Silane Guard – folyékony üveg, vélemények, ár, ahol vásárolni, vásárolni most,

[Total:    Average: /5]

A speciális polírozó készítmény hatását folyékony üveg, amely kiterjed része a karosszéria. Folyékony szi Willson üveg Guard által gyártott japán cég Willson. Az eszköz lehetővé teszi, hogy a víztaszító hatás és védi a fényezést a kisebb karcolások és a mechanikai sérülésektől és az agresszív reagensek a téli hónapokban.

Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

Innovatív technológia segített létrehozni könnyen használható egykomponensű anyag. Vélemények a folyékony szi Willson üveg Guard lehetővé teszi, hogy a bírói népszerűségét a fogyasztók körében.

A felülvizsgálatot a versenyképes alapok álltal Guard

Annak érdekében, hogy a védő tulajdonságait a szervezetben, sok gépkocsi-tulajdonosok speciális eszközöket használnak. Ezek közé tartoznak a paszták és viaszok. Ezek az anyagok a hatással: Igen, az autó fényes és a test egy védőréteget, de a fő hátránya, hogy a rövidsége az ingatlan. Ezeket a vegyületeket a mosott az első mosási járművek. Az erőssége a védőréteg az így létrehozott nagyon kicsi, így azt mondhatjuk, hogy van egy dekoratív hatása és védő tulajdonságainak a feltételes.

az innováció a japán gyártó használja silonovoy az alapja létrehozására folyékony üveg. Ez az anyag biztosítja a védelmet a testfelszíneken egy egész évre. Mivel a készítmény az auto lesz kiváló megjelenés fényes felület és jó védelmet biztosít az agresszív környezetben hosszú ideig. Ez a bevonat nem mossa le a kézi vagy mechanikus mosógép, és nagyobb valószínűséggel, hogy megakadályozzák tisztítószereket, hogy elpusztítsa a bevonó anyag a test.

köszönhetően jó a korreláció az ár és a minőség szilán Willson Guard fog fellebbezni az autótulajdonosok. Mielőtt vásárol egy járművet, akkor ellenőriznie kell a integritását az eladó, hogy nem vesz egy hamis. Cégünk biztosítja a magas színvonalú eladott áruk.

módszer alkalmazása a szilán Willson Guard

Egy anyag felületére felvitt a gép, meg kell tenni a dobozba, védve a közvetlen napfény és a portól. Nem tudja használni a készítményt fagypont alatti környezeti hőmérsékleten. Új Willson szilán Guard előtt alkalmazás tesztelés ezt a megoldást alkalmazzák a kis területen a test. Felhívjuk figyelmét, hogy az az anyag használatát nem mindenhol.

Ahhoz, hogy ez nem ilyen részleteket az autó: EM>

  • műanyag felület;
  • a dodzsem;
  • gumi vagy króm részek;
  • üveg és fényszórók.

Ha kapok finanszírozás ezen autóalkatrész kell, hogy törölje őket egy nedves ruhával. Ha az anyag a ruházatra kerül, öblítse le vízzel.

A szolgáltatás az alkalmazás, hogy alkalmazása után Wilson gyorsan kell elvégezni a polírozás. Ne használjon lengyel folyékony üveggel hatás csak akkor lehetséges, egy szobában, jól szellőző. Tartsa a tiszta szilán Willson Guard lehetetlen: megnyit egy üveget, akkor kell használni azonnal.

A készlet tartalmaz egy eszközt álltal Guard Willson, speciális szivacs applikátor és egy ronggyal törölje. Alkalmazása az anyag, meg kell védeni a kezet latex kesztyűt. A fő összetevője a kompozíció egy szilán, hogy nem lehet megenni, távol kell tartani a tüzet elzárva a gyermekek. Ha véletlenül az anyag kerül a bőrre, az arc vagy a szem, öblítse vízzel 15 percig.

felhordása előtt az anyagot meg kell mosni és szárítani az autót. Akkor kell kezelni a zsírtalanító minden testrészét, majd alkalmazza álltal Gárda és raspolirovat ruhával. Hagyjuk az autót 8 óra, hogy megerősítse a hatást. Részletes használati utasításainak a csomagolásban.

a tartályt tartsa legyen hőmérsékleten 40 fok. Lehetetlen, hogy megakadályozza fagyasztás és tárolás fagypont alatti hőmérsékleten. Érintésvédelemmel csomagolás napfény. Term használata termék 5 év a gyártás időpontjától.

előnyei folyékony üveg álltal Guard

A szerszám könnyen és gazdaságosan alkalmazható. Miután törölje kiderül kiváló eredmény, ami nem más, mint a drágább termékek.

A test az autó valóban van egy kiváló csillogás az egész évre. Ezen kívül szerint sok szakértő, a szerszám garantálja víztaszító tulajdonságúak a szerves anyagú film, amely úgy tűnik, a felszínen. Autó hosszú ideig meg kell védeni az agresszív időjárás hatásaival szemben, és tiszták maradnak.

A fő előnye a szilán Willson Guard tartalmazza:

  • biztosítja a hatás, amely garantálja a nedvességgel szembeni ellenállás;
  • feldolgozás lehet bármilyen méretű autó;
  • könnyen alkalmazható a készítmény lehetővé teszi, hogy készítsen minden munkát egy rövid ideig;
  • köszönhetően speciális technológia, a termék lehet alkalmazni több rétegben;
  • a bevonat vastagsága meghaladja a viasz többször;
  • hosszan tartó hatás feldolgozására auto.

Az akvizíció Willson álltal Guard

Vásárlás folyékony üveg, gépkocsi honlapunkon. A cég vezetői fog válaszolni minden kérdésre, és tanácsot alkalmazásával kapcsolatban. Az ár a termék a legjobb a régióban. Tudod, hogy egy áruszállítás futárszolgálattal, vagy közlekedési társaság. A fizetés bármely megfelelő módon az ügyfél – ez lehet készpénz vagy banki átutalással, valamint a műanyag kártya Bank.

Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

A hivatalos honlap bemutatja a részletes leírást a termékek, amelyek választ ad minden kérdésre, és helyesen felvenni szükséges eszköz. Ha nem tudja, hogy hol vásárolnak autóipari folyékony üveg Willson, rendelni egy terméket tőlünk, és akkor garantált, hogy elégedett a vásárlást.

About Kelemen Gréta 474 Articles
"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."