HĂ­rek

Therm Line Fast – vélemények a sinetrolről a Weight Loss-re vonatkozóan

Therm Line Fast – vélemények a sinetrolről a Weight Loss-re vonatkozóan

A Therm Line FAST egy táplálékkiegészítő, amely a következőket tartalmazza: SINETROL XPur és Therm Line Thermogenic Blend, amelyek a Weight Loss-t támogató formulák.

term vonal 40+

A jól ismert és értékes Therm Line II átalakult. A Therm Line Forte egy szenzációs zsírégető, amely SINETROL Xpur-t, egy szabadalmaztatott narancsbevonatot, szőlőmustot, citrusféléket és guarana gyümölcsöt tartalmaz klinikailag bizonyított hatékonysággal. Ezenkívül a Therm Line Forte összetétele tartalmazott lipotróp anyagokat, amelyek szintén jelen voltak a termék korábbi verziójában.

Ezúttal azonban további összetevőkkel gazdagodtak, hogy erősebbé tegyék őket. Kutatás és elemzés alapján a vállalat termogén komplexet fejlesztett ki, amely képes a leglassúbb anyagcserét – Therm Line Thermogenic Blend – stimulálására. A hatóanyagok ezen keveréke a szinergia elvén alapul. A benne lévő összetevők erősítik egymást, ezáltal az anyag elérheti maximális aktivitását, ami hatással van az intenzív zsírégetésre. A SINETROL Xpur és a Thermogenic Blend kombinációja révén a Therm Line Fast hatékony Weight Loss segédeszköz.

Miért kapunk súlyt?

A legfontosabb kérdés, amit érdemes megválaszolni, hogy történik, hogy súlyt kapjunk, akkor nehéz megszabadulni ezekből a feleslegekben, ahol elsősorban a zsírok anyagcseréjének ismeretére van szükség. A túlsúly és az elhízás nem más, mint a test egyensúlyának zavarai. Ezt különböző tényezők okozhatják, mint például: a kalóriatartalmú ételek túlzott bevitele, az étrend megfelelő mennyiségű fehérje, a testmozgás hiánya, táplálkozási hibák, egyes egészségügyi problémák, gyakori fogyás vagy a dohányzásról való leszokás. Ez felborítja az egyensúlyt a lipogenezis és a lipolízis között, két folyamat, amelyek a zsírsejtekben fordulnak elő.

Therm Line Fast – mi a lipogenezis?

term vonal gyors

A lipogenezis olyan folyamat, amely felelős a zsírok lerakódásáért nagy cseppek formájában az adipocitákon belül, ami szintén növeli a térfogatukat, és így a szubkután zsírszövet vastagságának növekedését is. Ha meglévő adipocitákban nincs hely, új zsírsejtek jönnek létre. A nő számára rémálom, hogy a testzsír növekedése gyakran kapcsolódik a cellulitisz kialakulásához. Ily módon a szervezet túl sok energiát tárol és súlyt kap. Nagy energiatartalmú, 1 g zsírból 9 kcal energiát állítanak elő összehasonlítás céljából, és csak 4 kcal termel 1 g glükózból. Ráadásul ha a test szénhidrát formájában energiát tárol, akkor a súlyunk 50 kg-ra emelkedik.

Therm Line Fast – mi a lipolízis?

hővezető tabletták 2

A lipolízis ellentétes a lipogenezissel. A lipolízis a trigliceridek égése, amelyek kitöltik a zsírsejteket. Ezt a folyamatot a szervezet aktívan aktiválja az energiahiány pillanatában, vagyis amikor kevesebb energiát adunk a szervezetnek, mint amennyi szükséges. Ez a folyamat sok erőfeszítés esetén is megkezdődik. A szervezet, a hormonok, mint például az adrenalin és a noradrenalin, a béta-3 receptorokon keresztül, amelyek megtalálhatók a zsírsejtek membránjaiban, serkenti ezeket a sejteket, hogy fokozzák az energia metabolizmusukat. A zsírokat ezután égetik, és az eredmény a szervezet életéhez elengedhetetlen kémiai energia, valamint a hőenergia, amely a test állandó hőmérsékleten tartásához szükséges. Vannak még az úgynevezett “újonnan érkezettek” is. A termogenezis, vagyis a hőkioldódás folyamata, amely ugyanolyan fontos, mint maga a lipolízis a testtömeg szabályozásában. A zsírmentes adipociták fokozatosan lebomlanak, és ennek következtében eltűnnek. A lipolízis és a termogenezis nyilvánvaló hatása a testzsír csökkenése, és így a testtömeg.

Therm Line Fast – hogyan lehet hatékonyan fogyni?

term 30+ sor

A karcsúsításhoz elengedhetetlen, hogy stimulálja az anyagcserét, hogy zsírozza a zsírt. Nem sok jelentőségű itt, hogy a túlsúly hogyan jött létre. A hormonok, mint például az adrenalin és a noradrenalin a legerősebbek a gyakorlat során. Ezért minden diétával fizikai erőfeszítés is kívánatos. A testmozgás hiánya miatt az anyagcsere hormonok korlátozzák tevékenységüket. Másrészt az energiatárolásért felelős hormonok, vagyis a lipogenezis folyamat aktiválása válik aktívvá. Aztán, sajnos, a súlycsökkentés helyett nőni fogunk a zsírban.

Az anyagokat úgy találták, hogy stimulálják az anyagcserét és a zsírbontást. Természetesen előfordulnak az étrendben. Ezek a vegyületek serkentik a zsírsejteket, hogy bomlanak és aktiválják a termogenezist. Támogatják az adrenalin és a noradrenalin hatását, amely a béta-3 receptorok stimulálásából és így a lipolízis folyamatának stimulálásából áll. Egy ilyen anyag például a koffein.

Mi a SINETROL a Therm Line Fast-ban?

Ez egy növényi kivonat, rendkívül koncentrált és egyedülálló összetételű. Tartalmaz hatóanyagokat, amelyek citrusfélékben vannak, és amelyek tulajdonságai a zsírégetést támogatják. A Sinetrol a legmagasabb minőségű kivonat a narancs, grapefruit és más citrusfélék kiválasztott gyümölcseiből. Ennek a kivonatnak a hatékonyságát klinikailag megerősítették. Akár 90% -ban aktív polifenolokat tartalmaz, amelyek a kivételes Weight Loss tulajdonságokért felelősek. A Sinetrol része a Therm Line Fortenek.

Mi teszi a Sinetrol-ot a Therm Line Fast-ben annyira hatékonyan a Weight Loss támogatásához?

term vonal ital

Amikor a stimuláció hatására stimulálódik, a béta-3 receptorok felszabadítanak egy relatív táptalajt (cAMP) a zsírsejtbe. Ez az anyag egy üzenet a zsírégetésért felelős enzimeknek, hogy el kell kezdeniük a munkájukat. A Sinerol blokkolja az enzim aktivitását, amely felelős a cAMP rendszeres alvásátért. A Sinerol ezért a CAMP-ot megfelelően megszakítás nélkül működteti, jelezve a zsírsejtben található enzimeket a cselekvés szükségességéről. Ily módon a szervezet folyamatosan átalakítja (égeti) a zsírt energiává, ezáltal csökkenti a zsírállományokat. Ez egy kicsi sziluettet ad nekünk.

A Therm Line Fast tabletták valóban hatékonyak?

A Therm Line Thermogenic Blend olyan formula, amely serkenti a zsírégetést olyan módon, amely támogatja a Sinetrol hatását. Olyan kiválasztott anyagokból és kivonatokból áll, amelyek aktiválják a lipolízist és felgyorsítják a zsírégetést a termogenezis során felszabaduló hővel együtt. A formula tartalmaz növényi kivonatokat, amelyek hatóanyagokat tartalmaznak – zöld tea kivonata, keserű narancs, guarana, gyömbér, fekete bors, kaján bors. Ezeknek az anyagoknak a kombinációja erősebbé teszi azokat, és lehetővé teszi számukra a hatékonyabb munkavégzést.

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük