Hírek

Slim Butter – véleménye a narancsbőrre való felkészülésről

Slim Butter – véleménye a narancsbőrre való felkészülésről

slim butter na cellulit

cellulit nőknél

Nem öltözött be a kedvenc ruháját, vagy a nyári fürdőruha miatt strandrésszel a cellulitisz miatt – ez a probléma ma már számos korú nőt érint? Számos gyógyszeripari termék van a piacon, amelynek hatása kiküszöböli a narancshéj képződését. Az egyik leghatékonyabb.

Nem vagy egyedül cellulit problémával

Egyszerű értelemben a zsírszövet kóros eloszlása a bőrfelület alatt, amely a bőr alatti szövetben az ödémás-rostos változásokkal együtt jelentkezik. Mindez vizuálisan nem vonzó hatással bír, de más egészségügyi problémákhoz is vezethet, mint például a mikrocirkulációs rendellenességek.

A cellulitisz problémája (amelyet nem szabad összekeverni a cellulitiszrel) különböző becslések szerint a nők 80-90% -át érinti, elsősorban a fehér és a sárga fajták esetében. Az ilyen magas igény a cellulitszint-kiegyenlítés hatékony módszerének kifejlesztésére azt eredményezte, hogy a gyártók végre egy egyedi terméket találtak, amely lehetővé teszi a kívánt hatások elérését.

Szérum Slim Butter – hatékony fegyver a cellulitisz ellen

A cellulitisz megszüntetésében az újdonságok a piacon gyakran, de ritkán a fogyasztó emlékezetében hosszabb ideig jelennek meg. Ez azonban nem a Slim Butter, egy nagyon koncentrált vajra vonatkozik, amely több szinten működik: felgyorsítja az anyagcserét, javítja a keringést és fokozza a kollagén és az elasztin szintézisét.

Ez a dermocosmetikum, amelyet intenzív ránctalanításra terveztek, csak egy tucatnyi használat után hoz elsődleges hatásokat, azonban a gyártók 4 hét után ígérik a legoptimálisabb eredményeket. A Slim Butter hatékonysága olyan egyedi összetétel, amelyben a Shea Butter fontos szerepet játszik – egy egyedülálló termék távol Ghána felől.

A fő összetevő Slim Butter – mi a Shea Butter?

Shea butter – a Slim Butter szérum fő összetevője

Ez egy növényi olaj, amelyet a Parka író ritka fáiból nyertek. A vaj egészségét és kulináris tulajdonságait régóta ismerik Afrikában. Számos bőrprobléma és sérülés kezelésére használják, és a Shea Buttert jelenleg számos kozmetikai termékben használják.

Ez a vaj számos bőrbarát kémiai vegyületet tartalmaz. Ezek elsősorban zsírsavak, például gamma-linolénsav, arachidonsav, de fitoszterolok is: kamerszterin (gyulladáscsökkentő hatással, ízületek védelme), stigmasterol (részt vesz a D-vitamin termelésében), béta-szitoszterin hajhullás) és alfa-spinoszterin (megelőzi a bőr gyulladását). Ezenkívül a Shea vaj nagy mennyiségben tartalmaz fahéjsavat is, amely antibakteriális hatást fejt ki, és védelmet nyújt a túlzott UV-sugárzás ellen.

Figyelembe véve a Shea Butter összes fent említett tulajdonságát, a Slim Butter jelentősen javítja a bőrt a bőr hidratálásával és táplálásával, aktiválja a gyógyulást és megelőzi a gyulladásos folyamatok terjedését. A shea vaj azonban nem az egyetlen összetevő a készítményben.

Mit tesz a Slim Butter szérum a segítségért?

A kávébab kivonat – amint az általánosan ismert, nagy mennyiségű könnyen asszimilált koffeint tartalmaz, ami stimulálja a mikrocirkulációt és hatással van a bőr mély rétegeinek megfelelő táplálására. Emellett a koffein fontos szerepet játszik a szövethidratáció szabályozásában.

A Slim Butter vaj tartalmaz mangó kivonatot is, amely garantálja MaxLiftfidáns és antibakteriális tulajdonságait. A mangán kivonat ugyancsak támogatja a regenerációs folyamatokat, amelyeknek köszönhetően a cellulitisz károsító kollagén és elasztin rostok gyorsan reprodukálhatók. Érdemes megemlíteni, hogy ez segít a ráncok elleni küzdelemben is.

A Slim Butter tápanyagok listáját rozmaring kivonattal zárják. Javítja a vérkeringést, megakadályozza a zsírszövet szöveti felhalmozódását és agglomerációját, ezáltal megakadályozva a cellulitisz új csoportjainak kialakulását.

Biztos benne a Slim Butter?

Nem kétséges, igen, mivel tudományos bizonyíték van. Az Egyesült Államokban végzett vizsgálatok kimutatták, hogy a Slim Butter-mal végzett megfelelő kezelés az esetek 93% -ában hatékonynak bizonyult. A vizsgált nők többségében csak egy tucatnyi alkalmazás volt elegendő az első hatások észleléséhez. A többiek esetében a kezelés körülbelül négy hétig tartott, de azután a cellulitisz csak egy kellemetlen emlék maradt.

Slim Butter – szakértői vélemény a készítmény cellulitisz hatékonyságáról

Úgy tűnik, hogy az esztétikai klinikák tulajdonosai a legkevésbé elégedettek a Slim Butter hatékonyságával. Dr. Lisa Edmondson azonban egyikük sem, hiszen ő értékeli a termék előnyeit. “A zsír szabálytalan eloszlásának problémája jól ismert nekem mind a munka, mind a mindennapi életem során, mivel egy klinika tulajdonosa valószínűleg dühös lenne egy ilyen hatékony hatóanyag termelőivel szemben, de sikeresen alkalmazom. „ Dr. Lisa nevet. Brit kollégája, Mark Robertson professzor azt állítja, hogy bár ő maga soha nem tapasztalt problémát, a betegei egyre vonzóbbá válnak a szemében.

Slim Butter valóban hatékony cellulit ellen?

szérum Slim Butter

A Slim Butter nem egy “csodagyógyás”, és nem fog működni Önnek egy órával a használat után. A cellulitust csak a következetes terápiával lehet combatni, az alkalmazás során a masszázzsal kombinálva. Ez azonban nem tarthat tovább, mint a fent említett négy hét. A Slim Butter szérum viszonylag alacsony ára miatt ez a piac egyik legvonzóbb és leghatékonyabb kezelése.

FIGYELEMKorlátozott ideig a hivatalos Slim Butter cellulit szérum forgalmazó külön ajánlatot kínál olvasóinknak. 100% -os garanciát jelent a pénz visszaszolgáltatására a megvásárolt cellulit elleni kezelésre, ha nem hozza meg a várt eredményeket.


Kattintson ide a Slim Butter szérum megvásárlásához

használja ezt a linket, hogy INGYENES TOVÁBBI SZÁLLÍTÁT kapjon

A promóció addig tart, amíg:2018. 07. 06. 23:59 óráig.

A készletek kimerülésének köszönhetően a promóció időben korlátozott

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük