Uniderm – vélemények, ár, ahol vásárolni, vásárolni most

[Total:    Average: /5]

Release formáját és összetételét

dózisforma egy krém külső alkalmazás 0,1%: tömeg fehér vagy majdnem fehér színű (15 g vagy 30 g alumínium cső, egy karton csomagban 1 Tuba).

1 g krém tartalmaz:

 • hatóanyag: mometazon-furoát 1 mg;
 • segédanyagok: cetosztearil-alkohol, hexyleneglycol, makrogol 20 cetilsztearil, gliceril-monosztearát 40-55, hígított foszforsav, titán-dioxid, fehér petrolátum, alumínium-keményítő-oktenil-szukcinát, méhviasz fehér, tisztított víz.

Farmakológiai tulajdonságok

Gyógyszerhatástani

Uniderm gyulladáscsökkentő, antiexudative, viszketés elleni hatását.

A mometazon elősegíti megjelenése fehérjék, amelyek gátolják a foszfolipáz A2. Ezek a fehérjék, vagy az úgynevezett lipokortin, késlelteti a folyamat felszabadító arachidonsav, bioszintézisét szabályozzák mediátorok a gyulladás – prosztaglandinok és leukotriének.

Farmakokinetika

abszorpciós Uniderm jelentéktelen. 8 óra után a krém alkalmazása ép bőrre (nélkül occluzionna kötszerek) a szisztémás keringésben mutatható körülbelül 0,4% hatóanyagot tartalmaznak.

javallatok Uniderm

szerint utasításainak Uniderm kimutatták, hogy enyhíti a gyulladásos tünetek és viszketés okozta dermatitis, kezelésre fogékony kortikoszteroidok.

Ellenjavallatok Uniderm

 • acne rosacea;
 • vírusos fertőzés a bőr által okozott Varicella zoster, herpes simplex 1 és 2 típusú;
 • fertőző bőrbetegségek bakteriális és gombás etiológia;
 • száj körüli bőrgyulladás;
 • a szifilisz;
 • tuberkulózis;
 • vakcinálás utáni S reakció;
 • kezelésében nagy bőrterületek és / vagy hosszan tartó használata a terhesség és szoptatás;
 • A 6 hónapos kor;
 • túlérzékenység kortikoszteroidok;
 • a intolerancia a hatóanyag komponenseket.

Óvatosan kell eljárni, ha hozzárendeljük Uniderm kezelésére a bőr és a bőr redők, a használata elzáró kötözés nagy területen sérült és / vagy hosszabb ideig (főleg gyermekeknél).

Használati útmutató Uniderm: eljárás és adagolási

krém Uniderm külsőleg, alkalmazva azt a vékony rétegben az érintett területen a bőr.

A műveietet 1 alkalommal naponta. Az időtartam a kurzus az orvos határozza meg, figyelembe véve a tolerabilitás a beteg, klinikai jelentősége és súlyossága mellékhatások.

Mellékhatások

 • Allergiás reakció s: kontakt dermatitis;
 • bőrgyógyászati ​​S reakció: ritka – égő érzés, szárazság és a bőr irritáció, akne, viszketés, miliaria, hypertrichosis, periorális dermatitis, hypopigmentáció, maceráció a bőr, a megjelenése egy másodlagos fertőzés, szőrtüszőgyulladás, atrophia bőr, striák; nagyon ritkán – a kialakulását gennyes és papulák;
 • egyéb: a háttérben a hosszú távú terápia és / vagy a krém alkalmazása nagy területeken a bőrelváltozások, vagy használatát okkluzív kötszerek – mellékvese-elégtelenség, Cushing-szindróma és egyéb nem kívánatos jelenségek, jellemző szisztémás használatra kortikoszteroidok.

túladagolás

A túladagolás tünetei: másodlagos mellékvese-elégtelenségben és más rendellenességek funkciójának a hipotalamusz-hipofízis-mellékvese tengely.

Ajánlott tüneti terápia, ha szükséges, korrekciós elektrolit-egyensúly. A gyógyszer ajánlott, hogy megszünteti, de ha a kezelés hosszabb volt, eltörlése fokozatosan kell csökkenteni.

Speciális utasítások

a szisztémás hatások kortikoszteroidok jelenik meg a kezelés kiterjedt bőrfelületek a test hosszú ideig, és növekszik, amikor a krém alkalmazása alatt okkluzív kötés. Tehát azt szeretnénk, hogy ellenőrizzék a beteg állapotának időben történő észlelése a tünetek elnyomása a funkció a hipotalamusz-hipofízis-mellékvese tengely és a Cushing-szindróma.

Lehetetlen, hogy a krém a szemedben.

jelenléte miatt a készítményben a propilén-glikol irritációt okozhat a helyszínen az alkalmazás. Ebben az esetben az alkalmazás Uniderm abba kell hagyni, és rendelje hozzá a megfelelő terápiát.

A hatás a GCS megváltoztathatja a tüneteket bizonyos bőrbetegségek, ezt figyelembe kell venni a diagnózis idején.

Miután a hosszú távú kezelés krémet hirtelen visszavonása a gyógyszer okozhat fejlődését szindróma egy ricochet (dermatitisz intenzív bőrpír és égető érzés). Ezért, hogy megszünteti Uniderm lassan megszakított kezelés ideje alatt.

A gyógyulási folyamat alkalmazásával kortikoszteroidok lelassulhat.

Vigyázat! Ajánlott, hogy használja a krém a kezelés Pediatrics.

használata terhesség és szoptatás

Mivel kortikoszteroidok leküzdeni a placentán, fennáll annak a veszélye a negatív hatást Underme a magzat fejlődésére, ezért kerülni hosszú használat és nagy adagban a gyógyszer időszakban a terhesség.

Kortikoszteroidok kiválasztódnak az anyatejbe. Javasoljuk, hogy hagyja abba a szoptatást a kezelés a kiterjedt területeit a bőrelváltozások, ha azt feltételezzük, hosszú távú kezelés nagy dózisú mometazon.

A gyermekeknél Uniderm

Ellenjavallt kinevezését Uniderm gyermekek legfeljebb hat hónapig.

Életkor 0,5-2 éves kezelés időtartama nem haladhatja meg az 5 napot.

A biztonságosságát és hatékonyságát a tejszínt a gyermekek kezelésére a hat hónapnál régebbi, több mint 42 napon nincsenek beállítva.

kijelölésekor a gyógyszer gyermekek tisztában kell lenniük azzal, hogy ők nagy a kockázata a elnyomása funkció a hipotalamusz-hipofízis-mellékvese rendszer, valamint a fejlesztési Cushing-szindróma. Ezt az okozza, a magas aránya felület testtömeg.

A hosszabb ideig tartó GCS a gyermek testének okozhatja megsértették a növekedés és fejlődés, ezért a minimális hatásos dózist egy rövid időre.

Gyógyszerkölcsönhatás

kölcsönhatása krém Uniderm más gyógyszerekkel / nincs telepítve.

Analogues

analógjait Uniderm vannak Asacort, Gitan-N, Asmanex, Mamat, Nasonex, mometazon.

A feltételek tárolás

A tárolási hőmérséklet a 15-25 ° C-on. Tartsa távol a gyerekektől.

Élettartam – 2 év.

feltételei ellátás gyógyszertárakban

adagolt receptre.

Vélemények körülbelül Underme

Vélemények mintegy Underme többnyire pozitív, a hatékonyságát a krémet a kezelés a bőr allergiás reakció s, gyulladás, duzzanat, viszketés. A gyógyszer használata egyszerű, jó állagú, nincs szaga. Az ára a krém nevezzük elfogadható vagy alacsony.

hiányosságok gyakran rámutatnak, hogy Uniderm egy hormonális szer.

Az ár Uniderm gyógyszertárakban

Az ár Uniderm a cső számára, amely 15 g krémet, kb, 30 g –

About Kelemen Gréta 474 Articles
"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."