Zöld kávé – vélemények, ár, hol lehet megvásárolni, gyógyszertár, megéri?

[Total: 0    Average: 0/5]

Ma kávé tartják az egyik legnépszerűbb ital, köszönhetően a frissítő tulajdonságai, kellemes íz és illat. És ha a hatása fekete kávé a test tudjuk minden (vagy majdnem minden) tulajdonságainak egzotikus számunkra zöld kávé tudjuk elég kevés. Ebben a cikkben megpróbáljuk pótolni ezt a hiányosságot, figyelembe véve a tulajdonságait a zöld kávé és annak hatását a szervezetben. Ezen túlmenően, beszélni előnyeit és árt az italt, arról a döntéshozatal és a vétel.

Leírás a zöld kávé

Van zöld kávé?

A megnövekedett az utóbbi években az érdeklődés a zöld tea, amely számos gyógyító tulajdonságait, sokan érdeklődnek a következő kérdést: van-e a zöld kávé?

A válasz: a zöld kávé van, de nem külön osztály, hanem egy félig szabályos fekete kávét. Sőt, a zöld kávébab szívesebben használják a brazilok, akik elvárják, hogy valódi ínyencek és tisztelői, az aromás ital.

Zöld kávé nem az utolsó pörkölés vagy hőkezelés a szemcsék természetes kávé fajták Arabica és Robusta (a két fajta kávét leggyakrabban használt pörköletlen formában).

Arabica kevesebb koffeint tartalmaz és a zsír, mint a robusta fajta. Ezen kívül, mivel az alacsonyabb savasság arabica robusta eltér a kellemesebb íz és különböző ízek. Az viszont kávé Robusta olcsóbb, mint az Arabica, mert a minősége sokkal alacsonyabb.

Ez a hő nélküli kezelés lehetővé teszi, hogy megőrizze a kávé legtöbb antioxidánsok, vitaminok és más tápanyagok. Különben is, sült bab magad, akkor érheti el a legjobb ízű, mert időtartamát pörkölés befolyásolja az aromája és íze az italt.

rt b hped boon1 Zöld kávé   vélemények, ár, hol lehet megvásárolni, gyógyszertár, megéri? Fontos! Igazi zöld kávé kell termesztett szerves talaj, a műtrágya, amely nem használ műtrágyát és eszközök kártevők elleni védekezésre.

Név

Nem nehéz kitalálni, hogy a neve kávét kapott a zöld szín a szemek, amelyek nem hőkezelt, ezért nem szerezhet a jellegzetes fekete kávé sötétbarna színű.

Hogyan működik a zöld kávé?

zöld kávébab különböznek tompa olíva színű és nagyobb nedvességtartalmú képest feketekávét.

Minőség zöld kávé egy olyan termék, amely a teljes szemek nyomai nélkül létfontosságú tevékenység a rovarok vagy penész. Emellett gabona nem kell foltok a különböző színű és szagokat, bizonyíték megsértése feltételek szállítás és tárolás a nyersanyagok.

Taste zöld kávé

Az igazságosság meg kell jegyezni, hogy a zöld kávé nem ezeket az erényeket a pörkölt fekete testvére, mint a tökéletes aroma, sötét, bársonyos bab és gazdag ízű. De ez nem teszi őt kevésbé népszerű az emberek között, akik értékelik a kávé nem csak a csodálatos íze, hanem az előnyöket, hogy hozza a testet.

Tehát, a zöld kávéban gazdag füves-fanyar ízét, fanyar, sőt savanyú íz, ami nem mindenki szeret (az ízét a zöld kávé némileg emlékeztet az íze éretlen persimmons). A pörkölés zöld kávé szerez egy barnás színű (bár nem olyan gazdag, mint fekete kávé).

feldolgozási módok zöld kávé

Kétféle elsődleges feldolgozás, amelyen keresztül a kávé halad összegyűjtése után és tisztító szemes termékek – nedves és száraz.

A száraz feldolgozás

Ez a módszer a legrégibb és ugyanakkor egyszerű, mert futott elejétől termesztése és feldolgozása kávét. A előfeltétele az ilyen kezelés elegendő mennyiségű napfényben.

A száraz folyamat a szárítás a kávé elterjedt egy vékony réteg a nap és periodikusan keverve, míg éjszaka a bab kötelezően kell fedezni, amely segít megvédeni a hozzávalókat a nedvességtől. Két héttel később, ez a szárítási kávé gyümölcs tisztítani a bőrt révén speciális berendezések.

Meg kell jegyezni, hogy a régiókban elégtelen mennyiségű napfény használt mechanikus szárító, így a szárítási idő csökken, és 2 – 3 nap.

Wet feldolgozása

Ez a módszer nehézkes, azonban, és kap ez kiadási kávébab jobb minőségűek, ezért teljesen természetes, hogy a nedves szárítást elsősorban a feldolgozó elit minőségű kávét.

A folyamat a nedves kezelés magában foglalja a több szakaszban:

  • 1. szakasz: Az osztályozás a kávé, gyümölcs, amelyet jól kell érlelt.
  • 2. fázis: betakarított gyümölcsök kerülnek egy speciális malom, amelyben a peeling a szemek.
  • 3. szakasz: tól bab eltávolítjuk darab a cellulóz után megmaradó malom kezelést. Ehhez a magokat vízbe helyezzük egy nap, ami után a test elválasztja könnyen a nyomás a víz (ez a magas költségek a folyamat, mert az ország szakosodott termesztése kávét található, az Egyenlítő közelében, és ennek következtében, a víz nem elegendőek).
  • 4. lépés: Szárítás szemek.

feldolgozása után a gabonát küldött a raktárba, ahol szigorú minőségi ellenőrzés és rendezve.

ahol növekszik a zöld kávé?

A szülőföldje zöld kávé, a kultúra termesztése, amely mintegy 800 éves, a tartomány Kaffa található Etiópiában. Ez itt nem a brazil, kávé kezdte diadalmenet az egész világon.

rt bur bow1 Zöld kávé   vélemények, ár, hol lehet megvásárolni, gyógyszertár, megéri? Az arab legenda egy nap a kecskék evés után kávébab, egész éjjel ébren, szaladgált és frolicking ami nem kerülte el a figyelmét a pásztor Kaldim, aki úgy döntött, hogy teszteljék a hatását piros gyümölcs egy cserje, gyönyörű fényes zöld levelek. De a juhász elő az ital volt kellemetlen ízt. Csalódott Kaldim dobta ágak gyümölcs a tűz, és néhány perc múlva érezte, hogy a bódító illat. A pásztor ismét elő az ital, de a pörkölt kávészemek. Kaldim, az ivás illatos és ízletes ital, érezni a friss egész nap és egész éjjel. A titok a vidámság pásztor azt mondta az apát egy közeli kolostor, aki megpróbálta frissítő hatással az ital maga és szerzetesek, akik segítségével a kávé később harcoltak alvás közben éjszakai imádságok.

Storage

Tárolási zöld kávé egy év. Ugyanakkor a jó feltételeket annak tárolása páratartalom, definiált 50 százaléka, és a hőmérséklet 25 fok.

Fontos! A tápanyagok és egyéb hasznos anyagok a zöld kávé elveszett a hosszú távú tárolás, valamint a miatt a fény vagy hő.

A összetételét és tulajdonságait a zöld kávé

Kávé fa tekinthető egyedülálló természetes laboratórium, amely több mint 1200 aktív anyagok, melyek közül a mikro – és makrotápanyagok, vitaminok és antioxidánsok.

Ajánl  Vitaelife Pharma Omega 3 - hogyan működik, vélemények, ár

Egy érdekes tény, hogy a feldolgozás során a szemes termények, azok feldolgozása és előállítása, kémiai összetétele a termék módosított.

Next, fontolja meg az alapvető és legfontosabb összetevői a zöld kávé, hogy ez a termék köszönheti gyógyító tulajdonságait.
Koffein
zöld kávé tartalmaz kis mennyiségű anyag (szemben a fekete kávé).

A koffein hatását a szervezetre:

  • javítja a mentális és a fizikai aktivitás, feltéve, a fogyasztás ésszerű határokon belül (különben előfordulhat, hogy egy zavar a normális működését a CNS);
  • enyhíti a fáradtságot;
  • elősegíti a felgyorsult metabolikus folyamatok;
  • javítja a memóriát;
  • stimulálja a működését a kardiovaszkuláris rendszer;
  • megakadályozza a zsír felhalmozódását;
  • enyhíti a görcsöket.

Csersav
tannin képez biológiai film, amely akadályozza a negatív hatást gyakorol a szervezet különböző külső és belső tényezők.

Művelet:

  • csökkenti a permeabilitás a kapillárisok;
  • hozzájárul szűkülete a vérerek;
  • semlegesíti a hatása a baktériumok;
  • elősegíti a sebek gyógyulását;
  • normalizálja a gyomor-bél traktus;
  • küzd tünetileg például a nehézfémek és a mérgek a növényi eredetű.

Klorogénsav
Ez szerves sav egy erőteljes antioxidáns, segít megtisztítani a szervezetet a szabad gyökök. De tartalmazza csak a klorogénsav a nyers kávébab a pörkölési folyamat, ezt a savat alakítjuk egyszerűbb biotermékek, hogy így a kávé megkülönböztető (egy kicsit fanyar) íz.

Művelet:

  • a csökkenés a felszívódás sebessége a szénhidrátok, megakadályozza a felhalmozódása úgynevezett szubkután zsír;
  • stimuláló működése a központi idegrendszer, a keringési és légzési rendszerek;
  • normalizálását emésztést;
  • stimuláció a nitrogén-anyagcsere;
  • erősítése az építési fehérjemolekulák;
  • csökkenti a kialakulásának kockázatát II típusú cukorbetegség.

Teofillin
Action:

  • csökkenti a kontrakciós aktivitás simaizom (teofillin lazítja az izmokat, mint a hörgők és a vérerek);
  • a fokozott vese véráramlás;
  • normalizálása légzési funkció;
  • a vér oxigén szaturáció;
  • csökkenti a szén-dioxid koncentrációja;
  • stimulálása szívműködés növelésével az erő és gyakorisága a szív összehúzódási;
  • csökkentő véredény hangot;
  • csökkenti a trombózis kockázatát.

Aminosavak
Aminosavak felelősek a teljes kifejlődése a test és fenntartása annak megfelelő működését.

Művelet:

  • javult asszimiláció vitaminok és ásványi anyagok;
  • antitestek termelését, amelyek segítenek küzdelmet a vírusok és fertőzések;
  • hormonok termelését, javítja a metabolikus folyamatok;
  • a hemoglobin, ami oxigénnel látja el a sejtek a test;
  • elősegíti az izomnövekedést és a gyors regenerációt, mert edzés után;
  • megsemmisítése a szubkután zsír;
  • tompító étvágytalanság;
  • a csökkenése értónus;
  • eltávolítása radionuklidok és nehézfémsók.

Lipids
Lipidek biztosítsunk egy olyan szintézist a legtöbb hormon felelős megfelelő működéséhez az idegrendszer.

A tanninok
Ezek az anyagok kávét kapja meg jellegzetes fanyar.

Tanninok, egyesítjük a szerves savakkal, felgyorsítja az anyagcserét, és csökkenti a glükóz koncentrációja a véráramban.

Rost
Action:

  • normalizálását a bélflóra;
  • A felesleges “rossz” koleszterin;
  • stimuláló anyagcsereprogram;
  • a megnövekedett véráramlás a hajók kismedencei;
  • helyreállítása a húgyúti rendszer;
  • normalizálására emésztés során;
  • tüneteinek enyhítésére allergiás reakció s;
  • az immunrendszer erősödését;
  • csökkenti a kockázatot a fejlődő szív és érrendszeri betegségek;
  • megakadályozza a rák kialakulása.

trigonellin
trigonellin a folyamat a pörkölés megsemmisül, ennek következtében, egy kellően nagy mennyiségű nikotinsav.

Az akció a nikotinsav:

  • , hogy megfelelő szövetek növekedését;
  • javítja a zsíranyagcserét;
  • a nyugtató az idegrendszer;
  • fejlődés előmozdítása gyomorsav;
  • a nyomás csökkenése;
  • fejlesztésének megkönnyítése, például hormonok, mint az ösztrogén, a progeszteron, a tesztoszteron, inzulin, tiroxin és kortizon;
  • növekedése izületmobilitás;
  • normalizálását emésztést;
  • karbantartása optimális glükóz a vérben;
  • aktiválását és normalizálása agyi aktivitás;
  • értágulatot;
  • normalizálását véráram;
  • a javulás a májban;
  • a koleszterin és a lipoprotein.

illóolajok
Action:

  • szabályozza a kardiovaszkuláris rendszer;
  • kiküszöbölése gyulladás;
  • tompítsa a köhögés;
  • növelik a köpés a nyálkát a hörgők;
  • hatásának semlegesítésére baktériumok;
  • működésének javítása az emésztőrendszerben.

Tulajdonságok zöld kávé

  • Zsírégető
  • cellulit;
  • gyulladásgátló;
  • antioxidáns;
  • tónusos;
  • gombaellenes;
  • antivirális;
  • rák;
  • görcsoldó;
  • diuretikum;
  • hashajtó;
  • dekongesztánsok.

Effect zöld kávé

Hogyan működik a zöld kávé?

koffein, amely kis mennyiségben van jelen a zöld kávé nemcsak szabályozza, és erősíti az ingerületi folyamatok közvetlenül az agykéregben. Ez hozzájárul egyrészt növeli a mentális és a fizikai aktivitás, másrészt a gyorsulás anyagcsere folyamatokat a szervezetben.

zöld kávé (jelenléte miatt nikotinsav) segít felgyorsítani az anyagcserét, ezáltal növelve a zsírégetést. A kukorica növények gazdag forrása vitaminok, aminosavak, ásványi anyagok, amelyek segítenek fenntartani a normális működését a szervezetben.

rt bck bow1 Zöld kávé   vélemények, ár, hol lehet megvásárolni, gyógyszertár, megéri? Zöld kávé csökkenti a szükséges glükóz körülbelül két alkalommal, ezáltal szabályozva és vércukorszintet. A végén, a zöld kávé, kevesebb szükség édesség.

Az egyik vitathatatlan előnye a zöld kávé, hogy képes elnyomni az étvágyat, és tompa, az éhségérzet (és tudjuk, hogy a túlevés gyakran vezet ellenőrizetlen súlygyarapodás és a kialakulását a felesleges testzsír). Egyszerűen fogalmazva, a zöld kávé elősegíti a fogyást, és megakadályozza, hogy a felvételi a felesleg.

Szintén fontos az a tény, hogy a zöld kávé jelentősen csökkenti zsírraktárak, így minden alkalommal, étkezés után és a fogyasztó egy csésze ezt az italt a test keresni az úgynevezett kiegészítő energiaforrások váló felesleges zsírt. Az eredmény: egy hatékony zsírégető a test által, anélkül, hogy a szintetikus gyógyszerek gyakran negatív hatást gyakorol a test és a működését bizonyos rendszerekben.

Zöld kávékivonat csökkenti a vérnyomást, csökkenti a koleszterin koncentrációja a vérben (Emlékeztetünk arra, hogy a túlzott mennyiségű koleszterint gyakran a fő oka a betegségek a szív). Így rendszeres fogyasztása a zöld kávé egy kiváló megelőzése különböző szív- és érrendszeri betegségek.

A hatékonyság a zöld kávé

A nagy hatásfokú olyan terméket, mint a zöld kávé, elsősorban a valóban egyedi étrendi tulajdonságokkal.

Először is, ez tartalmazza a természetes antioxidánsok, serkenti a lebontását klaszterek a zsírsejtek. Ha a hagyományos fekete-pörkölt kávé segít szakítani mintegy 14 százalékkal testzsír, zöld kávé eltávolítja több mint 45 százalék zsírt. Következtetés: zöld, pörköletlen kávé 3-szor hatékonyabb, lebontja a testzsír, mint a normális kávét. Sőt, az antioxidánsok segítenek eltávolítani a szabadgyököket.

Másodszor során elveszítik felesleg a bőr elveszti rugalmasságát, és egyre inkább az egészséges és szép.

A harmadik, a zöld kávé nem káros mértékkel kárt a szervezetben, mert kis mennyiségben tartalmaz koffeint (ez az elem, amely tartalmazza a kávét a legnagyobb veszélyt az egészségre túlzott fogyasztás). De mértékkel koffein csak akkor hasznos, mint telíti a szervezetet energiával fenntartásához szükséges vitalitás és aktivitás a nap folyamán.

A negyedik, a zöld kávé jótékony hatással van az agyi aktivitást, ezáltal növelve a hatékonyságot.

Az előnyök és ártalmak

Az előnyök zöld kávé

1. Elősegíti az égő zsír.
2. Aktiválja az anyagcserét.
3. Az éhségérzet.
4. Csökkenti az étvágyat.
5. Normalizálja a cukortartalom és a koleszterin a vérben.
6. Eltávolítja a salakanyagokat és a toxinokat.
7. Megakadályozza a bőr öregedését.
8. Enyhíti gyulladás.
9. Védi az UV sugárzás ellen.
10. Javítja az anyagcserét.
11. Javítja a vérkeringést.
12. Normalizálja a Szív és az érrendszer.
13. Normalizálja a mirigyek belső szekréció.
14. Javítja a memóriát.
15. Szabályozza az emésztőrendszerben.
16. Javítja a hangulatot.
17. Erősíti a csontokat és az izmokat.
18. Normalizálja a belek.
19. Serkenti a mentális és a fizikai aktivitás.
20. Kiküszöböli a fejfájás.
21. Javítja a működését, a magasabb idegrendszer.
22. Elősegíti a növekedést és erősítése a haj.
23. Csökkenti a duzzanatot a kiválasztást a felesleges folyadékot.
24. Elősegíti a bontást a cukrok és gátolja a közlekedési a glükóz a vérben, kihasználva a cukorbetegség kezelésében.
25. Megakadályozza az erek elzáródása.

Ajánl  Denta Seal fogkrém -, hogy hol vásárolnak a legolcsóbb, hogyan működik?

A kárt a zöld kávé

Mint már említettük, ez a koffein veszélyt jelent az egészségre a feltétele a túlzott bevitel. Tekintsük a negatív hatásai az anyag.

1. Szisztémás beadás koffein nagy dózisban (1000 mg naponta, vagy több) is okozhat az idegsejtek és az végül a függőséggel.

A tünetek a „koffein” függőség:

Amikor addiktív tónusos tulajdonságait kávé már fokozatosan csökken, miáltal, hogy elérjék a kívánt (vagy múltbeli) hatása lesz szükség növekedését a szokásos adag .

2. Hosszú távú stimuláció az idegrendszer a kávé az oka, hogy a szervezet folyamatosan gerjesztett állapotban, és ennek következtében az idegrendszer tapasztal rendszeres stressz. Ilyen a stressz nemcsak csökkenti az idegsejtek, és megzavarja a normális munkát az összes rendszerek a szervezetben.

3. Fogyasztása koffein nagy dózisban kiválthatja a fejlődését pszichózis, epilepszia, paranoia és indokolatlan agressziót.

4. Kávé serkenti szívműködést, stimulálva a vazomotoros központ és ucasa impulzus. Ezen túlmenően, a koffein provokál egy kis vérnyomás-emelkedés. Ezért nagy mennyiségű kávét (fekete és zöld) nem ajánlott, akik a magas vérnyomás és ischaemia.

Általában a veszélyeket ital a szív rendszer függ a következő tényezők:

  • szív- és érrendszeri betegségek és az örökletes hajlam, hogy őket;
  • tömeg;
  • helytelen táplálkozás;
  • alacsony fizikai aktivitás.

5. Coffee „feltöltését” a test kalcium, magnézium, kálium, nátrium, vitaminok B1- és B6-, ami oda vezethet, hogy a következő komoly problémák Szolg Következtetés: még a zöld kávé kell fogyasztani mértékkel!

típusai zöld kávé

Természetes zöld kávébab

Ma természetes zöld kávébab nagykereskedelmi jön elsősorban olyan országokban, mint India, Etiópia, Brazília és Kolumbia. A növekvő kereslet erre a termékre növekszik kávé mennyisége szállított.

Zöld kávébab lehet végrehajtani monosort (azaz, kávébab tartozó ugyanabból a fajból és minőségű, valamint a gyűjtött egy ültetvény), vagy kevert formában, amely magában foglalja a keverés a különböző osztályok, hogy készítsen egy konkrét ízét és aromája az ital. Gyakran keverik zöld kávé nem tartalmaznak több mint 13 fajta, a keverési figyelembe veszi a mérete és sűrűsége a szemek. Ezen kívül, fontos, hogy a gabona, amíg a keverési folyamat kezeltük azonos módon, különben a sült egyenetlen lesz.

A nyers zöld kávé tartalmazza a maximális mennyiségű tápanyagot.

Nyers (nem pörkölt) zöld kávé

A folyamatos használata a nyers kávébab, hogy nem vetették alá az eljárás a pörkölés, hozzájárul a stabil fogyás miatt tartalmát a babot a klorogénsav, amely elpusztul pörkölés során. Ez az anyag a zsír lebontását a bélben, ezáltal megakadályozzák azok felszívódását a vérbe.

A pörköletlen kávé a legmagasabb (Premium), az első és második évfolyamon. Szerint a Europen előírások vannak kitéve, eladás csak gabona Premium. De az amerikai (és globális) szabványokat a kiválasztott évfolyam Specialty (Specialty), megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek. Ez a kávé elő fajták Specialty ma szolgált kávézók és éttermek.

Rendes pörkölt zöld kávé

zöld kávébab, telt hőkezelés, elveszítik különleges gyógyító tulajdonságait, mert az, a pörkölés, néhány anyagoknak a gyümölcsök, átalakítjuk más. Például, ha a pörkölési felosztása klorogénsav, amelynek tartalmát értékelik és zöld kávé.

De pörkölt kávé számos jótékony hatása van. A lényeg az, hogy megsütjük a szemek, mert a fokú készenléti szint hatással lesz nem csak íze és az ital íze, és a tápanyagtartalom benne.

otthon egy termikus kapcsolatban módszert a gabona feldolgozási (pörkölés egy serpenyőben vagy a sütőben). A hátránya ennek a módszernek, hogy a laikus is nehéz meghatározni a készségét a termék: így, mid a magok kell pörkölt, míg a külső része nem éget.

Ground zöld kávépor

porított (vagy őrölt) zöld kávé megvásárolhatók kész formában, és lehet őrölni magukat. Az így kapott port lehet használni, hogy készítse el kedvenc ital és felvehetők az összetétel anti-cellulit, tisztító és regeneráló kozmetikumok.

előállításához kávéital 2 teáskanál por öntsünk egy pohár forró vízzel és hagytuk, hogy átjárja 5 percig (ha szükséges, a felhasználás előtt, a csatorna).

Oldható granulált zöld kávé

Granulált kávét készítünk a por áthaladt a folyamat porlasztva szárítás útján aggregáció, amelyben a por megnedvesítjük szemcsék képzése céljából. Ezután a kávépor intenzív nyomás alatt gőz válik kis csomókat a pelletek.

Fontos! Az intenzív nyomás megváltoztatja a molekuláris szerkezetét a gabona, úgy, hogy a jótékony tulajdonságait a zöld kávé sokkal elvesztette.

Fagyasztva szárított zöld kávé

fagyasztva szárított kávé, más néven fríz Dryden, által gyártott „fagyasztva szárítás”. Előkészítése során az ilyen típusú oldható kávé kávékivonat lennie gyorsfagyasztott nagyon alacsony hőmérsékleten, ami viszont jeges kávé agglomerátum, amelyből útján vákuum, magas hőmérséklet, és a kipufogó eltávolították a felesleges folyadékot. Aztán majdnem száraz kávé monolit van osztva tömör és homogén kristályokat és a piramisok.

Az ilyen drága technológia a termelés fagyasztva szárított zöld kávé, amellyel az ital íze és aromája, amely legközelebb van a természetes, vezetett a magas költségek.

Használat utasításokat zöld kávé

Hogyan őrölni zöld kávé?

Csiszoló a babot az egyik legfontosabb szakaszában a készítmény bármely kávé, többek között a zöld. Őrölt kávé egy intenzív ízű azonosítása és kiválasztása aroma illóolajok. Tehát a finomabb az őrlés, annál nagyobb az érintkezési felület a víz és a kávé, és ez az arány befolyásolja az extrakciós arány.

Meg kell jegyezni, hogy a nyers zöld kávébab magas fokú keménysége és sűrűsége, ezért őrölni őket egy hagyományos konyhai daráló rendkívül nehéz. Emiatt helyett az elektromos daráló ajánlott használni egy kis malom, amelynek célja a kézi csiszolás. A fő különbség az elektromos modell az, hogy mivel az alacsony sebesség kávébab nem fűthető, ezért elveszti ízét, aromáját és hasznos tulajdonságait.

Fontos! Zöld kávé kell őrölni meglehetősen durvára (mérete őrölt szemcsék kell mintegy 1,5 x 1 mm). Hogy megkönnyítsék a folyamat őrlemény, előáztatás a gabona hideg vízben.

hiányában szerelvények kézi csiszolás, akkor egy kézi húsdaráló, kemény, merev penge, amely lehet őrölni szilárd szemcse a zöld kávé.

Akár szeretnénk sütni?

pörkölése a zöld kávé javítja ízesítő tulajdonságokkal az ital, csökkentjük a koffein és sokkal kényelmesebb a csiszolás szemek.

Ha a zöld kávé fogják használni, mint egy tonik és jogorvoslati fogyás, a szemcsék szárított kismértékben a száraz serpenyőben. Fontos, hogy megakadályozzák a színváltásból granulátum és a megjelenését minden szagokat.

mellett enyhén szárított zöld kávé sokkal könnyebb őrölni. Bár kis mennyiségben tartalmaz koffeint és tárolt maximális számát a tápanyagok és a klorogénsav, gyorsítja az anyagcserét, és számos más tulajdonság, ami hasznos a szervezet számára.

Ha a prioritás az íze minőségű kávébab pörkölt előtt tettek szert világosbarna színű 15 percen belül száraz serpenyőben.

hogyan sült zöld kávé?

Zöld kávébab sült elve napraforgómagot, mogyorót a serpenyőben (a sütőben jobb, ha nem sütjük, mert ebben az esetben a gabona problematikus keverni, és ezért, a nyersanyagot egyenlőtlenül pirított).

Ajánl  Biokozmetika és anti-aging

Sütés a kávébab érdemes használni öntöttvas főzőedény, hogy előmelegített. Kívánatos, hogy jelöljenek ki egy külön serpenyőben, mivel a kávé hajlamos könnyen felszívja a szagokat.

Tehát, az alján előmelegített serpenyőben öntsük a gabona egy (legfeljebb két) rétegben. Elindítja a folyamatot a főzés alacsony lángon, amelynek intenzitása fokozatosan növelni kell (de a túl sok tűz nem lehet megtenni, mert ez okozhat a gabona gyorsan égnek, és lesz keserű). A pörkölés időtartama, amely 5-15 perc alatt (ez függ a célja a zöld kávé és egyéni ízlés preferenciák), gabona pomeshivayte állandóan faspatula. Hosszabb pörkölés a gabona szerez dús, barna árnyalat és íz, a tartalom a koffein benne jelentősen növekedni fog.

Stage pörkölés kávébab
1. Beszerzése szemek világossárga színárnyalat és egy füves aroma.
2. A kiadás a bab vizet, ami a kávé elkezd „füst”.
3. A megjelenése az „első Bang”, jelezve, hogy a pörkölési folyamat lépett az aktív szakaszában. Ebben a szakaszban a cukor alkotó szemcsék, Kezd karamellizált, majd amikor a víz elpárolog, és megbomlik. Összefoglaló: illóolajok a magokat jön ki. Megjelenése után a „first crack” teljes a sült bármikor (minden attól függ, ízlése preferenciák).
4. A folytatás karamellizálódási és felszabadulását bab olaj. Míg a bab kezd növekedni mérete és sötétednek.
5. A megjelenése a „második crack”, amely annak intenzitása sokkal rosszabb, mint az első. Ebben a szakaszban a pörkölés apró bab lehet „repülni” ki a serpenyőben, ezért legyen óvatos, és védi a szemet a hulló szemcséket.
6. A eltávolítása a pörkölt kávé a hőt. Emlékeztetni kell arra, hogy a termék egy ideig lesz „séta” miatt saját hőmérsékletét. Ezért rajongói gyenge kávé pörkölő ajánlott kikapcsolni a tűzhely előtt.

Fontos, hogy ne nagyon sötét sült kíséretében megjelenése szemcsék sűrű és fanyar gőzt (az a tény, hogy ebben a szakaszban van teljes elégetéséhez cukor és megsemmisítése a szemcseszerkezet, miáltal az ital lesz rossz, és nagyon keserű).

Ha a kávé „éri” meg kell önteni egy tálba, fedjük le vastag papírra, és hagyjuk legalább hat órán át hűtéséhez és eltávolítása felesleges szén-dioxid, amely a papír használatával csap, akkor lehet, hogy egy néhány apró lyukak.

Hideg kávé tisztítani a héj és a föld között.

Fontos! Amikor őrölt csak pörkölt kávészemek szerez savanyú íz és a keserűség.

Kávé tárolni egy zárt tartályban egy sötét és száraz helyen.

Fontos! Amikor pörkölés kávébab elfogadhatatlan olaj használatát.

Hogyan sört?

kioldódni zöld kávé lehet a kávé pot, a törökök, a francia sajtó, kávéfőzők, eszpresszó gép.

A készítmény zöld kávé kávéskanna
A bank tele van vízzel, és tegye a tüzet. Amikor a víz hőmérséklete eléri a 90-95 fok (azaz a víz kiindulási forrni), a pot eltávolítjuk hőtől, majd adjunk hozzá kávét durva vagy közepes őrölni. Kevert ital marad a maceráció 3-tól 5 percig, majd öntjük előmelegített Cup (kívánt esetben kávét lehet feszült).

A készítmény zöld török ​​kávét egy cezve
A Turk hideg vízzel, tedd a tűz és a fűtött (de nem arra a pontra, forró víz). Ezután Turku, add 2-3 teáskanál kávé, finomra őrölt főtt lassú tüzet. Míg a kávé kivesszük hőt, amikor megjelenik a hab. Miután a hab rendezi, a török ​​küldött ismét a tűzhely. Ilyen manipuláció történik 3-4-szer, ami után az ital összekeverjük, és öntjük csészék, előmelegített forró vízzel.

A készítmény a zöld kávé a francia sajtó
1. Része az üveg francia sajtó melegítjük forró vízzel, majd egyesülnek a tartályba töltött őrölt kávé, durvára őrölt (kávé közepes vagy finom őrlemény lesz, az első, hogy szivárog át a szűrőn, másrészt nehezebb nyomni sajtó) .
2. Kávé öntsünk forró vizet, és az elegyet keverjük.
3. Francia sajtó fedéllel, de a szűrőt nem szorult időtartamra 3-5 percig (attól függ, hogy milyen erőd Azt szeretné, hogy a kimenet).
4. Rod lassan mozgásba, kihagyva a szűrőt.
5. Elkülönítve a kávéőrleményt, a folyadékot öntjük előmelegített csésze.

Az összes lehetséges egyszerűen, ha használja a kávéfőző vagy a kávéfőző, ahol az összes folyamatok automatizáltak. Mindenki kiválaszthatja a számára leginkább optimális változat az ár, a minőség, körét és módszereit az ital elkészítése.

Adagolás

Tanulmányok szerint, az optimális dózis a zöld kávé, az egy vagy két csésze naponta (vagy 10 g). Ha figyelembe zöld kávébab kivonat adagolási redukáljuk 0,8 g per nap (vagy két zsák), mint az extraktum nem tartalmaz ballaszt anyagokat.

A tanfolyam

pálya zöld kávé egyedi, és függ a jellemzői a szeretője az ital és az egészségi állapotát. Ha a zöld kávé tenni annak érdekében, hogy megszabaduljon a felesleges kilók, az időtartam a felhasználás függ gól – azaz, hogy hány felesleg el kell veszíteni.

Hogyan inni a zöld kávé?

Zöld kávé nélkül kell inni cukor hozzáadása előtt 15 perccel, vagy fél órával étkezés után.

Vegye figyelembe, hogy az egyidejű fogyasztása kávé alkohol és dohány növeli a koleszterin szintjét a vérben. Emellett a zöld kávé (bár kisebb mértékben, mint a fekete) fokozza a hatást a dohány és az alkohol.

Mivel a koffein segít elmossa a teste olyan anyagok, mint a kalcium, a szerelmesek az italt ajánlott (a hatásának kompenzálására), hogy tartalmazza a diéta, sajtok, tejtermékek és a hal.

Végül, a túlzott kávéfogyasztás csökkenti a folyadék a szervezetben. Emiatt azok, akik isznak nagy mennyiségű kávé, ajánlott inni mintegy 1,5 – 2 liter vizet naponta.

Ellenjavallatok

súlyosan korlátozzák vagy teljesen kizárja a diéta zöld kávé, ajánlott az alábbi esetekben:

  • Érzékenység koffein: a serkentő hatása ennek az anyagnak növeli a szorongás, szorongás és ingerlékenység és fejfájás.
  • Alvászavarok: a koffein tónusos érvényes 3-8 óra (ha a zöld kávé ez a hatás jelentősen csökken).
  • Problémák a gyomor-bél traktus: bizonyos esetekben a koffein is jár a gyomor irritáló, különösen akkor, ha az irritábilis bél szindróma vagy fekély.
  • Magas vérnyomás.
  • fokozza az idegi ingerelhetőség.
  • Lactation.

With caution green coffee should be taken by pregnant, the question on expediency of reception and dosage of the drink is decided by the doctor.

And of course, coffee (even green) should not be given to children who have this product can trigger the development of conditions such as:

  • enuresis;
  • involuntary twitching of the eyelids;
  • constant anxiety;
  • mood swings;
  • tearfulness;
  • aggressiveness.

Side effects green coffee

Green coffee consumed in large doses, can cause such disorders:

It is extremely important to control the intake of coffee and to remember that everything is good in moderation.

Kelemen Gréta
About Kelemen Gréta 369 Articles
"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."