HĂ­rek

Somatodrol – A súlygyarapodásról szóló vélemény

Somatodrol – A súlygyarapodásról szóló vélemény

somatodrol

A kívánt izomzat elérése nem egyetlen ember álma. Attól függően, hogy az ember személyes hajlandósága, könnyű az egyik csinálni, és egy kicsit nehezebb egy másik számára. Mindazonáltal, függetlenül attól, hogy a gyakorlatok hatása gyorsan vagy lassan megjelenik-e Önben, a tudósok kifejlesztettek egy speciális készítményt, amely maximalizálja a munka hatását az edzőteremben. Nem – A Somatodrol-t bárki használhatja, akinek a nyári szünetet meg akarja vágni minden akadály nélkül. Amint azt a gyártó biztosítja, a Somatodrol készítmény rendszeres használata lehetővé teszi az izomtömeg növekedését akár több kilogrammonként havonta is. Miért olyan hatékonyak ezek a kapszulák?

A Somatodrol táplálékkiegészítő az izomtömeg növelésére. A kiegészítés arginin, béta-alanin, cayenne bors, guarana, B12-vitamin.

A Somatodrol a következő elemeket tartalmazza:

  • Az L-arginin olyan aminosav-vegyĂĽlet, amely stimulálja a növekedĂ©si hormonok termĂ©szetes termelĂ©sĂ©t, növeli az izomtömeget Ă©s csökkenti a testzsĂ­r tömegĂ©t.
  • ZMA – speciálisan kifejlesztett ásványi anyagok – magnĂ©zium, cink Ă©s B6 vitamin, amelyek stimulálják a tesztoszteron Ă©s az inzulinszerű növekedĂ©si faktor termelĂ©sĂ©t – hatása az izmok fejlĹ‘dĂ©sĂ©nek felgyorsĂ­tása
  • L-ornitin – L-arginin kĂ©pzĹ‘dĂ©se, stimulálja a növekedĂ©si hormonok termelĹ‘dĂ©sĂ©t Ă©s javĂ­tja a zsĂ­rok metabolizmusát.

A Somatodrol-t “intelligens” ügynökként fejlesztették ki, amely nem kényszeríti a testet a nemkívánatos cselekvésekre, hanem csak a természetesen előfordulóakat támogatja. Így a Somatodrol illeszkedik az anyagcsere ritmusába, és utánozza a test természetes ReAction-ját – mindez lehetőséget teremt a maximális képzési eredmények elérésére.

Hogyan működik a Somatodrol?

A Somatodrol izomtömeg-előkészítés három egyszerű lépésben működik, amelyek lehetővé teszik a kezelés hatásainak folyamatos fenntartását.
Először is, a kiegészítésben lévő természetes összetevők növelik a tesztoszteron és a növekedési hormon termelését, ami befolyásolja az izomtömeg gyorsabb növekedését. Ez azért van, mert ezek az anyagok anabolikusan hatnak a vázizmokat alkotó fehérjék kialakulására. Már a Somatodrol első adagja is növeli a hormonkiválasztást, ami szinte azonnal stimulálja az izmokat.

A Somatodrol második, nagyon fontos szempontja a test többi része és regenerálása. Jól ismert, hogy az izmok a legerőteljesebben nőnek, amikor pihennek. Ez alatt az idő alatt új fehérje-szálakat adnak olyan helyekre, amelyek a képzés során mikro-repedezetté váltak – a test így erősíti a gyengített helyeket, és az izom kibővül.
A készítménynek az izomnövekedésre gyakorolt hatásának harmadik és utolsó szakasza a metabolizmus állandó stabilizálása és a katabolikus ReAction-k gátlása – ennek köszönhetően a képzés edzésének hatásai és a szervezet még erőteljesebbé válik a testmozgás következő szakaszát megelőzően.

A kiegészítésben lévő természetes összetevők növelik a tesztoszteron és a HGH termelődését, amely gyorsabb izomnövekedést, a testképződés regenerálódását eredményezi, és energiát ad a következő gyakorlathoz. Az eredmények azonban főként az egyéni képzéstől és a genetikai hajlamoktól függenek. A Somatodrol csökkenti azt az időt, amikor elérheti azt a hatást, amelyet a gyakorlatok és a diéta csak 50% -kal érhet el. A termék számos vizsgálaton esett át, mielőtt elérte volna a piacot. A Somatodrol táplálékkiegészítő által támogatott 3 hónapos rendszeres testmozgás lehetővé tette az embereknek, hogy teszteljék a terméket, hogy izomtömegüket 8-14 kg-mal növeljék. Minden testépítő és hobbista álmodik ilyen hatásokról.

A Somatodrol kiegészítő használata

A napi adag 1-2 kapszula. A hatóanyag felszívódását elősegítő, üres gyomorra kell vinni. A kapszulákat vízzel le kell öblíteni.

Doppingellenes tesztek Ă©s Somatodrol

A sportolóknak ellenőrizniük kell, hogy a Somatodol használata megfelel-e a szövetség törvényeinek és szabályainak. Minden szövetségnek saját belső szabályai vannak a megengedett és tiltott intézkedésekről. A kellemetlen következmények elkerülése érdekében ezért a kiegészítés alkalmazása előtt győződjön meg róla, hogy megfelel a hatályos előírásoknak. Maga a kiegészítés lehetővé teszi, hogy jobb eredményeket érjen el, és ez az, ami az egész.

Somatodrol – tanulmányok az izomtömeg növelésének hatékonyságáról

A Somatodrolu hatékonyságát sok tudós tesztelte. Az erőszakkal foglalkozó profi sportolókat, valamint az amatőr sportolókat meghívták a kutatásban való részvételre. A tesztelőket olyan módon választották ki, hogy a lehető legszélesebb körűen megértsék a készítmény különböző típusú sziluettekre gyakorolt hatását. A Somatodrol tesztelőit arra kérték, hogy ne változtassák meg edzésüket és táplálkozási szokásaikat, és ne vegyék naponta a kiegészítést. A vizsgálat 4 hetes befejezése után a vizsgálatot megszakították, és összefoglalást készítettek. A megkérdezettek közel 86 százaléka 11-14 kg-os izomtömeg növekedést ért el, míg a többiek kissé kisebb tartományban voltak, 8 és 10 kilogramm tiszta izomtömeggel. A zsírszövet-csökkenés átlagosan 27% volt.

Krzysztof Piekarz a Somatodrol ajánlását ajánlja

Az előkészületek iránti elkötelezettséget a 90-es kategóriában a PZKFiTS 2014-es debütáló aranyérmese, a Krzysztof Piekarz mesterek pedig nem rejtik el. “Amikor úgy döntöttem, hogy részt vesz a 2014-es testépítő versenyen, tudtam, hogy kemény munkára és jó étrendre van szükség, de szükségem volt valamire is, hogy növeljem a teljesítményemet – mindenki keményen edzett, nem voltam egyedülálló ebben a tekintetben. rájöttem, hogy én lennék az első ember, aki megpróbálta a Somatodrol-et a forgalomba hozatal előtt, tudtam, hogy ez volt az esélyem – habozás nélkül egyetértettem, a különbség óriási volt, csak nyertem – mondja a mester.

Szakértői és felhasználói tanácsok a Somatodrol kiegészítéssel kapcsolatban

Külföldi weboldalakon sok olyan pozitív véleményt olvashatsz, akik a Somatodrol-t használják. A hatások észrevehető rövid idejét hangsúlyozzák, kevés erőfeszítéssel, a vártnál jóval kisebb mértékben. Ennek az az oka, hogy az előkészítés növeli a szervezet általános teljesítményét, növeli az energiát, serkenti az ammónia kiválasztását a szervezetből, ami a fáradtság érzését jelenti, nem olyan súlyos, még egy kemény edzés után sem. Ezt különösen értékelik azok, akik a lehető legrövidebb idő alatt szeretnék a lehető legnagyobb eredményeket elérni.

Somatodrol – a tartós hatások bizonyossága

Azonban a legfontosabb dolog az egészben az, hogy a Somatodol lehetővé teszi a tartós hatások elérését. A készítmény nemcsak hatékonyan gyorsítja az izomtömeg növekedését, és csökkenti a zsírszövetet, de először is az így nyert hatás állandó. Így az erőfeszítés nem fog elveszni, ha valamilyen oknál fogva le kell állítania a képzést.

Érdemes használni a Somatodrol szolgáltatást?

Nem számít, hogy profi sportoló vagy csak egy amatőr. Nem kell az egész napot az edzőteremben töltenie, vagy követi a korrozív étrendet, amelyből a tápanyagok nem fogják teljesen felszívódni. Az eredmények javítása érdekében tanácsos hatékony étrendkiegészítőt használni az izomtömeg növelésére. Az ilyen intézkedés a Somatodrol, a világhírű tudósok legújabb találmánya. A készítmény rendkívül nagy hatékonysága, vonzó árával és magas biztonsági profiljával együtt egyre több hírességet és sok elégedett vásárlót kap.

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük