HĂ­rek

Slim Butter – vĂ©lemĂ©nye a narancsbƑrre valĂł felkĂ©szĂŒlĂ©srƑl

Slim Butter – vĂ©lemĂ©nye a narancsbƑrre valĂł felkĂ©szĂŒlĂ©srƑl

slim butter na cellulit

cellulit nƑknĂ©l

Nem öltözött be a kedvenc ruhĂĄjĂĄt, vagy a nyĂĄri fĂŒrdƑruha miatt strandrĂ©sszel a cellulitisz miatt – ez a problĂ©ma ma mĂĄr szĂĄmos korĂș nƑt Ă©rint? SzĂĄmos gyĂłgyszeripari termĂ©k van a piacon, amelynek hatĂĄsa kikĂŒszöböli a narancshĂ©j kĂ©pzƑdĂ©sĂ©t. Az egyik leghatĂ©konyabb.

Nem vagy egyedĂŒl cellulit problĂ©mĂĄval

EgyszerƱ Ă©rtelemben a zsĂ­rszövet kĂłros eloszlĂĄsa a bƑrfelĂŒlet alatt, amely a bƑr alatti szövetben az ödĂ©mĂĄs-rostos vĂĄltozĂĄsokkal egyĂŒtt jelentkezik. Mindez vizuĂĄlisan nem vonzĂł hatĂĄssal bĂ­r, de mĂĄs egĂ©szsĂ©gĂŒgyi problĂ©mĂĄkhoz is vezethet, mint pĂ©ldĂĄul a mikrocirkulĂĄciĂłs rendellenessĂ©gek.

A cellulitisz problĂ©mĂĄja (amelyet nem szabad összekeverni a cellulitiszrel) kĂŒlönbözƑ becslĂ©sek szerint a nƑk 80-90% -ĂĄt Ă©rinti, elsƑsorban a fehĂ©r Ă©s a sĂĄrga fajtĂĄk esetĂ©ben. Az ilyen magas igĂ©ny a cellulitszint-kiegyenlĂ­tĂ©s hatĂ©kony mĂłdszerĂ©nek kifejlesztĂ©sĂ©re azt eredmĂ©nyezte, hogy a gyĂĄrtĂłk vĂ©gre egy egyedi termĂ©ket talĂĄltak, amely lehetƑvĂ© teszi a kĂ­vĂĄnt hatĂĄsok elĂ©rĂ©sĂ©t.

SzĂ©rum Slim Butter – hatĂ©kony fegyver a cellulitisz ellen

A cellulitisz megszĂŒntetĂ©sĂ©ben az ĂșjdonsĂĄgok a piacon gyakran, de ritkĂĄn a fogyasztĂł emlĂ©kezetĂ©ben hosszabb ideig jelennek meg. Ez azonban nem a Slim Butter, egy nagyon koncentrĂĄlt vajra vonatkozik, amely több szinten mƱködik: felgyorsĂ­tja az anyagcserĂ©t, javĂ­tja a keringĂ©st Ă©s fokozza a kollagĂ©n Ă©s az elasztin szintĂ©zisĂ©t.

Ez a dermocosmetikum, amelyet intenzĂ­v rĂĄnctalanĂ­tĂĄsra terveztek, csak egy tucatnyi hasznĂĄlat utĂĄn hoz elsƑdleges hatĂĄsokat, azonban a gyĂĄrtĂłk 4 hĂ©t utĂĄn Ă­gĂ©rik a legoptimĂĄlisabb eredmĂ©nyeket. A Slim Butter hatĂ©konysĂĄga olyan egyedi összetĂ©tel, amelyben a Shea Butter fontos szerepet jĂĄtszik – egy egyedĂŒlĂĄllĂł termĂ©k tĂĄvol GhĂĄna felƑl.

A fƑ összetevƑ Slim Butter – mi a Shea Butter?

Shea butter – a Slim Butter szĂ©rum fƑ összetevƑje

Ez egy növĂ©nyi olaj, amelyet a Parka Ă­rĂł ritka fĂĄibĂłl nyertek. A vaj egĂ©szsĂ©gĂ©t Ă©s kulinĂĄris tulajdonsĂĄgait rĂ©gĂłta ismerik AfrikĂĄban. SzĂĄmos bƑrproblĂ©ma Ă©s sĂ©rĂŒlĂ©s kezelĂ©sĂ©re hasznĂĄljĂĄk, Ă©s a Shea Buttert jelenleg szĂĄmos kozmetikai termĂ©kben hasznĂĄljĂĄk.

Ez a vaj szĂĄmos bƑrbarĂĄt kĂ©miai vegyĂŒletet tartalmaz. Ezek elsƑsorban zsĂ­rsavak, pĂ©ldĂĄul gamma-linolĂ©nsav, arachidonsav, de fitoszterolok is: kamerszterin (gyulladĂĄscsökkentƑ hatĂĄssal, Ă­zĂŒletek vĂ©delme), stigmasterol (rĂ©szt vesz a D-vitamin termelĂ©sĂ©ben), bĂ©ta-szitoszterin hajhullĂĄs) Ă©s alfa-spinoszterin (megelƑzi a bƑr gyulladĂĄsĂĄt). EzenkĂ­vĂŒl a Shea vaj nagy mennyisĂ©gben tartalmaz fahĂ©jsavat is, amely antibakteriĂĄlis hatĂĄst fejt ki, Ă©s vĂ©delmet nyĂșjt a tĂșlzott UV-sugĂĄrzĂĄs ellen.

Figyelembe vĂ©ve a Shea Butter összes fent emlĂ­tett tulajdonsĂĄgĂĄt, a Slim Butter jelentƑsen javĂ­tja a bƑrt a bƑr hidratĂĄlĂĄsĂĄval Ă©s tĂĄplĂĄlĂĄsĂĄval, aktivĂĄlja a gyĂłgyulĂĄst Ă©s megelƑzi a gyulladĂĄsos folyamatok terjedĂ©sĂ©t. A shea vaj azonban nem az egyetlen összetevƑ a kĂ©szĂ­tmĂ©nyben.

Mit tesz a Slim Butter szérum a segítségért?

A kĂĄvĂ©bab kivonat – amint az ĂĄltalĂĄnosan ismert, nagy mennyisĂ©gƱ könnyen asszimilĂĄlt koffeint tartalmaz, ami stimulĂĄlja a mikrocirkulĂĄciĂłt Ă©s hatĂĄssal van a bƑr mĂ©ly rĂ©tegeinek megfelelƑ tĂĄplĂĄlĂĄsĂĄra. Emellett a koffein fontos szerepet jĂĄtszik a szövethidratĂĄciĂł szabĂĄlyozĂĄsĂĄban.

A Slim Butter vaj tartalmaz mangĂł kivonatot is, amely garantĂĄlja MaxLiftfidĂĄns Ă©s antibakteriĂĄlis tulajdonsĂĄgait. A mangĂĄn kivonat ugyancsak tĂĄmogatja a regenerĂĄciĂłs folyamatokat, amelyeknek köszönhetƑen a cellulitisz kĂĄrosĂ­tĂł kollagĂ©n Ă©s elasztin rostok gyorsan reprodukĂĄlhatĂłk. Érdemes megemlĂ­teni, hogy ez segĂ­t a rĂĄncok elleni kĂŒzdelemben is.

A Slim Butter tĂĄpanyagok listĂĄjĂĄt rozmaring kivonattal zĂĄrjĂĄk. JavĂ­tja a vĂ©rkeringĂ©st, megakadĂĄlyozza a zsĂ­rszövet szöveti felhalmozĂłdĂĄsĂĄt Ă©s agglomerĂĄciĂłjĂĄt, ezĂĄltal megakadĂĄlyozva a cellulitisz Ășj csoportjainak kialakulĂĄsĂĄt.

Biztos benne a Slim Butter?

Nem kĂ©tsĂ©ges, igen, mivel tudomĂĄnyos bizonyĂ­tĂ©k van. Az EgyesĂŒlt Államokban vĂ©gzett vizsgĂĄlatok kimutattĂĄk, hogy a Slim Butter-mal vĂ©gzett megfelelƑ kezelĂ©s az esetek 93% -ĂĄban hatĂ©konynak bizonyult. A vizsgĂĄlt nƑk többsĂ©gĂ©ben csak egy tucatnyi alkalmazĂĄs volt elegendƑ az elsƑ hatĂĄsok Ă©szlelĂ©sĂ©hez. A többiek esetĂ©ben a kezelĂ©s körĂŒlbelĂŒl nĂ©gy hĂ©tig tartott, de azutĂĄn a cellulitisz csak egy kellemetlen emlĂ©k maradt.

Slim Butter – szakĂ©rtƑi vĂ©lemĂ©ny a kĂ©szĂ­tmĂ©ny cellulitisz hatĂ©konysĂĄgĂĄrĂłl

Úgy tƱnik, hogy az esztĂ©tikai klinikĂĄk tulajdonosai a legkevĂ©sbĂ© elĂ©gedettek a Slim Butter hatĂ©konysĂĄgĂĄval. Dr. Lisa Edmondson azonban egyikĂŒk sem, hiszen Ƒ Ă©rtĂ©keli a termĂ©k elƑnyeit. “A zsĂ­r szabĂĄlytalan eloszlĂĄsĂĄnak problĂ©mĂĄja jĂłl ismert nekem mind a munka, mind a mindennapi Ă©letem sorĂĄn, mivel egy klinika tulajdonosa valĂłszĂ­nƱleg dĂŒhös lenne egy ilyen hatĂ©kony hatĂłanyag termelƑivel szemben, de sikeresen alkalmazom. „ Dr. Lisa nevet. Brit kollĂ©gĂĄja, Mark Robertson professzor azt ĂĄllĂ­tja, hogy bĂĄr Ƒ maga soha nem tapasztalt problĂ©mĂĄt, a betegei egyre vonzĂłbbĂĄ vĂĄlnak a szemĂ©ben.

Slim Butter valóban hatékony cellulit ellen?

szérum Slim Butter

A Slim Butter nem egy “csodagyĂłgyĂĄs”, Ă©s nem fog mƱködni Önnek egy ĂłrĂĄval a hasznĂĄlat utĂĄn. A cellulitust csak a következetes terĂĄpiĂĄval lehet combatni, az alkalmazĂĄs sorĂĄn a masszĂĄzzsal kombinĂĄlva. Ez azonban nem tarthat tovĂĄbb, mint a fent emlĂ­tett nĂ©gy hĂ©t. A Slim Butter szĂ©rum viszonylag alacsony ĂĄra miatt ez a piac egyik legvonzĂłbb Ă©s leghatĂ©konyabb kezelĂ©se.

FIGYELEMKorlĂĄtozott ideig a hivatalos Slim Butter cellulit szĂ©rum forgalmazĂł kĂŒlön ajĂĄnlatot kĂ­nĂĄl olvasĂłinknak. 100% -os garanciĂĄt jelent a pĂ©nz visszaszolgĂĄltatĂĄsĂĄra a megvĂĄsĂĄrolt cellulit elleni kezelĂ©sre, ha nem hozza meg a vĂĄrt eredmĂ©nyeket.


Kattintson ide a Slim Butter szérum megvåsårlåsåhoz

használja ezt a linket, hogy INGYENES TOVÁBBI SZÁLLÍTÁT kapjon

A promĂłciĂł addig tart, amĂ­g:2018. 07. 06. 23:59 ĂłrĂĄig.

A kĂ©szletek kimerĂŒlĂ©sĂ©nek köszönhetƑen a promĂłciĂł idƑben korlĂĄtozott

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen GrĂ©ta-t, de a legfontosabb kĂ©t dolog, amit tudni kell, hogy az optimista Ă©s precĂ­z, termĂ©szetesen barĂĄtsĂĄgos, szemlĂ©lƑdƑ Ă©s racionĂĄlis, de kisebb dĂłzisokban, Ă©s gyakran elkĂ©nyeztetik a nem Ă©rzĂ©ketlen szokĂĄsok is.

Az optimizmusa azonban, amiĂ©rt gyakran imĂĄdjĂĄk. A barĂĄtok gyakran szĂĄmĂ­tanak rĂłla Ă©s romantikus termĂ©szetĂŒkre a szĂŒksĂ©g idejĂ©n.

Persze senki sem tökĂ©letes, Ă©s BogdĂĄnnak szĂĄmos hibĂĄja van. A tisztessĂ©g Ă©s az instabilitĂĄs hajlamos az Ășton jĂĄrni, bĂĄr inkĂĄbb szemĂ©lyes szinten, mint mĂĄsok szĂĄmĂĄra.

SzerencsĂ©re a pontossĂĄga ĂĄltalĂĄban ott van, hogy enyhĂ­tse a fĂșjĂĄsokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzåszólås?

Az email cĂ­met nem tesszĂŒk közzĂ©. A kötelezƑ mezƑket * karakterrel jelöltĂŒk