Hírek

Soundimine Elővétel – vélemény a készülékről a hallás javítására

Soundimine Elővétel – vélemény a készülékről a hallás javítására

Mindannyiunknak, korától vagy nemtől függetlenül, élni szeretnénk a körülöttünk lévő világban. Ismerkedjen meg minden olyan érzékkel, mint látás, hallás, érintés és ízlés. Ma azonban sokan küzdenek a halláskárosodás problémájával. Számos oka van ennek a betegségnek, amely magában foglalja a káros munkakörnyezetet, túl hangos zenét vagy az úgynevezett “akusztikus szmogot” a városokban. Szóval, hogyan kell kezelni ezt a problémát a mai világban, van-e hatékony megoldás , igen, létezik, a Soundimine fülbevaló, egy kis eszköz, amely segít a mai világ élvezetében, de ez nem minden, a teljes kezelés magában foglalja a Multilan Active-t is, hogy támogassa a hallást nemcsak kívülről, hanem belülről is. teljes kezelés ma és élvezze a gyors eredményeket!

Mi különbözteti meg a Soundimine fülbevalót?

Ez egy kis méretű hallókészülék. Tartalmaz egy rugalmas kupolát, amely minden fülhöz illeszkedik. Ezenkívül védelmet nyújtanak a kamera ellenőrizetlen mozgásával szemben, és megakadályozzák az úgynevezett “puha foltok” kialakulását. akusztikus visszacsatolással, amely a hangsávot a hangszórótól a mikrofonig blokkolja. Kis méretének és univerzális színének köszönhetően a Soundimine Earelief diszkréciót biztosít a használat során, mind családi, mind üzleti találkozók során. Ezenkívül a nyereség beállításával a fényképezőgép képes arra, hogy működését mindannyiunk igényeihez igazítsa. További előnye a működési sebessége, amely mindössze néhány órányi használatban javítja a hangok észlelését és akár öt szilikon füldugó felszerelését is, ami lehetővé teszi a készülék tökéletesen illeszkedését a fül konstrukciójához. Mindezt szem előtt tartva!

Átfogó kezelés a sikerhez!

A legújabb nanoprocesszoros technológia és mikroelektronika használatával a Soundimine lehetővé teszi, hogy sokkal többet hallhasson jobb minőségben. Ez az egyetlen olyan eszköz, amely hétszer pontosabban képes rögzíteni a hanghullámokat, valamint akár 300% -kal gyorsabban, hogy elkapja őket a környező világból. Ezenkívül azonnal megváltozik az agyhoz vezető hullámok gyakorisága, és a zaj és az interferencia megszűnik a legjobb hangminőség biztosítása érdekében. Ezenkívül az aktív vezérlés lehetővé teszi az eszköz egyedi beállítását bármikor és bármilyen helyzetben. A Soundimine Eareliefnél nem csak a nagyobb távolságot hallja, hanem a halláskárosodásban szenvedő migrénektől is.

Nem szabad elfeledkezni arról, hogy az átfogó kezelés nemcsak hallássegítő, hanem a hallókészülék regenerálása is a MultilanActivlan kiegészítéssel. Ez nem csak egy másik kiegészítés, amely nagy része. A gondosan kiválasztott összetevőknek köszönhetően a hallókészülék gyors és nem invazív “javítását” biztosítja belülről. A MulilanActivlan legfontosabb elemei a következők: …

 • Japán gingkoerős MaxLiftmegfelelő tulajdonságokkal rendelkezik, és semlegesíti a szabad gyököket, ezáltal megakadályozza a sejtek és a szövetek károsodását. Ezenkívül táplálja, védi őket a gyulladástól és károktól, ami közvetlenül lassítja az öregedési folyamatot. Ezenkívül pozitív hatása van a vérnyomásnak, ami az úgynevezett “vérnyomás” megszüntetését eredményezi. tinnitus és visszatérő migrén.
 • Magnézium-citrátamely a citromsavat magnézium-karbonáttal egyesíti. Ez a kombináció a legjobb magnéziumformát jelenti a szervezet számára. Lehetővé teszi az ideg-, izom- és immunrendszer megfelelő fenntartását. Kimutatták, hogy a magnézium-citrát csökkenti a migrén erősségét és gyakoriságát.
 • Cink-glükonátfontos szerepet játszik a sejtek és sejtmembránok metabolizmusában. Ezenkívül támogatja a vérnyomás szabályozását, megakadályozza a szabad gyököket, támogatja a fehérjék és szénhidrátok szintézisét a szervezetben.
 • Coenzim Q10a leghatékonyabb módszer az idegsejtek megfelelő és energikus táplálására. Bizonyított, hogy megakadályozza a migrén visszatérését és hatékonyan megakadályozza a belső fülben és az idegrendszerben bekövetkező változásokat.

Halláskeltés belülről – támogatjuk.

A kezeléssegítő Activlan kiegészítés csak négy hét használat után ad eredményt. Az átfogó kezelés alkalmazásával nyert eredmények három fő szinten valósulnak meg: …

 1. A távoli hallás problémájának kiküszöbölése– ahol az agyat nem érő hangok problémája kiküszöbölésre kerül, és örömmel folytathatja újra a családdal való beszélgetést.
 2. Hallókészülék regenerálása– A hallósejtek napi regenerációjának biztosítása, hogy az agyat jobban tisztázza és hallja.
 3. A hallás természetes távolságélése– a legnagyobb hallási képesség maximalizálódik, a halláskárosodás által okozott stressz csökken, és a mentális kényelmetlenség érzése csökken.

A MulilanActivlan hatékonyságát tudományosan igazolták a torontói Dr. Adam Fisherman kutatásával. Kimutatták, hogy a kiegészítés négy hetes alkalmazása után a válaszadók 87% -a megerősítette a hallás javulását. Másrészt 67% -uk azt mondta, hogy jobban hallhatják a távolságokat.

A hármas elégedettség garanciája – minõség, eredetiség, elégedettség!

 • Minőség– A komponensek pontosan kiválasztott arányának köszönhetően minden egyes kapszula megfelelő mennyiségű komplexet bocsát ki a hallórendszeren,
 • Eredetiség– A tudósok alaposan kutatták és fejlesztették a MulilanActivlan-ot, hogy biztosítsanak hatékony és biztonságos terméket,
 • megelégedettség– Számos klinikai teszt, a válaszadók véleménye és az egész Európából származó speCialiss csapat megerősíti a kiegészítő terápiás hatását.

Csak egy kétoldalú megközelítés biztosítja a halláskárosodás elleni hatékony és garantált sikereket, ezért ne habozzon és próbálja ki ma!

Kinek a célja a Soundimine Earelief terápia?

Ha tartós fejfájást, halláskárosodást vagy halláskárosodást szenved a túlzott zaj miatt, akkor a Soundimine fülbevaló az Ön számára megfelelő kezelés: progresszív halláskárosodás, tinnitus, különféle halláskárosodás és általában rossz hallás. Ezenkívül az átfogó kezelés a hiba mértékétől függetlenül alkalmazható: ……………………………… ………………………………………….. ………………………………………….. ………………………………………….

 • Fényahol az emberek nem hallanak beszédet zajos és csendes hangokon.
 • KözepesEbben az esetben az emberek problémákat tapasztalnak a közepes és csendes hangok hallatán, mint az enyhe halláskárosodás esetén, és nehézségekkel küzdenek a beszéd beszédében.
 • MélyCsak nagyon hangos zajok hallhatók.
 • Hallásmaradványokahol a személy 100 és 120 dB közötti hangokat hall.

A kezelés az életkorra, nemre, munkatípusra való tekintet nélkül történik. Természetes összetevőinek köszönhetően nem kell aggódnia, hogy más gyógyszerekkel együtt használja.

A teljes (Soundimine + Multilan Active) kezelés soha nem volt könnyebb!

A Soundimine Multilan Active fülbevaló gyermekjáték és könnyen használható, csak olvassa el és értse meg:

 1. Válasszon egy olyan szilikon kupolát, amely egyenként illeszkedik a fülébe,
 2. Állítsa a gombot ON állásba,
 3. A hangerőszabályzó segítségével állítsa be a hangerőt balra mozgatással,
 4. Ne vegye a készüléket a zuhany alatt, a kádba, ne merítse közvetlenül vízbe,
 5. Nem ajánlott aludni a hallókészülékkel a fülében,
 6. Győződjön meg róla, hogy a Soundimine Earelief gyermekek és állatok számára nem elérhető,
 7. Rendszeresen szárítsa meg a készüléket, különösen akkor, ha fizikailag megerőltető és túlzott izzadásra hajlamos. A hallókészülék higiéniája gondoskodik a megfelelő működéséről és így a kényelemről.
 8. A készülék töltése az akkumulátor állapotától függ, a zöld LED jelzi a teljes feltöltést,
 9. Az első használat során a teljes töltési idő 8 óra, míg minden további használat csak 4 órát vesz igénybe,
 10. Teljesen feltöltött akkumulátor esetén az akkumulátor legfeljebb 12 óráig tart.

A Multilan Active ugyanolyan könnyű használni, mint a Multilan Active – csak adja meg, hogy a hallási problémák mennyi ideig fognak meghatározni, hogy mennyi ideig kell a kezelés beérkezéséhez.

Halláskárosultak számára:

 • Akár 2 év – két hónapos kezelés (1 csomag),
 • 2-5 év – négy hónapos kezelés (2 csomag)
 • Több mint 5 év – hat hónapos kezelés (3 csomag).

Az adagolás a kiegészítő természetes összetevőinek köszönhetően teljesen biztonságos. Naponta kétszer egy kapszulát kell bevenni egy étkezés előtt, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan felszívja az értékes összetevőket, és így jobb hatásokat.

A hallókészülék kezelésének és támogatásának soha nem volt ennyire könnyű, és ne habozzon teljes kezelést kapni ma!

Hatékonyság Soundimine Fülbevaló – A teszt eredmények nem hazudnak!

Minden korosztálynak és nemnek mindenki halláskárosodásnak van kitéve. A statisztikák azt mutatják, hogy ez a probléma inkább a férfiakat érinti a nőknél. A kutatások azt mutatják, hogy a férfiak nyolcszor nagyobb kockázattal járnak, és a 60 évesnél idősebb lengyelek több mint 77% -a hallja, hogy hallássérültek. A 65 és 70 év közöttiek 25% -a azt mondja, hogy kevesebbet hallanak az egyik napról a másikra. Másrészről, egy-három lengyeleknek halláskárosodási problémája van, ami folyamatosan romlik. Nem ez az, hogy hatékonyan és biztonságosan meg tudjuk akadályozni a kétrétegű Soundimine Earelief kezelést Multilan Active kiegészítéssel.

A kutatások kimutatták, hogy a hallás akár 50% -ának javulása rövid idő alatt is megmutatkozik, így a nagyobb területeken már nem könnyű érzékelni a hanghatást. A kétharmadnál több olvashatóság érhető el, és 47,5% -kal nagyobb pontosság érhető el a suttogás és a csendes beszéd. Ezenkívül bebizonyosodott, hogy a migrén fájdalmai kevésbé gyakoriak az idő múlásával, és a férj végül teljesen eltűnt. A megkérdezettek szintén nem válaszolt a halláskárosodás okozta pszichológiai kellemetlenségekről, a tinnitusról való lemondásról, valamint a jólét javításáról és az alvás minőségéről. A tudósok úgy találták, hogy a halláskárosultak teljes terhelés esetén a terheinek 80% -át enyhítették. Nézd meg magadnak, milyen egyszerű és kellemes az életed minőségének javítása, vagy a szeretteid minőségének javítása!

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük