• szo. jan 16th, 2021

Kitűnő lehetőség 🌝 kiszsinagoga.hu

Képzeljük el, hogy itt megtalálja a pontos információkat.

Tavaszi meglepetés a Jean d’Arcel-től

ByKelemen Gréta

júl 24, 2018
[Total:    Average: /5]

Tavaszi meglepetés a Jean d’Arcel-től

Naturelle NATRUE minőségi tanúsítvánnyal

ÚJ TAVASZI ILLAT!

Képzelje el, hogy lankás tájak napsütötte mezőin sétál, a természet zöldell, a fák rügyeznek, a háttérben kis patak csörgedez, madarak trilláznak, tavasz van… Ha beleszimatol a szélbe, a természet frissességét érzi, belélegzi a Franciaországban oly kedvelt verbéna citromos illatát, bergamott és friss gyümölcsök illata száll. Az út mentén mindenfelé vadon élő gyógynövények és virágok illatoznak. A bazsalikom és az ánizs aromatikus keverékével elvegyül a gyöngyvirág és a jázmin mámorító illata. Kellemes érzés járja át lelkét. Aztán, amikor kissé lehajol, és alaposan szemügyre veszi a lába előtt elterülő kis mikrokozmoszt, az illat lentről száll felfelé, és az egész nap potpourrijába belevegyül egy új, hangsúlyos illatjegy!
Ez a Jean d’Arcel NATURELLE új illata!

A NATRUE MINŐSÉGI TANÚSÍTVÁNY

A természetesség iránti igény egyre fontosabb szerepet tölt be az emberek életében. A vásárlások során egyre többet nyom a latban, hogy a termék összetevői természetes anyagok- e, hogy a gyártás során fi gyelembe vették-e a környezeti szempontokat is. A fogyasztókban nő a bizalom az olyan bio- és a natúrkoncepciók iránt, amelyek megbízhatóak és transzparensek. Ugyanakkor tudni kell azt is, hogy a „natúr” trend még messze nem érte el a csúcspontját, további erősödése várható. Számos nemzetközi biotanúsítvány osztja meg a piacot, és a különböző védjegyek megszerzéséhez szükséges előírások sem egységesek. A Jean d’Arcel cég természetesség iránti elkötelezettségét a NATRUE minőségtanúsítvány pecsétje igazolja. A NATRUE előírásai az európai és a német piacon jelenleg létező valamennyi natúrkozmetikum- definíciónál szigorúbbak, következetesebbek, és minden más védjegynél jobban garantálják az átláthatóságot. A Jean d’Arcel NATURELLE termékcsaládjának tagjai az alapanyagok, a gyártási eljárások és a csomagolás tekintetében egyaránt megfelelnek a natúr- és biokozmetikumokkal szemben támasztott, szigorú NATRUE előírásoknak. A minőségi tanúsítvány megszerzésével célunk az volt, hogy a Jean d’Arcel NATURELLE márkába vetett fogyasztói bizalom bizonyítható tényeken alapuljon. A minőséget egy olyan védjeggyel garantáljuk, amelynek megszerzéséhez a legalapvetőbb követelmény, hogy a termék kizárólag természetes, természetazonos, illetve természetközeli nyersanyagok felhasználásával készüljön. A Jean d’Arcel NATURELLE termékcsalád nevét tudatosan választottuk, és a natúrtermékek fejlesztésében a Jean d’Arcel márka egyéb termékeire is jellemző, magas minőségi színvonalát tartottuk szem előtt.

TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐK

A NATURELLE termékcsalád tagjainak összetevői között virágokból, levelekből, gyökerekből nyert tiszta növényi kivonatokat, természetes ásványi nyersanyagokat, növényi olajakat, lipideket és gyantákat, valamint hozzáadott esszenciális olajakat és aromákat találhatunk. A krémek stabilitását tiszta növényi forrásokból származó emulgeátorok biztosítják, amelyek a vizes és olajos fázisokat egyesítik. A Jean d’Arcel cég hosszú laboratóriumi fejlesztőmunkájának eredményeként a termékcsalád egyes tagjai a magas biológiai minőségű, természetes hatóanyagokat a legoptimálisabb összetételben tartalmazzák, és formulájukban a kínai, illetve az afrikai tradicionális ápolási kultúra filozófiai koncepcióját tükrözik. A kiváló minőségű, növényi eredetű alapanyagok a gyártás során a lehető legkevesebb átalakító eljáráson mennek keresztül, így a hatóanyagok eredeti, természetes formájukat megőrizve vannak a jelen a termékekben. A növényi hatóanyagok összetételének kidolgozása során a kutatók a kínai gyógyászat hagyományos 5 elem fi lozófi áját tartották szem előtt, a lehető legtermészetesebb formák megőrzését pedig a tradicionális afrikai gyógyászati hagyományból emelték át a koncepcióba. A Jean d’Arcel natúrkozmetikumainak fejlesztése során is hű akart maradni legfontosabb alapelveihez. A cég filozófi ájának egyik alaptétele ugyanis, hogy a bőr egészséges és természetes működésének támogatására olyan, magas minőségű, igényes és gyengéd kozmetikumokat kell kifejleszteni, amelyek a bőrrel úgy bánnak, mint egy, a testnek védelmet nyújtó, élő selyemmel. Munkánk során, mint mindig, a NATURELLE termékcsalád fejlesztése során is nagy hangsúlyt fektettünk a termékek tolerálhatóságára, ezért a krémeket bőrgyógyászati intézetekben, klinikai körülmények között, önkéntes jelentkezőkön végzett kísérletek során teszteltük.

TERMÉSZETES HATÁS

A Jean d’Arcel NATURELLE holisztikusan fejti ki jótékony hatásait a bőrre. A termékkompozíciók inkább a bőr harmonikus egyensúlyát megóvó, egészséges működését ösztönző módon hatnak, mintsem erős hatású, csúcstechnológiával előállított mesterséges hatóanyagok révén. A koncepció megvalósításához felhasznált, természetes hatóanyagok szerkezete hasonló a bőr felépítéséhez. Az összetevők közt szereplő növényi olajok esszenciális zsírsavait például a bőr szinte saját anyagaként fogadja, és hidrolipid köpenyének erősítésére hasznosítja. A NATURELLE a bőr saját, természetes működését stimulálja, így erősíti és teszi hatékonynyá védelmét a káros külső hatásokkal szemben. Mint minden Jean d’Arcel termék, így a NATURELLE termékcsalád tagjai is kizárólag olyan összetevőket tartalmaznak, amelyeknek bőrre gyakorolt hatásai szigorúan dokumentáltak, és hatékony működésük a bőrben szintén bizonyított.

A Jean d’Arcel NATURELLE termékek kizárólagos forgalmazója a Dr Derm Equipment Kft.

About Kelemen Gréta
"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük