Silane Guard – folyékony üveg, vélemények, ár, ahol vásárolni, vásárolni most,

[Total: 0    Average: 0/5]

A speciális polírozó készítmény hatását folyékony üveg, amely kiterjed része a karosszéria. Folyékony szi Willson üveg Guard által gyártott japán cég Willson. Az eszköz lehetővé teszi, hogy a víztaszító hatás és védi a fényezést a kisebb karcolások és a mechanikai sérülésektől és az agresszív reagensek a téli hónapokban.

További információ a hivatalos weboldalon

Innovatív technológia segített létrehozni könnyen használható egykomponensű anyag. Vélemények a folyékony szi Willson üveg Guard lehetővé teszi, hogy a bírói népszerűségét a fogyasztók körében.

A felülvizsgálatot a versenyképes alapok álltal Guard

Annak érdekében, hogy a védő tulajdonságait a szervezetben, sok gépkocsi-tulajdonosok speciális eszközöket használnak. Ezek közé tartoznak a paszták és viaszok. Ezek az anyagok a hatással: Igen, az autó fényes és a test egy védőréteget, de a fő hátránya, hogy a rövidsége az ingatlan. Ezeket a vegyületeket a mosott az első mosási járművek. Az erőssége a védőréteg az így létrehozott nagyon kicsi, így azt mondhatjuk, hogy van egy dekoratív hatása és védő tulajdonságainak a feltételes.

az innováció a japán gyártó használja silonovoy az alapja létrehozására folyékony üveg. Ez az anyag biztosítja a védelmet a testfelszíneken egy egész évre. Mivel a készítmény az auto lesz kiváló megjelenés fényes felület és jó védelmet biztosít az agresszív környezetben hosszú ideig. Ez a bevonat nem mossa le a kézi vagy mechanikus mosógép, és nagyobb valószínűséggel, hogy megakadályozzák tisztítószereket, hogy elpusztítsa a bevonó anyag a test.

ppe bright coe up1 1 Silane Guard  folyékony üveg, vélemények, ár, ahol vásárolni, vásárolni most, köszönhetően jó a korreláció az ár és a minőség szilán Willson Guard fog fellebbezni az autótulajdonosok. Mielőtt vásárol egy járművet, akkor ellenőriznie kell a integritását az eladó, hogy nem vesz egy hamis. Cégünk biztosítja a magas színvonalú eladott áruk.

Ajánl  Liquid Chestnut ital fogyás - vélemények, ár, eredmény

módszer alkalmazása a szilán Willson Guard

Egy anyag felületére felvitt a gép, meg kell tenni a dobozba, védve a közvetlen napfény és a portól. Nem tudja használni a készítményt fagypont alatti környezeti hőmérsékleten. Új Willson szilán Guard előtt alkalmazás tesztelés ezt a megoldást alkalmazzák a kis területen a test. Felhívjuk figyelmét, hogy az az anyag használatát nem mindenhol.

Ahhoz, hogy ez nem ilyen részleteket az autó: EM>

 • műanyag felület;
 • a dodzsem;
 • gumi vagy króm részek;
 • üveg és fényszórók.

Ha kapok finanszírozás ezen autóalkatrész kell, hogy törölje őket egy nedves ruhával. Ha az anyag a ruházatra kerül, öblítse le vízzel.

A szolgáltatás az alkalmazás, hogy alkalmazása után Wilson gyorsan kell elvégezni a polírozás. Ne használjon lengyel folyékony üveggel hatás csak akkor lehetséges, egy szobában, jól szellőző. Tartsa a tiszta szilán Willson Guard lehetetlen: megnyit egy üveget, akkor kell használni azonnal.

A készlet tartalmaz egy eszközt álltal Guard Willson, speciális szivacs applikátor és egy ronggyal törölje. Alkalmazása az anyag, meg kell védeni a kezet latex kesztyűt. A fő összetevője a kompozíció egy szilán, hogy nem lehet megenni, távol kell tartani a tüzet elzárva a gyermekek. Ha véletlenül az anyag kerül a bőrre, az arc vagy a szem, öblítse vízzel 15 percig.

ppe keybord brekft crey1 Silane Guard  folyékony üveg, vélemények, ár, ahol vásárolni, vásárolni most, felhordása előtt az anyagot meg kell mosni és szárítani az autót. Akkor kell kezelni a zsírtalanító minden testrészét, majd alkalmazza álltal Gárda és raspolirovat ruhával. Hagyjuk az autót 8 óra, hogy megerősítse a hatást. Részletes használati utasításainak a csomagolásban.

a tartályt tartsa legyen hőmérsékleten 40 fok. Lehetetlen, hogy megakadályozza fagyasztás és tárolás fagypont alatti hőmérsékleten. Érintésvédelemmel csomagolás napfény. Term használata termék 5 év a gyártás időpontjától.

előnyei folyékony üveg álltal Guard

A szerszám könnyen és gazdaságosan alkalmazható. Miután törölje kiderül kiváló eredmény, ami nem más, mint a drágább termékek.

Ajánl  Soundimine Elővétel - vélemény a készülékről a hallás javítására

A test az autó valóban van egy kiváló csillogás az egész évre. Ezen kívül szerint sok szakértő, a szerszám garantálja víztaszító tulajdonságúak a szerves anyagú film, amely úgy tűnik, a felszínen. Autó hosszú ideig meg kell védeni az agresszív időjárás hatásaival szemben, és tiszták maradnak.

A fő előnye a szilán Willson Guard tartalmazza:

 • biztosítja a hatás, amely garantálja a nedvességgel szembeni ellenállás;
 • feldolgozás lehet bármilyen méretű autó;
 • könnyen alkalmazható a készítmény lehetővé teszi, hogy készítsen minden munkát egy rövid ideig;
 • köszönhetően speciális technológia, a termék lehet alkalmazni több rétegben;
 • a bevonat vastagsága meghaladja a viasz többször;
 • hosszan tartó hatás feldolgozására auto.

Az akvizíció Willson álltal Guard

Vásárlás folyékony üveg, gépkocsi honlapunkon. A cég vezetői fog válaszolni minden kérdésre, és tanácsot alkalmazásával kapcsolatban. Az ár a termék a legjobb a régióban. Tudod, hogy egy áruszállítás futárszolgálattal, vagy közlekedési társaság. A fizetés bármely megfelelő módon az ügyfél – ez lehet készpénz vagy banki átutalással, valamint a műanyag kártya Bank.

További információ a hivatalos weboldalon

A hivatalos honlap bemutatja a részletes leírást a termékek, amelyek választ ad minden kérdésre, és helyesen felvenni szükséges eszköz. Ha nem tudja, hogy hol vásárolnak autóipari folyékony üveg Willson, rendelni egy terméket tőlünk, és akkor garantált, hogy elégedett a vásárlást.

Kelemen Gréta
About Kelemen Gréta 406 Articles
"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."