HĂ­rek

Vidám színkavalkád és játékos frissesség

Vidám színkavalkád és játékos frissesség

2011 tavaszi-nyári divatja

Az idei tavasz és a nyár divatja a megújulás jegyében telik majd: bár a ruhák szabásvonala többnyire inkább visszafogott, mégis fiatalos frissesség, üdeség, és élénk színek jellemzik őket. Színek és színek minden mennyiségben. De a sokféle szín között kihagyhatatlanul mindig ott van a fehér és a törtfehér, a halványbézs és a barackszín legvilágosabb tónusa. Az anyagválasztásban újra divatosak a nyomott minták és különösen a virágos motívumok. Az egyszínű ruhák többnyire az alapszínek valamelyikét hozzák vissza, klasszikus egyszerűséggel, minden feltűnő díszítés vagy szándékos hatásvadászat nélkül. A dekorelemek közül egyedül a csillogó flitterek nem maradhatnak le a ruhákról: divat minden, ami játszik a fénnyel, csillog és ragyog – mindegy, hogy nappali vagy esti viseletről van-e szó. Vidám színek, könnyedség, játékos kedv és csillogás: ezek a tavaszi-nyári trendek meghatározó irányvonalai. A szoknya és a nadrág most egyformán divatos viselet, de a ruha mindenek felett áll. A nadrág szabása kicsit bővülni látszik az előző szezonok szűk fazonjaihoz képest. A romantikus stílus szerelmeseinek is kedvez az új szezon: divatos a muszlin, a régi korok stílusát idéző csipkedíszítés, sok-sok nyaklánccal feldobva. A tavaszi trendek elmaradhatatlan blézerét az idei trendek lerövidítik, és dzsekis fazonúra szabják, vagy éppen ellenkezőleg, félhosszú átmeneti kiskabáttá változtatják. A cipők sarka – sokak örömére – kissé alacsonyabb lesz az idén, és még mindig nagyon divatos a kis balerinacipő minden változata. A sportosabb fazonú cipők közül trendi az idén az egy- vagy kétféle színű bőrből szabott golfcipő. A táskát az idén is trendi keresztben felvéve hordani, ami nagyon praktikus, mert nem csúszik le a vállról, és vásárlás közben szabad marad mind a két kéz.

Néhány biztos tipp, ami mindig beválik:
• Bőrövek minden mennyiségben, lazára hagyva vagy szorosra húzva a bő vagy szűk fazonú szoknyához, ruhához, nadrághoz és kabáthoz.
• Szandálszerű, nyitott orrú nyári csizmák, sokpántos szandálok.
• Kibontott, hosszú haj, vagy szorosan összefogott kis konty.
• Ujjatlan trikó balerinaszoknyával és balerinacipővel.
• Hosszú, bő fazonú blúz szűk farmerral.

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük