Smartwatch A1 - karóra, vélemények, ár, észrevételeit, hivatalos honlapja
Hírek

Smartwatch A1 – karóra, vélemények, ár, észrevételeit, hivatalos honlapja

Leírás

SmartwatchA1 másik nagy intelligens karóra részes

olcsó. A1 intelligens karóra vonzó lesz a rajongók az Apple, és ellentétben a modell GT08 vannak még hasonlóságot a híres „Apple” márka. Az intelligens karóra egy pántos típusú, pontosan ugyanaz, mint az Apple karóra, valamint a helyét a gomb órán A1 megegyezik az „Apple”. SmartwatchA1 jó tervezés

Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

és ugyanazt a funkciót.

Miért vásároljon SmartwatchA1

SmartwatchA1 készült fémtest, festett kiváló minőségű állandó kivitelben. Az eszköz elérhető a következő színekben: fekete és ezüst. A pántok a modult fekete, piros, zöld, kék és fehér. A ház a készülék egy téglalap alakú, enyhén lekerekített élekkel. A készülék fel van szerelve egy fizikai gomb található a jobb oldalon a ház felett középen, mint az Apple órát. Gomb modell A1 forog, de a forgás csak dekoratív. Ha megnyomja a gombot, hogy kapcsolja be / ki az órát, és azt is kapcsolja be / ki a kép megjelenítését.

a bal oldalon, a test a modul rendelkezik egy dugó biztonságosan kiterjedő USB csatlakozó a töltéshez az intelligens karóra. SIM-kártya és a memória kártya található a hátlap alatt a készülék műanyagból készül. Ahhoz, hogy távolítsa el a fedelet, meg kell horog ujja alatt a párkányon egy kézzel.

karkötő SmartwatchA1 kellően rugalmas, puha és kellemes tapintású szilikon. A pánt elég tartós és megbízható. Ez nem könnyű megtörni. Mint már említettük, a kapocs van kialakítva átlapolt, és egy biztonságos rögzítő. Önkényesen, a karkötőt visszavonja.

SmartwatchA1 – alkalmassága

 • kéri – SmartwatchA1 függetlenül is használható, telepítésével egy SIM kártyát a szerkentyű. Így az intelligens karóra válhat teljes jogú SmartWatch a kezét, amellyel fel lehet hívni, és ennek megfelelően fogadni a bejövő hívásokat, SIM órán át.
 • SMS mint minden okostelefon, intelligens karóra engedjük, hogy sms nem is beszélve átvevő és az olvasás őket a többi előfizetők.
 • Megjeleníti az időt. SmartwatchA1 is és órák. És az idő megjelenítéséhez a készülék alapértelmezés szerint telepítve van három különböző kijelző. Kiválaszthatja, ízlés szerint. By the way, van iparosok, akik pereproshit modult, meg egy teljesen új kijelző megjeleníti az időt.
 • közlemény. Smartphone – az okostelefon, a karóra óra. De mégis, a fő funkciója az

  Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

  intelligens karóra kap értesítést a különböző alkalmazások az okostelefonon. Párosítási módban, SmartwatchA1 mobiltelefonnal Bluetooth-on keresztül, akkor kap értesítést a bejövő hívást egy mobiltelefon. Is kap figyelmeztető SMS, az első sorban, amely olvasható ránézésre az órát. És telepítése a speciális mobil alkalmazások intelligens gadget néven BT Notifier intelligens karóra intelligens karóra kap értesítést teljesen az összes telefonja alkalmazásai.

 • Fitness funkciókat. Watch intelligens karóra szinte az összes funkcióját a fitness nyomozó. Ez a lépésszámláló, a gróf égett kalóriát. Ezen kívül van egy olyan megfigyelési és ellenőrzési alvási ülő állapotban.
 • Calculator – a szerkentyű van egy beépített számológép. És ha mást nem, akkor lehet osztani, többszörösen, add fel és vonjuk szám, egy ravasz készüléket közvetlenül a csuklóját.
 • Recorder intelligens karóra van

  felruházva egy hangrögzítő. Annak érdekében, hogy használni, ne felejtsük el, hogy a készülék memóriakártya menteni a felvételeket a felvevő.

 • A naptár még egy hasznos alkalmazás a smart gadget. Amikor a naptár, szó szerint és képletesen kéznél, akkor ne hagyja ki jelentős esemény az ő „naptár”.
 • Multimodeling – a SmartwatchA1, beállíthatja több riasztást. Használhatod őket, mint felébred reggel, és csak emlékeztetőül.
 • Audio lejátszó. Intelligens órák okos, akkor akár, hogy ellenőrizzék a zene az okostelefonon, vagy hallgatni a zenét fájlokat magukat óra. Ugyanakkor, meg lehet hallgatni a zenét a hangszórón keresztül óra csatlakoztatásával, vagy Bluetooth-on keresztül a hangszóró vagy a Bluetooth fejhallgató.
 • Camera Control smartphone. Az egyik jellemzője az intelligens óra A1 egy távoli kamerás telefon, Bluetooth-csatlakozású. Ez hasznos lehet például, hogy végre egy szelfi, stretching karját, távol magát.
 • Anti-elveszett – vagy funkció Antipater. Egy hasznos funkció azok számára, akik nézni a telefon A1 nem teszi lehetővé, hogy elveszíti a smartphone. Elvégre, ha az anti-elveszett, karóra sípol, ha eltávolítja a szinkronizált smartphone több mint 10 méter.

Összefoglalva

Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

azt mondhatjuk, hogy a SmartwatchA1 remek választás az olcsó intelligens karóra. Van egy aranyos design és a széles körű funkciók.

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...