Hírek

White Express System – vélemények a fehér fogak előkészítéséről

White Express System – vélemények a fehér fogak előkészítéséről

white express system na białe zębyA fogfehérítés a közelmúltban nagyon divatossá vált – ki közülünk nem szeretne hollywoodi mosolytartó. Sajnos a mindennapi szokások, mint például a kávé, a tea vagy a dohányzás cigarettája, ténylegesen elhatárolják fogainkat az ideálistól. A fogfehérítés számos különböző módja van a piacon – az ügyfelek választhatnak drága és olcsó, valamint hatékony és teljesen hatástalan kezelések között. A fogak fogfehérítésének egyik legérdekesebb módja a piacon jelenleg a White Express System, amely 14 nap alatt akár 5 árnyalattal is élvezheti a fényesebb mosolyt!

Mi a White Express System módszer jelensége?

A fogfehérítő anyag hatása számos tényezőtől függ, amelyeket egyes gyártók valószínűleg nem veszik észre, amikor előkészítéseik hatásait vizsgálják. Az egyik paraméter egyszerűen a hatóanyag tartalma, amely befolyásolja a ReAction során előállított oxigén mennyiségét. Ami szintén fontos, az olyan ügynök jelenléte, amely felgyorsítja az ilyen ReAction-t (az úgynevezett “ReAction ügynök”). Ez a fajta vegyszer csak a legjobb készítményekben található meg.

A fogfehérítő készítmény hatékonyságának egy másik aspektusa az az idő, amikor a fogfehérítő anyag folyamatosan érintkezik a fogzománnyal – ez nem lehet túl rövid, mert a hatóanyagoknak nincs ideje dolgozni. Ez nem túl hosszú, mert az aktív oxigén koncentrációja csökken, és a folyamat nem lesz hatékony.

A fent említett fogfehérítő készítmények minden tulajdonságát a White Express System tartalmazza, ezért jelenleg a piacon van a legjobb.

Mi az a White Express System?

Ez egyedülálló kombinációja az orvosbiológiai technológia és a fejlett kozmetikai szakértelem. A két terület közötti együttműködésnek köszönhetően olyan port hoztak létre, amely két héten belül minimalizálni fogja a fogakat, minimális erőfeszítéssel, mivel ez nem a fogakra való átfedés, amelyet néhány vagy több órán át kell viselni. Ez egy kényelmes és biztonságos por, amelyet csak naponta egyszer használhatunk fogkrémként. Ez minden.

Miért különbözik a White Express System az ilyen jellegű készítményektől a piacon, hogy nem kell élelmiszerek és italok nélkül használni, amelyek kellemetlenek és a fogakra festettek, mint a kávé, a kóla, a tea, a vörösbor, a hús és a citrusfélék gyümölcs. A White Express System aktív összetevőinek ereje továbbra is kezeli az iszapot, és megakadályozza, hogy újrainduljon.

Hogyan működik a White Express System?

Ez a rendkívül fejlett biomedikai fogfehérítő por rendkívül magas koncentrációban tartalmaz karbamid-peroxidot, amelyet soha nem látott. Ez az anyag önmagában nem tartalmaz fehérítő tulajdonságokat, azonban nagy mennyisége a készítményben meghatározza hatékonyságát. A mázakon lévő kémiai ReAction-ban a karbamid-peroxid két vegyületre oszlik: stabilizáló szerepet játszó karbamid és hidrogén-peroxid, amelynek lebomlása aktív oxigént képez. Ő a felelős a fehérítő hatásért.

Az elszíneződés eltávolítása mellett a White Express System csökkenti a zománc bakteriális flórájának mennyiségét, ezáltal megakadályozza a fogszuvasodást és a fogvesztést. Érdemes megemlíteni, hogy a hatóanyagok nagy szilárdsága ellenére a készítmény használata teljesen biztonságos a zománc számára.

A White Express System állandó fogfehérítés hatása?

Minden fogfehérítő kezelést, még a White Express System használatával is rendszeresen meg kell ismételni. Érdemes megjegyezni azonban, hogy a kezelési hatás időtartama, amely más módszereknél lehetetlennek bizonyult, az esetek gyakorlatilag 100 százalékában nem rövidebb 6 hónapnál, de néhány embernél akár hosszabb is lehet, de ez egy nagymértékben az egyedi funkciókra, például az életmódra, a szájhigiénia szintjére és az étrendi preferenciákra.

A tesztek megerősítik a White Express System módszer hatékonyságát

A karbamid-peroxid magas koncentrációja miatt a White Express System klinikai vizsgálatokat az Amerikai Egyesült Államok egyik fogorvosi cégének, a világ egyik legszigorúbb hatóságának felügyelete alatt folytatják, amely véleményezi a kábítószerek és fogászati eszközök hatékonyságát és biztonságosságát.

Ezt a kutatást Dr. Novak, a Hollywood egyik legjobb szépség klinikájának vezetője végezte. 60 névtelen betegcsoport vizsgálta a készítményt 4 hétig, majd Dr. Novak és csapata megkérdezték a kérdőívet, és hasonlították össze a fogak fehér árnyalatait az előzetesen elkészített sablonokkal. A vizsgálat eredményei valóban figyelemre méltóak voltak – a válaszadók 97 százaléka 5 színárnyalat mellett javította a fogszínüket, szinte hófehér fehérség elérése mellett, és érdemes megemlíteni, hogy a megkérdezettek több mint 80 százaléka javította a fogszínüket annyira mint 5 árnyalat. ezekből az emberekből ez a rendkívüli eredmény csak 14 nappal történt a por White Express System használatával. Mindenki elégedett volt a vizsgálatok során tapasztalt eredményekkel, a könnyű használat és általános javulással.

White Express System – szakértői vélemények a fehérítési módszerről

készítmény White Express System

Dr. Green az amerikai fogászati klinikából nem rejtette el a White Express System lelkesedését. “Néhány évvel ezelőtt az egyetlen lányom úgy döntött, megházasodik, ezért könnyű elképzelni, hogy mennyire fontos ez a nap, de a szakmám ellenére nem tudtam büszkélkedni a hófehér mosollyal, amelyet az esküvőn akartam bemutatni Kedves lányomnak: a fogfehérítés hatékony és fontos, gyors módszerének megismerése után találkoztam White Express System-vel, be kell vallanom, hogy ez az előkészítés meghaladta az összes elvárásaimat, és az esküvő napján egy ragyogó módon a feleségünkkel – mondja Dr. Green.

Professzionális kollégája, Dr. Ebdon felhívja a figyelmet a fehérítő kezelés biztonságára. Azt mondja, hogy ritka az ilyen magas hatóanyag-koncentrációjú készítmény előállítása, amely egyidejűleg ilyen magas biztonsági profillal rendelkezik.

Érdemes használni a White Express System-et?

A számok magukért beszélnek. Az elégedett felhasználók 97 százaléka, 5 árnyalat, kevesebb, mint két hetes kezelés, 100 százalékos biztonság – mindez világosan megmutatja, hogy a White Express System a piacon a maga legjobb terméke.

FIGYELEMKorlátozott ideig a White Express System hivatalos forgalmazója külön ajánlatot kínál olvasóinknak. A 100% -os garancia a fizetett pénz visszajuttatására vonatkozik, amennyiben nem hozza meg a várt eredményeket.

Kattintson ide a White Express System vásárlásához

használja ezt a linket, hogy INGYENES TOVÁBBI SZÁLLÍTÁT kapjon

A promóció addig tart, amíg:2018. 07. 06. 23:59 óráig.

A készletek kimerülésének köszönhetően a promóció időben korlátozott

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük