Hírek

Solviren ‚Äď visszajelz√©s a Green Coffee tablett√°kon

Solviren ‚Äď visszajelz√©s a Green Coffee tablett√°kon

A Green Coffee rendk√≠v√ľl n√©pszerŇĪ √∂sszetevŇĎ, amely a kozmetikai √©s gy√≥gyszeriparban sz√©les k√∂rben alkalmazhat√≥. Amit n√©h√°nyan azt mondanak, hogy ez m√©g csod√°s csodaszer, amely seg√≠t a betegs√©gek t√ļlnyom√≥ t√∂bbs√©g√©ben. K√ľl√∂n√∂sen √©rdekesek a Green Coffee egyed√ľl√°ll√≥ tulajdons√°gai, amelyek a Weight Loss kontextus√°ban √©rdeklŇĎdnek. Az egyik legjobb Green Coffee kivonatk√©sz√≠tm√©ny a piacon Solviren. Magas hat√©konys√°g√°t az el√©gedett v√°s√°rl√≥k sz√°mos aj√°nl√°sa √©s v√©lem√©nye is megerŇĎs√≠ti. Ez az elŇĎk√©sz√ľlet hat√©kony?

A Solviren h√°rom l√©p√©sben t√°mogatja a Weight Loss folyamatot, √≠gy teljes term√©kk√©nt nevezhetj√ľk. ElŇĎsz√∂r is, a kapszul√°ban l√©vŇĎ egyes √∂sszetevŇĎk r√©szt vesznek a test m√©regtelen√≠t√©s√©ben, vagyis az elsŇĎ fokozatban. A m√©rgek √©s metabolitok felsz√°mol√°sa nagyon fontos k√©rd√©s, hiszen an√©lk√ľl, hogy sz√°mos szerv √©s vegyi anyag munk√°ja k√°rosodott volna, ami jelentŇĎsen g√°tolja a zs√≠rsz√∂vet gyullad√°s√°t.

MegfelelŇĎ tiszt√≠t√°s ut√°n a szervezet a megfelelŇĎ f√°zisban van, azaz karcs√ļsodik. A koncentr√°lt t√°panyagok ereje miatt a szervezet metabolikus aktivit√°sa soha nem l√°tott szintet √©r el, ami a szubkut√°n sz√∂vet azonnali √©get√©s√©t eredm√©nyezi.
A Weight Loss hat√°sainak fenntart√°sa √©rdek√©ben sz√ľks√©ges az anyagcsere stabiliz√°l√°sa, amelyet a piacon el√©rhetŇĎ legt√∂bb el√©rhetŇĎ k√©sz√≠tm√©ny nem tesz. A kiv√©tel a Solviren, amelynek √∂sszetevŇĎi seg√≠tenek a kezel√©s hat√°s√°nak megŇĎrz√©s√©ben an√©lk√ľl, hogy agg√≥dn√°nak az √ļjb√≥li munkav√©gz√©ssel kapcsolatban.

Solviren Hozz√°val√≥k: Hogyan mŇĪk√∂dik a klorog√©nsav a Green Coffee-ban?

A kiv√°l√≥ minŇĎs√©gŇĪ Green Coffee kivonat jelenl√©te miatt a Solviren gazdag klorog√©nsav (CGA) forr√°sa. A polifenolok csoportj√°hoz tartoz√≥ anyag, kinin √©s k√°v√© savak √©szterei. Metabolikus hat√°sa az, hogy stimul√°lja a szervezet sejtjeit a hasny√°lmirigy √°ltal kiv√°ltott hormonok egyik√©re, azaz az inzulinra.

A Solviren kapszul√°kban tal√°lhat√≥ klorog√©nsav lass√≠tja a v√©rcukorszintet √©tkez√©s ut√°n, √©s n√∂veli a sejtek √©rz√©kenys√©g√©t az inzulinhoz. Az √©tkez√©s ut√°ni alacsony v√©rcukorszint azt jelenti, hogy a test anyagcser√©je nem lassul jelentŇĎsen, mint √°ltal√°ban ‚Äď mindenki √©rezz√©k √°lmoss√°got eb√©d ut√°n.

A nagy sebess√©ggel v√©gzett munka sor√°n a szervezet biztos√≠tja, hogy az egyszerŇĪ cukrot ne t√°rolj√°k zs√≠ros szubkut√°n sz√∂vet form√°j√°ban, hanem egyszerre energi√°v√° alakulnak, ami energiahi√°nyt eredm√©nyez. Ez viszont arra k√©nyszer√≠ti a szervezet√ľnket, hogy m√°s energiaforr√°sokat, p√©ld√°ul zs√≠rsz√∂vetet keressen. A hum√°n anyagcser√©re gyakorolt hat√°s fontos t√©nyezŇĎje az a t√©ny, hogy a Solviren rendszeres haszn√°lata lehetŇĎv√© teszi a hagyom√°nyos kal√≥riaszeg√©ny adagok bevitel√©t az √©tkez√©sek sor√°n. Ennek eredm√©nyek√©ppen nem kell puszt√≠t√≥, alacsony kal√≥riatartalm√ļ di√©t√°t haszn√°lni, amely egyes esetekben csak t√∂bb k√°rt okoz, mint a j√≥. Nem is besz√©lve az erŇĎfesz√≠t√©srŇĎl, amelyet az ilyen karcs√ļs√≠t√≥ kezel√©s hat√°sainak megŇĎrz√©s√©re kell ford√≠tani.

A Solviren klorog√©nsav v√©delmet ny√ļjt a belsŇĎ szervek kif√°rad√°sa ellen is. √ćgy egyszerre gondoskodunk a sz√≠v√ľnkrŇĎl √©s a m√°jj√°r√≥l, megakad√°lyozva a kudarcot.

Tudományos vizsgálatok a készítmény Solviren hatékonyságáról

A Green Coffee-t m√°r minden lehets√©ges m√≥don tesztelt√©k, de ennek csak egy kis r√©sze kiz√°r√≥lag az √∂sszetevŇĎ karcs√ļs√≠t√≥ tulajdons√°gaira √∂sszpontos√≠tott. A Solviren hat√©konys√°g√°nak egyik legismertebb vizsg√°lata egy k√≠s√©rlet volt Scrantonban, az USA-ban.

A kutat√°st egy vil√°gh√≠rŇĪ szak√©rtŇĎ, Joe Vinson vezette, aki 16-os csoportot h√≠vott meg a tesztel√©sre. Nyolc nŇĎt √©s nyolc embert az √ļgynevezett kettŇĎs vak vizsg√°latnak vetettek al√°. Az ilyen vizsg√°lati m√≥dszer a legjobbnak tŇĪnt, mivel minimaliz√°lja a tesztelŇĎk hat√°s√°t a v√©gsŇĎ eredm√©nyre. A kettŇĎs-vak teszt alapelvei szerint sem a r√©sztvevŇĎk, sem a nyomoz√≥k nem f√©rhetnek hozz√° a k√≠s√©rlet lebonyol√≠t√°s√°hoz. Az √∂nk√©ntesek 6 d√≥zisban k√©t adag Solviren-t kaptak ‚Äď n√©h√°nyan 1050 mg volt naponta, m√°sok sz√°m√°ra pedig 1/3 kevesebb. A harmadik csoport embereket vett fel placeb√≥t. Mindezeket az embereket arra k√©rt√©k, hogy ne v√°ltoztass√°k meg a t√°pl√°lkoz√°sukat vagy a fizikai szok√°saikat a k√≠s√©rlet idŇĎtartama alatt ‚Äď minden a status quo fenntart√°sa volt.

A vizsg√°lat eredm√©nyei meghaladt√°k a tud√≥sok legvadabb v√°rakoz√°sait ‚Äď az elsŇĎ csoport √°tlagos Weight Loss √©rt√©ke 7,5 kg, m√≠g a m√°sodik csoportban 5,4 kg volt. A harmadik csoportban nem ismertek jelentŇĎs v√°ltoz√°sokat ismert ok miatt.

Solviren ‚Äď a speCialists √©s t√°pl√°lkoz√°si szak√©rtŇĎk v√©lem√©nye a Weight Loss kieg√©sz√≠t√©ssel kapcsolatban

Az ilyen j√≥ kutat√°si eredm√©nyek is elk√°pr√°zt√°k azokat a speCialis-kat, akik napi szinten foglalkoznak az elh√≠z√°ssal √©s a metabolikus probl√©m√°kkal. Az egyik√ľk Dr. Mark Cavendish a Los Angeles-i kaliforniai egyetemen. ‚ÄúFŇĎleg sportol√≥k fizikai elŇĎk√©sz√≠t√©s√©ben vesz r√©szt, √≠gy tudom, milyen neh√©z nekik el√©rni a k√≠v√°nt s√ļlyt a fontos versenyek elŇĎtt. Nem is olyan r√©gen az egyik √ľgyfelem elkezdett rendk√≠v√ľl j√≥ eredm√©nyeket el√©rni ‚Äď konzult√°ci√≥ ut√°n kider√ľlt, hogy a Solviren-t vettem √°t, majd tudom√°nyos kutat√°sokba kezdtem, √©s szinte minden p√°cienseimmel haszn√°ltam ‚Äú- mondja Dr. Mark.

A Solviren kapszul√°k hat√©konys√°g√°ra vonatkoz√≥ hasonl√≥ v√©lem√©nyt egy dietetikus, Caroline White, az USA Food and Drug Administration (FAO) tan√°csad√≥ja fejezte ki. Az √Člelmiszer- √©s Gy√≥gyszeradminisztr√°ci√≥, a mag√°n fitness edzŇĎ √©s az eg√©szs√©ges √©letm√≥d szeretŇĎje. ‚ÄúUtols√≥ gyermekem sz√ľlet√©se ut√°n nagy neh√©zs√©gekbe √ľtk√∂z√∂tt a s√ļlyem helyre√°ll√≠t√°sa, m√©g akkor is, ha kor√°bban gyermekkorom √≥ta r√©szt vettem a sportban. Az orvosom bar√°tja elrendelte, hogy haszn√°ljam a Solviren-ot, ami az √©n esetemben Nagy sikert, kevesebb mint 3 h√©t alatt 7 fontot dobtam ki ‚Äú- mondja Caroline.

√Črdemes Solviren felhaszn√°lni Weight Loss haszn√°lat√°hoz?

Nyilv√°nval√≥ teh√°t, hogy a Green Coffee Slimming k√©sz√≠tm√©ny Solviren jelenleg a leghat√©konyabb gy√≥gyszer a maga nem√©ben. Az a t√©ny, hogy a tengerparti szezon k√∂zeledik, √©s mindannyian szeretn√©nk k√°pr√°zatosnak lenni, arra is fel kell venn√ľnk minket, hogy megvegy√ľnk egy k√©szletet a k√©sz√≠tm√©nyrŇĎl. √Črdemes megeml√≠teni azt is, hogy a Solviren teljesen biztons√°gos az eg√©szs√©gre n√©zve, ami az egyik kiv√©tel a piacon, ahol tele vannak bizonytalan eredetŇĪ k√©sz√≠tm√©nyekkel.

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gr√©ta-t, de a legfontosabb k√©t dolog, amit tudni kell, hogy az optimista √©s prec√≠z, term√©szetesen bar√°ts√°gos, szeml√©lŇĎdŇĎ √©s racion√°lis, de kisebb d√≥zisokban, √©s gyakran elk√©nyeztetik a nem √©rz√©ketlen szok√°sok is.

Az optimizmusa azonban, ami√©rt gyakran im√°dj√°k. A bar√°tok gyakran sz√°m√≠tanak r√≥la √©s romantikus term√©szet√ľkre a sz√ľks√©g idej√©n.

Persze senki sem t√∂k√©letes, √©s Bogd√°nnak sz√°mos hib√°ja van. A tisztess√©g √©s az instabilit√°s hajlamos az √ļton j√°rni, b√°r ink√°bb szem√©lyes szinten, mint m√°sok sz√°m√°ra.

Szerencs√©re a pontoss√°ga √°ltal√°ban ott van, hogy enyh√≠tse a f√ļj√°sokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email c√≠met nem tessz√ľk k√∂zz√©. A k√∂telezŇĎ mezŇĎket * karakterrel jel√∂lt√ľk