették, hogy Realquit egy orvosi high-tech eszköz, amely hatékony dohányzás elleni.

  alapvető eleme TECHNOLOGY Realquit
  A 50-e évek a múlt század, egy francia orvos és tudós Paul nogie készült briliáns felfedezés, az úgynevezett „auriculotherapy”, amely alapját képezte a készülék működését Realquit.

  A lényege auriculotherapy, hogy az alak a fül megfelel egy humán embrió fordított helyzetben. Minden egyedi része a fül összefüggésben van egy része a szervezetben. További nogie találtuk, hogy a fájdalom jelek bármely részén a test eltávolítható a masszázs, moxibustion, akupunktúra vagy elektromos stimulálása bizonyos területeken a fül.

  Auriculotherapy széles körben elterjedt a kínai orvoslás, mint az egyik leghatékonyabb eszköz a fájdalom leküzdésére, kémiai függőség és kezelésére szomatikus betegségek.

  A 1997-es év jelentős volt auriculotherapy, hiszen megkapta a hivatalos jóváhagyást használható egészségügyi intézmények az Egyesült Államokban. És ma több ezer amerikai rehabilitációs központok a kezelési program egészíti auriculáris terápiát. Az érdem a fejlesztők Realquit az, hogy most mindenki engedheti meg magának az ilyen típusú kezelés, megszabadulni a nikotinfüggőség segítsége nélkül idegenek, a kábítószerek és az intézmények.

  ;

  Vélemények körülbelül Realquit dohányzás ellen

  Vélemények a RealquitEDGAR, egy és fél év, elpazarolt egy csomó pénzt a különböző gumi, pirulák, e-cigaretta és egyéb értelmetlen. Az eredmény – egy pár hétig kilép, majd elkezdett tabachit. Realquit-apám adott nekem. A hatás éreztem a 3. napon, és azóta fokozatosan kilép. Most úgy érzem az illatokat és ízeket, hogy könnyebben lélegezzen, és ami a legfontosabb, a sok száz … hogy töltök a cigarettára, most költeni több élvezetes dolgokat!

  MARINA, középiskolás kora óta van egy függőség, folyamatosan próbál leszokni a dohányzásról – nem elég akarat, ami meghiúsul újra és újra … C Realquit be nekem egy ismerősöm a múltban is erős dohányos. Egy jön hozzám, és azt mondja: „Én leszokni a dohányzásról!”. És elmondta, hogy … hat hónapig nem dohányzom, úgy érzem, egy száz)) Köszönöm szépen !!!

  KJ, már régóta akartam leszokni, de nagyon félt, hogy jobb. Magnet Realquit rögtön észrevette, hogy garantáltan a szabadulást függőség kockázata nélkül súlygyarapodás.
  Most már 3 hónap, a vágy a cigaretta, mintha soha nem volt! Ábra, haj, köröm – minden rendben van! Boldog vagyok!

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...