HĂ­rek

Spirulina – Vélemények a karcsúsító figyelmeztetésekről

Spirulina – Vélemények a karcsúsító figyelmeztetésekről

 

Mi az a Spirulina?

spirulina

Spirulina vĂ­z alatt

A Spirulina zöld-kék spirálalakú algák. Érett, meleg, lúgos, sós vizes környezetben, amely halálos más szervezetekkel szemben. A kemény körülmények miatt a Spirulina higiénikusan tiszta üzem. A növény táplálkozási és gyógyászati előnyei évszázadok óta ismertek. Jól ismert a magasan fejlett kultúrák. Az ősi időkben a Spirulina-t az Aztecsek, valamint a völgyben élő afrikai Csád-tavak is használják. Ez volt a maja nép elsődleges tápláléka Mexikóban.

Hogyan működik a Spirulina?

A Spirulina szokatlan összetétele évtizedek óta alkalmazza számos betegség megelőzésében és kezelésében. Kezdetben megerősítették a fertőzés elleni védekezés hatékonyságát, a kanyarótól az influenza és a HIV ellen. A magas ásványianyag-tartalom a Spirulina-t a sav-bázis egyensúly helyreállításával deacidálja a szervezetben. Emellett az üzem méregteleníti a testet a nehézfémekről és más toxinokról. A Spirulina-t szedő személyeknél megfigyelték a rossz koleszterinszint csökkenését, a pozitív frakció egyidejű emelkedésével. A Spirulina haematopoietikus tulajdonságokkal rendelkezik, mivel stimulálja a csontvelőt, így fehér és vörösvértesteket termel. Mivel könnyen asszimilált vasat tartalmaz, pozitív hatással van a hemoglobin termelésére, amely elengedhetetlen az oxigén szállításához a testben.

Spirulina

A Spirulina egy vasforrás olyan formában, amely könnyen beilleszthető a szervezetbe, valamint a kálium, a kalcium, a kén és a jód. Ezenkívül nyomelemeket, mangánt, cinket és szilíciumot is szállít. Rendkívül ritka gamma-linolsav (GLA), természetben csak női ételekben és bizonyos növényi olajokban, például: “GLA”, “GLA”, “GLA”, “GLA” és “GLA”. Spirulina-t 10-szer nagyobb az esti kocsonyás vagy borágóolaj, linolinsav, B12-vitamin, vas, RNS és DNS-savak, erős Antioxidánsok, zöld klorofill, kék színezék, fitocyaninok és több mint tizenöt karotinoid közül, beleértve a legismertebb ß-karotint sárgarépában. Ezek csak olyan összetevők, amelyek egészségre gyakorolt hatása van a testen.

Spirulina fogyasztásra

A Spirulina annyi tápanyagot tartalmaz, hogy nem hasonlítható össze más növényekkel. A Spirulina az egyik olyan alga, amely természetesen nagy mennyiségű vegyületet tartalmaz a sejtek regenerálódásához és növekedéséhez. Ezek nagy mennyiségű fehérjét tartalmaznak (kb. 60-70%), ami kiválóan kiegészíti a vegetáriánus ételeket. Érdemes felidézni, hogy a fehérjehiány a szervezet növekedésének gátlásához, fizikai és szellemi fejlődésének gátlásához vezet, majd csökkenti a szervezet immunitását. Az algák az egész vitamin- és tápanyagcsomagot is tartalmazzák. Ezek szinte minden B-vitamint tartalmaznak, beleértve a B12-vitamint, a béta-karotint, a zeaxantint, a C-vitamint, az E-t és a K.

Az értékes tápanyagok magas tartalma az algákat ajánlja minden olyan embernek, aki hosszú távú egészségre és aktív életre vágyik.

A jó minőségű összetevők tartalma a Spirulina Spirulina tabletták, az algák kiegészítésének és a táplálék gazdagításának az egészséges táplálkozás minden formájánál ajánlott, kivételes fizikai vagy mentális törzsek időszakában. Különösen ajánlott a Spirulina-t tartalmazó étrend-kiegészítők a súlyos betegségek után a szervezet savasságának csökkentése érdekében, bár az étrend lényeges összetevője lehet.

A Spirulina használata:

 • hypothyreosis ;
 • vĂ©rszegĂ©nysĂ©g – vashiányos vĂ©rszegĂ©nysĂ©g megelĹ‘zĂ©se Ă©s kezelĂ©se, rosszindulatĂş anĂ©mia kĂĽlönbözĹ‘ formái, beleĂ©rtve a vĂ©rrákot (leukĂ©mia)
 • hĂşsmentes Ă©trend
 • a bĂ©l tisztĂ­tása Ă©s a gastrointestinalis mikroflĂłra rekonstrukciĂłja, a krĂłnikus bĂ©lbetegsĂ©gek, a colorectalis rák megelĹ‘zĂ©se;
 • a test tisztĂ­tása Ă©s mĂ©regtelenĂ­tĂ©se a nehĂ©zfĂ©mektĹ‘l Ă©s egyĂ©b toxinoktĂłl, beleĂ©rtve a radioaktĂ­vokat;
 • Spirulina por

  az algák a dekontamináló étrend fontos összetevője;

 • fogyás – csökkenti az Ă©tvágyat, miközben tápanyagokat biztosĂ­t (1g Spirulina 1 kg kĂĽlönbözĹ‘ zöldsĂ©g a táplálkozás szempontjábĂłl!)
 • a rák megelĹ‘zĂ©sĂ©nek Ă©s kezelĂ©sĂ©nek további megelĹ‘zĂ©se a rák után;
  fertőzések ;
 • sinusitis, rhinitis, köhögĂ©s – Spirulina elhajĂ­tja a testet;
 • a gyomor Ă©s a nyombĂ©l fekĂ©lyei, az alsĂł vĂ©gtagok fekĂ©lyei;
 • bĹ‘rbetegsĂ©gek;
 • a genitális traktus gyulladása;
 • a szĂ­v- Ă©s Ă©rrendszeri betegsĂ©gek, kĂĽlönösen a magas vĂ©rnyomás Ă©s atheroszklerĂłzis megelĹ‘zĂ©sĂ©re.

A javasolt készítmények a Spirulina Max és az Ocean21. Különösen ajánlott a vegetáriánusok, a Allergy szenvedők és a krónikus megfázás miatt szenvedőknek.

Érdekességek – tudtad, hogy Spirulina:

 • 2300% -kal több vasat tartalmaz, mint a spenĂłt?
 • 3900% -kal több bĂ©ta-karotin, mint a karotĂ©n?
 • 375% -kal több fehĂ©rje, mint a tofu?
 • 300% -kal több kalcium, mint a tej?

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük