HĂ­rek

Spartanol – vĂ©lemĂ©ny az izomtömeg növelĂ©sĂ©re

Spartanol – vĂ©lemĂ©ny az izomtömeg növelĂ©sĂ©re

muskularna sylwetkaGyönyörƱ, atlĂ©tikai sziluettje sokan közĂŒlĂŒnk tĂĄrsul sok ĂĄldozattal az edzƑteremben, valamint tagadja meg magunkat mindenfĂ©le Ă©lvezetet a konyhĂĄban. TalĂĄn ezĂ©rt vannak olyanok, akik feladjĂĄk ĂĄlmaikat, mert nem hiszik, hogy kĂ©pesek rĂĄ. Azonban a gyĂłgyszeripar segĂ­t az izomĂ©pĂ­tĂ©sben – sok ilyen termĂ©k talĂĄlhatĂł a piacon, amelyek segĂ­tenek az izmok felĂ©pĂ­tĂ©sĂ©ben, a zsĂ­rĂ©getĂ©sben Ă©s az energia növelĂ©sĂ©ben. MindazonĂĄltal mindegyiknek van egy közös dologja – hasznĂĄlata kevĂ©ssĂ© hat. A Spartanol megjelenĂ©sĂ©ig csak kevesen hasznĂĄltak ilyen tĂ­pusĂș kiegĂ©szĂ­tƑket. Azonban ez az ĂŒgynök igazi forradalmat hozott az izomtömeg Ă©pĂ­tĂ©sĂ©nek terĂŒletĂ©n: Mi a Spartanol titka?

A Spartanol izom tömeggyĂĄrtĂł kapszulĂĄk gyĂĄrtĂłja kijelenti, hogy a kĂ©szĂ­tmĂ©ny rendszeres hasznĂĄlata lehetƑvĂ© teszi, hogy havonta akĂĄr 10 kg szĂĄraz izomtömeget is kaphasson, amelynek titka az egyes Spartanol kapszulĂĄban lĂ©vƑ hatĂłanyagok egyedi összetĂ©tele Ă©s nagyfokĂș hasonlĂłsĂĄga.

A Spartanol többdimenziós mƱködése

Az izomtömeg megteremtĂ©se mind a test, mind az elme bevonĂĄsĂĄt igĂ©nyli. Az edzƑteremben valĂł egyszerƱ, gondatlan trĂ©ning nem elegendƑ – megfelelƑ tĂĄplĂĄlĂ©kot Ă©s kiegĂ©szĂ­tƑket kell hasznĂĄlnia, mert a legtöbb esetben nem tudunk minden szĂŒksĂ©ges összetevƑt biztosĂ­tani a tĂĄplĂĄlĂ©kkal egyĂŒtt.

Spartanol – elƑször, több energiĂĄt

A Spartanol elsƑ hatĂĄsa jelentƑsen növeli az energiĂĄt Ă©s az erƑssĂ©get mind a kĂ©pzĂ©s, mind a mindennapi tevĂ©kenysĂ©g sorĂĄn. A Spartanol hatĂłanyagai az edzĂ©s sorĂĄn lassabban fĂĄradnak az izmokba, ezĂ©rt kevesebb erƑfeszĂ­tĂ©ssel vĂ©gezheti a folyamatos mozgĂĄsmennyisĂ©get. Mi több, a Spartanol közvetlenĂŒl a kĂ©pzĂ©s utĂĄn bevezeti az izmokat nyugodt ĂĄllapotba, ami sokkal gyorsabbĂĄ teszi az izomrostok felĂ©pĂ­tĂ©sĂ©t.

Spartanol – mĂĄsodik, nagyobb sĂșlygyarapodĂĄs

Az izomtömeg több kilomĂ©teres növekedĂ©se szĂĄmos sportolĂł ĂĄlma. Így mƱködik a Spartanol – a benne talĂĄlhatĂł aminosavak aktivĂĄljĂĄk az Ășj metabolikus csatornĂĄkat a szervezetben, Ă©s ennek köszönhetƑen kihasznĂĄlja teljes anabolikus potenciĂĄljĂĄt. Így mƱködik a Spartanol – a test teljesĂ­tmĂ©nyĂ©t egyetlen cĂ©lra ĂĄllĂ­tja be, hogy a lehetƑ legrövidebb idƑ alatt maximĂĄlis hatĂĄst Ă©rjen el.

Spartanol – harmadszor, kevĂ©sbĂ© kövĂ©r

Az izomtömeg nagymĂ©rtĂ©kƱ növekedĂ©se nem lesz lĂĄtvĂĄnyos, ha az izomok a vilĂĄg minden tĂĄjĂĄrĂłl zsĂ­rral vannak bevonva. A Spartanol szintĂ©n nagyon hatĂ©kony ezen a terĂŒleten. GyĂĄrtĂłi a kapszulĂĄban a leghatĂ©konyabb zsĂ­rĂ©getƑ összetevƑket tartalmazzĂĄk, amelyeknek köszönhetƑen a test egyidejƱleg megĂ©pĂ­theti az izmokat Ă©s megszabadulhat a nem kĂ­vĂĄnt zsĂ­rszövetektƑl. Emiatt a Spartanol egyre nĂ©pszerƱbb a nƑk körĂ©ben.

KĂ©nyeztesse az AAKG-t a Spartanol kapszulĂĄban

A Spartanol fƑ hatĂłanyaga az AAKG nevƱ anyag. Az L-arginin alfa-ketoglutarĂĄtja, az egyik legĂșjabb Ă©s leglĂĄtvĂĄnyosabb felfedezĂ©s a sportolĂłk kiegĂ©szĂ­tĂ©s terĂŒletĂ©n. A Spartanol-ben vĂ©gzett tevĂ©kenysĂ©ge sokszor hatĂ©konyabb, mint maga az L-argininĂ©, ami az ilyen tĂ­pusĂș mĂĄs termĂ©kekben a piacon elĂ©rhetƑ. Érdemes megemlĂ­teni itt, hogy az L-arginin hiĂĄnyossĂĄgai az emberi szervezetben akĂĄr izomsorvadĂĄshoz is vezethetnek!

A Spartanol kapszula AAKG-je tĂĄmogatja a nitrogĂ©n-oxid, sok vegyi ReAction szubsztrĂĄt elƑállĂ­tĂĄsĂĄt, amelyet a sportolĂłk az Ă©let molekulĂĄjakĂ©nt ismertek. A nitrogĂ©n-oxid hatĂĄsa az izmokra többdimenziĂłs, Ă©s mĂ©g nem teljesen ismert. Ismeretes azonban, hogy növeli a kis erek fĂ©nyĂ©t Ă©s csökkenti viszkozitĂĄsĂĄt. Így az izmok jobban oxigenizĂĄlhatĂłk Ă©s tĂĄplĂĄlhatĂłk sokszor, ami fizikai kĂ©pzĂ©s esetĂ©n ĂłriĂĄsi jelentƑsĂ©gƱ. EzenkĂ­vĂŒl az AAKG jelenlĂ©te a Spartanol kapszulĂĄban megakadĂĄlyozza a szabad gyökök belĂ©pĂ©sĂ©t a szervezetbe, ami kĂĄrosĂ­tja az erek endotĂ©liumĂĄt Ă©s veszĂ©lyes koleszterin lerakĂłdĂĄsokat okoz.

Az oxigĂ©n Ă©s egyĂ©b tĂĄpanyagok mellett a Spartanol növeli a vĂ­z ĂĄramlĂĄsĂĄt az izomzatra is, Ă­gy a kiegĂ©szĂ­tĂ”t hasznĂĄlĂł szemĂ©ly Ășgy Ă©rzi, hogy a “szivattyĂșzĂĄs” hatĂĄsa a szabad szemmel is lĂĄthatĂł, mĂ©g a megnövekedett izomkörnyezet szempontjĂĄbĂłl is. A nagyobb vĂ­zmennyisĂ©g gyorsabb anyagcsere-sebessĂ©get is jelent, ami tovĂĄbb növeli a növekedĂ©si ĂŒtemet.

A Spartanol åtfogó képletének kiegészítései

Az AAKG mellett a kapszula kreatin-malĂĄtot is tartalmaz, amely az egyik legjobb kiegĂ©szĂ­tĂ©s a sportolĂłk szĂĄmĂĄra: de csak akkor, ha megfelelƑ dĂłzisban Ă©s összetĂ©telben mĂĄs adalĂ©kokkal kerĂŒl bevĂ©telre. És ezek a dolgok megtalĂĄlhatĂłk a Spartanol-ben. Ez a szer, a kreatin-malĂĄt magas koncentrĂĄciĂłja rĂ©vĂ©n felgyorsĂ­tja a sejtek anyagcserĂ©jĂ©t Ă©s növeli az izmok vĂ­zelnyelĂ©sĂ©t, Ă­gy anabolikus hatĂĄsa van, mint az AAKG.

EzenkĂ­vĂŒl a Spartanolu kapszula mĂĄs aminosavakat is tartalmaz, amelyeket ritkĂĄn talĂĄlnak az Ă©lelmiszerekben, amelyek elengedhetetlenek egy lenyƱgözƑ izomzat kialakĂ­tĂĄsĂĄhoz. Ezek közĂ© tartozik a balkezes citrullin, amely az arginin legaktĂ­vabb formĂĄjĂĄvĂĄ alakul ĂĄt az emberi mĂĄj kĂ©miai vĂĄltozĂĄsai rĂ©vĂ©n. A hasznos nitrogĂ©n-monoxid koncentrĂĄciĂłja sokszor növekszik, ami a mĂĄr ismert hatĂĄsokat okozza. A jĂłtĂ©kony hatĂĄsokat mikro- Ă©s makroelemek, pĂ©ldĂĄul cink, vas, magnĂ©zium Ă©s kĂĄlium egĂ©szĂ­ti ki.

Spartanol hatĂĄsossĂĄgot igazolt az amerikai vizsgĂĄlatok

A laboratĂłriumi vizsgĂĄlatok sorĂĄn kapott rendkĂ­vĂŒl jĂł kutatĂĄsi eredmĂ©nyek a speCialistĂĄsok között csodĂĄlatot keltettek, de bizonyos mennyisĂ©gƱ gyanakvĂĄs is törtĂ©nt. EzĂ©rt kĂ©rte a VilĂĄg Doppingellenes ÜgynöksĂ©gĂ©t (WADA), hogy vĂ©gezze el a vonatkozĂł szövegeket, olyan szervezetet, amely ellenzi a hivatĂĄsos sportolĂłk illegĂĄlis Ă©s mindenekelƑtt az egĂ©szsĂ©gre veszĂ©lyes vegyi anyagok hasznĂĄlatĂĄt. A kutatĂĄs elnöke Grace Ginger professzor a Stanford Egyetemen, a vilĂĄghĂ­rƱ kutatĂĄsi Ă©s fejlesztĂ©si szakĂ©rtƑ. Ă©trendi kiegĂ©szĂ­tĂ©s.

A kiterjedt kutatĂĄs közel 50 embert Ă©rintett minden korosztĂĄlybĂłl, akik közĂŒl nĂ©hĂĄnyan profi sportolĂłk voltak, mĂĄsok csak egyszer vettek rĂ©szt fizikai tevĂ©kenysĂ©gben. NĂ©gy hetes rendszeres, bĂĄr nem tĂșl intenzĂ­v, edzĂ©s utĂĄn vizsgĂĄltĂĄk az ĂĄtlagos izomtömeg-növekedĂ©st minden tesztelƑben. KiderĂŒlt, hogy közel 10 kg volt, Ă­gy az eredmĂ©nyek jobbak voltak, mint a laboratĂłriumi fĂĄzisban.

A legfontosabb, hogy a VilĂĄgellenes Doppingellenes ÜgynöksĂ©g egyĂ©rtelmƱen kijelentette, hogy a Spartanol teljesen biztonsĂĄgos az emberi test szĂĄmĂĄra, Ă©s hogy annak hasznĂĄlata nem tekinthetƑ doppingnak. EzĂ©rt hasznĂĄljĂĄk a Spartanol kapszulĂĄkat a vilĂĄg minden tĂĄjĂĄn ismert sportolĂłk.

A szemĂ©lyi edzƑk Ă©s a testĂ©pĂ­tƑk a Spartanol kapszulĂĄkat ajĂĄnljĂĄk.

Spartanol tablettĂĄk

A Spartanol kiegĂ©szĂ­tƑ nagy nĂ©pszerƱsĂ©gnek örvend az EgyesĂŒlt Államok szĂĄmos fitness klubjĂĄban. Holltywoodban is, ahol filmeket Ă©s zenĂ©szeket hasznĂĄlnak. PozitĂ­v kijelentĂ©seket hallhatunk a szemĂ©lyes edzƑkrƑl is, akik napi szinten kĂ©pezzĂ©k ezeket a csillagokat – köztĂŒk John Adams, Los Angeles egyik legnĂ©pszerƱbb tornatermekĂ©nek tulajdonosa. “FiatalkorĂĄban szĂĄmos testĂ©pĂ­tƑ versenyen vettem rĂ©szt, Ă­gy sokat tudok az izmok nyeresĂ©gĂ©rƑl, de amikor a Spartanol bejött a piacra, alaposan gazdagĂ­tottam tudĂĄsomat Ă©s ĂșjraĂ©rtĂ©keltem. a piac, amely ilyen eredmĂ©nyeket hozott olyan embereknek, akik korĂĄbban soha nem jĂĄtszottak sportot, “viccelƑdik John”, Ă©s mĂĄr nem problĂ©ma a szĂ­nĂ©szek szĂĄmĂĄra, hogy hihetetlen izomtĂ©telt teremtsenek a Superman szerepe szĂĄmĂĄra.

Spartanol valóban hatékony?

A kĂ©szĂ­tmĂ©ny folyamatosan növekvƑ szĂĄma azt sugallja, hogy ez a piacon jelenleg a legjobb kiegĂ©szĂ­tĂ©si javaslat. A legfontosabb az, hogy a Spartanol-t bĂĄrki hasznĂĄlhatja: nem kell többĂ© szenvednie az edzƑteremben marĂł hatĂĄsĂș edzĂ©sben, vagy el kell utasĂ­tania magĂĄt egy fƱtƑ pizzĂĄtĂłl. Ezekkel a kapszulĂĄkkal az ĂĄlomsziluettet gyakorlatilag nem ĂĄldozhatja fel.

FIGYELEMA Spartanol kiegĂ©szĂ­tĂ©s hivatalos forgalmazĂłja korlĂĄtozott ideig kĂŒlönleges ajĂĄnlatot kĂ­nĂĄl olvasĂłinknak. A 100% -os garancia a pĂ©nz visszaszerzĂ©sĂ©re az izomszövet növekedĂ©sĂ©nek megvĂĄsĂĄrlĂĄsĂĄra abban az esetben, ha nem hozza meg a vĂĄrt eredmĂ©nyeket.


Kattintson ide a Spartanol kiegészítés megvåsårlåsåhoz.

Használja ezt a linket, hogy INGYENES KIFIZETÉSI KIFEJEZÉSEKHEZ kapjon.

A promĂłciĂł addig tart, amĂ­g:2018. 07. 06. 23:59 ĂłrĂĄig.

A kĂ©szletek kimerĂŒlĂ©sĂ©nek köszönhetƑen a promĂłciĂł idƑben korlĂĄtozott

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen GrĂ©ta-t, de a legfontosabb kĂ©t dolog, amit tudni kell, hogy az optimista Ă©s precĂ­z, termĂ©szetesen barĂĄtsĂĄgos, szemlĂ©lƑdƑ Ă©s racionĂĄlis, de kisebb dĂłzisokban, Ă©s gyakran elkĂ©nyeztetik a nem Ă©rzĂ©ketlen szokĂĄsok is.

Az optimizmusa azonban, amiĂ©rt gyakran imĂĄdjĂĄk. A barĂĄtok gyakran szĂĄmĂ­tanak rĂłla Ă©s romantikus termĂ©szetĂŒkre a szĂŒksĂ©g idejĂ©n.

Persze senki sem tökĂ©letes, Ă©s BogdĂĄnnak szĂĄmos hibĂĄja van. A tisztessĂ©g Ă©s az instabilitĂĄs hajlamos az Ășton jĂĄrni, bĂĄr inkĂĄbb szemĂ©lyes szinten, mint mĂĄsok szĂĄmĂĄra.

SzerencsĂ©re a pontossĂĄga ĂĄltalĂĄban ott van, hogy enyhĂ­tse a fĂșjĂĄsokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzåszólås?

Az email cĂ­met nem tesszĂŒk közzĂ©. A kötelezƑ mezƑket * karakterrel jelöltĂŒk